Hirdetés
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
Topikgazda
Cx File Explorer-t próbáld meg.
-
Somatom
veterán
Biztosan van ilyen. Régóta nPlayer -t használok, mert jó a hálózati támogatása. Ezeket ismeri (elvileg). Sajnos, rég frissült, lehet, hogy a Gdrive már nem megy. NAS WebDAV -ot használok, az müxik. Sztem az NFS -nek is működnie kell.
Ha nem akarod, akkor nem szkennel, tallózással is kiválaszthatod a médiát. Én is így használom, mert a NAS -on minden filmem külön mappában van.Szerk.:
Sorry, benéztem a topikot!Nem CC -n használom, hanem tabon.
-
-
-
További kérdés, hogy a Youtube és Netflix gombokat át tudom mappelni úgy, hogy az eredeti funkciójuk megszűnjön?
Hangerő gombokként szeretném használni őket, de hiába állítom be így a Button Mapper alkalmazásban, az eredeti funkció mellett működik csak. Pl. Hangerő le (youtube gomb), lejjebb megy a hangerő, de közben elindul a Youtube.
Előre is kössz a segítséget.
-
tylerddd
veterán
A lag nálam az eszközmenüben való mozgásnál jelentkezik+ahogy írtam fentebb, a táv nem úgy reagál. Pl. az asztalon van, rányomok a négyirányú közepén a gombra, amivel pause-t nyomok és semmi, majd még1x és megáll a műsor. Ez az előző rendszerben ment elsőre. Hosszabb menüben, ha folyamatos nyomással pörgetnék le, szintén beakad, előzőleg szépen ment lefelé. Hasonló hangerőszabályozásnál is van. Egyesével kapcsolom le és értéket hagy ki, pl. 25-ről nyomkodom le 20-ra, 22 kimarad, látszik, hogy beragadt és próbálja utolérni magát. (Nálam úgy van beállítva, hogy az oldalsó gombok az eszköz hangerejét állítják, nem a tévét.)
App-ek szintjén: Netflix, Youtube, Disney, HBO Max, AppleTV+ szinte tökéletes, Amazon töltöget 12-es android óta. Max-nél a feliratok problémásak, CC-s kiküldésnél is. De ezen kívül a lejátszás tökéletes, ott nincs gond.
De ezeknél is érzek lagot, lassabban reagál pl. keresésnél gépelés során. Pedig gyorsabb nem lettem, hogy ne tudna követni. Frissítés után volt teljes újrahúzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest