Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
-
Bizt. mentés mindig jó ha van (kb. mindenből ami fontos és le lehet menteni / érdemes)
Nekem külső USB HDD-n megvan legtöbb Game amiket agyon MODozok(#35093) }{3@Đ$}{0ot: Köszi, lehet meglesem
, bár nálam az IcenHancer annyira jól beállított / konfigurált (saját magam csináltam minden fényerő / textúrát..) hogy tökéletesen megfelelő és nem is bántom (tiszta élethű minden a gameba
L
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az Ultimate Textures 2.0 + IcenHancer 2.1 működik együtt,aki akarja kipróbálhatja.
-
MurdR
veterán
-
bpetyka
csendes tag
Sziasztok!
Vettem új laptopot. Ki kéne próbálni a vasat, de DVD meghajtó már nincs benne, így nem tudom megetetni vele az eredeti DVD-imet...
Azt tervezem, hogy csinálok képet a lemezekről, és mobil vinyón, vagy akármin teszem fel a gépre, de gondoltam, előbb felteszem a kérdést: fog ez így menni?
Már azt sem tudom, hogyan telepítettük anno az eredetit. Ugye nem volt kód, meg ilyesmi?(Arról majd később panaszkodom, ha más még nem tette meg, hogy a legutóbbi újratelepítéskor sem értem el az online mentéseimet, és a "passzív" mentési fájlokat sem tudtam visszarakni
)
-
csaba951
veterán
Innen kell leszedni, és feltelepíteni. Ami gyárilag a csomagban van az elavult, nem működik! Ha Windows 8/8.1-et használsz, akkor valahonnan máshonnan kell leszedni valami barkács verziót.
-
novoszath
senior tag
Hali.
Megvettem steamre a gta4-et.
Feltepelítettem, social klubb fent van, regelve is vok. rákattolok a játékra, majd behozza a social klubbot, rányom a play-re és sem,mi nem történik, a háttérben sem fut a gta4. mi lehet a probléma? -
Bjørgersson
félisten
-
AthlonXP
őstag
válasz
KubanitoS #35070 üzenetére
Moddolni nem tervezem. Azért szeretném kipróbálni a korábbi frissítéssel, mert azt írták azzal megy legjobban. Gondolom kevésbé akad, vagy több átlag fps-t produkál, ilyesmi.
De, ha nem fog elindulni, mert nincs fel frissítve teljesen, akkor mindegy (még nem próbáltam). -
-
gézu
őstag
Hali!
Jó áron van most, hát megvettem. Kíváncsi voltam, mit mutat egy mai közepes vason.
A bench ezt adta, minden fullon és FHD.Avg FPS 65.5
CPU usage 54%
Sys mem 31%
Video mem 68%Amin csodálkozom, hogy a cpu félig üresben fut, miközben elég procizabáló a progi.
-
válasz
MaxxDamage #35072 üzenetére
Köszi, már megtaláltam, és elkezdtem leszedni azokat.
-
-
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Ma megjött a GTA IV eredeti verziója.
Feltelepítettem, regisztráltam a Social Club-ban és a windows live-on is.
Ha indítom a játékot a windows live-ba nem tudok belépni, mert frissítést ajánl fel. Ha rábököm hogy frissítsen akkor se fut végig a folyamat. Mindegy is mert egyenlőre nem akarok multizni.
A játék elindul, de iszonyat lassan tölt be, és szaggat, kb 3-10 fps.
A gépem nem egy új valami, de a kép és videószerkesztés miatt van benne egy i7 870 3,4 ghz, 16 gb ram, gtx 660ti top 2gb, meg egy ssd is. Win 7 van fent. Reméltem ezen azért már fullba fut.
A régi gépemen gond nélkül ment a játék, igaz az nem eredeti volt, de szerintem ez nem befolyásolja.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám a játékot használható szintre hozni, ha az megvan akkor jöhet a live-os probléma.
Előre is köszi,
Szilárd -
AthlonXP
őstag
Úgy tudom, hogy a játék az 1.04-es javítással fut a legjobban, viszont, ha elindítom gondolom kéri az újabb patch-et, hogy lehetne ezt megkerülni?
Eredeti játékról van szó, így nem akarom crack-elni, bár csak singlibe játszom..
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #35060 üzenetére
ne haragudj nem fogom tudni megmondani konkrétem mivel kb 1 éve nincs komplett gamer pc-m (xboxozok), így nem emlékszem rá.
A Max payne 3-ban külön az achievementek meg minden felvillantak egyesével amikor betöltöttem a régi nem steames mentéseim, plusz játék közben is van valami ami folyamatosan jelen van, ami előtte a dobozos változatnál nem volt. Sokkal többet crashelt a játék, nem volt olyan stabil. Ez csak az én észrevételem. Elismerem hogy jó dolog de én személy szerint nem szeretem. nem is nagyon használom. Nekem nagy értéke van a kézzelfogható dobozos játékoknak. Főleg a GTA V Collectors EditionnakDe a GTA IV-re is büszke vagyok. Ki is van állítva a szekrényre szépen sorban az összes
Pozitívum: nagyon olcsó.
Na tessék: itt meg akciós a GTA IV [link]
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35053 üzenetére
Én utálom a steamet. Maga az ötlet jó, de a steam saját beépülő hülyeségei nagyon zavarnak.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Annyira szeretem mikor berakok egy autómódot és SMPA60-as Fatal error van......,csak attól a rohadt kocsimódtól.
Úgy imádom,már unom a gyári GTA kocsikat......... -
KubanitoS
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35056 üzenetére
Igen.
-
KubanitoS
veterán
Nekem van egy ennél jóval gyengébb laptopom és ott úgy használom, hogy a textúrákat high-ra, a legmagasabbra teszem, a többit pedig low-mediumra és teljesen jól elfut szintén 1280-on.
Próbáld ki te is ezzel, majd erre pakold rá az Icenhancer modot. Csak le kell tölteni és bemásolni a GTA mappába, ahol az exe fájl is van. Rendkívül széppé teszi a játékot.
A videón valami fullos cucc van plusz textűrákkal, miegymás Én is készítettem egy pár képet a saját gépemről. Csak maga a mod van telepítve (2.1)és a konfig toolja, amelyet külön kell leszedni a honlapjáról.
Ez csak egy példa, van több más mod is, annyi a lényeg, hogy érdemes kicsit megbabrálni a játékot, a hatás nem fog elmaradni és a gépigény sem növekszik meg, maximum csekély mértékben.
Ha a GTA full pakkot veszed meg, akkor a beállításokban a "night shadows"-t és (ha nem kell) a folyamatos játékfelvételt kapcsold ki, ezek nagyon meg tudják dobni az fps-t.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35047 üzenetére
-
Dany007
veterán
Nekem az 1.0.0.7-es patch határozottan javított az fps-en.
Amúgy meg passz. A csúszkákkal tudsz szórakozni még. Nekem 30-30-60-on állnak. Ezekkel lehet fps-t nyerni de rendesen csúfítják is el a játékot.Különböző oldalakon található fps booster meg hasonló hülyeségeket kár letölteni, mert mindegyik a grafikát butítja és úgy nyer fps-t. Csodák nincsenek alapon.
-
MurdR
veterán
válasz
Jhonny06 #35043 üzenetére
Köszönöm írok is neki
És egy másik:
Kisérletezgetek a GTA4 beállítésaival, hogy hogy lenne a legszebb.
Jelenlegi konfigom: intel G3420 2x3.2, 4GB, HD7750. Most 1280on van médiumon 35fps körül. Játszak még a beállításokkal, vagy patch vagy esetleg valami ajánlott beállítás van Low PCre? -
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
Steamet ismered? 1600 forintért lehet tréderektől beszerezni (TF2 kulcsokon keresztül) vadiúj, bár igaz digitális formában a játékot.
Ha nem akarsz vesződni te magad a dologgal,. akkor ezt a hirdetést ajánlanám. Rendkívül megbízható, közismert PH-s arc az eladó.
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Szeretném beszerezni a GTA IV-et PC-re. Ki is néztem magamnak egy aprót, ahol a srác 3000ért adná. Mire kell odafigyelni, hogy tudjak vele multizni? Milyen kódnak kell meglennie? És ha megvan a kód akkor sem biztos hogy én tudom használni mert már aktiválva volt, vagy hogy van ez? -
Dany007
veterán
válasz
Redneck #35035 üzenetére
Én még nem fps-eztem kontrollerrel. Szóval úgy po..ázok hogy nincs tapasztalatom.
De láttam pár videót és na. Aki egerezik is az biztos tudja, hogy nem lehet u.a. Egérrel egy mozdulattal odatolom és kész.
Épp most írtam, hogy kezdenek visszajönni a Quake reflexeim.Most hogy van alacsony késleltetésű monitorom (eddig 42-es tévén toltam) meg normális vezetékes nagyfelbontású egerem... MW3 single 3 húzás 3 fejes! És még így is csak oldschcool amatőr vagyok az átlaghoz képest is, nemhogy a régi önmagamhoz képest. No de ezt egy kontrollerrel az életbe nem csinálja meg senki. Egyszerűen azért, mert fix irányokba tudsz mozogni a joy-jal. Így 3 különböző random pontra ráállni random kiindulási pontból minimum dupla húzást igényel ha nem többet. És akkor még a tényleg pro-król nem is beszéltünk.
Ha már ennyien ajánljátok, akkor felírom a listára a Rage-t is.
Már így is van kb 25-30 játék ami kimaradt az elmúlt 5 évben... Elleszek egy darabig.
Jó a GTA5-öt még én se írom le. Hiszen eddig mindegyik nagy rész kijött PC-re is. Furcsa lenne ha pont ez nem jönne ki. Nextgen meg simán lehet PC-n. Technológia megvan hozzá és már a konzolos verzió is elég szép lett. Bár ez a három szereplős dolog nekem kissé fura. Meg nem is igazából vágom, hogy itt is mi leszünk a város maffiavezére vagy csak úgy bóklászunk erre-arra... Na de majd meglátjuk.
Én egyelőre még Niko-val is elvagyok szépen. Még csak most kaptam meg a középső szigetet.És már kezd jönni az "én vagyok a faszagyerek" feeling, mint ami anno Vice City kapcsán is megvolt.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Dany007 #35031 üzenetére
UT3-mat verettük már online és split-screen coop XboX controllerrel és ott nincs auto aim. Nem nehéz vele lőni, persze ugrásból HS és kamuzás nincs. GTA kifejezetten jó volt controllerrel, eredetileg is arra íródott.
Rage-t próbáld ki nyugodtan, én nV és AMD kártyával is játszottam, teljesen jó volt, elég egyedi képi világa van. Fix 60fps, az se rossz controllerrel de egérrel úgy lősz ahogy akarsz.
GTA V nem lefutott kör. Ha nem lesz nem sírok, nekem ez még amúgy se next-gen plusz sok dologban visszalépés az elődhöz képest.
-
Dany007
veterán
Mondjuk én konzolon nem tudnék ezekkel játszani. Autós játékot már próbáltam, az elmegy, okés. De fps / tps-t. Nem tudnám elképzelni.
Meg ez az auto aim? Mi anno ezt Q3-ban cheat-nek hívtuk!
Gondolkoztam én is azon, hogy inkább egy PS4-et veszek és akkor nincs szarakodás mi fut mi nem fut meg hogyan... De aztán valahogy mégsem. Azért az egér meg a bill feelingjét az életbe nem adja vissza. Plusz így azért most mindent 1080p-ben tudok tolni, egyelőre kellemes 50-60fps környékén. Jó a gta4 kicsit alatta átlagban, dehát ez a kompromisszum ezzel a procival.
Rage-ra kíváncsi vagyok. De úgy emlékszem ott is volt valami zűr. Textúrákkal meg ilyesmi. Plusz sok negatív kritikát olvastam róla.Az OculusRift durva lesz, de szvsz ne ugorjunk bele az elején.
Ilyen cuccok igazából már évtizedek óta léteznek. A támogatottság és a minőség a legfontosabb. No meg hogy lesz e rendes 3D. Mert azért ilyen technológiánál már kellene. Ezt úgy értem, hogy ilyen esetben a legkönnyebb tökéletes 3D-s élményt csinálni, mikor a két szem eleve külön kijelzőt néz.
Szóval no, reméljük a legjobbakat, de én még kivárnék egy 2.0-s verziót. -
Jhonny06
veterán
Nem történt semmi sajnos, most böngészem a gtaforums.com topicját.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #35022 üzenetére
Még 10 perc.
-
:DDDDDDDD
újonc
Hát én nem tudom erre a választ neked!!!! bocsi
-
szabo_b7
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémánk, hogy ha csinálok egy szervert és meghívom a haveromat akkor kb 10-15 másodpercig fent van, utána kidobja a szerver, ha viszont ő csinál akkor 30-40 másodpercig jó, de ugyan úgy kidobja. (eredeti játék, 1.0.7 patch, semmi mod)
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ja igen, mert 6 óra az eltolódás a keleti időhöz képest. Még a 8:30-at megvártam volna, de ezt lehet, hogy nem.
Kérdés, hogy meddig tart egy ilyen, annak függvényében talán megvárom.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Remélem ez nem célzás lett volna valamire.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Jhonny06 #35020 üzenetére
Take-Two: Üzleti sajtókonferencia ma
"Az ülés kezdete magyar idő szerint 22:30-kor várható..."
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bjørgersson #35016 üzenetére
Elképzelésem sincs, soha nem hallgattam még hasonlót. De ha mondanak valamit a GTA V PC-ről, azonnal jelentem.
-
Jhonny06
veterán
Itthoni idő szerint este 8:30-tól lesz a Take Two konferencia. Akit érdekel, itt tudja hallgatni online. Én fogom, hátha lesz végre PC bejelentés.
-
Źşë'
addikt
válasz
#81556480 #34993 üzenetére
a régi konzolok ideje lejárt.. ezt érezni is sok játéknál rajtuk! sokkal de sokkal többet tudtak volna kihozni belőle ha nem régi konzolokra fejlesztik hanem az újakra (vagy inkább PC-re
), igaz akkor nagy idő és pénz kiesés lett volna... el kellett lőni a részt hogy több pénz folyjon be - de ez logikus is
Cry első része azért valóban nem semmi volt, am V-ben a karakter modellek nem valami high detailed-ek, ha mondhatnék egy játékot akkor Mafia II, nekem az minden szinten tetszett, grafika szinten nagyot alkottak szerintem, csak eléggé sok kiaknázatlan dolgot hagytak el...
(#35013) Dany007 Benéztem hátha jött ki valami ütősebb graf mod, régebben aktívak voltunk itt a fórumon, Macival kitoltuk, rengeteget multiztunk (még ph-sokkal is), sok időt nyomattunk bele, még mikor megjelent preordereltük mindketten. nekem személy szerint kb ~1000órám lehet benne (csináltam rengeteg videót), meg van steamen is és ugye dobozosan is. Sokat ökörködtünk, hála a jó kis fizikának, irányíthatóságnak, az egy bazi nagy plussz volt, és már most mondom hogy előre félek attól hogy PC-re is ugyan az lesz az irányítás mint konzolon... no skilled valami... az nem GTA, az inkább valami Saints Row, Just Cause, Sleeping Dogs utánzat, de nem GTA! nekem az böki a szemem a legjobban, ettől függetlenül várom, és már ráizzítottam pár havert, szóval lesz itt multizás majd reményeim szerint, vas megvan alá már csak a korong ami tartalmazza a next epizódot, az hiányzik :p
IV -nek leginkább a cpu volt ami fontos - 4 magra (1,5-2gb vram) lett "optimalizálva" míg e8200am volt 3,8Ghzen addig voltak benne fps lagok rendesen, mikor váltottam i5 sandyre akkor meg megugrott az fpsem mint az állat, még 8800GTS 512M g92es vgaval! későn váltak elérhetővé (megfizethetőbbé) a 4magos cpuk, akkori q9550et szemeltem ki, de az kb a mai i7esekkel volt egy árban, na annyit nekem nem ért meg. Mikor megjelent a GTA4 akkor elég jónak mondható volt a grafija, mára azért sokat változott a szememben, azaz mai szemmel azért észreveszem a grafikai gyengeségeket benne! Egyébként lehet sőt biztos h az a baj h vártál vele 5 évet, az rengeteg!! 5 év alatt rengeteget tud változni a tech, Rage -et is próbáld ki mint quake fan! Minden remény szerint év végén jön az Oculus Rift, ami elhozza a következő "nextgen" korszakot!!
-
Dany007
veterán
Hey hello!
Hát te még jársz errefelé?
Frankó!
Én is így hallottam a Crysis 2-ről, de akkor már a 9800gtx nem nagyon vitte el fullon, úgyhogy ki se próbáltam.Remélem fejlődik az optimalizálás az 5. részre. Mondjuk egy GTA eleve több erőforrást igényel bizonyos szinteken, mint egy fps. Ugye nagyobb tér, több ait kell számolni egyszerre stb stb... Azért egy átlag csőjátékszerű fps-hez képest sokkal komolyabb számításigénye lehet egy gta-nak.
Mondjuk a gta4 az már túlzás volt szvsz. Annyira nem állat, hogy akkora vasat igényeljen, mint amit. Ugye, nekem anno az e6600-on 9800gtx-szel meg se nyekkent! Ultra low grafikán, felbontáson is max 20-27fps.
Most nem panaszkodom, a 270X azért szépen viszi, de érezni hogy azért elbírna még erősebb kártyát is. Jó, mondjuk van pár graf. mod fent, meg hq textúrák meg anyámkínja smaa pluszba stb...A crysis 3-at még nem próbáltam.
Nemrég vettem új vga-t így sok -sok év után. Így most onnan kezdem ahol anno abbahagytam. Tehát pl most tolom az MW3-at, GTA4-et...
És így tovább... Valószínűleg a BF4 és a C3 lesz az utolsó. Úgy olvastam high-on elég szépen elfut a kártyámon. Ez már így is több, mint amire számítottam mikor elterveztem a vételt. Jó, mondjuk reménykedem hogy a GTA5 még valahogy 1080p, medium környékén elfog futni. Ha nem, akkor várhatok újabb 5 évet...
Egyébként nem konkrétan arról van szó, hogy szar a gta4 grafikája. Hanem arról, hogy a pc-s gépigényéhez képest szar. Magyarul nem lett optimalizálva pc-re.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35010 üzenetére
jóvan befejezem. ez a IV topic.
Nikó Belikkel mivan amugy? szeptember óta nem láttam
na ez is szar volt
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35008 üzenetére
ja kimaradt a mondatbl: azt az idős is ezzel töltötték?
bocs, de kajak közben GTA online deatmatcheket nyomok(#35007) Jhonny06 már volt 100 ilyen hír. Én akkor hiszek, ha a www.rockstargames.com oldalon írják.
-
Jhonny06
veterán
válasz
#81556480 #35004 üzenetére
Mármint mi a kamu? Ha valami lesz még egyáltalán ebből a PC dologból, akkor azt jó eséllyel itt, vagy ezután 1-2 héttel fogják bejelenteni. Már régóta ez az egyetlen olyan találgatás a PC verzióról, ami legalább minimálisan megalapozott és nem totál faszság. Lásd: Amazon-os kavarás, amit még a szerencsétlen gamepodosok is megírtak, közben a konzol megjelenés óta ott van a PC változat is, csak ezt még nem sikerült észrevenni.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35005 üzenetére
A 2008as GTA IV-től - 2013ig a gta V megjelenéséről szóló kamuhírekkel töltötték ?
lenne mit írni róla
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35003 üzenetére
Az is már csak ilyen hatásvadász kamuhírportál lett
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bjørgersson #34978 üzenetére
Azt írják a kommentekben, hogy jövő hét elején lesz a Take Two konferencia. Reménykedjünk..
-
KubanitoS
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #35000 üzenetére
Direkt rákerestem és őszintén szólva én ettől nem vagyok elájulva. Szerintem jobban járnál egy sima Icenhancer moddal, esetleg mexel által javasolt két másik moddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest