Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz mazda626 #1992 üzenetére
Szedd szét a gépet...memo ki, proci ki, pci cucccok ki, vga ki...utána szépen vissza. Csak proci, ram, vga ami kell. Más minden legyen lehúzva a tápról...
Nem indulna, akkor memó kikap indít, majd a vga...ha így se oké, akkor vagy a táp vagy a lap adta meg magát szvsz...Elem ki majd pár perc múlva vissza?
Gorneck#1239
-
mazda626
addikt
Egyéb ötlet? Elem ki\be? CMOS?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
SEGÍTSETEK LÉGYSZI!!!!
A villanykályha leverte a biztosítékot, visszanyomom, mennék gépezni és nem indul!! ! Miközben lement a biztosíték nem ment a gép. Most az a helyzet, hogy a TV tunerem ledje nem világít, pedig kikapcsolt állapotban világított idáig, táp ledje viszont világít, de a gép power gombra nem regagál. MIT CSINÁLJAK??? Tönkrement a kap? Esetleg a többi?
Kérlek titeket segítsetek, ha megint tönkrement nem tudom mit csinálok! -
bim
veterán
válasz t-shirt #1961 üzenetére
1,8V-rol indul.
teháát nneked +0,45-re van szükséged.ez 2,25V ez pont a rózsaszín vége.....
persze mehet a villogo pirosba is a tuning alatt.szurd neki a 7x500-at 1,5V-al.
vagy 7x480 1,425-el.
vagy 6x5xx-et alapfeszen.
esetleg satnya 8x400-at 1,325-ön fixálva a feszt.szerk:szükitettem az időzitésen még egy picit.24/7
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz Gorneck #1982 üzenetére
Milyen pro?Ezt most nem értem
Szerk:
Értem már. Még nincs eldönteve,hogy pro lesz vagy nem.Lehet,hogy 8800 gts lesz ha eléggé lemegy az ára,mert a pro begyalázza.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
Finwe
őstag
válasz Gorneck #1970 üzenetére
Megfagy a kép. De már letudva a probléma, a memset progi bent volt az indító pultban ( ), miután kivettem nem problémázott.
Most tartok 7*500@1.344V-on, a bios-ban 1.4V-ot állítottam, wazz ez nagyon sok
Itt 1.29-1.31V-en 15 perc után hibázott, igaz 1.35V lenne az eredeti....Ha nem hibázik végre itt a proci akkor a mem időzítéseket lejebb tolom a csupa 6-ról
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
Bagira01
veterán
Korábban láttam itt egy képet linkelve ahol a régebbi rev-es ds3p-n vagy ds4-n volt egy scythe ninja. Erősítsetek meg hogy elfér
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Vandit.
addikt
Mik a tapasztalatok?A 21xx procik vége mi szokott lenni?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Gorneck
legenda
CPU Clock Ratio------------------7
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------430
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------2
High Speed Dram DLL Settings-----option 1
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control----------+0,2
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------normal
V Core-----------------------------normalGorneck#1239
-
Finwe
őstag
játszok 1 kicsit a tuningal és kész ideg vagyok. 7*430-on pöcce indul, ram alapon (azaz 860-on) de nem tölt be az xp, akármennyi feszt tolok akármire. Na, persze a Vista elindul, orthos gyűri a procit rendesen, eddig nincs baja. A magok képesek 48-49 °C-ra melegedni (valóban nem a béta core temp-et szedtem le előszőr, hiába emlékeztem rá....)
Mit lehet tenni, h az xp is betölcsön? Mindig ugyan ott áll meg, miután van asztal és töltené a tálcra a progikat.
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
ész ventura
aktív tag
Ja, összerakom a lapot elsőre indul, sőt elsőre betölt, minden feláll semmi gond.
Win reinstall sem kellett neki.
Elötte AMD Athlon 3200+ (939) volt, igaz az is Giga lappal, de meglepő volt, hogy mindent felismert. Örültem neki.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
t-shirt
veterán
Vettem egy DS4-et (végre nem csak beszélgetek a dologról )
Nem látom sehol hogy mennyi a ram feszem, ezt hol tudom ellenőrizni? Sem a biosban sem az everestben nem látom számszerűsítve (persze lehet kéne egy újabb everest).
Melyik biost érdemes felrakni?
Rev 1.0 a lap, hát vicces volt mire az asus silent knight-ot ráraktam, ahogy eredetileg kellett volna úgy nem is ment, egy 90 fokos elforgatás segített a dolgon.
-
ész ventura
aktív tag
válasz ész ventura #1696 üzenetére
Na megvolt egy kis próba.
P35-DS3 rev 1.0
E2140@ 3000 Hz alapfeszen (8*375) (M0 stepping) gyári hűtővel
Adata EE 800+ @ 938 +0,2 V (5-5-5-15)
Itt stabil (32M ~23 perc 13 sec)Ez átlagos eredmény?
Super pi 1M 19.015 (@ 3280-n 1,45 V)
Ez tűnt a maxnak, mert felette már nem töltött be a Windows XP.3DMark06 5863 pont VGA 7900gt @565/1600 E2140@3200 [link]
3DMark05 10365 pont ua. beállításokkal
[link]A szorzót visszavette a proci amint végetért a 3D futása, így csak 2400-et mutat, mit kell tenni, hogy megmaradjon a 8*-os szorzó?
Rev 1.0-ról mi a vélemény, jobb mint a többi rev. vagy rosszabb?
A BIOS-os CPU feszt kell alapnak tekinteni vagy a CPU-z-st? Mert a kettő nem egyezik meg.Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
-
stigma
addikt
válasz vazimódó #1859 üzenetére
bocsi h visszakanyarodom, de maradt kérdés ha Core temp-et indítok ujraindul a gépem.nemtudom miért ezt felfogm egy bugnak, bill - csere volt, visszatettem régit még midnig ezt csinálja.Mind1 nem lényeg, majd kipróbálom Vista alatt is, remélem ott nem próbálja majd meg.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
tlac
nagyúr
válasz montressor #1953 üzenetére
nehezen tudom elképzelni, hogy a proci volt rossz
milyen proci volt? -
montressor
aktív tag
válasz Marekantal #1917 üzenetére
Hali!
Anno volt egy hasonlo hibam, a gep neha-neha ujraindult, foleg amikor gameztam. En sem huztam a rendszert. Tapcserevel kezdtem es eleg sokmindent kicserelgettem, mig eljutottam az eredmenyhez. A memtest86 nalam is jo volt, aztan megneztem a prime95 kulonbozo torture tesztejeivel es ott hibazott. Vegul sikerult leszukiteni a kort, egeszen addig, h kiderult a procival van vm. Kicsereltem azota jol mukodik. Szoval szerintem nezd meg prime-al mert az a ram es cpu "kapcsolatat" is teszteli, hogy ilyen csunyan fogalmazzak.
-
Gorneck
legenda
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy 2ghről fehuztam a procim 3 ghzre és sajátgép azt irja 3.8. meg orthos is de cpuz meg everest 3ghzet irnak! Miért? Én voltam az akinek húztuk a prociját Danee segitségével ! E
előre is köszi bb
Minden szinten,szinte minden.
-
DraNzeR
csendes tag
Az Orthos programot meddig kell futtatni? mert nekem már 2h20m megy. és még nincs eredmény.
Gigabyte P35-S3; Intel Core 2 Duo E6600; Asus GeForce 8800GTS 320MB; 2*1GB(800MHz) Kingmax Mars
-
danee91
senior tag
válasz Gorneck #1931 üzenetére
Sajna nem megy. Múltkor ennyin próbáltam, 250 FSB, 2x ramszorzó, normal ramfesz, auto pcie freki, úgy elindult. Ha 100-ra fixálom, már nem megy. Viszont újraindítás után állandóan olvasgatja az optikai meghajtókat, és nem megy tovább. Kikapcs bekapcso után minden jó, ugyanazon fsb-n megy, csak restartnál csinálja.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
DeadMeat
nagyúr
Nem talaltam megfelelo topikot,ugyhogy itt kerdem:
Valakinek tapasztnyalata van-e giga g33m-s2 lapocskaval?Mennyit mennek fsb-ben?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
danee91
senior tag
PCI-E órajelet fixáljam 100-ra nem? Ramnak elég a normal fesz is gondolom. Viszont FSB Overvoltage mi legyen?
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
danee91
senior tag
Gorneck!
Tudnál az én lapomhoz is javasolni vmilyen beállítást, mert eddig a tuningok kudarcba fulladtak.
-
Chas01
tag
Hali!
Ha routered van, akkor nem kell prov.chello.hu, mert a router külső portjának mac addresse van beállítva... Ha szakad a háló (bár nem ilyen lapom van még, de egy hasonlót akarok/GA-P35C-DS4R), próbáld fixálni a 100TX Full duplex módot a karin, mert valszeg nem tudja a router tökéletesen értelmezni a kari adatait. Ha ez nem megoldás, akkor lépj ba a routerbe, és nézd meg a logjait!
Remélem sikerül.
Az, hogy a másik hálókarival se megy a net, az lehet a router konfigja miatt... pl fix mac addressek vannak beállítva a DHCP-ben (tippre úgy megy), vagy egyszerűen csak újra kell indítani a routert, hogy magához térjen a DHCP szervere. Ha nem használsz DHCP kiszolgálót a routeren, akkor viszont neked kell kézzel beállítani egy IP-címet a router tartományából.A zenész informatikus
-
ryli
tag
Van egy Gigabyte p35 ds4,es alaplalom és az lenne a baj, hogy állandoan megszakad a net az alaplapi hálokártyával:S, de mivel routeren vagyok ezért folyamatosan ment a másik gép és ott volt net. csak itt szakadt:S de ha kihuzom és bedugom a utp kábelt akkor muxik megint!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy ha belapok egy másik hálokarit akkor le kell tiltani valahogyan az alaplapit karit ? Mert én beraktam és nem mukodott a chello-s hálokarin a net csak az alaplapin! utána vissza raktam a másik gépbe és ott ugyan ez volt a baj, hogy nem fogadta el pedig eddig erről ment, most minda 2 gép alaplapirol megy.. help me -
Reac^
őstag
válasz barnam_ #1837 üzenetére
Nem az én konfigom volt hanem két haverom vett 1-1 ilyen masinát és nálam járt az egyik aztán megküldtük. Csak hát idáig AMD-s tapasztaltom volt, viszont annyit biztosra mondhatok hogy még egy DFi venus után is meglepetés volt hogy mennyire "kényelmes" már a tuning egy ilyen lapon is. Tehát nekem is ilyen konfig lesz ez biztos, csak hát...
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Marekantal
csendes tag
...illetve az Orthos is hibátlanul lefutott
-
Marekantal
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már ilyen hibával? : Egy-egy alkalmazás, csak úgy hirtelen rossz memóriacímre hivatkozik és leáll. Másfél hát alatt volt már 2 kékhalál is egy ilyen memóriacím-hibás felbukkanó ablak után, majd gép be-nem-kapcsolás jelenség 2-3 próbálkozás erejéig. A memtest 14 kör után egy hibát sem talált, goldmem pedig a legrészletesebb scannél többször is megfagyott (2* 51 % nál, 1*70 % -nál - addig viszont hibátlan volt)
Volt már BIOS frissítés, Windows újrainstall (Extended Edition - Reborn), alaplapi driver frissítés netről, tápcsere mindhiába.
A konfiguráció másfél hetes, Giga P35-DS3P, 2 Gb GEIL Ultra, 450W Chieftek táp, Intel E6550, Gigabyte 7600gt. Azóta a jelenség folyamatosan előfordul, gyakorlatilag szervízben szerintem bizonyíthatatlan, mert nem függ semmitől mikor jön elő. (Ja: Mindent a gyári értékeken használok, de próbáltam állítgatni az időzítéseken, feszültségen, frekvencián, a helyzet változatlan)Nagyon köszönöm, ha segítetek, másfél hét szenvedés után nincs több ötletem!!
-
Vandit.
addikt
válasz Gorneck #1912 üzenetére
Fent vagyok már a listán a 2180-al?
P35 DS3 E2180
9x320(2.5) 4-4-4-12
CPU Normal
Ram +0.3 a többi normál.
Alaplap 18 fok alapon magok 28 fokosak.Terhelve 40 ill. 50.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
tlac
nagyúr
válasz Gorneck #1903 üzenetére
még az x38-as lapon is pont ugyanaz az chip van, mint a 965p-n, emiatt gondolom, hogy a p35 sem kivétel
a pci slotok felett van -
Gorneck
legenda
válasz keszegduda #1898 üzenetére
DS3 teljesen jó választás...
Macka: 480-490et szinte mind viszi...de ha kifogsz vmi xart nem ám rámfogod!
Gorneck#1239
-
zed1983
őstag
milyen procihűtőt ajánlatok ds4 rev2.0-ra amiben egy e6750-es van???
vagyis a hyper tx rámegy???YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
P00By
nagyúr
Jó reggelt!
Felraktam a legujabb realtek hang drivert(1,78) azóta nincsen hang mit ronthattam el?
Megőrülök most nem csinaltam semmit csak elinditottam winampotr ás szól
Ekkora bqal.. nem lehetek
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE P55M-UD2/i5-750/8 gb ddr3 ajándék vga karival
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!