Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Futottam 5k-t. [link] Úgy tűnik jelentős részben fejben dől el, illetve valamennyire keringés is. Lassan kezdtem 5:40-6:00min/km az első 3km 155-160 pulzus kontrollal. Utána a 4-nél egy kicsit elkészültem, gondolkodtam, hogy elég volt ennyi. Aztán az 5. végét megküldtem egy kicsit 4:50min/km-el. Az 5.-ben már nagyon meg akartam állni, egy pillanatra meg is történt, de aztán észbe kaptam. Sajnos ez a gyógyszer hoz valami extrém fáradtságot, amit nehéz kitrükközni. Napi 3-5 kávé le szokott csúszni, plusz a zöld tea, az valamennyire kompenzálja. Később pulzus terén jobb lesz, le fog esni 1-2 hónapon belül ugyanilyen 5:40-es tempónál 160-ról 130-ra, talán azzal nőni fog az állóképesség valamennyit. A tempót úgy tervezem, hogy tartom, nem megyek 5:30min/km alá, és reménykedek közben, hogy a térdem is bírni fogja a rendszeres futást. Most így állok.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest