Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Használja ki mindenki az eu-s raktár adta előnyöket amíg lehet.
a kilépés mellett döntöttek a népszavazáson az angolok a BBC szerint. -
Flashget
félisten
válasz
Turbobacsi #5293 üzenetére
nekem nincs kártya rendelve a pp számlához így a pp váltja/rabolja el a pénzt ami pl dollár esetében ha 295Ft volt a bankoknál a PP-nél 305 tehát +10Ft-al több.
-
Flashget
félisten
Jön a kínai tavaszi fesztivál február 5-14-ig, így a fű sem fog nőni ezt kalkulálja be mindenki rendelésnél, reklamálásnál stb.
-
Flashget
félisten
válasz
vacak3600 #5122 üzenetére
tavaly szept-okt volt, hogy nem érkeztek meg a nagyobb értékű tételek mint mobilok pl.
kiderült a DPD miatt elsősorban, váltottak DHL-re és Expedited Shippinget választva ők hozzák házig pl. tableteket. Mondjuk rendesen drágult mert én még 125 doláros tabnál 8 dollárt fizettem most meg 135 dolárnál elkérnek 19.81-t! Viszont még nem írta senki, hogy a DHL nem vitte ki, de azt már igen, hogy 2-3 nap alatt megkapta a rendeléstől számítva.
Most nézem végre eljutott a GB odáig, hogy ha ezt az opciót válassza valaki ott virít a DHL felirat. -
Flashget
félisten
nekem leszedte a magyar nyelvi csomagot, de nem lett tőle minden magyar...regisztrált a win10?
mert ha az, töltsd le mikrofos oldaláról a win10 penre való változatát és telepíts onnan egy tisztát.
egy bill segítségével BIOS-ban állítsd be bootnak a pent.
chuwi vi10-nél én így tettem.
a kínai nyelvű droidot meg a mobilom segítségével állítottam át magyarra. -
Flashget
félisten
nem tudom mit akarsz levideózni, de nem termékbemutatóra kíváncsiak.
pontosan akkora amit elfogadtak a reklamálásom után alátámasztva képekkel és kaptam 30 dollárt walletra.
amiből ha minden igaz ma meghozzák a billt. is a chuwihoz a TN figyelő alapján.
Viszont vagy 3-4x eljátszották, hogy nem látják mit kell látniuk..tiszta ovis módszerrel bekarikáztam nekik.
Amit megtanultam reklamáció esetén kitartónak kell lenni, mert szeretik hülyének nézni az embert és nem anyázni.
De ehhez nem kell kínai webshop elég csak perlekedni a samsung üfsz-el Mo-n. -
Flashget
félisten
én a GB-re mert mindenre hivatkoztak hol miért nem tudják megnézni..csak van egy méret korlát amit be kel tartani. pl. 2 megás rar méret max.
If you would like to show us some files, please upload them here.
Each file must be below 2MB. The following file formats are supported: gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf -
Flashget
félisten
amíg még engedik addig vegyen drónt aki akar...
Kötelezően regisztráltatná a drónokat az EU -
Flashget
félisten
Közismert jelenség volt, hogy aki kínai webshopból vette a Xaomi Redmi 1s-t egy használhatatlan kínai (hivatalosan nem létező) rom volt rajta.
Rárakták a hivatalos multit amibe van magyar nyelv és már használható is lett a mobil. Még a wayteq Mo-i képviselete is megírta válaszában, hogy garanciális intézésnél nem jelent gondot a magyar rom megléte, ami alapból rootolt telót jelentett.
Szóval amihez a GB ragaszkodik az nem egy tisztességes rom lehet. -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4648 üzenetére
van aki hétfőn rendelte a tabot, szerdán szállította le a DHL.
-
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4645 üzenetére
Én csak a fizikai raktárra válaszoltam.
Tudom én is azon néztem.
Megrendelés után másnap már ott feladták a cumót, ezért gondolok erre a lehetőségre. Hogy került oda megint más kérdés ez legyen az ő gondjuk.De a feladó hely az London nincs előtte Kína...
-
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4642 üzenetére
Nem tudom, hogy a Gearbestnek van-e fizikai EU raktára, de nagyon sok helyen ez takarja az EU shippinget.
Szerintem mindenkinek így kezd a feladás helye: London Heathrow
akkor csak kell ott lennie egy raktáruknak.
Ferihegyen a reptér mellett is van egy csomó raktár pl. UPS valami hasonlóra gondolok. -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4610 üzenetére
Majd írd meg mennyi idő alatt kaptad meg és, hogy milyen állapotban (nem karcos)
-
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4604 üzenetére
+18.60 USD EU Expressből a legdrágább a lehetséges 4 közül. Így a vége US$ 156.59 a 16GB-os
ők valóban vámoltatják? -
Flashget
félisten
válasz
Krissz5435 #4601 üzenetére
2. téma összefoglaló olvasása?
-
Flashget
félisten
a TN szám majdnem olyan mint a töltőre adott azt megkaptam tegnap.
23-án rendeltem, 24-én már shipped volt Holland posta+biztosítással, mert ugye a tab hátlapja karcos az azért kapott fájdalomdíjból vettem a billt hozzá legalább ez legyen hibátlan.
Azért bízom benne, hogy megjön 2-3 hét múlva, másnak is két hétig volt ugyanez, hogy nem mozdult a TN aztán tegnap megmozdult a csomag és az MP is látja neki.Van egy másik 14-i rendelésem BG-ről. Azt a csomagot érdekes módon 17-én már látta az MP, igaz 19. óta ez az üzenet van:
19.12.2015 13:05
China post
Elhagyta a postázót
Guangzhou HángZhàn -
Flashget
félisten
válasz
Outlander #4574 üzenetére
Nekem eleve olyat küldtek, hogy lehetetlen kiolvasni belőle bármit is. Vagyis bekamuztak valamit gyorsan másnap nehogy megint visszavetessem velük, mert ismét megszívtam azzal, hogy 2 nap múlva eu raktáron volt a bil és azóta is van ott.
MP nem is látja a TN számot 23. óta a nyomkövetés meg 28-án kiköpte ezt. The Item is at the shippers warehouseÉs most ebben a pillanatban amíg ezt írtam trackitonline szerint:
31.12.2015 02:57
PostNL
Elektronikus értesítés a szállításról
31.12.2015 02:59
PostNL
FeldolgozásMP esetében:
Az alábbi azonosítóhoz nem található csomaginformáció -
Flashget
félisten
válasz
szanto.mark #4551 üzenetére
EU vagy kínai raktárról?
ha utóbbi átcsúszott a vámon? -
Flashget
félisten
De mi volt a csomagra írva?
Mert bizonyos szavakra ugranak ami mobil, tablethez kapcsolható.
Nekem is 23-a óta ülnek BG eu raktárból küldött tablet töltőn (The item is being processed by customs) biztos nem értik hogy lehet ez 10 euró alatti áron.
meg eleve 4 napig megállt az élet a hivatalokban így náluk is. -
Flashget
félisten
válasz
gyusza99 #4486 üzenetére
Miért nem vagy biztos benne, mikor már ezerszer le lett írva sőt a topic összefoglalóban is ott van!
Sokunknak alap, de aki új annál gyakori kérdés, hogy EU-ból rendelt csomag vám és áfa köteles-e? A válasz nem, amit az EU-n belülről küldenek azt se, vám se áfa nem terheli, így telefont, tabletet az EU raktárból érdemes venni.
-
Flashget
félisten
Megcáfolom azzal, hogy a BG-s eu-s rendelésem NL számmal nem látja semmi 1 hete, de amit kínából küldenek cumót CN számmal látja az MP "célországba elküldve" jelzéssel.
Viszont az elég gyakori, hogy megérkezik Magyarországra a csomag majd 1 hétig semmi sem történik vele nyomkövetésnél (az értéke nem éri el a 22 öjrót)és ez nem karácsonykor volt. -
Flashget
félisten
válasz
5-ös kezelő #4397 üzenetére
BG-n nekem is szinte azonnal shipped volt de meg sem mozdult eu-s raktárból holland postával és most sem látom, hogy ez itt lenne eu-ban...a másik CN végződésű és fordítóval tudom csak elolvasni. Érdekes amit irogatnak.
-
Flashget
félisten
válasz
5-ös kezelő #4382 üzenetére
BG-ról éjjel rendeltem, fél napon belül shipped volt az összes tétel
keddi eu-s raktárról történt rendelésem, éjszaka mozdult meg addig a TN számot semmi sem látta és erős a gyanűm, hogy kínából jön mert a másik rendelésem, de kínai raktárból előtte mozdult meg pár órával. Egyik sem jobb a másiktól.
Érdekes módon az Aliról rendelt dolgaim hamar elindultak és megérkeztek free shippel 2-4 hét között. Pedig itt pp-vel fizetni sem lehet (védelem)
-
Flashget
félisten
válasz
Roli1120 #4353 üzenetére
Sokunknak alap, de aki új annál gyakori kérdés, hogy EU-ból rendelt csomag vám és áfa köteles-e? A válasz nem, amit az EU-n belülről küldenek azt se, vám se áfa nem terheli,így telefont, tabletet az EU raktárból érdemes venni.
Ha ezt elolvastad volna a téma összefoglalóban gondolj bele milyen magabiztos lennél már..talán már leadtad volna a rendelésed a kérdézés helyett.
-
Flashget
félisten
válasz
Avicularia #4210 üzenetére
Komolyan kérdezem. Miért vettél ilyet, mire fogod használni és az emberek miért veszik általában? Oké az Albán-Szerb meccsen lett "népszerű" csak nem gondoltam volna, hogy ennyire.
Régebben sárkányt eregettünk majd jöttek a kis motorral szerelt repülő és helikopter modellek..mire fogod használni? Gopro kamera megy rá és nyáron a szomszéd néni napozását veszed fel?
Számomra ez ugyanolyan érthetetlen mint a különböző okos óra, karkötő stb. hiszti. -
Flashget
félisten
válasz
trebrona #4205 üzenetére
Így áll napok óta:
2015.12.09 16:53 (GMT-7): Item received for processing
2015.12.09 10:46 (GMT-7): Departure from Warehouse
2015.12.09 10:46 (GMT-7): Arrival at Warehouse
2015.12.09 01:26 (GMT-7): Pickup successfully
2015.12.08 18:46 (GMT-7): Successful departure from Warehouse
2015.12.08 09:26 (GMT-7): Successful package picked up byazon a linken is csak ez van: Item received for processing
-
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4146 üzenetére
nem az számít mit mutogatnak képet
chuwi vi10-t rendelt valaki hétfőn és tegnap megkapta..gondolom Angliában él. -
Flashget
félisten
bombázd őket tickettel és ha válaszolnak végre számodra kedvezően, készíts screenshot..majd megint nem jelentkeznek dörgöld az orruk alá a képpel alátámasztva.
GB videó alapján többnyire nők űlnek a monitorok előtt és éppen az válaszol aki ráér szerintem ezért is van akkora fejetlenség.
Az én ügyemben is 3-an válaszoltak a nevek alapján... -
Flashget
félisten
válasz
tibcsi0407 #4136 üzenetére
írónia...
-
Flashget
félisten
válasz
szanto.mark #4128 üzenetére
Eddig azok kaptak képet a rendelt árúról akiknek nem jött meg vagy nagyon soká.
Akinek meg nem küldtek képet 5 munkanapon belül kézhez szállította a DHL. -
Flashget
félisten
nem azt írtam, hogy rossz...szépséghíbás.
karcos a hátlap amit nem lát az ember maga a tab tökéletes szállítással együtt 146 dollár volt eu raktárból visszaadtak 30 dollárt GB walletra vagy választhattam volna 20-at pp számlára így elfogadható.
csak amiért walletra kértem a bill. hozzá nincs. -
Flashget
félisten
Aliról rendeltem hétfőn délután chuwi tabra p.glasst..most mozdult meg TN alapján a cucc amit a svéd posta hozz majd EU-ba. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér ide.. Rendelésnél oda volt írva a 3 nap processing státus. Korrekt.
GB-nél szintén kínából 3 nap alatt meg sem mozdult a bill. processing volt, amikor lemondtam, hogy megrendeljem eu-ból. Mire visszaadták a pénzt addigra elfogyott eu raktárból és azóta sincs már 1 hónapja. -
Flashget
félisten
válasz
A texasi #4025 üzenetére
Én is így tudtam, de aztán valaki felvilágosított, hogy már nem így van.
Erre hivatkozol az általányvámra? De vajon ezt a postánál miért nem tudják mikor a mobil Kínából érkezik?
Mert volt akinek kiszabták.700 EUR érték alatt 2,5%-os átalányvámtételt kell alkalmazni árutól függetlenül a 2658/87/EGK tanácsi rendelet Első rész (Bevezető rendelkezések) II. szakasz D. pontja alapján.
Az ilyen átalányvám-kiszabás nem alkalmazható a Közös Vámtarifa (vámtarifaszám) szerint mentes árukra. -
Flashget
félisten
válasz
Sotyks94 #3988 üzenetére
Egyik nap megkérdezték mikor lesz az egyik tab eu raktáron..legyen ez mondjuk 11-e.
a válasz az volt jelenleg nincs nem is tudják mikor lesz kínaiba van rendeljen onnan.
2 nap múlva volt eu raktáron.
szerintem nem lehet megmondani biztosan mikor lesz adott termékből újra, de amiket figyeltem és keresett dolgok voltak 2-3 hét elteltével lett újra. -
Flashget
félisten
válasz
PiEm-14B #3922 üzenetére
Ha másonnan tudtál rendelni az jó.
Én meg nem tudom elkölteni a 30 GB wallet dolláromat és 381 pontomat mert azóta sincs eu raktáron chuvi vi10-hez való bill.
Múlt hét szombaton kaptak ezzel kapcsolatban legutoljára kérdést:
Question::
Hi, this item is present only in the china stock or also in the eu stock?
Reply:
Thank you for your inquiry.
It will be in stock in EU warehouse but now we are not sure about which date exactly.Azóta is nézem minden nap, naponta többször is hátha...de nem
-
Flashget
félisten
VI10-et is 9x dollárért adták UK töltővel...én meg véletlen rendeltem UK töltővel, mert mikor ráböktem az uniós zászlóra ezt adta ki alapból.Csak mikor már volt DHL féle TN számom akkor derült ki mivel is rendeltem.
Igaz raktak be kínai adaptert de azzal nem igazán tudom használni.Nekem már volt itthon ilyen adapter így nem gond használni.
-
Flashget
félisten
de olvasom, hogy sok csomag elkallódik ennél a webshopnál.
az még szeptemberi rendeléseknél volt a DPD-vel...aztán a sok negatív jelzés után a DHL-el küldték EU raktárból a cuccokat.
Holland postával nem emlékszem ilyen tömeges elkallódásra.viszont sajnos van, hogy sem a GB sem a szállító cég nem tehet arról, hogy erre szakosodott bűnbandák fosztogatják a Postanál nem konkrétan a GB, hanem Ebayről és más külföldi webshopról küldött cuccokat.
pl. BD lemezeket és mást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest