- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #46571 üzenetére
Ilyet még nem láttam mint a suuto garanciális ügyintézése; két hete írtam nekik, hogy túlméri a távokat az Ambit3Peak, mellékeltem példaként két trekket ahol nagyon sok egyenes vonal van, feltöltöttem nekik a számlát. Azt írták, hogy csomagoljam be csak az órát, másnap el is vitte a DHL.
Ma megjött a DHL, kaptam egy teljesen új dobozos Ambit3PeakHR!-t, valamint a két év garanciát meghosszabbították három hónappal.
Most csinálhatom én is a pulzusmérést -
Never79
tag
válasz Chuck Norris #46571 üzenetére
Bocsi, nem teljesen értem a kérdést. Muzsláról a "sima" piroson jöttünk le Szurdokpüspökinek. Erre gondoltál?
Én most terepcipőt vettem, meg futómellényt. Sajnos az imádott Hoka speedgoatom teljesen megadta magát, a mafatéban is van már 1100 körül. Viszont a jelenlegi speedgoat-ból még a szélesített sem jó , mafate-ért meg nem akarok kiadni 60 k körül (pedig nekem az A terepfutó cipő). Így áttértem a sötét oldalra salomom sense ride formájában . Át fogok térni én is a külföldi vásárlásokra, mert nagyon elszálltak itthon a cipőárak, és nem feltétlen az euro miatt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 Pro / Mini 3 Pro / Mini 3 drón akkumulátor, töltő, Fly More Kit, ND Filterek, táska
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia