Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
Neil Watts #3925 üzenetére
Nekem van Fullos DIGI kábel és a UPC Digital előfizetésem és a 2 fedi le ezt a rövid listát ...
Ráadásul a Galax mint olyan kicsit beugratós mert már Galaxy4A Filmmánia -t leszámítva minden van a Digi -nél de a Digi online -on már nincs közel a fele se.
Ahogy néztem a Telekom legnagyobb IPTV csomagja fedné le ezt a rövid listát de még ott sincs minden a TV GO kínálatban amit felsoroltál (ráadásul az külön szolgáltatás náluk tehát nem jár úgy a Tv előrefizetéshez mint a Diginél az online) ...
-
Somatom
veterán
válasz
Neil Watts #3925 üzenetére
A Telenor MyTV -nél van cast. Nekem a közepes előfizetésem van, abban az általad írt csatornáknak csak a fele van. Nézz utána, hogy mit kínál a fullos csomag! A Telekomos TV-GO -t ne nézd, abban nincs cast! Ennyit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest