Hirdetés
-
GAMEPOD
A GOG.com egy 2008-ban indult, elsődlegesen régi játékok forgalmazásával foglalkozó online disztribútor. A vállalat elsődleges célja, hogy digitálisan elérhetővé tegyen napjainkat akár évtizedekkel megelőző címeket, hibamentesen futva a legújabb hardvereken és operációs rendszereken. Jelenleg 1338 cím található a GOG.com-on, ami folyamatosan bővül. Az idő bebizonyította, hogy igény van a régi játékok efféle feltámasztására, biztosra veszem, hogy mindenki megtalálja kedvenceit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #298 üzenetére
Ahogy felettem is írták, a Bethesda dönt - minden esetben a fejlesztő/kiadó dönt, a disztribútornak ehhez semmi köze.
-
Wolverine
félisten
válasz
GypsFulvus2 #298 üzenetére
A Bethesda dönt.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Wolverine #296 üzenetére
Hétvégén fel is rakom.
Mister_X: Ja, ez szerintem is erős túlzás. Nem tudom, az árakat csak ők szabják-e meg, vagy a Bethesdának is van-e valami beleszólása. Ennyiért nem is vettem meg; a xarrámoddolt (Morrowind Overhaul) dobozos GotY is jól fut Win 7 alatt. A Battlespire és a Redguard viszont nem, ezeket megvettem, remélem rendbetették őket.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #289 üzenetére
Megnéztem a Morrowind árát és hát igen, nem épp olcsó. Skyrimet szereztem be talán annak a feléért, de ugye más tészta.
-
Wolverine
félisten
válasz
GypsFulvus2 #295 üzenetére
Azokat is tartalmazzák
-
GypsFulvus2
őstag
Úgy értettem, hogy nem az eredetileg kiadott klasszikus Doom 1-2 játékok, amelyekkel boldog ifjúkoromban játszottam. Nem arra gondoltam, hogy valami mókolt cucc, nyugi.
Amikor megláttam ezeket a GOG címlapon, azt hittem, hogy a régi Doom játékok, csak valami grafikus vagy egyéb turbóval.
-
Tim82
félisten
válasz
GypsFulvus2 #293 üzenetére
Mire gondolsz, hogy "nem eredeti"? Ezek azok + kiegészítő, teljesen hivatalosnak tekinthető, annak idején az ID Software által kiadott plusz epizódok, pályák.
-
Tim82
félisten
válasz
-
GypsFulvus2
őstag
Azoknak nem is néztem az árát, mert már régóta megvannak a GOG-ról. Gondolom most megegyeztek a Bethesdával az árakról is. A Redguardnak és Battlespire-nak nagyon örülök, mert a régi lemezes verziókat Win7 alatt nem tudtam működésre bírni. Meg lehet kicsit nosztalgiázok a Doom-mal.
-
válasz
Láttam, de csípi a szemem a Fallout 2 ára. Megvan eredeti lemezen, de a gogos matatásmentes lenne
10€. A teljes kollekció meg nem kell, mert F1 már ott vagy a digitális pócon, a Tactics meg nem teccik(bár eredeti cd megvan)
-
GypsFulvus2
őstag
A GOG-ra felketült egy adag Bethesda, Interplay és ID Software játék: Doom II (két verzióban), Quake, TES III: Morrowind, Redguard, Battlespire. Visszakerült a kínálatba a háram klasszikus Fallout is; az első két rész meg a Fallout Tactics. Aki bármelyiket megveszi, ingyen megkapja mellé a TES: Arena, és TES II: Daggerfall játékokat is! Mondjuk a Morrowind elég drága, azt kihagytam. Valaki felvilágosítana, mi a különbség a Doom II + Final Doom, illetve a The Ultimate Doom kiadás között?
-
-
-
törölt tag
-
-
Devas
őstag
Topic mentve. Szevasztok!
-
Wolverine
félisten
Spring Insomnia promo! Mi lesz most Jack Keane?
-
Wolverine
félisten
Elkezdődött a GoG húsvéti akciója.
-
Lord Myn
senior tag
Előrendelhető a Tesla Effect!
Április 22-én fog megjelenni. Kb. 15 éve erre várok! Számomra instant get volt...
-
batman91
őstag
Jobban örülnék ha maradna a dollár, de így is szinte ugyan annyira fog kijönni az ár euróval. De akkor is valamiért a dollár jobban hangzik.
-
törölt tag
" So let's talk about the pricing for classics that we're shooting for. For $5.99 classics, we would like to make the games 3.49 GBP, 4.49 EUR, 199 RUB, and $6.49 AUD. For $9.99 classics, our targets are 5.99 GBP, 7.49 EUR, 349 RUB, and $10.99 AUD. This is what we’ve got in mind at the moment. We’ll do our best to make that happen, and we think it will. "
Meg a jó édes .......
Már ezek is azt hiszik , hogy minden európai gazdag ?
-
-
Wolverine
félisten
Ingyen játék a Redditen keresztül, 40k példánnyal.
-
-
-
Wolverine
félisten
Ha valakinek még van olyan giftje, amit nem aktivált az accountjára, akkor azt megszerezheted. Viszont azok a giftek, amik a karácsony előtti "ingyen adjuk mindhárom klasszikus Fallout-részt" akcióban lettek eltéve, már nem használhatóak.
A 3 játék egyébként Steamen még mindig megvehető. -
-
GOG-on belül van adás-vétel? Mármint egyik accról eladni a másikra?
-
-
Wolverine
félisten
A karácsonyi akció első hetének minden csomagja ma megint kapható, plusz ezentúl a dobozok tartalma is előre látható lesz
-
-
-
törölt tag
válasz
Mister_X #254 üzenetére
Elkezdtem átfésülni a működő verziót...megpróbálom kiszedni belőle az ütközéseket.
Már nagyon hozzászoktam a WoG commander-hez, ..és Kivo modjában, elég érdekes egyveleg, a HoMM első részéből commander, a második rész grafikájában-hangulatában, de 3. rész motorjában tűnik tökéletesnek.
Mivel közel tökéletes volt szvsz a HoMM2, ezért minimális Era/WoG script-t használok.
A Succession Wars meg még alakulás alatt van.
A rossz csak annyi hogy akkor most umond hiába vettem meg, nem tudom megoldani hogy ne szálljon el hibával indításkor honosítva. -
törölt tag
válasz
Mister_X #252 üzenetére
..ha már HoMM. Tudjátok miért nem bírom honosítani a HoMM3 Complete-m?
ERA-val és a Succession Wars moddal használnám HoMM2-t a HoMM3 motorján, a tökéletes játékélményhez már csak pár dolog hiányzik, ezek egyike a honosítás, elindítom a RoE magyart, ezer év mire megtalálja, aztán jól elkeféli az egészet, és már többet el sem indul. Úgy tudom hogy a RoE magyarosítás rak fel patch-t, ez tenné gallyra?
Win7 64 bit....a poén, hogy van egy jól működő magyarított verzió, de pont azt túrtam szét mindenféle próbálkozásokkal, ezért az WoG script hibákkal elszáll néha..Ez az egyik, meg ha esetleg tudtok hasonló hangulatos ezer éves játékzenéket mint pl a:
itt meghallgatható, Realms of Arcania Come to Terms-je.
Ezeket gyűjtöm a játékba. -
törölt tag
Az is egy CD-n jelent meg anno. Most 820-ról 941MiB-ra hízott. Plusz még egy patch. ÉS a legjobb, hogy még a file-ok dátuma sem változott, ergo még csak az alapján sem lehet megmondani, hogy mi változott.
Mister_X: Fórumot túrni emiatt? Mert nem bírnának egy txt-t írni, esetleg magára a letöltőoldalra kiírni, hogy mégis WTF.
A HoMM2 Gold viszont 558MiB-ról 318-ra fogyott. Gondolom azért, mert különvették a Win-est, ami külön tölthető és 253MiB. Storno, most rendesen elindult.
Ami változott, hogy mind a HoMM2 kapott egy launchert, így legalább megy ablakban is, hiába 256 színű. Bár azt nem értem miért kellett ennyi miatt lecserélni az eredeti ikonokat.
-
törölt tag
GoG-nál ha már frissítgetik a játékokat miért nem képesek egy revision history-t mellékelni? Pl felettébb érdekelne mitől hízott 100MiB-ot a HoMM3 Complete.
-
HaaS
addikt
Shadowrun Returns-ről már lemaradtam? Vagy még nem kezdték el a gogon árulni?
-
Mister_X
nagyúr
-
válasz
#79621120 #242 üzenetére
"indie játék megjelenések egymás hegyén hátán"
Igen, rengeteg regi nagy cim van meg, de szinte csak az indie-t nyomjak. (persze ertheto okokbol)
Egyebkent nincs ezzel semmi baj, de ha mar Good old Games... En pl a 30-as korosztalyt kepviselem, es bizton allithatom reggelig sorohatnam az igazan regi nagy cimeket, amik mellesleg szerepelnek is az oldal kivansaglistajan. -
törölt tag
Őszíntén megvallva kezd elmenni a kedvem mind az online bolttól ( lásd indie játék megjelenések egymás hegyén hátán ) , mind magától a fórumtól .
Már nem annyira jó hely mint amilyen régen volt . -
leviske
veterán
válasz
Wolverine #240 üzenetére
Igen, beszéltem velük. Egyszer megpróbálták megoldani és kértek, hogy jelezzek vissza, ha még fenn áll. Jeleztem, azóta válasz nem jött.
Tudom, hogy oda tartoznak, kértem is a a cdprojekttől steam-es kulcsot, ha már nem képesek megoldani házon belül, de ezt a kérésemet ignorálták.Mindenesetre a játékot egyszer vittem végig és nem is terveztem többször, de azért a pénzemet sajnálom...
-
leviske
veterán
Van valami nem leközölt letöltési korlát a játékok kapcsán? Csak mer 2x vagy 3x töltöttem le a withcer 2-t és most eltűnt az accountomról. Anno felvettem velük a kapcsolatot, de nem történt azóta semmi. Hányinger egy cég...
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Hétvégi akcíó :
-
törölt tag
Új játék a katalógusban :
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
Hétvégi akcíó :
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Napi akcíós ajánlat :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíós ajánlat :
-
törölt tag
Hétvégi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
Wolverine
félisten
A hétvégi akcióban az Ubisoft játékai kapnak 50%-os engedményt.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Hétvégi akcíó :
-
törölt tag
-
törölt tag
Napi akcíó :
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Elérhető az oldal opcionális Galaxy kliense, mely az 2.0-s beta verziónál tart.
Jelenlegi akció:
Only on GOG.com Sale
- Last Epoch
- Windows 11
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest