Hirdetés
-
GAMEPOD
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Ma megjött a GTA IV eredeti verziója.
Feltelepítettem, regisztráltam a Social Club-ban és a windows live-on is.
Ha indítom a játékot a windows live-ba nem tudok belépni, mert frissítést ajánl fel. Ha rábököm hogy frissítsen akkor se fut végig a folyamat. Mindegy is mert egyenlőre nem akarok multizni.
A játék elindul, de iszonyat lassan tölt be, és szaggat, kb 3-10 fps.
A gépem nem egy új valami, de a kép és videószerkesztés miatt van benne egy i7 870 3,4 ghz, 16 gb ram, gtx 660ti top 2gb, meg egy ssd is. Win 7 van fent. Reméltem ezen azért már fullba fut.
A régi gépemen gond nélkül ment a játék, igaz az nem eredeti volt, de szerintem ez nem befolyásolja.
Van valakinek ötlete, hogy tudnám a játékot használható szintre hozni, ha az megvan akkor jöhet a live-os probléma.
Előre is köszi,
Szilárd
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- Silvercrest hátmasszírozó párna + nyakmasszírozó párna
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest