Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Compaku
tag
Sziasztok,
GTA V-hez kimondottan Online rész miatt raktam össze egy Budget PC-t
Gigabyte AB350-DS3H V2
Ryzen 3 2200G
2x8Gb DDR4 3200mhz Hyper X Fury
256GB M2 SSD alaplapon a rendszerrel, 500GB HDD külön játékoknak
nagyvonalakban.PC-n a játékot
egy nem hivatalos verzióvalteszteltem, tökéletesen vitte a gép full HD beállításokkal, közepes minőségben, majd törlésre került.
Megtörtént a PC teljes konfigurálása W11-el, felkerült az Epic Games Storejából a játék hivatalos verziója, de valamilyen oknál fogva, msvcp140.dll hibát írt, ezt orvosoltam C++, visual studio összes verziója amit hivatalosan letöltött forrásból instalálva lett, ez eltünt, viszont jött helyette más. Epicből indítva: rövid töltés után error code 134 a hiba, asztalról, RockstarGames launcher/social clubbal kívülről pedig 0x0000007B hiba miatt nem indul el.
Több órányi hosszas Google, YT keresés után, VPN-el való trükközős videók, verifying game az Epic Games-en belül és egyéb megoldási kisérletek után teljesen tanácstalanul állok a dolgok előtt.
A dolog érdekes része, FiveM kiegészítővel tökéletesen működik a játék....Utólag is Sorry ha rossz helyen kérdezem, de már több fórumot átbújva sem találtam érdemi megoldást a problémámra.
Köszönöm előre is!PÜ-re illik válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest