Hirdetés
-
GAMEPOD
A GOG.com egy 2008-ban indult, elsődlegesen régi játékok forgalmazásával foglalkozó online disztribútor. A vállalat elsődleges célja, hogy digitálisan elérhetővé tegyen napjainkat akár évtizedekkel megelőző címeket, hibamentesen futva a legújabb hardvereken és operációs rendszereken. Jelenleg 1338 cím található a GOG.com-on, ami folyamatosan bővül. Az idő bebizonyította, hogy igény van a régi játékok efféle feltámasztására, biztosra veszem, hogy mindenki megtalálja kedvenceit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Wolverine #296 üzenetére
Hétvégén fel is rakom.
Mister_X: Ja, ez szerintem is erős túlzás. Nem tudom, az árakat csak ők szabják-e meg, vagy a Bethesdának is van-e valami beleszólása. Ennyiért nem is vettem meg; a xarrámoddolt (Morrowind Overhaul) dobozos GotY is jól fut Win 7 alatt. A Battlespire és a Redguard viszont nem, ezeket megvettem, remélem rendbetették őket.
-
-
-
-
-
leviske
veterán
válasz
Wolverine #240 üzenetére
Igen, beszéltem velük. Egyszer megpróbálták megoldani és kértek, hogy jelezzek vissza, ha még fenn áll. Jeleztem, azóta válasz nem jött.
Tudom, hogy oda tartoznak, kértem is a a cdprojekttől steam-es kulcsot, ha már nem képesek megoldani házon belül, de ezt a kérésemet ignorálták.Mindenesetre a játékot egyszer vittem végig és nem is terveztem többször, de azért a pénzemet sajnálom...
-
válasz
Wolverine #83 üzenetére
A ket Syberia is felkerult a polcra.
+ par napja megvettem a Tomb Raider 1, 2. es 3. reszet, es korabban a Fallout-ot.
A kozeljovoben pedig az alabbi drabokkal bovitem a kollekciomat
ODDWORLD: ABE'S EXODDUS
ODDWORLD: ABE'S ODDYSEE
PANDEMONIUM!
AMERZONE - THE EXPLORER'S LEGACY
THE BOOK OF UNWRITTEN TALES
TOMB RAIDER: THE LAST REVELATION + CHRONICLES
TOM CLANCY'S SPLINTER CELL®
NOX™
DARKSTONE
THIEF™ GOLD
THIEF™ 2: THE METAL AGE
THIEF™ 3: DEADLY SHADOWS
BROKEN SWORD: DIRECTOR'S CUT + THE ORIGINAL GAME
BROKEN SWORD 2: REMASTERED + THE ORIGINAL GAME
BROKEN SWORD 3: THE SLEEPING DRAGON
BROKEN SWORD 4: THE ANGEL OF DEATH (SECRETS OF THE ARK)
ALONE IN THE DARK 1+2+3
ALONE IN THE DARK: THE NEW NIGHTMARE
LEGEND OF GRIMROCK
DUNGEON KEEPER™
DUNGEON KEEPER™ 2
OUTCAST
GABRIEL KNIGHT: SINS OF THE FATHERS
GABRIEL KNIGHT 2: THE BEAST WITHIN
GABRIEL KNIGHT 3: BLOOD OF THE SACRED, BLOOD OF THE DAMNED
MACHINARIUM: COLLECTOR'S EDITION
SANITARIUM
STONEKEEP -
a178
tag
válasz
Wolverine #38 üzenetére
A Pure Pinball 2.0 REDUX nagyon ajánlatos, régebben rengeteget játszottam vele.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Wolverine #27 üzenetére
Hm, nem is vettem észre, hogy EA játékok is vannak fent. Ez a csomag is megéri az árát, főleg, ha multizni is lehet vele.
Hú, de kemény volt az AA veteránon... A hajamat téptem Trondenheimnél, amikor a vonathoz kellet futni
a tengeralattjáróról való leugrást (össztűz minden irányból) meg a játék végi szutykos-karcos-homályos gázmaszkos menekülésről már nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Elérhető az oldal opcionális Galaxy kliense, mely az 2.0-s beta verziónál tart.
Jelenlegi akció:
Only on GOG.com Sale
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest