Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
ittakary #36048 üzenetére
van ez a srác aki az iceEnchancert csinálta, belerakta magát az enb-t is (lényegében ez egy csomag ami több grafikai módosítást tartalmaz), az utolsó az a 3-as verzió, ill. van egy pecs is mellékelve az oldalon, én még különböző verziókkal próbáltam, nem tudom melyik kép melyik verziójával készült az iceEnchancernek, de azt tudom hogy a 3as verzió is gyönyörű
leszeditek, van benne egy readme, ami lényegében leírja h a megadott fileokat mely kijelölt helyekre kell bemásolni, és már megy is
még neten valahol találtam egy 4 gigás HD textúra csomagot, én még azt is felnyomtam rá, az utak, épületek is megszépültek, egyébként amit linkeltem oldal ott van még az oldal alján egyéb nyalánkság, út- és fa -textúra stb
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest