Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Büdösapjaholdkóros......
Elméleti síkon lehet belőle baj, gyakorlatban meg 10000 alkalomból 1x ha előfordult...
Google dev-ek szerint minden bugos, csak az ő sz@rjaik nem. Mindent software-ből oldanak meg, aztán meg csodálkozunk, hogy minden lassú. Nembaj, pár év és 64magvas cpu-k lesznek a standard, azon már menni fog akadás/framedrop nélkül a vp9-es (vagy addigra inkább av1) 1080p@60fps.[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
erikke17
őstag
Sziasztok. Régebbi GPU-n tiltva van gondolom HW gyorsítást (AMD HD6770). Ha engedélyezem about:flags alatt, Override software rendering list-et így működik nem lehet belőle baj?
Azt irja, hogy bugos a GPU driver azért kapcsoltak ki frissítsem, de hát a legfrisebb van fent||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Win-T
senior tag
Üdv!
Telepítem éppen az új MS Flight Simulatort. 100+ Gb, jó sokáig fog tartani, nem is ez a bajom... az idióta telepítőjében van egy link, és mivel közben játszom mást, minden egyes A gomb nyomásakor a kontrolleren megnyitja ezt a linket a chrome-ban. Mindegy, hogy tálcán, háttérben, akárhol van az installer (én még ilyent nem láttam, csak MS termék képes ilyen hülyeségekre. ). Márpedig egy ugrálós platformerben nem egy alkalommal kell az A gombot használni így a következő alt+tabnál azt veszem észre, hogy többszáz lapon meg van nyitva az oldal a böngészőben.
Nincs valami bővítmény ami nem engedi megnyitni az adott címet? Próbáltam pár site blocker extensiont, de azok a lapot ugyanúgy megnyitják, csak az van rajtuk, hogy site blocked. Olyan kéne ami meg sem nyitja az adott címet.Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Megoldható-e több ugyanolyan kiadású (stabil verziók) egy idejú futtatása, több profillal operálva. Pl nálam a FF így néz ki:
Ezek csak parancsikon színben térnek el -magamnak, hogy tudjam melyik melyik-, de mind kiadási verziók, és mind külön profil külön célra: Alap, zenés, tiszta (addon nélküli), és amit az auto-linknyitásos dolgokna beállítottam mint "alapértelmezett böngésző.
MInd külön témás, addonpaakkos, profilos, stbs....Bármelyik meg tud nyilni úgy, hogy fut a többi, kilépésnél sincs gond...Több ablaknál meg win is külön csoportosítja őket.Ez elérhető e ez az állapot Chrome-ban? Hogyan? Ha itt megy, mennyire esélyes, hogy a többi chromium alapú böngészőben is ugyan ez a helyzet, és ugyanúgy érhető el?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
válasz internetezoo #30492 üzenetére
+ 1 Ublock Origin
esetleg AdGuard szintén ingyenes böngészőkiegészítője. -
SP4C3
veterán
válasz internetezoo #30492 üzenetére
Ublock Origin
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
internetezoo
senior tag
Nano Adblocker megszűnt. Valami használható másik akad?
-
GEPESZ66
veterán
Akinek a Bitdefender TrafficLight nem mutatja zöld karikákka a találatokat, ezt állítsa be, s jó lesz.
A Bitdefender Support piszok gyorsan segített.If those are enabled already, please follow the steps mentioned below:
1) Open Google Chrome and enter chrome://flags in the search bar. Then press Enter.
2) In the list that appears scroll down to Experimental QUIC protocol. Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android. Use the drop-down menu beneath and choose Disabled".
3) After you make the change relaunch the browser to apply the change
Keep in mind that I'm here to assist if you get stuck at any point, or if you have other questions.
Have a great day!
: -
Cs1csó
félisten
Futtasss egy AdwCleaner-t és egy Emsisoft EK-t
-
p76
senior tag
Állandóan ilyen oldalakba botlom a google keresővel:
[link]
Ez mi? Valszeg google fordítóval készült oldal borzalmas magyarsággal? -
neo81
senior tag
Tud valaki ajánlani olyan Chrome bővítményt, ami pl. ezt a videót 2160p-s minőségben le tudja tölteni hanggal együtt?: [link]
A youtube-dl-el le lehet tölteni így, de azért szeretném inkább megoldani böngésző bővítménnyel, mert, ha ez a videó privát lenne, akkor is megfelelő bővítménnyel letölthető lenne ilyen minőségben, de a youtube-dl-el loginozni kellene, csak úgy töltené le, ami sajnos több egymás utáni privát videó letöltéssel Facebook fiók zárolással járna, amelyet mindig csak jelszóváltoztatással lehetne megszüntetni.
Próbáltam eddig sok Chrome bővítményt, de eddig csak olyat találtam, amely 2160p-s minőségű Facebook videót csak hang nélkül tudja letölteni....
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha letöltök egy pdf-et, akkor nálam a Letöltésekbe megy és ugye ezt jelzi Chrome-ban alul egy értesítési sávban. Ha erre rábökök, akkor most a Chrome nyitja meg, pedig az Adobe Reader az alapértelmezett és korábban ott is nyílt meg. Most van ott két lehetőség: megnyitás a rendszer alkalmazásával (ez az Adobe), de ehhez meg kell nyitnom a letöltött fájl menüjét VAGY ugyanitt kiválasztom, hogy megnyitás mindig a rendszer alkalmazásával, de ilyenkor meg az alsó értesítési sáv nem is jelenik meg és egyből az Adobe nyitja. Ilyenkor persze ugyanúgy letölti és beteszi a Letöltésekbe. + mintha a letöltött tartalmak az értesítési sávban el is tűnnének egy idő után, pedig ez végig ott maradt korábban, amig az X-szel a jobb szélén be nem zártam.
Ez megint egy újítás és szokjam meg?! Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
ma kaptam 2 Drive értesítést, orosz email címek, "megemlítettek". Pár hete is volt kettő ilyen Mik lehetnek, kikerült az email címem, vagy az adataim? -
SP4C3
veterán
válasz tothjozsi96 #30478 üzenetére
Nyomd meg az instert-et. Nem chrome a bűnös.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Már nagyon zavar a Chrome.
Csak itt PH!-n szembesülök ezzel.
Elkezdek írni egy hozzászólást, belekattintok valahova ahol írási hiba van és azt veszem észre hogy maga a betűt kijelöli, ilyen kék négyzettel és hogyha megpróbálom javítani, akkor törli a betűt és csúszik az egész. Tehát egy rossz betű helyett amire kiakarom javítani onnantól törli az utána következő betűt és teljesen elcsúszik az egész.Más tapasztalt ilyent?
Mitől van ez?Erről volna szó, csináltam egy 10 másodperces videót.
-
rii
nagyúr
sziasztok
google drive-ből "csak" 2,5 Mbit/sec el jön le az anyag
böngésző beállításban van rosszul?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
SP4C3
veterán
válasz Hujikolp #30471 üzenetére
C:\Users\Administrator\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions
itt törlöd a "nldijlfmoepgjkjhmdiiainkjgmpdnmj" foldert és szezám tárulj.
BénaBélák nem fogják tudni kinyitni, de már egy alap poweruser meg fogja törni ezt a védelmedet. Nem azé', csak mondom...-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
SP4C3
veterán
válasz Cs1csó #30469 üzenetére
Mit szépítsek rajtuk? Ha meg nem tetszik a stílus, akkor ne szavazz rám, ne olvasd. Vagy ha nagyon szereted a MS-ot, akkor dolgozz nekik.
Az, hogy egy névfeloldás nem 15ms alatt van meg, hanem 45, az nem a világvége, cserébe másodpercekkel gyorsabban betölt egy oldal, mert nincs teleszemetelve reklámmal.
Ráadásul a mikrotikemen be van kapcsolva a DNS cache, tehát minden első lekérdezésnél van észrevehetetlen késés. Saját DNS szerver lesz, csak legyen rá időm és energiám. Semmi gond sincs a frankfurti szerverekkel... Teljesen tolerálható a ping.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Hujikolp
őstag
Üdv!
Van valami módszer arra, hogy a chrome elindítását követően jelszót kérjen, csak utána nyitódjon meg?
Nyílván azt szeretném, hogy a böngészőt más ne tudja elindítani és nézni, hogy mit néztem (munkahelyen).ez lett végül: [link]
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az AdGuard-nak nincs Magyarországon szervere, a legközelebbi Németországban van. A CloudFlare is jobb mert annak van Budaptesten is.
Még jó, hogy nem Aucland-en keresztül kell a forgalmat bonyolÍtani elég "csak" Németországig elmenni.Ahhoz a primitív stílushoz gratulálok ahogy leírtad a Defender-t és az MS-t. (a McAffe-t én sem komálom )
-
SP4C3
veterán
válasz Cs1csó #30467 üzenetére
Te így látod, én meg nem.
DNS-nek nagyon kevés köze van a pingedhez, de kárnak megyünk ebbe bele. Mégis mihez is gratulálasz?[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Hát, ugye van olyan Chrome bővítmény (Crosspilot), amely használatával Chrome alatt működnek az Opera bővítményei.Van olyan bővítmény, amellyel Chrome alatt működnek a Mozilla Firefox bővítményei is?
Köszi! -
SP4C3
veterán
válasz GEPESZ66 #30464 üzenetére
Defender és McAffe amiket nagyon messziről kerülni szoktam. Defendert azért mert defender, tehát MS szarja és nem mellesleg lerohasztja a gépeket, lehet többet árt, mint használ, főleg ha antimalware-nak álcázott spyware...
McAffe-t meg azért, mert McAffe, fizetett bloatware, ami ilyen szutyok winrar-ral jön le...Comodo IS (free) + Adguard DNS + Ublock Origin már bőven elegendő védelmet nyújt szerény véleményem szerint, természetesen Comod tűzfalát konfigurálni majd tanítani kell, ami eleinte fáradság, de ha megvannak a szabályok (melyik .exe mehet a netre és melyik nem), akkor már flottul működik.
-
GEPESZ66
veterán
Fiam és feleségem gépén a Defende fut csak.
Bővítménykét az Adguard-ot telepítettem.
Valamint kipróbáltam a McAfee WebAdvisor-t, ami jelzi zöld karikákkal az egyes oldalak megbízhatóságát, ill. figyelmeztet adathalász oldalak esetén, valamint figyeli pl. a Facebook-on belüli linkeket is.
Eddig tetszik.
Esetleg tudtok-e ennél a WebAdvisor-nál jobbat javasolni? -
cirkus
aktív tag
a böngészőmben az oldalak elérési útja nem teljese hosszában jelennek meg, hanem csak a fő domaint mutatja, persze ha ráviszem a korzort akkor teljes hosszában kijelzi.
Hogy tudom visszaállítani, miért tünt el ? -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Egyszerű 1-2 kattintásos YouTube videó letöltő bővítményt keresek Chrome alá.
Mit javasoltok hozzá? -
Joker88
őstag
RSS olvasóra/értesítőre Chrome-ba tudtok jó programot ajánlani ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
neo81
senior tag
válasz tylerddd #30451 üzenetére
Nekem tulajdonképpen csak az a bajom ezzel, hogy bizonyos oldalakra belépve mindig előjön.
Azt nem lehet esetleg, hogy valamilyen Chrome beállítással le lehessen tiltani azt az üzenetet?Egyébként volt ilyen nálam már régebben is, akkor jelszavakat változtattam, de, ha ez így megy tovább, akkor már egyre jobban nehezemre fog esni az ismételt jelszóváltoztatás....
[ Szerkesztve ]
-
neo81
senior tag
Sziasztok!
Google Chromeban 1-2 oldalra belépve ilyen üzenet fogad:Járt már valaki így?
Köszi! -
Füleske
addikt
Valamit módosíthattak a Youtube - on, mivel az erre szolgáló kiegészítőim megszűntek működni.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Just Black témát használom a böngészőhöz és azt tapasztalom, hogy üres lapon a Google felirat nem színes már, hanem fehér. Állítgattam néhány hasonló témát, de azoknál is fehér. Aprócska dolog, de én nagyon szeretem a sötét háttérrel a színes betűket, ez meg így annyira snassz, semmilyen. Ez most valami ideiglenes dolog vagy bug, direktbe ilyen, talán elállítottam valamit?! Köszi!
-
-
Fuvaros
senior tag
Hi, pár napja rengeteg levél landol a spam mappában, kb az előzőek 10x-ese, mi lehet az oka?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Cs1csó
félisten
válasz olivera88 #30435 üzenetére
Kapásból nálad lehet a hiba, ezt már javították volna. Mivel az Opera = Chrome ezért a Chome-al van valami gond.
- kipróbálod letiltott kiegészítőkkelAmit megtehetsz:
gyalulod a Chrome-ot és manuálisan is törlöd a maradványait a Chrome és a Google mappákat ezek rejtve vannak a Users mappa mélyén. Ezután gép restart és a legfrissebb chrome-ot újratelepíted, majd bejelentkezel DE NEM SZINKRONIZÁLSZ MINDENT!!!!!!!! Hanem szelektálsz csak a:
- könyvjelzőket és bejelentkezéseket jelszavakatMert ha a beállításokban vagy a kiegészítőkben van a hiba akkor megint előjön.
Ezután teszteld lépj be és ha okés akkor mehet a böngésző belakása. Ha megint megjelenik akkor valamelyik beállításod, script-ed, akármid zavar be.
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
-
Rainman05
tag
Üdv! Chromban a YouTube videóknál ha pl. beállítom 720 ra a minőséget akkor egy idő után vissza ugrik 480 ra magától nett és gép kapacitás megvan bőven hozzá meg régen nem csinált ilyent. Mi okozhatja ezt másnak is van ilyen problémája?
-
GEPESZ66
veterán
Feleségem és fiam gépén a Bitdefender Traffic Light bővítményt használom.
Korábban, ha rákerestem valamire, akkor zöld karikával jelezte az egyes oldalak mellett a találatokat.
Most viszont nem jelennek meg a zöld karikák, csak egy-két találatnál láttam.
A Crome frissítés lehet az oka esetleg? -
SP4C3
veterán
válasz tylerddd #30428 üzenetére
Logokat kellene megnézni, pl mikor gpu-d gyártója elbacott valamit es chrome szenved a driver miatt...
chrome://gpu mit mutat (oldal teteje és alja erdekes)Task managerben ha kilövöd a "software repprting tool.exe"-t akkor megjavul? Állandó jelleggel produkalja a hibat vagy csak neha?
-
tylerddd
veterán
Helló! No, olyankor mi van, ha Chrome-ban kínszenvedés kivárni, hogy betöltsön egy oldal, Firefox vagy Samsung Internet (mobilon) alatt meg pikk-pakk ugyanazon a hálózaton ott a tartalom?!
ps: ezzel a kommenttel pl. közel fél percig dolgozott a küldés gomb lenyomása után.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Mi ez a karakterkódolási nyavaja Face messengerben Chromeval? Tegnap még csak Win en találkoztam vele, ma meg már Debianon is ilyen. Az ékezetes karakterek helyett kérdőjeleket kap az akinek írok, én viszont normálisan látom. Amúgy tegnap váltott át nálam a face az új kinezétre.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Cs1csó
félisten
Üdv, van olyan kiegészítő ami számolja a böngésző forgalmazott adatmennyiségét, napi bontásban stb.?
-
tylerddd
veterán
Üdv! A jobb felső sarokban lévő médiavezérlőt korábban a chrome//flags/#global-media-controls-szal tudtam kikapcsolni, de már nem működik. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy ez a funkció végérvényesen belekerült és nem lehet kilőni?! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Költöznöm kellene gépek között chrome accounttal. Előző gépről törölni kellene összes jelszót, előzményt, mindent, de az acc-hoz tartozóan azokat el akarom érni a következő gépen.
Régi gépen kilépés (és többet újra be nem jelentkezés) + mindent törlés + következő gépen bejelentkezés ebben a sorrendben jó lesz? Vagy valami elcseszett mechanizmus miatt veszíthetek adatot?
Régi gépen kell valami extra intézkedést tennem jelszavak biztonságos törléséhez? (pld hdd fill vagy ilyesmi?)
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Nem tudom volt-e már itt téma, másnál is előfordul, hogy ha időnként nem szabályosan záródik be a chrome (pl egy alkalmazás kéri a gép újraindítását, vagy win update miatt indul újra), akkor elvesznek a megnyitott oldalak?
Nálam viszonylag sok lap van megnyitva, jellemzően 15-20 minimum, akár több hétre visszamenőleg. Sokat azért hagyok nyitva, mert tudom, hogy van még vele dolgom, vagy hogy el ne feledkezzek róla.
Amikor történik egy ilyen "adatvesztés", iszonyatosan frusztrált leszek, meg sem tudom számolni, hogy hányadszorra jártam már így. (évek óta tapasztalom, tehát nem új bugról van szó)
Jelszavak kivételével a cloud szinkron be van kapcsolva (megnyitott oldalakra is).
Miért történik ez?
Van rá megoldás? (azon kívül, hogy ne hagyjak nyitva sok ablakot)"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
veterán
válasz moongoose #30418 üzenetére
Akkor ha gondolod:
Tampermonkey.
Felteszed, utána az ikonjára kattintva -> Új szkript hozzáadása.
Erről a linkemről bemásolod az egészet az ott lévő sablon szövegek helyére és "Ctrl+S"-sel elmented.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
-
-
-
iguana
őstag
akit esetleg érdekelne:
nem tudom melyik verzió óta, de nálam a 85.0.4183.121 (Hivatalos verzió) (64 bites) chrome-ban megjelentek a fülek (tab-ok) rendezése/csoportosítása. nevet lehet adni, színt választani. jobb klikk a fülön->lap hozzáadása új csoporthoz.továbbá a
chrome://flags/#tab-hover-card-images
oldalon ha engedélyezzük aTab Hover Cards
és aTab Hover Card Images
opciókat, akkor ez látszódik ha rávisszük az egeret valamelyik fülre:[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Cs1csó
félisten
válasz tylerddd #30410 üzenetére
Nekem a Firefox böngésző valamiért - a megjegyzett felh. név és jelszó párost - nem volt hajlandó beírni automatikus kitöltéssel egy router esetén, a Chrome ezt tudta. Szerencsére ritkán nézegettem a router menüjét, de mióta BitWarden-t használok jelszókezelésre ilyen gond nincs.
-
tylerddd
veterán
válasz Cs1csó #30409 üzenetére
Sikerült, de ez szánalom ... miért nincs pl. manuális jelszómentés ott a jelszavaknál, beírod a weboldalt és megadot a felhasználónevet, jelszót.
Több fiók van egyébként a böngészőben megadva. Töröltem az enyém. Elindítottam a belépést, beadta az egyik fiók e-mail címét, átírtam, kitöltötte a jelszót. Nézem, annak a jelszava, amit automatikusan megadott. Átírtam, tovább. Belépett és az URL sáv jobb szélén megjelent a kis kulcs, amit megnyomva most ott volt a fiókazonosító és a jelszó (egyébként csak a gmail fiókokat mutatta ott, amik el vannak mentve). Az azonosító végéről hiányzott az m-betű és a kiindulásnál automatán bedobott e-mail jelszava volt ott. Átírtam és most jó. Értelmetlen és logikátlan ...
-
tylerddd
veterán
Üdv! Jelszót cseréltem a Google fiókomban. Szeretném, ha PC-n a Chrome elmentené ezt, de sem a jelszó frissítését nem ajánlotta most fel és ki-be lépkedéskor sem ajánlja fel a mentést. Töröltem a fiókot, akkor sem. Miért ilyen kibeba**ott nehéz ezt megoldani vagy miért nem ajánlja fel, amikor az opció be van kapcsolva?! Köszi!
-
orc88
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni mert már ki tudnám vágni az ablakon az egészet...
Laptopon (W10) egyik napról a másikra ilyen idétlenül jön be a Google kereső oldala, mintha valami régi XP-s rendszerről lennék, a találatokat pedig kb. mobilos nézetben listázza. Nem csak chromeban hanem Edge böngészőben is...Mit állítsak át / töröljek hogy észhez térjen? (Többi oldal rendben van)
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Help pls. Mac-en egy automata frissítés úgy zárta be a böngészőt / indította újra a gépem, h a megnyitott lapok előzményeit nem jegyezte meg a Chrome. Létezhet ilyen?
Korábban is volt már hasonló, olyankor minden újraindulás és a Chromre megnyitás után láttam az előzménylistában egy pl. "13 lap megnyitása -" (vagy ilyesmi) opciót, ahol az akkor épp megnyitott oldalak azonnal visszaállíthatóak voltak. Noh most ez nincs, csak 1-esével a korábbi előzmények.. de az sajnos nem segít, mert csomó minden korábban (akár hetekkel) lett megnyitva..
Van valamilyen opció amivel el tudom érni, h a megnyitott oldalak visszaálljanak?
Köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest