Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem tudom volt-e már, de van ilyen is: Disable Youtube™ HTML5 Player
Semmi extra, teszi a dolgát.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
CJ4567
nagyúr
Flash lejátszónál lehet állítani YT-n a videó sebességét valahogy?
No Sana No Life
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Két különböző monitort használok a gépemhez, de egyszerre mindig csak az egyiket.
Az első, a laptop beépített monitora 15 inch Fullhd
A második az egy külön monitor, amin dolgozni szoktam 23 inch FullhdAmit szeretnék, hogy könnyen lehessen a weboldalak 100%-os és 125%-os nagyításán változatni. Nincs erre valamilyen kiegészítő? Mindig be kell másznom a beállításokba (egyébként is mi a beállítások shortcut-ja?)
adms.hu | UI Designer
-
CJ4567
nagyúr
Chrome 37 újítás
No Sana No Life
-
törölt tag
üdv, teljes képernyős módban hogyan tudom a címsort előszedni meg a kedvenceket stb,,, , ill váltani az ablakok között anélkül, hogy ki keljen lépnem a teljes képernyős módból? köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
sly54
tag
Sziasztok!
A 37-es stabilnak nem 64 bitesnek kellene lennie,vagy ha az akkor,hogy tudom beállítani(MAC-en)mert emlékeim szerint ha a gép támogatja akkor automatikusan a 64bitesnek kellett volna települnie?Köszönöm előre is
-
törölt tag
Sziasztok, az androidos Chrome-ba ha kikapcsolom a sütiket, akkor a webhelyek nem tudnak követni ugye?
(az asztalin ezt megoldja a ghostery) köszi
-
Robertó79
tag
Mi lehet a baj ha a böngésző nem jegyzi meg az előzményeket? A tagnapi napból csak egy lapot jelenit meg.
-
törölt tag
-
törölt tag
Stable Channel Update
The Chrome team is delighted to announce the promotion of Chrome 37 to the stable channel for Windows, Mac and Linux. Chrome 37.0.2062.94 contains a number of fixes and improvements, including:
- DirectWrite support on Windows for improved font rendering
- A number of new apps/extension APIs
- Lots of under the hood changes for stability and performanceA full list of changes is available in the log. Interested in switching release channels? Find out how. If you find a new issue, please let us know by filing a bug.
Alex Mineer
Google Chrome -
gezatata
aktív tag
válasz galaxytab #18857 üzenetére
Elnézést,
elindult, csak úgy kb. 5 perc múlva előugrót az eredménnyel együttmég egyszer nagyon szépen köszönöm
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
gezatata
aktív tag
válasz galaxytab #18857 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítséged,
letöltöttem , csatoltam a chrome-hoz, de elindítani nem engedi - sajnosEgy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok
alapvetően operát használok, de sajna egyre több weboldalt fejlesztenek úgy, hogy ne működjön alatta...
úgyhogy néhány ilyenre használok többek közt chrome-t is.a kérdésem az lenne, hogy melyik az a hotkey, ami a "vissza" parancsot kiadja.
sajnos se beállítani, se letiltani nem tudom, se info nincs róla sehol. idegesítő, amikor gépelés közben azt veszem észre, hogy egy véletlen elütés miatt újra a nyitóoldalon vagyok, és minden addig beírt szöveg elveszett...az érdekelne, hogy hogyan tudom a billentyűparancsokat letiltani (operában is csak párat hagytam, amit használok, ctrl+A, ctrl3+C stb.) de itt inkább letiltanék minden ilyen funkciót.
köszi a segítséget.
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
galaxytab
csendes tag
-
bobalazs
nagyúr
Olyasmi kiegészítőt keresek, ami villantja a nyitott lapokat ha azokon változás történt. Tudtok ilyet?
-
Rasiel
senior tag
válasz StarKiller89 #18850 üzenetére
Van rá megoldás. Ha úgy váltasz teljes képernyőre, hogy közben megy a videó, akkor el fog tűnni a görgetősáv, de, ha pl. közben állítasz a hangerőn, akkor - ha minden igaz - ugyanúgy ott marad. Abban az esetben, ha le van állítva és úgy teszed ki teljesbe, akkor nem lesz jó. Html5-el használom, annál így működik jelenleg, flashnél nem tudom.
-
TigerCat
nagyúr
válasz StarKiller89 #18852 üzenetére
Persze, csak ha nincs más megoldás, gondoltam talán segít...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz StarKiller89 #18850 üzenetére
Nálam jó, de van rá kiegészítő ha kell. Vagyis Windows-on volt valami telepítve, ami eltüntette. Sosem tetszett, Mac-en sokkal szebb, hogy csak akkor látszik, amikor kell, vagy ráhúzom a kurzort.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
StarKiller89
senior tag
teljes képernyőre váltok youtubeon, de nem tűnik el az istenért se a görgetősáv, erre van vmi megoldás? vagy csak bugos az egész még mindig?
| Samsung Galaxy S23 |
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
találtam egy rég áhítót bővítményt a Bookmark Sentry de sehol nem találom.tudnátok segíteni? szeretnék rendet csinálni a rengeteg könyvjelzőim között
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
ToBeY
nagyúr
Mostanában észrevettem,hogy nem nagyon töltődnek be a képek néhány weboldalon.Ez mitől lehet?
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Próbálok telepíteni a Chrome alá Adblock-ot (próbáltam a plust is) de nem hajlandó telepíteni a bővitményeket.
Sem a Chrome internetes áruházból ( itt folyamatosan a Network failed hibaüzenet fogad)
Ha a gyártó oldaláról próbálom letölteni akkor sem történik semmi.Rányomok a letöltés Chrome alá gombra, majd a bővítmény hozzáadása gombra de nem települ, nem jelenik meg a bővítmények között.
Időjárás bővítményt sem enged települni.
Defender és Ccleaner lefuttatva, nem találtak semmit.Mi lehet a gond?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
yuri90
tag
Az mitől van,hogy amikor megnyitok egy oldalt és görgetek lefelé,akkor fehér az alatta levő rész és csak később tölt be?
-
kaboska
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék visszalépni az előző oldalra a vissza gombbal de nem lép vissza csak tölt!
Mi lehet a gond?Segítsetek légyszi"Fej vagy gyomor"
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Rákerestem a "linux memóri" szavakra, de nem találtam releváns találatot, így ha már valaki kérdezte, akkor sorry. Nekem olyan problémám lenne, hogy a chrome linux (Ubuntu 12.04 gnome-flashback, Ubuntu 14.04 gnome-flashback) alatt néha megeszi az összes memóriám. Nemdeterminisztikus, hogy mikor jön elő, nem is túl sűrűn, de legutóbb is, 3 megnyitott lapnál teljesen befagyott a gép, alig mozgott a kurzor, egyből olyan volt mintha elfogyott volna a memória, sikerült pár perc alatt megnyitni a sysmon-t, és látom, hogy a chrome 3 lapja összesen 3 gigát eszik, az egyik ebből 2 gigát. Összesen 4 gigám van (~3.6), a swap pedig ki van kapcsolva. Máskor, más lapoknál is előjött ugyanez a hiba. A Chrome verzió mindig a lehető legújabb, és nem csak egy konkrét verzióval fordult elő.
Nem jelentkezett másnál még ez a probléma? Megoldási javaslat?
Üdv
-
D@niel
addikt
sziasztok,
adott két erős irodai pc amin chrome-ban valamikor igen, valamikor nem indulnak el a youtube videók. amikor nem indul el, akkor úgy néz ki a dolog, hogy betölt az oldal, csak a videó lejátszása nem indul el.
pontosan nem tudom mikortól adott a probléma, mert eddig nem volt gond.
mi lehet a megoldás?
köszönöm
『𝖕𝖔𝖈𝖔 𝖋4 - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14』
-
spammer
veterán
válasz HollyBoni #18834 üzenetére
Megvárod, míg frissül a "sima", addig "korrupt" a profil.
Esetleg azt tudod csinálni, hogy backupolod az egész profil mappát valahova, aztán bezárod a böngészőt, törlöd a profil mappát (az eredetit, nyilván), elindítod a böngészőt, az generál egy új profilt mappát. Aztán a backupolt profil mappából visszamásolod az új profil mappába, ami fontos (bookmarks, login data, history, cookies stb.). Csak kérdés, hogy kompatibilisek lesznek-e, vagy megint kiírja-e majd, hogy nem használható. Passz, ki kell próbálni.
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
64 bit-es bétáról váltottam "sima" chrome-ra, most megnyitásnál ezt az üzenetet kapom meg vagy 5x: [link]
Ez a profilmappa dolog nekem nem világos, mit csináljak? Felhasználónak a mostaninak kéne maradnia, meg van minden jelszó, előzmény téma stb így is.
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Lehet egyedi probléma, de engem nagyon zavar:
Amikor idegen nyelvű oldalt tölt be, akkor régen egy centit lecsúsztatta az oldalt, és ott ajánlotta fel a fordítási lehetőséget. De ha nem foglalkoztam vele, vagy siettem, attól még tudtam gépelni tovább.
Egy ideje már nem ezt teszi, hanem külön kis ablakban dobja fel ezt a lehetőséget, és ha nem figyelek, csak gépelek vaktába, az a szar meg áll és várja, hogy fordítson-e?Tudom, kapcsoljam ki, de néha nem rossz ha egy kattintással tudok fordíttatni. Semmi más megoldás nincs áthelyezni vagy ezt a felajánlást máshogy megjeleníttetni vele?
-
mk86
tag
Sziasztok!
Az a problemam, hogy a Chrome-ban csak sima cimsor van, nem legordulo. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
Koszi a valaszt![ Szerkesztve ]
NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A céges, és a saját gépemen is tapasztalom pár napja/hete hogyha huzamosabb ideig használom a böngészőt, akkor egy idő után nem megy a "szöveg kijelelőse -> jobb klikk -> tulajdonságok...", egyszerűen nem reagál a böngésző jobb klikre...Ez ugye szöveg javítására, másolásra stb... elég gyakran kellene, ilyenkor ha bezárom a Chrome-t és újra megnyitom megint megy (egy ideig)...
Valami ötlet?
-
törölt tag
válasz spammer #18824 üzenetére
Na akkor, hogy egyértelműsítsem (mivel azért nyitva maradt a kérdés):
IE 11 alatt is HTML5-ben megy, egyébként rémlett, hogy anno néztem, de rengeteg dolgot néztem én már... meg azt hiszem, hogy a Youtube felületén is lehet állítani, de ennek már néztem most utána
Az viszont érdekes, hogy Chrome-ban halkabb nálam.
-
spammer
veterán
válasz #41133696 #18820 üzenetére
Azért, mert a html5 videók szarabbul mennek, mint flash-sel. Legalábbis a YT. Nálam pl. élvezhetetlen egy régi notin, míg a flash megy simán. Plusz ott volt az a "beakad a hang" bug, mikor másik lapon scrollozik az ember, vagy ilyesmi.
-
törölt tag
-
scott_free
senior tag
mit tegyek, ha a chrome totál bemondta az unalmast és nem tölt be semmit?! még a névjegyet, a beállításokat vagy a bővítmények oldalt sem...
(windows 8.1 64bit, chrome 36) -
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen a chrome minden linket új ablakban nyit. Hogyan tudom visszaállítani?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz spammer #18809 üzenetére
Néztem, nem lehet kikapcsolni a sávot, pedig teljesen felesleges Csak ha kitörlöm a bővítményt akkor HTML5 lesz a Youtuben a lejátszó.
Maximum akkor lelapozok, annyit úgyse használom azt a részt, ha meg kirak valaki egy videót akkor azokat előrehozza.
Viszont akkor azok a webhelyek amik használnak HTML5-öt azok nem fognak menni nem?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
spammer
veterán
válasz CJ4567 #18808 üzenetére
A youtube-os bővítményed beállításai közt kutakodj, alapból ilyen nincs a Youtube-on.
szerk: ja látom, hogy közben írtad is, hogy melyik az a bővítmény. Ha ki lehet kapcsolni, akkor a beállításai között kell lennie. Ha nincs, akkor szívás.
szerk2: akkor bővítmény helyett az "ffmpegsumo" fájlos módszerrel kerül ki a html5-öt. Volt róla szó már többször is.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Azt a sávot valahogy nem lehet eltüntetni? Amikor kinyitom a menüt belelóg a feliratkozások részbe és így van akiket nem lehet kiváltasztani csak ha lelapozok az oldalon és akkor már nem lóg bele, de addig míg nem látszik a sáv. Magic Actions for YT-ről van szó, mert így tudok YT-n Flasht használni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
edari
őstag
Valaki találkozott már olyannal hogy a chrome nem tudott felrakni bővítményeket az áruházból? hálózati hibával elszáll.
-
veterán
válasz Sk8erPeter #18804 üzenetére
Köszi, működik Plusz átállítottam néhányat, így már jobban kézre áll a böngésző.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
CJ4567
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Fecogame #18802 üzenetére
Írd be a címsorba:
chrome://settings/searchEngines
keresd ki a Facebookra vonatkozó részt, és módosítsd/töröld.
(#18803) CJ4567 :
A keresőmezőre vonatkozott a kérdés. Tehát hogy ha beírsz egy adott kulcsszót, akkor adott oldal keresőmezőjében történjen a keresés, ilyet igazából bármelyik normálisan megoldott keresőmezőnél beállíthatsz.
Például ha itt Prohardveren akarsz keresni egyből a címsorból, a Google Chrome topicban (csak példának), akkor rákattintasz fölül a keresőmezőre jobb egérklikkel, majd a "Hozzáadás keresőmotorként..." menüpontra kattintasz, pl. beállítod kulcsszónak, hogy "phchrome", akkor onnantól ha beírod a címsorba, hogy phchrome, és utána a keresendő szavakat pötyögöd, akkor egyből a PH-n, a Chrome topicban fog keresni.Sk8erPeter
-
veterán
Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy ha a címsávba írom, hogy "facebook akármi", akkor ne a FB-n keressen, hanem a Google-ban, ahogy eddig is?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest