Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz Jumbozorz #597 üzenetére
Én nyertem meg barátnőm is ilyen 30 napos blesst, a MiHoYo fórumán meghirdetett nyereményjátékkal.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
Nyilván olyan materialt, amiből a szintfejlődéshez + ascendhez egyre több, vagy egyre ritkább kell. Mindent ki lehet farmolni, szó se róla, csak valahol nem mindegy, hogy ezt rahedli idő, energia (avagy grind) árán teszed, vagy a gyorsabb utat választod.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
Jumbozorz
senior tag
En is vettem a 30 napos blesst . Szerintem minden hónapban megveszem amíg élvezem a játékot.
-
Sirandrish
Topikgazda
Most néztem meg Klee bemutatkozó videóját...
Én tudom kiről mintázták a futását...
Barry Goldberg..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #592 üzenetére
Ugye ugye
-
Sirandrish
Topikgazda
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #588 üzenetére
Vajon tudja hogy itt fórumozol? Fel kellene hívni rá a figyelmet...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
vza1cev
újonc
válasz Sirandrish #588 üzenetére
"de az asszonynak ne mondjátok" mar keso ment a report
-
Sirandrish
Topikgazda
Vaaaagy, elvagyok egy csapattal. Így egyelőre kezelhető lóvé nélkül is. Nah jó..bevallom...arra az 5 euros 30napos izékére befizettem...de az asszonynak ne mondjátok
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #586 üzenetére
Fizess! Mondjuk igaz, sajnos vagy fizetsz vagy grindfest...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Annyi EXP a földön nincs hogy 2 csapatot is maxolgatni tudjak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #583 üzenetére
Tudom, de perpill elégedett vagyok a csapattal. Egy jobb healer kéne, és megvagyok.
Nah meg úgy beszélünk most erről mintha garantált lenne Klee egy 10es Wishből plEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #582 üzenetére
Ahogy felettem a kolléga mondja, plusz csinálhatsz egy másik party-t is, aztán váltogatod, ahogy kedved tartja.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #582 üzenetére
ha két azonos elementes hőst raksz a csapatba, jó kis bónuszokat kapsz.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy Klee is kéne, de két Pyro nem fér meg egy csárdában
Helyesbítek...MINDEN kéne, csak engem nem támogatnak a fejlesztők a franc essen beléjükEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sirandrish #580 üzenetére
Köszönöm!
Na az is kell, igen, épp barátnőmnek mondtam hogy akarok egy teljesen loli party-t összeállítani.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Ventur@
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Van egy alap stamina értéked a játék kezdetekor, minden statue fejlesztés meg több staminát ad. A fekete csík az alap stamina érték határát jelöli, fölötte az van, ami már a fejlesztésekkel ráépült.
-
Ventur@
senior tag
Valaki tudja, hogy a sárga energy sávban a fekete csík jelőlés mitől függ, hogy hol helyezkedik el? A képen nekem középen van, de több videóban láttam már, hogy másoknak (hasonló szinten - AR 31) ugyanannál a karakternél, majdnem teljesen fent van a kis fekete csík.
Lehet nincs jelentősége, csak engem érdekel .
Egyébként köszönöm még egyszer a korábbi interaktív térkép segítséget az anemo/geoculus-okhoz. Nagy segítség volt és közben így sikerült rájönnöm, hogy egy-két geoculust miért nem értem el sima helyből ugrással .GhostPetya: Nekem pont tegnap este lett meg egy 10-es wish-re való, szóval este bepróbálkozok, hátha kidob valami jót . Múlthéten mákom volt, hogy pont Diluc-ot kidobta a 10-es csomagból . Reménykedek ma este is a szerencsében.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
KaitouP
nagyúr
Na, ki készül mára Primogemekkel Klee huzasra?
-
Mike
veterán
A világ tetején
És ahogy röpül minden :)
[link] -
KaitouP
nagyúr
Nagyon cuki, imádjuk barátnőmmel! Van most több mint 3000 Primogemem, holnaptól epic wish time lesz.
-
törölt tag
Nem hivatalos információmorzsa a lehetséges 1.1-es újításokról. Némi story-jellegű spoilert is tartalmaz.
-
KaitouP
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
Battle Pass-ba ki, hol tart? Én Lvl29.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #555 üzenetére
Elég rég megcsináltam azt a questet...sajna elég gyér teammel mentem még oda, így a vége nem volt egyszerü, de valóban jól nézett ki
-
Jumbozorz
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah unalmamban kinyírtam az összes hypostasis-t.
Tetszettek nagyon, bár a Geo-t nem élveztem annyiraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
Hol tudom megnézni ezt. Wish history dolgot? Köszi
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #548 üzenetére
Én Diluc előtt Adv Lv 28-29ig a minden listán B-s Tierhez tartozó Kaeya-val úgy osztottam mint az állat, szóval hogy mi az "igazán erős" szerintem tökmindegy, mert bőven játszható a többi karakter is. Nem mellesleg még most is a secondary DMG dealerem, és egyelőre eszem ágában sincs kitenni a partyból
-
törölt tag
Sirandrish
Én ráfogok nyitni. Kell a Klee.
Jelenlegi "kiemelt" eventnél Keqing-et dobta ki még az első 10 wish alatt, ezért a leírtak alapján a következő 5 csillagos már Venti lenne. Viszont őrá nem tartok igényt.Ha jól értelmezem, ezt megjegyzi a wish rendszer (hogy elsőre nem a kiemelt karaktert dobta ki, hanem egy másik 5 csillagost) és továbbviszi a következő kiemelt eventre. Így elméletileg a következő 5 csillagos karakternek már garantáltan Klee-nek kellene lennie.
Sordoran
Pletyka ugyan, de az 1.1-es update során várható egy event, melynek teljesítése Fischl-t dobja. Ha már megvan, feltételezem akkor Constellation formájában. -
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #547 üzenetére
Amennyiben ez az első oldalad, akkor jah, hagyd nyugodtan. Nekem jöhetett volna 1-2 Fischl még, legalább tudnám fejleszteni. Amúgy ha nerfelni fogják tényleg, és csak az 5 csillagosok lesznek igazán erősek, hagyom a fenébe.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz Sirandrish #545 üzenetére
Így van leírva is, hogy minden 10. wish 4 csillagos. Azaz a legutolsó 4 csillagostól (vagy 5 csillagos) számolhatsz, és a 10. wish újra 4 csillagos (vagy jobb). Értelemszerűen ha közben pl. a 7. wish 4 csillagos, kezdődik elölről. Aki közel jár már hozzá, annak érdemes rááldozni. Amúgy én is 10-essével szoktam wish-elni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Sordoran #542 üzenetére
Sorrendre gondolsz? Minden 10. minimum 4 csillagos? Erre ránézek..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz #44330240 #541 üzenetére
Nah itt tudok spórolni. Pyro nem kell, Noelle megvan...talán a Hydro érdekelne, de egyelőre nagyon hasznosnak találom Barbi healjét meg fröcskölését
-
Sirandrish
Topikgazda
Benettem van, de szerintem Pyro vonalon Xiang jobb...én őt használtam. Diluc meg...
No commentEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
válasz #44330240 #541 üzenetére
Aki még a mostani wish-ekből (este 7kor járnak le) akar magának szerezni pl. Venti-t, annak érdemes nekifutnia. Amit ajánlok, nézze meg a historyban mikor esedékes újabb 4 csillagos item/karakter. Minden 10. wish minimum 4 csillagos, tehát ha előző 5 alkalommal nem azt kaptál, de most 5 wish-re telik, akkor fixen jár egy 4 csillagos. Nekem előző 7 nem volt 4 csillagos, és most harmadikra adott egy 4-est. (igaz duplicate )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
2020/10/20 19:00-tól
2020/11/09 18:59-igKlee (Pyro) 5*
Xingqiu (Hydro) 4*
Sucrose (Anemo) 4*
Noelle (Geo) 4*Lost Prayer of the Sacred (Catalyst) 5*
Wolf's Gravestone (Claymore) 5*
Sacrifical Greatsword (Claymore) 4*
Sacrifical Sword 4*
Sacrifical Bow 4*
Sacrifical Fragments (Catalyst) 4*
Dragon's Bane (Polearm) 4*
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #538 üzenetére
nekem egy Bennett jól jönne. láttam az eventen másét mire képes
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Jumbozorz
senior tag
Na kívántam megint egy 10est az eventesbol csak fegyo volt benne
-
Mike
veterán
válasz scyllafren #535 üzenetére
köszi!
-
scyllafren
senior tag
-
Mike
veterán
válasz scyllafren #532 üzenetére
tudom mi a refine, az összes fegyvert felhúztam amit tudtam. én az 5*-os fegyverekre lettem volna kíváncsi, ha egyáltalán létezik olyan
-
Mike
veterán
most hogy a térkép szerint mentem, rájöttem mi az hang, amit olyan sokszor hallottam korábban: vmi érdekes van környéken, amit csillaggal is jelez
eddig azt hittem, vmi feltöltődött -
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #530 üzenetére
Ehhez sem kellett fizetni
Mondjuk kicsit komolyabb kihívás, kicsit komolyabb rewardokkal azért mehetneEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
Kimaxoltam én is az eventet. Nem volt ez vészes.
Remélem nem fog ez a játék is úgy járni, hogy olyan eventek lesznek, ahol nem lehet fizetés nélkül teljesíteni őket. -
Sirandrish
Topikgazda
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #525 üzenetére
Nekem Huawei P30pro-n szépen fut. Nem melegszik. Megszoktam a tapicskolást. Nekem csak a mobil, mint platform játszik, mert kevesebb lehetőségem van helyhez kötötten játszani(PC,PS), mint mobilossal.
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #525 üzenetére
már mindegy, lett 9 giga helyem
-
Sirandrish
Topikgazda
S10+on nagyon szépen fut. Amúgy lehet állítani menüben hogy milyen detaillel menjen. Nézd meg hátha tudod leljebb venni, és akkor biztos jobban is fut majd..
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát sajna ismerős a helyzet. Én most majd nem is fogok wishelni szerintem, mert állandóan Fischl-t kapok
-
Mike
veterán
válasz Jumbozorz #517 üzenetére
hehe, tegnap kipróbáltam droidon. megevett vagy 8 gigát, nem volt gyors inkább lassú (oké nem egy csúcstelefonom van) plusz még melegedett is, obégatott, hogy nincs hely, és odaáig jutottam , hogy menjek az ösvényen nem tudom hova, de én már a városnál voltam, és a faszom se tudta hogy hova kéne visszamennem, plusz az oszlopot sem hagyta megnyitni, plusz kerülgetni kellett a fákat mert mindre rámászott, és akkor arra gondoltam, hogy teljesen hülye vagyok, itt a ps, én meg nyomkodom ezt 5"-on? úgyhogy hagytam is a fenébe
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #514 üzenetére
tegnap összekapartam egy 10-es wishre valót meg megvettem a 2k-s blessinget vagy mi a neve
hát, adott egy újabb xianglinget -
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #517 üzenetére
Komolyan? Az szép
Én nem tudnék telón ennyire komolyan játszani. Nem azért mert teló, hanem mert olyan kis nyomi vagyok
Controlerrel lehetne, de azt meg nem támogatja..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Steve1207
veterán
válasz Sirandrish #516 üzenetére
Az L2 szabad gomb, szóval L2 és az adott karakter gombjára váltogathatná a maradék embert, ha nincs csatában.
.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #516 üzenetére
Androidon egesz jó. En csak ott tolom
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Steve1207 #515 üzenetére
Az az 5-6 másodperc lehetne egy gyorsgomb is ami meg csak 0,5-1 sec lenne
A csapatok közti váltás nagyon fapados...ami azért fura, mert a karakterek között meg olyan zökkenőmentesen megoldották hogy ihaj..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #512 üzenetére
Én is a heal miatt tartom bennt, és bevallom kicsit el is hanyagoltam.
Kaeya és Diluc nálam 60as, Fisch 50es, de most épp gyüjtögetek az ascendra, ő is megy 60ra.. Barbara viszont csak 40esEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #509 üzenetére
Barbara-t próbáltam kivenni csapatból, de hasznos a heal és az elemental reaction miatt. Szóval benne hagyom. Most a csapat:
- Chongyun - lvl40+Lvl60-as fegyó
- Yiangling - lvl50+lvl58-as fegyó
- Barbara - Lvl50+Lvl50-es fegyó
- Adventurer - Lvl60+Lvl50-es fegyó -
Mike
veterán
válasz scyllafren #505 üzenetére
Naja, a 4-es fegyverek hátránya
Létezik különben 5-ös fegyver? -
Mike
veterán
Ps-en mint gyorsítottak volna a töltéseken
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Jumbozorz #508 üzenetére
AR LV 30on ugrott ugye Wolrd Lv3-ra...ott kicsit megijedtem, de azért tudtam kezelni a helyzetet. Most Dilucot tudtam ascendelni, meg Kaeyahoz se kell sok, így azért majd tudok darálni
-
Jumbozorz
senior tag
válasz Sirandrish #507 üzenetére
Nem nézem ezeket!: D hihetetlen tényleg. Engem nem zavar ez egyelőre. Még mindig rengeteg dolog van amit tudok csinálni. Jelenleg az AR szintem(31) is "akaratlanul" gyorsan fejlődik, mert félek megint túl erősek lesznek a MOB-ok, én meg nem tudom a lépést tartani.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz scyllafren #505 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #503 üzenetére
Nem, ha van tobb ugyanolyan fegyvered, akkor egymasba olvasztva a kek szinu szamot a kepessegebe noveli. Es 5 a max. A enhance-nal a harmadik opcio.
-
Sirandrish
Topikgazda
4* az jön (Fischlből már 4et kaptam), de az 5ös az tényleg elég gáz..
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz scyllafren #501 üzenetére
Rank 5re? Az mit jelent? lv 80-100?
-
Over567
aktív tag
Sajna így is röhejesen low chance 5* karira a dropp de még a 4*-ra is
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #493 üzenetére
nyomasd fel rank 5-re, azzal a Debate Club a legjobb 4*-os fegyo (nem eliras)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest