Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
Jól látom hogy kosárban van 2 termékem, mindkettőre más kupon kódot kéne használnom.
Akkor csak az egyiket lehet? Ha 1 rendelésbe akarom megrendelni. -
capafog23
őstag
December 25.ei eu express 01.09én volt "vámon". Most ért Angliába. Gondoltam beírom sokan voltatok ezzel az időponttal.
-
capafog23
őstag
Van akinek már megérkezett/angliába van, december 2. felében vásárolt eu express csomagja HK raktárból? (Nem china)
-
capafog23
őstag
-
capafog23
őstag
válasz
mars622 #25953 üzenetére
Nekem úton van egy mavic pro fly more combo.
"Kalkulációim" szerint 1-2 hét is itt is van.Drón/mavic fórumba/csoportba olvastam hogy már többen rendeltek így sikeresen. Mavic simát/fly more-t, sparkot.
Youtubeon is vannak videók sikeres rendelésekről.
Abba biztos vagyok hogy vámolva nem lesz.
Az áru érkezésekor meg csinálok videót ha sérült lenne akkor paypal megvéd.
Van akinek 3 hét alatt megjön valakinek 2 hónap, ezzel számolj.
Azzal gondolom tisztában vagy hogy garancia nem lesz rá, pontosabban kínába szól, eu-ba nem fogják megcsinálni neked, kivéve ha kötsz dji caret.Röviden ennyi, ha van még kérdésed akkor írj nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest