Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz parandroid #57047 üzenetére
Így van, teljesen más a kettő. Én sem maxolom ki az 5k-t, mert egyszerűen nincs arra motivációm, hogy rendszeresen 5k céledzéseket csináljak, és mondjuk annyi, de joval intenzívebb munkával, ami egy 4 órás és egy 3:10-es maraton között van, 19:30 körülről 18 alá menjek.
Kicsit olyan ez, mimt hogy felnőtt fejjel nem tanulok meg balettozni, mert nem tudnék eljutni olyan szintre, hogy élvezhető lenne, ellenben megtanulok társas táncolni bizonyos szinten, mert azt azon a szinten is élvezni tudom, még ha egyébként azon táncokban sem jutok a közelébe azoknak, akik profi vagy legalább erős hobbi tancosok. Az 5k nyilván nem a balett megfelelője, de közelebb áll hozzá, mint a maraton vagy a félmaraton, de az 5k-nál is kevesebb felnőtt fejjel futni kezdő állna neki 1500 vagy 800 méterre készülni, mert rengeteg befektetett munkával sem sokáig jutnának.
@tomcica
Azokon az edzéseken a legtöbb topiclátogatóval együtt szsrintem én is elvéreznék :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest