Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Nem tud frissülni a böngésző:
Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenőrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x800700C1 -- system level). Verzió: 79.0.3945.79 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Mit lehet csinálni vele (win8.1) -
parkr
őstag
bocs ha volt már, nem tudom hogyan kereshetnék rá
nektek nem csinál olyat hogy egy lap megnyitása után (háttérben, külön fülön) nem elérhető az oldal, aztán ha átváltok rá, újratölti és akkor már gond nélkül megjelenik?
már kezd idegesíteni -
junior11
veterán
válasz Norby86 #29495 üzenetére
Telefonon vagyok, de nézd át a szűrőket, és a beállításokban kapcsold be a haladó módot, aztán ha gondolod, állítsd be fent az ikonra kattintva hogy globálisan blokkolja a harmadik féltől származó szkriptet és frameket, aztán ezeket egyesével fel lehet oldani azokon az oldalakon, ahol gondolod, bár valakinek ez már elég körülményes lehet.
Van reklámblokkolós topik, ott csicso82 fórumtárs ezt szépen leírta, mit és hogyan kell, esetleg keress rá.
Privacy badger bővítmény is hasznos lehet, van, aki ubo mellett is használja, heurisztika alapján blokkol, először tanítani kell és fokozatosan jobb lesz a beállítások után. Zölden jelzi ha nincs blokkolva, narancssárga igen és piros amikor tiltva van, ha jól rémlik.[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Toth_Jani
őstag
válasz tknof1871 #29491 üzenetére
Nem a Profil a C: meghajtón van de ahogy nézem valamikor belevariáltak így már nem is biztos hogy lehet 2 különböző, pár hónapja még azonosító száma volt most meg nincs.
Az elérési út itt van C:\Users\"felhasználó neved"\AppData\Local\Google\Chrome
De mivel valószínű csak egy Chrome könyvtárat találsz így nem lehet mit csinálni. -
Norby86
őstag
Sziasztok!
Létezik chrome-ba olyan kiegészítő ami letiltja a facebooknak hogy gyűjtse a sütiket? Mer idegesít hogy kémked, konkrétan megnézem egy weboldalt másnap már olyan reklámokkal bombáz.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
tknof1871
őstag
válasz Toth_Jani #29490 üzenetére
Esetleg ha megtalálod a 2 Profil könyvtárat
Ezt nem értem. A profil az a gmail account? 1 gmail accountot használok ezen a Windows fiókon de már ilyen 100 oldalánál jártam és nem láttam a füleken milyen oldal van megnyitva. Ezért kellett 2 Chrome-ot futtatni. kb 50 fület még fellehet ismerni. De tényleg.
Így is meglehet találni? Hogyan kell? Meg akarom próbálni.De azért jól megbonyolítottad.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Egyszerre sok oldal volt megnyitva ezért hónapok óta azt csináltam, hogy két Chrome böngésző futott. Mindkét Chrome-ban kb. 40-50 fül. Huh! Szóval így rendszereztem vagy 100 oldalt.
Nem zártam be a böngészőket mikor lekapcsoltam a PC-t (vagy amikor kijelentkeztem abból a Windows fiókból). A Windows maga zárta be őket. Így ha bekapcsoltam a PC-t (vagy bejelentkeztem abba a Windows fiókba) akkor két Chrome böngésző indult el, mindegyik a saját 40-50 oldalával.De most valamiért csak az egyik Chrome kezdett el futni.
Hogyan tudom visszahozni a másik Chrome-ot a megnyitott oldalaival? Nem is emlékszem abban milyen oldalakat nyitottam meg. Oké, pontosan mondjuk 2 oldalra emlékszem meg néhány témára amivel kapcsolatban oldalakat nyitottam meg. De annál a konkrét 2 oldalnál legalább 40x több volt megnyitva. Elvesztettem azt a félszáz oldalt?
Böngésző jobb felső sarkában a 3 egymás alatti pöttyre kattintva az Előzmények-ben néztem de nincs olyan sora, hogy pl. "Mostanában bezárt 47 oldal".
Volt már ehhez hasonló eset és akkor abból az egy futó Chrome-ból, annak az Előzmények-éből el tudtam indítani a másik Chrome böngészőt mind a 40 vagy 50 oldalával.Most nézem, a Szinkronizálás nekem nincs bekapcsolva. Nem tudom ez számít-e.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
OldMike
őstag
válasz szabacsik #29487 üzenetére
Szia!
Nálam is előfordul időnként, de szándékosan még nem sikerült előállítani. Egyébként olyan mintha ekkor egy másik lejátszáskezelő felület látszana egy ideig, azaz egy hangszóró-szerű ikon, mellette teljes hosszúságú hangerősáv. A Chrome-ban lévő egyéb videókat lejátszó felületen van ilyen, vagy hasonló. Rövid idő után átvált a YT felületére.42LM660S
-
szabacsik
őstag
Helló!
Lehet windowsos bug, de hátha találkozott valaki a következő problémával.Chromeban youtubot hallgatva, minden új számnál felcsúszik a windowsos hangerő maxra (de közben maga a csúszka nem ment feljebb és ha picit is megmozdítom a windows hangerőt akkor rájön, hogy hol volt.)
Van erre tippetek, hogyan orvosolható?
/\____/\
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudom az edge kedvenceket át rakni a chrome könyvjelzőbe?
meg úgy mindent az Edge-ből jelszavak.... -
junior11
veterán
Nálam eddig nincs lassulás, olyan gyors, mint volt korábban is.
-
Pierre75
senior tag
Próbáltam, de visszatértem az utolsó 78-ra. Ugyanazokat az oldalakat megnyitva magasabb volt a cpu használata a 79-nek.
-
MODERÁTOR
-
titán
válasz Viktor0610 #29473 üzenetére
Nem írta, hogy a ph-n szeretné használni reklámok blokkolására.
szerk: Talán abban reménykedett, hogy mégis van chrome-ra, csak neki nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
savior
őstag
Helló.
Úgy látom Androidos Chrome-ra nincs reklámblokkoló.
A Blokada-t néztem ki, de telepítés után VPN-re kér engedélyt, és anélkül nem működik.
Ez a VPN csak weboldalakhoz van vagy mindenhez?
Nem lesz miatta lassú a netezés/letöltés?
Jár valami hátránnyal?
Vagy jobban járok a Firefox + Ublock Origin-el?
Ti milyen reklám blokkolót használtok Androidon?[ Szerkesztve ]
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
titán
válasz Atomantiii #29469 üzenetére
Gondolom az oldalon alakítottak ki olyan megoldást, hogy ha blokkolózol, akkor nem tudod nézni a videókat sem.
-
titán
válasz Atomantiii #29467 üzenetére
Blokkoló okozza szerintem. Nálam is error code-al nem tölti be alapból, inkognitóban hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Chrome-on megy nálatok az m3 oldal? Mármint hiába választok ki videót lejátszásra, mindig csak a videó elején a felhívást játssza le, hogy a következő videó 12 éven aluliaknak nem ajánlott, majd a rendes műsor helyett csak egy fekete képernyő van pedig a legújabb verzió van fent és 3 nappal ezelőtt még minden jó volt, nem értem mi lette vele.
-
MODERÁTOR
Nem tudom, mobilos Chrome kérdéssel jó helyen járok-e.
Az Új lap oldalon lévő Cikkek Önnek hülyeségtől szeretnék megszabadulni. Nem csak az Elrejtés opcióval, hanem teljesen.
Régebben volt erre mód, de most hiába küzdöm vele, nem akar összejönni.
Tudtok valami megoldást?
Xiaomi 13T
-
htc07
addikt
válasz Cs1csó #29463 üzenetére
Rendben, en elhiszem neked, nem csak ket weboldal van az interneten, hogy mindenki ugyanazt nezegesse.
Gondolom egyesek itt a biztonsagi ovet is csak akkor kotik be, ha epp utkoznek az autoval, a tobbi esetben felesleges, mert elkerulheto ovatos, megfontolt, tapasztalt vezetessel.
Aztan ha 5 ev utan egyszer felvillan a virusirto ablaka, hogy fogott valamit, akkor meg ugy vannak vele, hogy "heh, ezt direkt csinaltam nagy tapasztaltsagomban"[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az "óvatos, megfontolt, tapasztalt" felhasználó a legjobb védelem, sok ember van pl. a vírusirtó topikban - köztük én is - aki már évek óta - mondjuk 3-5 év - feltelepített naprakész vírusvédelem mellet sem volt találati jelzése vírusra, ez azt jelenti, hogy akár víruvédelem nélkül is fertőzésmentesek maradtunk volna egyszerűen a felhasználó szokásaink megvédtek volna minket. (jellemzően úgy van beállítva a vírusvédelmünk, hogy ha talál valamit arról ÉRTESÍT (közben persze blokkolja de nem törli, a feltételezett kártevőt) és a végső döntést a felhasználóra azaz rám bízza, nem hagyom, hogy automatikusan intézkedjen.
-
htc07
addikt
válasz Viktor77 #29459 üzenetére
nem allitom hogy megved minden ellen mert tokeletes vedelem nincs, de sokszor fogott meg mar random fertozott weboldalakon dolgokat, amik elozo nap meg nem voltak ott, csak a wordpress annyira secure, hogy kb. az nem tori fel, aki nem akarja.
vagy ha mar chrome topik, akkor legyen egy fertozott extension, peldaul [link]
ez ellen akkor ved meg az intelligenciad, ha nem a weboldalakat olvasod, hanem a forraskodjukat.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Srácok a védelmi rendszereknek megvan a maga topikja [link] , ne itt folytassátok szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
Tehát azt mondjátok az AV-Test csapata egy inkompetens barmokból álló gyülevész horda??
Jó tudom mi Magyarok mindenhez jobban értünk. -
htc07
addikt
válasz Viktor77 #29456 üzenetére
maximum egy air gapped gépen.
amennyire hanyag programozók vannak manapság (belülről látom a szakmát), rengeteg programban lehet találni olyan sebezhetőségeket, amik átjáróházzá tesznek bármit, ami internetre csatlakozik.
ha te kényelmesen elvagy a hamis illúzióban, hogy "megnézem mire kattintok és akkor minden oké lesz", én nem próbállak győzködni, de egy nyilvános fórumon azért ne állítsuk már azt, hogy csupasz hátsóval is biztonságos az internet, még akkor sem, ha az ereidben bináris stream folyik vér helyett
-
Geller72
veterán
válasz Viktor77 #29456 üzenetére
Az avirát én is a plugin miatt használnám, de így azt hiszem, kihagyom. A win beépített cuccáról annyit,. hogy legutóbb csak úgy lefuttatam sógorom gépén egy stickről egy malware scan-t és kb 150 hernyót fogott egy origi W10 alatt futó up to date rendszeren. És no poresz. .
-
Geller72
veterán
válasz Geller72 #29451 üzenetére
Megtaláltam. Bármennyire is google pluginnek álcázta magát, a free-av Avira virkill (egyébként fizetős, pro verziója) volt olyan szíves, és hirdetett az Alzának. Miután a böngészőbe épülő avira plugint letiltottam, a dolog megszűnt. (Egyesével tiltogattam a plugineket, és így lett meg).
-
Geller72
veterán
válasz Toth_Jani #29449 üzenetére
"Valami egyszer megkérdezte akarod-e telepíteni és te kérted."
-Biztos, hogy nem. Egyébként sejtheted, hogy mennyire kérdezett, ha egyszer a pluginek közt sem látszik, pedig az... Soha nem nyomok rá reflexből semmire, annál sokkal komolyabban veszek bármi ilyesmit, akármilyen biztonságtechnikai kérdést.. Ne hari, de nem azt akarom tudni, hogy milyen 3. fél általi akármilyen blocker jó rá, hanem hogy vajon hogyan települt, és hol találom, és hogy találkozott e valaki vele.. . Azt hittem, hogy van itt valaki a szakmai fórumban, aki kicsit mélyebben benne van a Chrome-ban.
Lassan inkább gyanakszom arra, hogy ez egy fizetett google reklám, amit az Alza fizet elő..
-
Toth_Jani
őstag
válasz Geller72 #29445 üzenetére
Valami egyszer megkérdezte akarod-e telepíteni és te kérted.
Ha máshogy nem tudod kiirtani akkor újra kell indítani a böngészőt, és minden kéretlen vackot letöröl, meg persze a saját dolgaidat is de az okosan szinkronizálva vissza tudod szerezni.
A Nano Adblocker és Defender páros viszont tényleg megvéd szinte mindentől, persze ezek mellet sem szabad olvasás nélkül elfogadni ha egy weboldal telepíteni akar valamit -
Geller72
veterán
Üdv.
Olyan pici gondom lenne, hogy a bookmarks alatt van egy Alzás felugró offers hirdetésablak állandóan és eléggé idegesít. A forráskód alapján egy plugin, de a pluginek közt nem találom. Hogyan lehetne kiírtani. Akárhányszor keresek valamit, ez a xar azonnal tud jobbat ajánlani. .
Köszönöm.
Geller -
titán
válasz hitchins #29439 üzenetére
Pipálj ki mindent és állítsd át mindenkori-ra. Ha ezeket mind kitörlöd, nincs ami alapján dobálná a reklámokat később. Amúgy a cookiek és egyéb webhelyadatok alapján ajánlja a reklámokat, szóval ha azokat kitörlöd, már nem tudja mi alapján szórni a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
hitchins
őstag
Egy olyan kérdem lenne hogy hogyan lehet beállítani hogy a Chrome a bongeszesi előzmények alapján dobaljon fel reklámokat.
Alapvetően nem érdekel de pl ha karácsonyi meglepetést intéznek eleg ház hogy feldobalja a hirdetésekben amit megnéztem.
Így elég gyorsan lelepleződött a meglepetés... -
Yodamest
veterán
válasz junior11 #29434 üzenetére
Utólag már sejtem mi lehetett:
Egy xiaomi mibox-ot üzemeltem be a TV-hez és ott a google áruházból le kellett szednem egy VLC-playert androidra, így be kellett lépnem a google fiókommal. Ezután gondolom ezt a windows látta az asztali gépemen és a gépházban sárgával kiemelve jelezte, hogy belépés történt más eszközről, így már nem feltétlen biztonságos a jelszavam. Én akkor hirtelen nem is gondoltam rá, hogy a mediabox miatt lehet, mivel oda a google accommal léptem be, semmi köze nem volt a WIN accomnak hozzá.Mindegy, ha nálad is kéri a belépést, akkor ez ilyen elfogadom, amúgy már újratettem a wint (friss telepités volt amúgy is) és még mindig kéri ugyanúgy, szóval jó ez így akkor.
Viszont ezzel együtt borzalmas, hogy mennyire spagetti effektus van itt a jelszavak, accountok, userek között, hogy már minden acc összefügg minden accal, egy chrome-ba nem tudok már úgy belépni, hogy ne lenne online microsoft fiókom, meg google+ accountom mellé és ne kérné, hogy hitelesítsem magam mailen, sms-ben meg más accokon keresztül, fú borzalam amúgy.
Köszi a segítséget!
-
junior11
veterán
válasz Yodamest #29433 üzenetére
A Windows 10-et én MS fiókhoz PIN kóddal bejelentkezve használom, de lehet jelszóval is belépni. A Chrome-ban - vagyis nálam a Google fiókban is vannak jelszavak, és ha a böngészőben meg szeretnék egyet tekinteni, akkor kéri, hogy azonosítsam magam - a Windows jelszóval vagy PIN-nel, de sem a Windows, sem a Chrome magától még nem kérte a jelszavam, és nem írta ki, hogy nem biztonságos.
Az operációs rendszer jelezte nálad, hogy nem biztonságos a jelszavad vagy üzenetet kaptál (mely lehet akár adathalászat is vagy valójában kiszivárgott a jelszó és az MS üzent, ezt én nem tudom) vagy egyszerűen csak eljött az idő (be lehet állítani az MS fiókban, hogy milyen gyakran cseréld), hogy változtass jelszót?
Ha gondolod, a böngészőben jelentkezz be a MS fiókodba és nézd át a biztonsági pontokat, ahol a rendszer rögzíti, ki, mikor honnan és milyen eszközről lépett be, valamint érdemes erős jelszó mellé bekapcsolni a kétfaktoros hitelesítést is, ha még nem aktív.
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Yodamest #29431 üzenetére
Szia, ha Chrome-ban mentett jelszavakat szeretnéd megtekinteni, biztonsági okokból a böngésző kéri, hogy azonosítsd magad - ezt a Windows fiókod jelszavával vagy PIN kódjával (ha be van állítva) tudod megtenni. Ezt egymás után ha jól rémlik, pár jelszó erejéig megjegyzi egymás után, aztán ismét feldobhatja az ablakot, hogy azonosítsd magad vagy egy későbbi alkalommal szintén.
-
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Az mi a fenéért lehet, hogy mióta win jelszót módosítottam (azt hittem egyszerű, ártatlan dologról van szó) azóta tök hülye a gép és a chrome is pl. a mentett jelszavaim megtekintéséhez állandóan azt kéri jelentkezzek be, pedig be van pipálva, hogy jegyezze meg a személyazonosságom, jelszavam akármi. Eddig ezt nem dobálta fel, hogy kell ezt eltüntetni?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! A fordító már nem működik a böngészőben ?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
titán
válasz Atomantiii #29421 üzenetére
Az érdekes. A program files x86 - ba és az users/felhasználóappdata/local - ba is települ.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz Atomantiii #29420 üzenetére
Érdekes, mert most meg a program files-ba telepítette, fene se érti ezt.
-
Atomantiii
addikt
Chrome-ot lehet úgy telepíteni, hogy ne a users\appdata stb helyre telepítse a telepítő?
Mert van amikor a program files-ba rakja, de az utóbb időben a users-be és utána ha más felhasználó is használja a pc-t akkor eltűnik a chrome.
-
veterán
válasz gyulazsolti #29418 üzenetére
Nem tudom sajnos
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz gyulazsolti #29416 üzenetére
Ha kitörlöd a sütit, akkor természetesen elő fog jönni.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Luissimo
veterán
válasz gyulazsolti #29406 üzenetére
Valoszinuleg egyszer kitoltottel egy netes kerdoivet es azota kostolgat , hogy ujra
Velem is eljatsza nèha -
MadGame
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Mobilos Chrome alá létezik valami reklámblokkoló?
Köszi! -
gyulazsolti
senior tag
-
SP4C3
veterán
válasz gyulazsolti #29403 üzenetére
Melyik oldalon, mit csinálsz, hogy felugrik?
Spyware oldal. Szerintem ne engedélyezd.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
veterán
válasz gyulazsolti #29403 üzenetére
Ideiglenesen engedélyezd, majd a gemius oldalán van leiratkozó süti.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Hogy tudnám ezt kitakarítani, hogy ne ugráljon fel.
-
andor80
senior tag
Hello.
Újratettem a chromot már nem tudom mi miatt..
Azóta a magnet linkenknél(torrent) egy párbeszédablak nyílik meg,hogy akarom e a qbittorretntel megnyitni.Eddig rákattintotam a MAGNETLINKRE és automatikusan az nyílt meg
Hol lehet beállítani ismét alapértelmezettnek?
Köszi!Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest