Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jumbozorz
senior tag
En is vettem a 30 napos blesst . Szerintem minden hónapban megveszem amíg élvezem a játékot.
-
Sirandrish
Topikgazda
Most néztem meg Klee bemutatkozó videóját...
Én tudom kiről mintázták a futását...
Barry Goldberg.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #592 üzenetére
Ugye ugye
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #588 üzenetére
Vajon tudja hogy itt fórumozol? Fel kellene hívni rá a figyelmet...
-
vza1cev
újonc
válasz
Sirandrish #588 üzenetére
"de az asszonynak ne mondjátok" mar keso ment a report
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #586 üzenetére
Fizess!
Mondjuk igaz, sajnos vagy fizetsz vagy grindfest...
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #582 üzenetére
Ahogy felettem a kolléga mondja, plusz csinálhatsz egy másik party-t is, aztán váltogatod, ahogy kedved tartja.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #582 üzenetére
ha két azonos elementes hőst raksz a csapatba, jó kis bónuszokat kapsz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sirandrish #580 üzenetére
Köszönöm!
Na az is kell, igen, épp barátnőmnek mondtam hogy akarok egy teljesen loli party-t összeállítani.
-
Ventur@
senior tag
Valaki tudja, hogy a sárga energy sávban a fekete csík jelőlés mitől függ, hogy hol helyezkedik el? A képen nekem középen van, de több videóban láttam már, hogy másoknak (hasonló szinten - AR 31) ugyanannál a karakternél, majdnem teljesen fent van a kis fekete csík.
Lehet nincs jelentősége, csak engem érdekel.
Egyébként köszönöm még egyszer a korábbi interaktív térkép segítséget az anemo/geoculus-okhoz. Nagy segítség volt és közben így sikerült rájönnöm, hogy egy-két geoculust miért nem értem el sima helyből ugrással.
GhostPetya: Nekem pont tegnap este lett meg egy 10-es wish-re való, szóval este bepróbálkozok, hátha kidob valami jót
. Múlthéten mákom volt, hogy pont Diluc-ot kidobta a 10-es csomagból
. Reménykedek ma este is a szerencsében.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Na, ki készül mára Primogemekkel Klee huzasra?
-
Mike
veterán
A világ tetején
És ahogy röpül minden :)
[link] -
törölt tag
Nem hivatalos információmorzsa a lehetséges 1.1-es újításokról. Némi story-jellegű spoilert is tartalmaz.
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
Battle Pass-ba ki, hol tart? Én Lvl29.
-
Jumbozorz
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah unalmamban kinyírtam az összes hypostasis-t.
Tetszettek nagyon, bár a Geo-t nem élveztem annyira -
Jumbozorz
senior tag
Hol tudom megnézni ezt. Wish history dolgot? Köszi
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Sordoran #548 üzenetére
Én Diluc előtt Adv Lv 28-29ig a minden listán B-s Tierhez tartozó Kaeya-val úgy osztottam mint az állat, szóval hogy mi az "igazán erős" szerintem tökmindegy, mert bőven játszható a többi karakter is. Nem mellesleg még most is a secondary DMG dealerem, és egyelőre eszem ágában sincs kitenni a partyból
-
törölt tag
Sirandrish
Én ráfogok nyitni. Kell a Klee.
Jelenlegi "kiemelt" eventnél Keqing-et dobta ki még az első 10 wish alatt, ezért a leírtak alapján a következő 5 csillagos már Venti lenne. Viszont őrá nem tartok igényt.Ha jól értelmezem, ezt megjegyzi a wish rendszer (hogy elsőre nem a kiemelt karaktert dobta ki, hanem egy másik 5 csillagost) és továbbviszi a következő kiemelt eventre. Így elméletileg a következő 5 csillagos karakternek már garantáltan Klee-nek kellene lennie.
Sordoran
Pletyka ugyan, de az 1.1-es update során várható egy event, melynek teljesítése Fischl-t dobja. Ha már megvan, feltételezem akkor Constellation formájában. -
Sordoran
addikt
válasz
Sirandrish #547 üzenetére
Amennyiben ez az első oldalad, akkor jah, hagyd nyugodtan.
Nekem jöhetett volna 1-2 Fischl még, legalább tudnám fejleszteni.
Amúgy ha nerfelni fogják tényleg, és csak az 5 csillagosok lesznek igazán erősek, hagyom a fenébe.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sirandrish #545 üzenetére
Így van leírva is, hogy minden 10. wish 4 csillagos. Azaz a legutolsó 4 csillagostól (vagy 5 csillagos) számolhatsz, és a 10. wish újra 4 csillagos (vagy jobb). Értelemszerűen ha közben pl. a 7. wish 4 csillagos, kezdődik elölről. Aki közel jár már hozzá, annak érdemes rááldozni. Amúgy én is 10-essével szoktam wish-elni.
-
Sordoran
addikt
válasz
#44330240 #541 üzenetére
Aki még a mostani wish-ekből (este 7kor járnak le) akar magának szerezni pl. Venti-t, annak érdemes nekifutnia. Amit ajánlok, nézze meg a historyban mikor esedékes újabb 4 csillagos item/karakter. Minden 10. wish minimum 4 csillagos, tehát ha előző 5 alkalommal nem azt kaptál, de most 5 wish-re telik, akkor fixen jár egy 4 csillagos. Nekem előző 7 nem volt 4 csillagos, és most harmadikra adott egy 4-est. (igaz duplicate
)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
2020/10/20 19:00-tól
2020/11/09 18:59-igKlee (Pyro) 5*
Xingqiu (Hydro) 4*
Sucrose (Anemo) 4*
Noelle (Geo) 4*Lost Prayer of the Sacred (Catalyst) 5*
Wolf's Gravestone (Claymore) 5*
Sacrifical Greatsword (Claymore) 4*
Sacrifical Sword 4*
Sacrifical Bow 4*
Sacrifical Fragments (Catalyst) 4*
Dragon's Bane (Polearm) 4* -
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #538 üzenetére
nekem egy Bennett jól jönne. láttam az eventen másét mire képes
-
Jumbozorz
senior tag
Na kívántam megint egy 10est az eventesbol csak fegyo volt benne
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #535 üzenetére
köszi!
-
scyllafren
senior tag
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #532 üzenetére
tudom mi a refine, az összes fegyvert felhúztam amit tudtam. én az 5*-os fegyverekre lettem volna kíváncsi, ha egyáltalán létezik olyan
-
Mike
veterán
most hogy a térkép szerint mentem, rájöttem mi az hang, amit olyan sokszor hallottam korábban: vmi érdekes van környéken, amit csillaggal is jelez
eddig azt hittem, vmi feltöltődött -
Jumbozorz
senior tag
Kimaxoltam én is az eventet. Nem volt ez vészes.
Remélem nem fog ez a játék is úgy járni, hogy olyan eventek lesznek, ahol nem lehet fizetés nélkül teljesíteni őket. -
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #525 üzenetére
Nekem Huawei P30pro-n szépen fut. Nem melegszik. Megszoktam a tapicskolást. Nekem csak a mobil, mint platform játszik, mert kevesebb lehetőségem van helyhez kötötten játszani(PC,PS), mint mobilossal.
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #525 üzenetére
már mindegy, lett 9 giga helyem
-
Mike
veterán
válasz
Jumbozorz #517 üzenetére
hehe, tegnap kipróbáltam droidon. megevett vagy 8 gigát, nem volt gyors inkább lassú (oké nem egy csúcstelefonom van) plusz még melegedett is, obégatott, hogy nincs hely, és odaáig jutottam , hogy menjek az ösvényen nem tudom hova, de én már a városnál voltam, és a faszom se tudta hogy hova kéne visszamennem, plusz az oszlopot sem hagyta megnyitni, plusz kerülgetni kellett a fákat mert mindre rámászott, és akkor arra gondoltam, hogy teljesen hülye vagyok, itt a ps, én meg nyomkodom ezt 5"-on? úgyhogy hagytam is a fenébe
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish #514 üzenetére
tegnap összekapartam egy 10-es wishre valót meg megvettem a 2k-s blessinget vagy mi a neve
hát, adott egy újabb xianglinget -
Steve1207
veterán
válasz
Sirandrish #516 üzenetére
Az L2 szabad gomb, szóval L2 és az adott karakter gombjára váltogathatná a maradék embert, ha nincs csatában.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #516 üzenetére
Androidon egesz jó. En csak ott tolom
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #509 üzenetére
Barbara-t próbáltam kivenni csapatból, de hasznos a heal és az elemental reaction miatt. Szóval benne hagyom. Most a csapat:
- Chongyun - lvl40+Lvl60-as fegyó
- Yiangling - lvl50+lvl58-as fegyó
- Barbara - Lvl50+Lvl50-es fegyó
- Adventurer - Lvl60+Lvl50-es fegyó -
Mike
veterán
válasz
scyllafren #505 üzenetére
Naja, a 4-es fegyverek hátránya
Létezik különben 5-ös fegyver? -
Mike
veterán
Ps-en mint gyorsítottak volna a töltéseken
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
Sirandrish #507 üzenetére
Nem nézem ezeket!: D hihetetlen tényleg. Engem nem zavar ez egyelőre. Még mindig rengeteg dolog van amit tudok csinálni. Jelenleg az AR szintem(31) is "akaratlanul" gyorsan fejlődik, mert félek megint túl erősek lesznek a MOB-ok, én meg nem tudom a lépést tartani.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #505 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish #503 üzenetére
Nem, ha van tobb ugyanolyan fegyvered, akkor egymasba olvasztva a kek szinu szamot a kepessegebe noveli. Es 5 a max. A enhance-nal a harmadik opcio.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #501 üzenetére
Rank 5re? Az mit jelent? lv 80-100?
-
Over567
aktív tag
Sajna így is röhejesen low chance 5* karira a dropp de még a 4*-ra is
-
scyllafren
senior tag
válasz
Sirandrish #493 üzenetére
nyomasd fel rank 5-re, azzal a Debate Club a legjobb 4*-os fegyo
(nem eliras)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest