-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Ez a chromecast3 gyakorlatilag most mi is?
Mini pc amire lehet appokat telepíteni illetve vannak is rajta alapból (pl youtube) vagy gyakorlatilag csak egy "antenna" ami segítségével telefonról vezeték nélkül ki tudjuk küldeni a képet tv-re ? -
jeve_03
újonc
Üdv mindenkinek! Segítségeteket kérném! Tegnap jött meg a CC2-m. egy LG 49LH5100-s TV-m van. Összekötöttem mindent faszán, bejött a kezdőként "a CC várja az utasítást.." és egyszer csak fekete lett a kép és azt írja hogy "Nincs jel"! Na most azóta se a T-home set-top-box-át, se az Xbox-ot, se a CC-t nem ismeri fel a hdmi bemenet, VISZONT (!!!!) a pc-m igen. WHAAAATT?!?!! 2 box van otthon, a másik tökéletesen ment közbe, átvittem a kis tv-t hogy a box szar-e, s láss csodát, működött a t-home. Megpróbáltam egy másik hdmi kábellel, azzal is a nagy tv nem működik, a kicsi igen. Erősen bedugtam, gyengéden behelyeztem, eskü mindennel próbálkoztam már....hogy lehet, hogy a pc-t veszi, de semmi mást nem....
UI.: a CC a másik, kicsi tv-n tökéletesen működik...
PLLLLS HELP. -
totopad
senior tag
válasz tylerddd #3996 üzenetére
Csak mennyi lesz a havi díj, a játékokért külön kell-e majd fizetni -gondolom amúgy igen-, és milyen címek lesznek elérhetők!
Amúgy tetszik az ötlet, szerintem ez valahol az 5G-s mobilhálózatok előszele, de kb kicsit olyan, mint az összehajtható mobilok, hogy ott a wow faktor, de majd pár év múlva, amikor ki fog forrni.
-
tylerddd
veterán
Tegnap bejelentették a Stadiát, CC Ultrával játszottak a tévén. Hamarosan be kell majd egyet szereznem
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
A korábban itt tárgyalt Youtube Vanced és Chromecast-re való tartalomkiküldés problémájával kapcsolatosan megjegyezném, hogy a Sony tévém Youtube app-jére gond nélkül kiküldi a videókat. Most van már újabb YV, de azzal sem működik a CC
-
Luissimo
veterán
válasz koma106 #3989 üzenetére
mennie kell usbről..
én - mivel csak egy usb port van a samsung TV/monitoron - egy 4 portos USB HUB-ba dugva táplálom a CC-t, a hub másik(többi) portjában pedig pendrive van, a közvetlen filmnézéshez, gond nélkül müxik...Az új, a 4. generációs, a CC Ultra, ami már 4k-t is tud, annak van külön speciális tápja, ha nem arról táplálod meg akkor reklamál, üzen, morog, hogy használd az eredetit.
Nyilván azért is, mert a tápcsatlakozóján van kialakítva az UTP csatlakozás, a vezetékes net számára. -
koma106
senior tag
Sziasztok! 1. generációs chromecast-et szeretném lecserélni 3. gen-re. Az újat is meg lehet táplálni a TV USB portjáról, vagy ezt már konnektorba kell dugni?
-
-
Gijon
senior tag
válasz l.skywalker #3987 üzenetére
Elméletileg igen, nálunk a gyerekeknél jelenleg a tv-be van dugva az usb is.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Megjött. Az eMag-tól rendeltem sikerült UK to EU travel adaptert adniuk hozzá. Ha jól sejtem jó ez bármelyik mobilos USB töltőfejjel, igaz? Output érték a gyárin 1.0A, amik nekem vannak azok max 850mA
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gijon
senior tag
válasz l.skywalker #3982 üzenetére
Nekem most van tervben egy 2., mert már szépen fordít is. Gyerekeknek + (nekünk is) nyelvtanuláshoz nagy segítség. Nem kell kiabálni , tudják használni ők is + 6 profilt hozzá lehet adni, de nem feltétlenül van rá szükség.
-
l.skywalker
félisten
-
Gijon
senior tag
válasz l.skywalker #3980 üzenetére
Vegyél mellé egy Google Home Minit is, és teljesebb lesz az élmény.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #3979 üzenetére
Megrendeltem. Kedden itt van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Régóta terítéken van hogy vennem kéne egy Chromecast-et. Tudtok segíteni? Mi a reális ár? Hazai v. külföldi beszerzés az ajánlottabb? Stb.
-
gyugyo79
addikt
válasz cintula187 #3977 üzenetére
https://developers.google.com/cast/docs/media
Vagy téma összefoglaló itt.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy Chromecast 3-at.
Plex -el próbálgattam.
DTS, DTS-ES, HD-MA képes erősítőbe van dedugva és onnan tovább a tv -be.
Kérdésem, hogy főleg hang ügyileg Plex-en keresztűl mivel lehet "megetetni"?
Bármi megy rajta keresztül?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
tylerddd
veterán
Én nem babráltam semmit a gyári YT app-el és ment az elején, amikor felraktam a Vanced-et. Tiltani nem akartam a gyári YT-ot, mert pl. böngészőből én átmegyek YT videó esetén az applikációba, hogy az előzményekbe bekerüljön. A böngészőben pedig nem lehet állítani, hogy a Vanced legyen az alapértelmezett a menüben.
Próbáltam egy Xiaomi Mi A1 és egy Note 9 esetében, most egyiknél sem működik a Vanced ezen funkciója.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz tylerddd #3967 üzenetére
CC2 és CC3 is van: mindkettőre kiküldi S7E-ről, igaz 6.0.1-es rendszer van rajta.
A gyári YT alkalmazást csak fagyasztottad (pl. Titaniummal), vagy tiltottad alkalmazáskezelőből? Nekem az utóbbi kellett, hogy ne kavarjon be (a FB pl. folyamatosan fagyott, ha videót akart megjeleníteni, külső linkek megnyitásánál meg egyszerűen kilépett - onnantól, hogy a YT vissza lett állítva gyári a alkalmazásra és le lett tiltva, minden rendben).
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
tylerddd
veterán
válasz oroszlan12 #3968 üzenetére
Közben néztem neten, találtam fórumokat nem is kevés ilyen jellegű hibáról. Ha alap Youtube alkalmazással csatlakoztatod, utána már megy, de ugye így felesleges macera van vele.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy valaki használja-e itt a Youtube Vanced alkalmazást? Nektek kiküldi CC-re a videókat? Ma reggel újra be kellett állítanom a CC2-t és azóta nem akarja.
-
magicbox
senior tag
válasz bigdady #3965 üzenetére
A MiBox-hoz van táv és alapból benne van a Chromecast. Viszont nem tud automatikusan váltani a NAS-ról vagy USB-ről játszott filmeknél, tehát mindig kézzel kell állítgatni, hogy 23,97 vagy 25 stb... Szóval nem ajánlott. Szerintem neked egyedül az Apple TV nyújthat megoldást.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
Greybeard
tag
Semmit, de nem is erről volt szó. "Bigdady"-nek az volt a gondja a Chromecast-al, hogy nincs hozzá távirányító, így a gyereke, akinek nincs még mobilja nem tudja irányítani. Erre írtam, hogy az könnyen és ingyenesen orvosolható egy régi mobillal. Eltértél a tárgytól.
s.k.
-
Greybeard
tag
válasz Somatom #3961 üzenetére
Szerencsére erre is gondoltunk a ház építésekor és szereltünk be konnektorokat
Egyébként igazad van, nem praktikus, mégis nagyon könnyű vele együttélni. Még pár év és a gyerekeknek is lesz saját mobilja, akkor majd teljesen megszűnik a kompromisszum is.[ Szerkesztve ]
s.k.
-
Greybeard
tag
válasz bigdady #3957 üzenetére
Nálunk a Chromecast távirányítója a régi, levetett mobiltelefon. Csak a wifi van rajta bekapcsolva. Törölve róla minden felesleges alkalmazás. Kezdőlapra kitéve MyTV, Youtube, Videostream, Web Video Caster, Google Pictures. A gyerek is simán kezeli, "el tudja indítani magának".
[ Szerkesztve ]
s.k.
-
gaben75
tag
válasz bigdady #3957 üzenetére
Ebben igazad van, nekem is hiányzik néha a fizikai távirányító :-(
Amit még néztem a Xiaomi mi box, az kb ezt tudja csak van hozzá távirányító is, asszem nekem csak a lan része hiányozna azért nem vettem még. Bár most lehet lesz majd egy ultra.
Kérdezz rá valami xiaomi-s csoportba mik a nyűgjei esetleg mert azért ez mégse egy chromecast.Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
gaben75
tag
válasz bigdady #3947 üzenetére
Szia,
Pedig simán kell működjön minden.
Van a synology-nak minden féle appja pl DS videó pont erre van kitalálva hogy chrome cast-ra kiküldjed a képet és a hangot, viszont a távirányítás a telefonoddal tudod csak megoldani.
Ugyanez igaz a HBO-Go-ra is azt is a telefonra kell telepíteni és ki castolni a TV-re.Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
Greybeard
tag
válasz RetroJack #3953 üzenetére
Nálam is ez volt. Régen jó volt, aztán egyszercsak levágta az alját. A reddit tömve van hasonló cipőben járókkal. A chromecast hard resetelését javasolták megoldásnak. Ez általában segít. Ha mégsem, akkor ott van a jelenleg még ingyenes SodaPlayer, ami csont nélkül viszi a feliratot is. Utóbbit nem próbáltam, csak olvastam, hogy ilyen is van.
[ Szerkesztve ]
s.k.
-
Sabika
tag
válasz totopad #3949 üzenetére
Rendben kipróbálom!
(#3950) Luissimo:
Régen minden rendben volt. most meg semmi sem akar működni.
Több bővítmény is fenn van, de össze vissza működnek!A VLC-t tudom hogy tudja és jól is működik csak sajna a feliratot nem tudja átvinni.
Esetleg valami olyan asztali lejátszót tudtok ami a feliratot is tudja?
[ Szerkesztve ]
Sabján László
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Van egy chromecast 2-m és eddig úgy nézett ki a streamelés hogy chromeban bővítménnyel ráküldtem a cc-re a videót és a tv-n ment is.
De mostanában a bővítmények nem küldik át a videót vagy nem ismerik fel a cc-t.
A youtube és a mobilról minden működik és megy is.
A kérdésem az hogy tudtok ajánlani egy megbízható chrome bővítményt amivel a nem youtube videókat szépen rá tudnám küldeni a cc-re?Sabján László
-
Luissimo
veterán
válasz bigdady #3944 üzenetére
de van,
ugyhivják, hogy android tv box. van már 35-40 dollártól sokáig...
Arra feltudod tenni az HBO GO-tvagy a telon nézed és veszel egy cast képes eszközt a tévédhez kb. 40-50 dollár volt New Yorkban, UHD filmekhez, itthon webshopban, edigital, stb, 25-30 ezer, de csak az tud LAN-t) (mira, EZ és egyéb castokat nemjavaslom, sem a kínai klonokat, de a chromecast2-m az teljesen jól müxik nekem is egy régebbi butatévén) és arról átlövöd a tartalmakat.
A videostream for chromecast szintén létezik droidos eszközre, teló, tablet, azzal is áttudod küldeni a filmet, ha arról eléred a NAS-t.
Vagy a VLC 3.0 lejátszó is képes filmet castolni egy castképes eszközre, azzal NAS-ról lehet , hogy jól boldogulnál.A chromecastra nem lehet programokat telepiteni, csupán átjátszásra használható.
keress utána plusz olvasd el a témaösszefoglalót, youtubeon is van komplett bemutató video a működési elvéről.
-
bigdady
nagyúr
válasz Luissimo #3943 üzenetére
Akkor ezen nem is lenne telepítve az HBO app? Hogy érted fenti eszközeim? Nas nem tudja telefonom igen.
Nasomon fut plex most is csak a tv nem kezeli az appot.
Olyan lejátszó nincs amin fut HBO app és távirányítós is van? Nem gondoltam ez a cc is ilyen app mókolás. Se win se laptop nincs csak tv meg a nas.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz bigdady #3942 üzenetére
Kérdéseim:
1. 24p-t tud? 4K-t tud
2. Synology nasra kötve ethernettel (gigabites routeren keresztül) megy a film lejátszás ezzel mindenféle egyéb eszköz nélkül? NEM
Hdmi-n meg kötném tv-re. Vagyis klasszikus médialejátszó ez? NEM
3. Mivel vezérlem? pl.telefon, tablet, PC, laptop
4. Hbo go hasít ugye? Igen, ha a fenti eszközeid valamelyikén van HBOGO és annak tartalmát a fenti eszköz valamelyikével, mint egy távirányítóval átroutolod a Cast-ra.összefoglalót átfutottad már?
részletek belőle:
>>>Helyi tartalom kiküldése<<<Erre több opció is létezik!
1, Chrome böngészőhöz letöltjük a „Stream video for google chromecast” kiegészítőt. Ez után a saját tartalmunkat kiválasztva már indul is. Androidra is elérhető különálló programként.
2, BubbleUPnP alkalmazás támogat minden eszközt. Közte a Chromecast mindhárom verzióját is. Itt a program csak távirányító. Azaz ha elindul a videó akár ki is kapcsolhatjuk a telefont/táblagépet. A Chromecast le fogja játszani végig a tartalmat.
Az alkalmazás felhő alapú szolgáltatást is át tud küldeni. Ilyenkor nem ajánlott megszakítani a kapcsolatot mert itt az androidos eszköz küldi át a tartalmat.
3, A másik nagyon híres program a Plex! Gépre és mobileszközre felrakva szép grafikusan láthatjuk a tartalmat. Ha mobileszközön indítunk tartalmat akkor itt is csak távirányítóként funkcionál az alkalmazás.
4, Lehetőségünk van Windows alól kiküldeni a videót/filmet/zenét mint DLNA lejátszó. Ehhez telepíteni kell a BubbleUPnP Servert. Program elindulása után a Media Renderers fül alatt kiválasztva a Chromecast eszközünket, kapcsoljuk be a Create a DLNA renderer opciót. Ezzel meg is vagyunk. Most már ha egy mkv/mp4 esetleg zenei fájlra rámegyünk jobb egérrel akkor az "Átvitel eszközre" lehetőségnél szerepelni fog a Chromecast. Kiválasztva pár másodperc elteltével már indul is a film/zene. -
bigdady
nagyúr
Hali
Gondolkozok egy chromecast ultra-n (azért ez mert kábelen stabilabbak a filmek és wifis-ben nem bízok) elvileg.
Kérdéseim:
1. 24p-t tud?
2. Synology nasra kötve ethernettel (gigabites routeren keresztül) megy a film lejátszás ezzel mindenféle egyéb eszköz nélkül? Hdmi-n meg kötném tv-re. Vagyis klasszikus médialejátszó ez?
3. Mivel vezérlem?
4. Hbo go hasít ugye?Kösz
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok!
Van egy Sony 4K-s okos tv-m és szeretném lejátszani vele a telómról a filmeket. A BubbleUPnP-vel ezt sikerült 1x összehozni, azóta nem megy. A TV látta az eszközválasztóban a BubbleUPnP Media Servert (ebben a listában van az UAB-s vinyó is), volt kis sárga ikonja is. Ugyan úgy lehetett mászkálni a mappákban mint a vinyón. Azóta viszont bármit csinálok, egyszerűen nem működik a kiszolgáló nem elérhető. Mi lehet a problémája? -
Somatom
veterán
Javaslom, hogy első körben a Kodi kiegészítők topikban nézelődj! Ha Kodi alá van megfelelő plugin (sztem van), akkor bármilyen eszköz megfelel, ami Kodit tud futtatni. Pl. egy S905/S912 -es box. Én Telenoros MyTV -t használok, az megy Kodi alatt.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Igen is, meg nem is. Mindenképpen kell hozzá még egy eszköz, de, ha az azon futó alkalmazás cast képes, akkor csak a stream elérési útját mondja meg a Chromecast -nak. De, lehet úgy is, hogy az eszköz kijelzőképét tükrözöd a Chromecast -ra. Önálló eszközként CC helyett valamilyen TV boxon tudnád futtatni az alkalmazást.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Megemelte a Digi az előfizetési díjat, ezért valószínű lemondjuk a kábelTV-t.
Néhány csatorna elég lenne, beltéri TV antenna nem igazán játszik.Ha veszek egy Chromcast készüléket, akkor szükségem van még egy Androidos eszközre, amin fut a mindigTv app és az küldené ki a Chromcast -on keresztül a TV-re a képet?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
mindenutt jo a wifi. 20/20-at merek a haz masik vegeben. a cc2 (nem ultra) 30centire van a routerto es nincs kozte semmi. 1 gigas optikai net van. netflix tokeletesen megy rajta. youtube is.
Eladó: GTS450
-
félisten
válasz UberMutant #3931 üzenetére
Esetleg, ha most ott van, kihozni a ChromeCastot egy toldókábellel a tévé mögül.
A tévé zseniális árnyékoló!MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
UberMutant
őstag
a sebesség egyértelműen gyenge, hiszen azért blokkosodik. ennyit a sebességmérésről.
cc ultra lan kábellel is tud csatlakozni, kiküszöbölendő a gyenge wifi vételt
5ghz wifi, 2.4ghzen másik csatorna, ami nem terhelt. másik router (vagy mobiltelefon) ezeket lehet még megpróbálni.mondjuk annyira kevés információt oszottál meg, hogy csak találgatni lehet.
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
en is ugy tudom ahogy korabban irtatok hogy castolasnal a telefon atadja a caston futo appnak a lejatszast.
de akkor az miert van hogy gigas neten jo wifivel (30 centire van a routertol) google photo kepek is ugy jelennek meg hogy a foto tenyernyi kockakbol tisztul ki videokat meg nezhetetlen kb mintha 160 pixelesek lennek es mire megjavul 640 pix minoseg kb. cc2-esEladó: GTS450
-
gyugyo79
addikt
válasz Neil Watts #3925 üzenetére
Nekem van Fullos DIGI kábel és a UPC Digital előfizetésem és a 2 fedi le ezt a rövid listát ...
Ráadásul a Galax mint olyan kicsit beugratós mert már Galaxy4A Filmmánia -t leszámítva minden van a Digi -nél de a Digi online -on már nincs közel a fele se.
Ahogy néztem a Telekom legnagyobb IPTV csomagja fedné le ezt a rövid listát de még ott sincs minden a TV GO kínálatban amit felsoroltál (ráadásul az külön szolgáltatás náluk tehát nem jár úgy a Tv előrefizetéshez mint a Diginél az online) ...
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Neil Watts #3925 üzenetére
A Telenor MyTV -nél van cast. Nekem a közepes előfizetésem van, abban az általad írt csatornáknak csak a fele van. Nézz utána, hogy mit kínál a fullos csomag! A Telekomos TV-GO -t ne nézd, abban nincs cast! Ennyit tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Tudnatok nekem esetleg abban segiteni, hogy melyik (ha egyaltalan van ilyen jelenleg Magyarorszagon) TV szolgaltatonal van CC tamogatas es elerhetoek az alabbi csatornak?
- sima RTL
- TV4
- Story4
- Filmmánia
- PRIME
- Galaxy
- Epic Drama
- Film4Tobbre nincs igenyem.
Koszi!
Udv. core2
-
-
Luissimo
veterán
érdemes a 2-est, az egyes lassú, öregecske , túlhaladta az idő.
De alapvetően az sem rossz és az ára is kedvező, ha még találsz valahol. de ne kézalól vegyél, hanem olyan helyről ahol vissza is veszik, ha gond van vele.
DE NEM KÍNÁBÓL, SOK AZ UTÁNZAT, AMIVEL MAJD SZIVHATSZ.a 2-es kiválló.
4k-ra pedig ottvan a chromeCast ultra
-
Greybeard
tag
válasz Luissimo #3910 üzenetére
Belefutottam ugyanebbe a jelenségbe 3-4 hete. Nyomozásba kezdtem és -mostmár meg nem mondom hol- azt találtam, hogy a Google nem támogatja tovább a Videostream-et Chrome bővítményként. Megoldás a bővítmény eltávolítása a Chrome-ból, majd a teljes Videostream alkalmazás telepítése, ami ingyenesen elérhető a https://getvideostream.com/ web-oldalon. Ezt tettem. Azóta ismét tökéletes.
s.k.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Chromecast-ot vennék. Milyet és honnan tudom a legolcsóbban beszerezni?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
-
Sziasztok!
Ha Iphone/Ipad-ról streamelek vele pl. youtube-ot, mennyire meríti a készülékeket? Ilyenkor telefonon is megy a lejátszás vagy "nem" merríti?
-
zezoka
őstag
válasz Luissimo #3910 üzenetére
Nekem is ilyen, amióta a Chrome böngészőben megváltozott a Cast ikon "mögötti" rész kinézetre, és működésre (szóval mikor rákattint az ember, és bejön az eszköz), azóta nem megy. Böngészőben megy, VS-en belül nem megy.
Megoldás nálam ideiglenesen: Elindítom a böngészőt a gépen, beülök a másik helyiségben a tv elé, és telefonról indítom a filmet.Újra még nem akartam telepíteni (se böngészőt, se VS plugint), mert mindig fél napot szívok, mire lesz AC3 opció a hang menüben. De legutóbb megfigyeltem, hogy akkor javult meg, mikor az asztali gépen az 500. install-uninstall után épp nem volt fent a VS, és valamiért este laptopoztam (ritkán van használva). És mikor a laptopon nézem, jéé, itt is fent van (mivel ugye mindegyiken be vagyok jelenezve a Chrome-ba - is), onnan is töröltem. Majd másnap feltelepítve asztali gépre a VS-t, elsőre lett AC3 opció!
Csak azért írom le, h ilyenek is lehetnek a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
sziasztok,
beteszem ideis, hátha valakinek van ötlete:nálam mostanában nem müxik az egyik laptopon a Videostream for chromecast
elindítom, betölt , felajánlja hogy válasszam ki a castolni kívánt filmet, amit átakarok küldeni, de amint ráklikkelek "behomályosul" és nem indul el a castolás.
utána a restartos frissítést és ujramegnyitást is hiába csinálom, ugyanott beakad.egyik gépen nemmegy, másik gépen megy, milehet ez?
volt valami update ?
hiába tettem fel kiegészítőként a chrome böngészőbe, ottsem indul el..valakinél volt vagy van hasonló ?
ötlet? -
zezoka
őstag
válasz UberMutant #3901 üzenetére
Beszaaaa.... A 36os csatornára átállítottam a routert, és látja! Köszi! Ez ilyen kínai/EU régiós csatorna miatt lehet?
-
zezoka
őstag
válasz UberMutant #3901 üzenetére
Köszi! Megnézem!
#3902 Azbest: Telefonom tudja, az látja is, fel is lép rá, de a CC2 csak a 2,4Ghz-es "nevűt" látta (külön néven fut a 2,4Ghz és az 5Ghz), csak arra tudom felléptetni.
[ Szerkesztve ]
-
M1lanrev
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Chromecastra lehet progikat telepíteni?
Igazából a tv-go érdekelne, hogy működik e rajta? Mert úgy alakult, hogy a családban 4 tv lett és csak 3 set top boxot add a szolgáltató, és szeretnénk a 4.re is műsort varázsolni!
Válaszokat előre is köszi!