Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Melorin #31857 üzenetére

    No, gratula, használd egészséggel. A Strydhez elvileg jár egy ingyenes e-könyv is, amikor én vettem választani lehetett, a "The secret of running"-t választottam mert az volt a nagyobb / drágább. :) még nem álltam át teljesítmény alapú edzésre (inkább dombozásnál számít), de ha már adják érdemes leszedni.
    Én egyelőre csak a pace-re meg távolságra használom, mert pontosabb a gps-nél (meg ez ugye föld alatt is megy, meg futópadon stb). Az órán állítsd a pace-t és távot mindig a Strydre (talán footpod szenzor alatt, "Always" a default "Indoors" helyett ha hasonlít a menü az enyémhez), az automata kalibrálást kapcsold ki, egyszer mérd le és kézi kalibrálással állítsd be (nekem valami 100,5%-ra van állítva, de lehet kis eltérés köztük). A mai margitszigeti futásom szerint 5,39km-t mért egy körre (első kört nem fix ott mértem a de a következő 3db 5.39 volt zsinórban) ami azt jelenti, hogy 1%-on belüli becslés ami azért egész jó (a szigetkör hivatalosan 5,35km). Pályán ki lehetne pontosabban mérni de azt sose csináltam meg.
    A Stryd Power nevű connect iq appot kell feltedd, ha a power mezőt ki akarod rakni a képernyőre. Ant-en párosítsd ne bluetooth-on ha tudod, állítólag jobb valamiért.
    Race Screen appot javaslom még, kicsit sűrű szokni kell de versenyre nagy királyság ha időre mennél.

    Nem tudom kinézetre a 735 mennyire hasonlít a 9-es szériához, én alapból 3 mezős képernyőket használok mert olvashatóbb a 4 mezőnél, mondjuk Distance, Pace, HR, második oldalon lap distance, lap pace és lap hr, harmadiknak distance, power, pace, negyedik a race screen app... kb így, ezek közt tudok fel meg le lapozni bal közép meg alsó gombokkal.

    --- más ---

    Én ma egy 21km-t csináltam 5:15 pace-re tervezve. Állítólag 5:18-ra sikerült, az óra szerint lassúbbra tippeltem, azért nem erőltettem. Nem ment jól. A pulzusmérő pánt 3x is meghülyült, elment ilyen 2-3 akár 10 percre is felfelé, nem győztem mozgatni, pedig rég be voltam izzadva. Hát lehet ennyi volt neki. Nem volt fontos nem pulzus alapon edzek csak azért szeretem tudni hogy állok, azért ad valamennyi visszajelzést.
    Hát szóval valamitől szar volt futni, untam is, a sziget meg tele volt babakocsisokkal, kezdődik a szezon másfelé kell menni futni.
    Mivel biciklivel voltam és bánatomban hazafele kerültem a Tesco fele vettem egy ilyen dreher24 iso sört amit helyben lenyomtam mert ki voltam száradva, majd hazavittem egy doboz fagyit amit betoltam a rizses vindaloo után. Talán a kalóriadeficit tett be mostanra, de nem bánom, már legalább 2 hete nem ettem ilyen szemetet, a reggelre úgyis újabb 3 havi negatív rekordot mondott a mérleg. :D
    Majd holnapra főzök valami jó egészségeset 2 kiló zöldségből.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák