Hirdetés
-
GAMEPOD
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiPiko
újonc
Hasonló dilemmák...
Rendeltem egy Honor 8X Max-ot, európai raktárból (?) 2020.03.14-én. Visszaigazolták a szállítást 10-18 napra. Április elején semmi. Megnyugtattak, április végére itt a cucc.
Áprilisban lejárt a becsült szállítási határidő, reklamáltam a Beargest-nél. Válasz: várjak türelemmel, május elején itt a teló.
Határidő elérkezett, teló sehol. Reklamáltam a Beargest-nél. Válasz: várjak türelemmel, május végére megjön a csomag + GB pontok, VIP tagság rizsa.
Határidő jött, teló sehol. reklamáció. Június 15-én tutti itt a teló. (az ugye holnap van...)
Reklamáltam ma a Beargest-nél. Ebben a levélben már gyakran szerepelt a "shit" és a Gearbest egy mondatban. Válasz: várjak türelemmel június 24. és 100'% hogy megkapom a csomagot,mert egyeztettek a szállítóval.
(? mi vaaan??? Az eddigi határidőket honnan szedték?)
Az eddigi tapasztalat alapján majd 24-én ígérnek majd júliust, meg augusztust és szeptembert...
Hab a tortán, hogy attól függően melyik oldalon kérdezed le a státuszt, adnak meg lengyel, német vagy magyar DPD beérkezést.Közben látom, hogy a Covidos cuccokat 6 napos szállításra vállalják. Tehát azok már itt vannak az EU-ban. Azt valamiből finanszírozni kellett. Valamivel ide kellett szállítani. Akkor most van gond a szállítással vagy nincs?
Beugrott, hogy estleg az én, a te, meg az ő rendeléséből történt a vásárlás. Ezeken lehet most realizálni 100-300%-os profitot, az elektronikán meg 20-50%.
Nem állítom, hogy így van, de amennyiben igen, úgy a megrendelt elektronikus cuccokra nem marad budget.
Ettől kezdve meg már olyan mint egy piramis játék. Az új belépők finanszírozzák az elmaradt rendeléseket és akkor omlik össze a rendszer, amikor többen kérik vissza a pénzüket, mint amennyi új rendelés érkezik.
Nem állítom, hogy így van. Mindenesetre nem szabadulok a gondolattól és jelenleg nincs teló és nincs lé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- RAM topik
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest