Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goccer
aktív tag
Beszereztem egy Acer Heliost a héten, meg is vagyok vele elégedve összességében, egy dolog viszont zavar kicsit. AC wifin közvetlenül a router mellett kemény 60Mbit-et produkál, míg mellette a sok éves Nexus5-öm 150 mbitet. Properties-ben írja szépen a 867Mbitet, gondoltam ennek a negyedét azért gyakorlatban is illene hoznia, de a tizedét se nagyon sikerül. Közel távol nincs más 5 Ghz-es hálózat, Acer honlapjáról leszedett driver van fenn. Mi lehet a gond?
-
goccer
aktív tag
válasz KillHates #16775 üzenetére
Köszi, ez egy merőben új vélemény itt ph fórumon. Eddig ha bárki kiejtette a száján a melyik notit vegyem topikban az Acer vx5, Lenovo y520, ASUS GL széria valamelyikét, akkor a fő hangadók egyből letorkolták, hogy ez mind ipari hulladék és vegyél Dellt vagy esetleg Predatort, úgyhogy kíváncsi vagyok ellenvéleményekre is
VX5 - Predator Helios összehasonlításra visszatérve eddigi kutakodásaim alapján:
Predator Helios - masszívabb ház, jobb anyag használat és +1 év garancia
VX5 - árAnnyira nem értek sajnos hozzá, hogy a kép alapján megállapítsam, hogy a hűtéssel mi a helyzet, de feltételezem, hogy az 1060-akra méretezett Predator hűtés se lehet annyira rossz (i5, 1050Ti-s modelleket nézek). Képernyőjüket megint csak nem tudom, mert nem láttam még egymás mellett, IPS mindkettő annyit tudok. Ezekről van esetleg valakinek tapasztalata?
-
goccer
aktív tag
Egy Acer Predator Helios megéri a kb 30e felárat egy megegyező hardverrel rendelkező Acer VX5-höz képest? Mik a Predator előnyei?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Politika
- Filmvilág
- További aktív témák...
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- Dell G3 15 3579, I7-8570H, 1050Ti 4GB, 16GB ram, 256GB SSD
- Acer Aspire 7 A715-72G-52HU Core i5-8300H GTX1050 4GB GDDR5 8GB DDR4 1000GB HDD 512SSD
- Makulátlan Lenovo T14 Gen1 Ryzen 5 4650U, 32GB DDR4, 512gb nvme SSD, érintőképernyő eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest