Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz spanyoll #20622 üzenetére
M400 durván kifutóban van, egymást érik az akciók, viszont ha jól tudom, külön kell hozzá még öv is (vagy azzal ennyi most?). FR235 pl most német MM (vagy Saturn, mittomén, hol láttam) 240 Eur, az már majdnem annyi, amennyiért nekem sikerült rá lecsapni anno, és gyakorlatilag egy árban van a gyártó olcsóbb óráival (vivosmart hr+, vivoactive), szóval egészen jó vétel most. Bár karácsony előtt gondolom megint jön úgyis a fekete pénteki őrület.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kk831228
addikt
válasz spanyoll #20622 üzenetére
Azért azt ne add el... Vegyél mellé... Mondjuk én azóta az fr225-öt használom, mert tetszik maga az óra is , meg más is mondta hogy fasza , kérdezgetik sokan hogy milyen óra ez... A 235 még szebb az nagyon teccik de kicsit már sok nekem az ára... Azóta le van rakva nekem is a karórám... Mondjuk ha vennék egy ilyet azért jobban tetszene... [link]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája