Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dicker
őstag
válasz #16820480 #31108 üzenetére
Nagy offline tárhelyet ne várj az elkövetkezendő 10 évben. Most minden cég felhőb.zi lett. Ami kellemes mennyiségig bővíthető, de normális internet lefedettség nélkül mit sem ér. Inkább adnak az embernek egy 16 gb-s lejátszót/telefont mellé 20-30 gb online tárhellyel, aztán streameljen onnan.
-
Dicker
őstag
válasz BomiBoogie #30268 üzenetére
Hacsak nem ingyen szerezted a gatyát, akkor lehet. Egyébként ingyenes itt a szállítás. Persze gyors szállítási mód van pénzért is, de az alapra se kell sokat várni. 1-3 hét között megjöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz #16820480 #30193 üzenetére
Értem, akkor meghosszabbodik jóval a leírás miatt. Lehet, hogy jobban kellene szelektálni az ajánlottakat? Vagy nem vészes ekkora számú füles+leírás egy hozzászólásban?
Tesztből az a gond, hogy kevés magyar van. Pár embernek kéne mozgolódnia egy-két oldalas olvasmány megírásával. Régen mondogattam mindenkinek, aki vett valami különlegesebbet, vagy amiről még nem volt teszt, hogy dobja össze, de nem sok született.Véleményeket ki lehet keresgélni az megoldható, de ott is lesz pár hiányosság. Illetve remélem fi:zi'k is olvas minket , mert amiket árul/árult azokat gyanítom meg is hallgatta, így jól jönne a tapasztalata azokkal a darabokkal, amiket esetleg senki nem ismer itt.
-
Dicker
őstag
válasz #16820480 #30176 üzenetére
Nem lett rossz.
Ezt a jellemzést hogy gondoljátok? Nekem így elsőre pl. a hozzászólások belinkelése ugrott be, amikor valaki beszámol a szerzeményéről. Igaz, hogy nem igen terjedt el, de szerencsére az utóbbi időben páran már megtették a kérésünkre. Illetve, aminél magyar nyelvű teszt van annál az lenne?Nekem az earbud-oknál, és pár in-ear modell már van, mint új. De nem lesz mostanában valamelyik gyártónál újdonság?
-
Dicker
őstag
válasz #16820480 #30167 üzenetére
Értem. Láttam már ilyeneket, csak nem voltam biztos, hogy erre gondolsz.
Egy szempontból nagy előny, hogy mindig az oldal tetején van, de szerintem ezt se lesznek képesek sokan megnézni. Én benne vagyok, és meghagyjuk az első hozzászólást is, így két helyen lesz egyszerre. Minél több helyen, annál jobb.
Akkor megcsinálhatjuk az újat oda, csak senki sem dobálózik még mindig a tartalmi ötletekkel. Nekem csak 2-3 új ajánlásom van össz-vissz. Meg az earbud-okat kibővítem még.
De akár dizájn ötlet is jöhet, ha van ilyen igény.stealerASD
Az ajánlottakon kívül miért akarsz mást? A kevésbé ajánlottak közül, vagy mit mondjunk? Emellett ott van az első hozzászólás alján pár összehasonlító táblázat, ha a leírtak nem lennének elegendőek. Abból is tudsz bogarászni.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz fahrii #30163 üzenetére
Postás néni/bácsi. Senki, csak a csomagkövetést ellenőrizheted.
stealerASD
Már szóról szóra egyszer megkérdezted ezt. Olvass vissza a válaszért, mert írtak rá.
Swiss_audio
Miért nem veszel inkább, akkor egy bluethoot kihangosítót? Esetleg egy bluethoot headset-et? Inkább megfelelő erre a célra. Keress rá, szerintem jobban jársz, mint egy fülhallgatóval.
hobbyone
Nem mondta senki, hogy nem lehet jobb, és nem is a jobbról van szó, hanem a másról. Illetve illik tudni, hogy valami-valamiért elv van. Hangzásért cserébe hajlamosak sok dolgon spórolni.
GR06 is előrébb szerepel a listán, pedig hangzásban nem sok köze van a Shure-hoz. Teljesen különbözőek. Azt még megértem, ha egy stúdió fülmonitort hasonlítanak a másikhoz, de ezeket a felhasználói fülhallgatókat felesleges jó pár tízezer forintig, mert mindegyik egyedi hangszínnel rendelkezik. Így olyan nem létezik, hogy ez jobb, vagy az jobb. Csak ez jobban megfelel valakinek az igényeihez, vagy nem.
Mindent hallás után lehet eldönteni! Ezért is hangsúlyozzuk itt erőteljesen, hogy próbáld ki, hallgasd meg, vagy ha nincs rá lehetőség, írd meg, hogy milyen stílushoz kell, mit vársz el, mert aki lista szerint választ fülhallgatót az hülye, vagy neki tökmindegy. Lehet teszteket olvasgatni, de azok sem az ember saját fülével készültek. Hozzávetőlegesen adhat valami támpontot keresgélésnél, de ezek csak körvonalak.sheratan
Hogy mutat egy olyan első hozzászólás? Melyik topic-okban láthatunk egy példát rá?
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz flash- #30151 üzenetére
Szétbontva nem fognak tesztelni.
Így is ki lehet szedni a táblázatból, hogy mondjuk mi lehet a legjobb 100$ alatti vétel. Nem kötelező a 400 meg 1000$-osokhoz hasonlítani. Illetve itt két pontszám van. Érték, és hangzás. Jól tudja mindenki, hogy nem ennyiből áll egy teszt. Lehet jó a hangzása, ha két hónapon belül elmállik a kábele, vagy darabokra hullik.No meg ki tudja, hogy ki hogyan tesztel. Lehet hanyagul lenyomja az összes fülest egymásután, és némi prekoncepció is előjöhet, ha valamelyik gyártó hű elkötelezettje.
Alapból úgy nézne ki egy normális teszt, hogy nem egy ember, hanem egy csoport végzi, és a végén összegzik a tapasztalatokat, esetleg felülbírálják.Szerk.:
Nincs kiegyenlített hangzása. Középkiemelése van.
MPeter87
Jó arra Csak nem egy keményebb műfajra, ahol a lényeg, hogy kiszakadjon az ember összes belső szerve. De erre a mai lötyögős, drogos minimal zenékre elég. Ott úgyis a tiszta hang többet ad az élményhez.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz flash- #30147 üzenetére
Ezt arra a két kemény századra alapozod? Szerinted a tesztelőnek olyan jó füle van, hogy 0,02-es pontossággal osztályozza?
Csak szimpla parasztvakítás, hogy egy olcsó füles odaférjen a kétszer annyiba kerülők elé. Illetve az ember stílusa is befolyásolhatja külön. Meg sok más tényező. Ezek a tesztek nem szentírások. Főleg nem ekkora különbséggel... Ha 2-3 osztályzat lenne köztük hangban, akkor még megértem, hogy jobb, de így? -
Dicker
őstag
válasz Zoli133 #30125 üzenetére
Azt kihagytad a mondatból, hogy:
"a legtöbb "zenei téren dilettáns" embernek nagyobb név"flash-
Ha olvastál róla, akkor nem erősítesz meg egy ilyen kijelentést, hogy magas és mély kiemeléssel rendelkezik, mert egy árva tesztben se írt róla senki ilyet, mivel ennyire egyértelműen hallható, és még véletlen se lehet magas, és mély kiemelésnek venni, ha csak a tesztelő nem Van Gogh személyesen. Vokális, és akusztikus zenékre kiváló, még talán elekronikusra is, de a mély nem fogja szétszedni az ember fejét, ellenben nagyon tisztán adja vissza a hangokat, és széles skálán. De messze nem a jelenkori populáris zenékre találták ki.
doddencs
Meelec a kettő közül.
-
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
válasz Kenvelo7 #29973 üzenetére
Hát nem mondtál árat. Van feljebb is persze, de úgy gondolom, hogy ebbe a kategóriába nem érdemes többet fektetni. Ez is kihozza a maximumot ebből a technológiából.
De Hisound Paa1 pro/Live mélyekben egy fokkal jobb, ha az kell. De beszerzésben nem egyszerűbb. Ez is két kategória árban, utóbbi MX980-al nagyjából egy tudású. Míg a Paa1 mély orientált, így lehet már a többi részre ráfekszik, és az nem előnyös.
Ha abszolút a legjobb kell elfogadhatóbb áron, akkor a 980 és a Live között gondolkodsz. De ha még olcsóbban kell kicsivel szerényebb, akkor a Paa1 és a 880.
-
Dicker
őstag
válasz darvinya #29940 üzenetére
Nem lehet leapplikálni valahogy azt a részét? Elvégre a működését nem befolyásolja. Vagy nincs e nélküli kivitele? Valamelyik HV szériatag? Illetve, ha van kedved a saját bejegyzéseid közt létrehozhatsz egy 'teszt'-et belőle, ott jobban lehet rendszerezni, na meg jobb egy hozzászólás helyett azt linkelni. Kb. amit leírtál annyi elég lenne, és nem kell túlbonyolítani. Esetleg még pár kép, elölről, hátulról, oldalról, kábelről, csatlakozóról, gyenge pontjáról, amiről jónak látod.. + a gyári száraz adatok bevezetésnek. (mert a neten elég kevés a felhozatal a gyári képeken kívül.)
Köszönjük a beszámolót. Akinek van még valami újdonsága az küldje, tegye közzé, mert frissítenénk a hozzászóláson.
-
Dicker
őstag
válasz -HajTömeg- #29895 üzenetére
Le kell szedni. Próbáld körömmel, a gumicsövet, amire a szivacs van ráragasztva, mert, ha a szivacsod téped, akkor leszakítod róla.
-
Dicker
őstag
válasz freelanced #29863 üzenetére
Pana inkább relikvia már. Illetve jó befektetés, ha valakinek meg van még, mert az ára csak megy felfelé.
Esély beszerezni amazonról van, de az E30 jó választás lesz. -
Dicker
őstag
válasz default. #29634 üzenetére
Szia!
Ha 12.000-ig elmész, akkor nem érdemes szórakozni azon a 3 ezren. 15-ért Vsonic GR06. A csatlakozója 90°-os, egyedül ennek nem felel meg. A mélyek éppen elegek, és nagy tere van. (Az egyik legnagyobb ennyiért.) De a kisebbik GR02 is egész jó, bár ott értelemszerűen csökken a hangzás minősége.
Viszont árban, és csatlakozóban is tökéletes az Astrotec AM-90. Itt volt valakinek, ő tud róla mesélni is. -
-
Dicker
őstag
válasz gyenesmartin #29550 üzenetére
Valószínűleg kicserélik. Írj egy emailt oda ahonnan vetted. Maximum kérnek egy képet majd a hatástalanított fülesről.
hobbyone
Shure-okkal, és a stb.-vel mi a bajod annyira? Itthon kaphatóak. Jók. Drágák. De a legdrágább kategóriában is vannak... -
Dicker
őstag
válasz flash- #29539 üzenetére
A gond itt a metál, és a komolyzene összeegyeztetésével lesz. Egy bizonyos árkategóriáig nehéz olyat találni, ami mind a kettőt tökéletesen visszaadná.
Nem tudom mi az árhatár, de Fischer Audio DBA-02 MklI szerintem jó választás lenne. Egy kellemes darab, és megfelelne mindenre. Itt van is valakinek, ő be is számolt róla, vagy elmondja a véleményét, ha megkéred. Talán még ki is tudod próbálni valahol.Az erősítőkről meg annyit, hogy általában minden normális fülhallgatóhoz kell 15.000 felett, ha a maximum tudását akarja valaki kihozni.
-
Dicker
őstag
válasz ggeleven #29527 üzenetére
Szerintem az ott lévő flac hangok az egyik legjobbak ingyen. De van az oldalnak keresője, így nem csak az van, ami közvetlen be van linkelve.
Egyébként telefonra vannak komplett programok, ha esetleg azon járatnád be. SimplyNoise (android, és iOS egyaránt)
De az ő honlapjukon van három zajból is, így gépről is mehet a bejáratás. A fejlécben találod.http://simplynoise.com/Illetve nem csak ez a három 'zajszín' létezik. Így egy teljes spektrumú bejáratáshoz nem feltétlen elég. Ami link most nem elérhető azon volt egy komplett album.
A fehér zajjal meg csak óvatosan, mert ha hangosan járatod, akkor nem lesz jó vége, ezért vagy külön járatod a hangokat, vagy valami szoftverrel lecsökkented annak a hangfájlnak a hangerejét, mert a másik két hanghoz képest sokkal hangosabb.Egyébként a saját zenéid is elegendőek a bejáratáshoz.
HThomas
Ezekből a mikrofonos változatot nehéz beszerezni itthon.
Soundmagic-et egyszerűbb itthon kapni, de nem mikrofonosat.
De van eladó VSonic GR06, és Klipsch Image S4 is most itt PH-n, ha jól rémlik.Amit szerintem biztos meg tudsz kapni mikrofonosban az a Brainwavz M4. Keress rá, mert abból mindig van eladó. Vásárlás előtt meg meghallgatod. Ha nem tetszik visszatérsz ide, és legalább tudjuk milyen karakterisztika irányába indulunk el.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Ati1979 #29500 üzenetére
Nem igazán ismerem, de a füleseivel nincsenek bajok. Talán kicsit drágábbak a kelleténél.
De ezt a lejátszót sem találom olcsónak Ennyiért már lehet tuttira is menni egy Cowon-al, vagy ismertebb, és beváltabb termékkel.
Amúgy próbálkozhatsz telefonnal is, amikben jó DAC-ok vannak, ha érdekel keress rá. Sok olcsóbb LG-ben, Samsungban meg azt hiszem Motorolában is van már Wolfson hangchip, ami egy ilyen hordozható lejátszóba jó.
Mondjuk én továbbra is egy külön eszközt javasolnék. Egyszerűen jobban kombinálható mindennel. Utcán meg ne hallgass zenét drága eszközzel, mert még a végén elvész...Ukraan
Nem véletlen nincs beírva az első hozzászólásba. Én annak idején bementem két üzletbe is, ahol a sérült dobozos olcsóbb termékeket 'áthallgattam' pár ismerősöm segítségével, amiket nem értékesítettek már. Így jó nagy részüket kiselejteztem a vállalható fülhallgatók listájából. Persze akadnak új gyártmányok is, de majd oda is eljutunk egyszer. Kétévente általában benézek.
Canyon CNR-EP8
SoundMAGIC PL11Utóbbit 5.500-ért megkapod futárral együtt másnapra. Külföldről még olcsóbban, csak arra várni kell, és nem tudom mennyire sürgős.
-
Dicker
őstag
válasz Ati1979 #29496 üzenetére
Igen én is ilyen méretre gondoltam. Azért szeretem én is használni, mert mobilisebb. Így én sem vagyok gondban, ha valamelyik gépen, vagy laptopon, esetleg nem itthon van rá szükség.
De nem csak a FiiO létezik, ami egyébként jó kis darab lett az E17 személyében. Én még ajánlom megnézni a HRT, Bladelius és Wyred-4-Sound-ot is.Ennyi off belefért
Ukraan
Amiket írsz azokat nem ajánljuk. Egyértelműen a Maxell marad.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz hobbyone #29468 üzenetére
Leginkább ár-érték arányban vannak figyelembe véve.
A Pana egy nagyon jó füles. Volt már régebben egy darab belőle nekem is, de sajnos leharcoltam.
Az Earjax pedig az alacsony árát tekintve odavaló. A tudása is ehhez mérhető.
Oda akár a Csingi-lingi-től az eBay-en vásárolt noname fülhallgató is bekerülhet, amennyiben jónak mondható a hangzása több ember szerint is. Mivel abban az ársávban ki lehet fogni némi szerencsével akár 500 Ft-ért is vállalható fülhallgatókat.A Shure-al mi a baj? Itthon könnyen beszerezhető. Ennyi az előnye a többi drágább fülhallgatóhoz képest.
45.000 Ft felett szerintem már mindenki azt vesz, amelyik jobban tetszik neki, és nem a fotóról dönti el. Ott akár a végtelenségig is írhatnánk a listát. (árban is)------
ekine:
Neked meg, ha earbud kell, akkor válassz azt, de normális minőségben a Sennheiser MX 880-tól kezdődik. Lehet kicsit többért jön ki, mint 10k, de megéri.
-
Dicker
őstag
válasz SylverR #29421 üzenetére
Már megint előjött ez a téma... Valaki mindig beböffent valami marhaságot, és nincs megállás.
Csak hagynátok ezt, hogy az egyik jobb, mint a másik, meg ez kényelmesebb, mert pont eltalálták a fülméretemet, és formámat, ami ha minden 10-dik embernél jön össze. (JA?)
Azt meg kimondottan hülyeségnek tartom, hogy káros a hallásra, mert ez ilyen kialakítás. Mindegyik káros a hallásra, és ez a decibeltől függ! Meg a fülzsír is már előkerült atya ég... Tisztítsad aztán nincs gond. Egyébként is a hanghullámok mindegyiknél ugyanúgy betolják a cuccot, és nem fizikai ráhatással megy beljebb az esetek nagy részében, és ha még be is tolná valaki az örök sötétségbe, akkor sem okoz magának maradandó sérüléseket, esetleg megismeri a paraffin fogalmát.Te pedig elég valószínű, hogy hozzászoktál már a Sennheiser-ed hangszínéhez, ha csak nem szenvedsz valami akkut memóriazavarban, így nem véletlen ver meg pillanatnyilag minden milliós fej/fülhallgatót, szerinted. Amiben nincs annyi mély, az nem azt jelenti, hogy rossz. Vegyél Beats-et aztán abban van mély dögivel. Mégis szemét, és nem ázsiai. A másik, hogy egy fejhallgatóban nagyobb a membrán, így gyakorlatilag elég kicsi az esélye, hogy olyan rosszul szóljon. Az árban, és tudásban pedig minden neves márka túláraz 'kicsit'.
Ha már értékelhető véleményt akarsz formálni, akkor:
1. Bármilyen hangkeltőt ugyanarról tesztelünk, ugyanazzal, és nem 1 perc alatt fog megszületni a vélemény, mert úgy lehetetlen bármit is megállapítani. Csak az extra nagy eltéréseket lehet. Vagy csapassál valami hangvillát is mellé. (persze azt nem kell a füledbe dugni)
2. A te fülhallgatódnak van egy erőteljes hangszíne, ami populárisabb, és megfogja az átlag júzert, na ez egy professzionális eszköznél biztos nincs jelen.
3. A többség pedig általában nem szokott tévedni, és a gyártók sem véletlen foglalkoznak kevésbé a gyártásukkal.A Yuin pedig csak idehaza nem ismert, és prémium termék, még a Sennheiser-hez képest is.
Több, mint egymilliárd (Föld lakosságának csekély része) kínai ennyi erővel ugyanígy, mint te az övükét, úgy ők az európai/amerikai eszközöket nyugati bóvlinak hívhatnák.Nekem csak egy-két kérdésem lenne.
Használsz hangszínszabályzót az MX880-hoz? Miről hallgatsz zenét? Milyen minőségű zenét hallgatsz általában?Szerk.: A Philips-et inkább hagyjuk. Annyi köze van a hangtechnikához, mint a Hajdú bojlernek...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dicker
őstag
válasz CsIrKeRaToR #29297 üzenetére
Ha végig olvastad, akkor lent láthatod, hogy: Frissítve 2012.09.22
Egyébként E10 -
Dicker
őstag
válasz CsIrKeRaToR #29295 üzenetére
Talán először próbálkozz az első hozzászólással.
-
Dicker
őstag
válasz smallmer #28858 üzenetére
Hát ha ezek divatosak, és egyediek akkor más világban élünk.
Megnézheted ezeket a Radius füleseket. Újak, de jónak tűnnek.
Rock-It Sounds R-50
Shure SE215
MEElectronics A151
Kozee Sound Solutions Infinity X1 Executive
Monster Turbine Pro Gold
Monster Turbine Pro Copper
Ultimate Ears UE 900
... -
Dicker
őstag
válasz ---Lasali--- #28752 üzenetére
Akkor hétfőn próbáld meg felhívni a boltokat, mert mi sem tudunk többet mondani nagyon. Itt PH-n sem árulnak belőle, csak in-ear típusokat leginkább.
Ha előbb gondolkodsz, akkor talán külföldről is meg lehetett volna rendelni. De talán még feláras futárral így is beleférne Karácsonyig. Vagy a feláras szállítás helyett próbáld meg az mx 980-at itthonról, és van olyan jó.Itt gyorsan be is szerzik:
Link -
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
válasz SSlyTR #28506 üzenetére
A GR02-t alapból csak a fülbe kell helyezni. Nem kell elvezetni a fül felett.
A GR04 viszont már olyan, de ezt nem venném meg a rendes bolti árán már, mert ennyiért kapható a GR06 is. Kérdés milyen zenére kell.Az M5-t tartom jobbnak, vagy az R1-et. Az M4 nekem nem jött be, mert nem az én stílusom. Nem jobb egyik sem a másiknál, csak a hangzása más. Ezért egyén függő, hogy melyik tetszik jobban, de az R1-el szerintem nem tudsz mellélőni.
-
Dicker
őstag
mp4nation:
Brainwavz M2 - $35 | Coupon code: THANKSM2
Brainwavz R1 - $29.50\ mikrofonnal $34.50 | Coupon code: THANKSR1 (ez amazonon is elérhető ennyiért)
Brainwavz B2 - $89.50 | Coupon code: THANKSB2
Vsonic GR07 és FiiO E02i vagy E6 - $159.50 | Coupon code: THANKSGR07+
Az összes Soundmagic termék - 15%-al olcsóbb. -
Dicker
őstag
válasz veector #28278 üzenetére
Ott már pár napja tartanak a leárazások.
Jelenleg egy brainwavz fejhallgató, fülhallgató (m5), és egy androidos stick akciós.Ezen a linken frissítik mindig az akciós listát:
♠♥♦♣OFF: Ezzel az akcióval kapcsolatosan még: Ha valaki ebay-ezik, és órát keres arra is érdemes ránéznie. 18k-os aranyóra elvileg leértékelve ~800$-ról 80-ra szállítással együtt. :)
-
Dicker
őstag
válasz MPeter87 #28246 üzenetére
Comply-t még talán itt is árulnak ph-n.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-10/14/42738_jpf1xubzgd5zs3ez_dicker.jpgMár, ha még aktuális nála, de gabee jr-al beszéltem még privátban erről. A bekeretezett rész kapható elvileg, de mostanában nem érdeklődtem nála, hogy van e valami.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Egyre szimpatikusabb az mp4ntaion, ahogy bővítik a kínálatot mostanában. Eddig csak a kevés választási lehetőséggel volt a gondom, de már fejlődnek ezen a téren.
Új termékük a Vsonic GR07 + Ajándék FiiO E02, vagy E6.
Link -
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
Az ütős mélyek szerelmeseinek egy fülhallgató:
-
Dicker
őstag
válasz PR0JECTNR56 #28017 üzenetére
Írd össze majd addigra te is. Szerintem december vége, január eleje lenne az optimális a frissítésre. Addigra kijön pár új füles.
Na meg nem muszáj újnak lennie, ha csak új tapasztalata van valakinek, egy eddig nem a listában található modellel, és azt gondolja róla, hogy belefér, akkor írjon ő is, és meglátjuk mit lehet tenni. -
Dicker
őstag
válasz PR0JECTNR56 #28015 üzenetére
Karácsony körül egy újabb frissítést majd kap a lista. Addig remélhetőleg még több olyan modell jelenik meg, ami megéri az árát.
Egyébként még az R1-et is megpróbálhatja. Az pl. nincs bent a listában, és eddig egész jókat lehetett róla hallani.
-
Dicker
őstag
válasz dReFiX #27981 üzenetére
Kábelcsere. Kérj árajánlatot, azt hiszem itt a fórumon is foglalkozik vele valaki, vagy valahol a közeledben. Meg, hogy egyáltalán meg tudják e javítani.
Ha drága lesz, akkor új fülhallgató. Bár, ha kábelgyilkos vagy, mint sokan , akkor egy cserélhető kábelesre érdemes beruháznod. Persze ez függ attól is, hogy mennyi idő alatt mentek tönkre. -
Dicker
őstag
Fú kicsúsztam a szerkesztésből, de a legnagyobb poén az ez.
"TF10 alatt melyik fülhallgatót értitek?"Persze azóta már ezt is ismered. Isten áldja az ilyen gyorsan fejlődő szakértőket!
-
Dicker
őstag
válasz adammkaa #27955 üzenetére
Megfogalmaznád, hogy mi az a színpad, hogy mire érted, mert én balga nem tudom?
Nekem nincs TF10-em. Ellenem mi az érv?
Tudom, hogy milyen a GR07, és ismerem a TF10-et is. Az utóbbi a szórakoztató elektronikai cikk, míg a másik egy munkaeszköz.----
1. Izoláció, és kényelem:
Magadat cáfolod. Link2. Előtte mondtad, hogy nem igényel semmi különöset, de erre te pár hozzászólással régebben:
LinkNem érzed, hogy kicsit ellentmondásos, amit írsz? Alapja pedig végképp nincs?
-
Dicker
őstag
válasz adammkaa #27951 üzenetére
Szerintem a legtöbb normális minőségű.
Ha már azt a magyar tesztet linkeled, akkor te is elolvashatnád még párszor, hogy jobban értelmezd.
Persze ki is másolhatom neked belőle, ha túl hosszú a szöveg."de egyelőre maradjunk a mélyeknél…
Mennyiségét tekintve az általam hallott összes fülhallgatótól kevesebb, kivéve a DBA-02-t, mert az legalul gyorsan elfogy.""„Amennyiben a személyes preferenciáid tartalmazzák a következőkből bármelyiket:
- Imádom a sok mélyet / szeretem, ha a mélyek hatalmasat ütnek
- Szeretem a világos hangképet és a friss, csilingelő, előrehozott magasakat
- Szeretem a telt, meleg előre hozott középtartományt
- Szeretnék egy nagyon természetes hangú fülest
- Imádom a végtelen teret, a hatalmas színpadot
- Inkább a V alakú, alul-felül emelt szignatúra jön be nekem
- Szeretem az analitikus hangot, azt akarom, hogy a képembe tolja a legkisebb részleteit is a felvételnek
… akkor ez a füles nem neked való."[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz adammkaa #27948 üzenetére
"a TF10 nek szinte nincs mélye"
Valószínűleg, akkor te valami mást hallottál, vagy éppen csak a sajátod mellett akarsz kampányolni, ami még nem is lenne gond, de nem !fals! információkkal.
A TripleFi több mélyet tartalmaz, mint a Vsonic. Ez nem kérdés. Sokkal populárisabb a TF10 hangzása a V karakter miatt. A GR07 hangja kiegyenlítettebb, ahogy felettem is írták.
-
Dicker
őstag
válasz Alan[HUN] #27857 üzenetére
+ tartsa be a fórum szabályait, mert rengetegszer lett elnézve neki. Mondjuk végre már megtanulta használni az off gombot, ez is haladás.
Egyébként szerintem nem a vitatkozással van a legnagyobb gond.
Itt az 5 hónapos fejlődéstörténet. Ahonnan indult, és "ahova jutott". Ezért a kételkedés a nagy hozzáértést illetően. -
Dicker
őstag
Szakmai topic-okban ▲TILOS▼ a hirdetés. Egyszer még elmegy, de ne csináld többször szerintem...
Inkább próbálj nyitni neki egyet, mert látom az még nem sikerült.
----lugosi:
Árat nem írtál, de a legolcsóbbak között talán a Shure SE215 van.
-
Dicker
őstag
válasz SchmiTTisan #27633 üzenetére
Arról pont nincs, de az s4-ről van, és az nem rossz darab. Bár árban van jobb szimpla fülhallgatóban, de akinek kell a mikrofon, távirányító annak megérheti a plusz pénzt.
-
Dicker
őstag
válasz Voodoomushi #27559 üzenetére
Valaki cáfolja meg, de én úgy tudom, hogy ha a fülhallgató kisebb erősségű(Ω), mint a lejátszó, vagy erősítő, akkor egy idő után tönkre is mennek az azt használó rendszerek. A nagyobbaknál lesz halkabb.
Szerintem ott nem fülhallgató probléma lesz. Használtak itt már páran Sennheiser-t is, és nem volt senkinek sem halk.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
válasz Voodoomushi #27552 üzenetére
Output power: 18mW(16Ω)
A legoptimálisabb egy ugyanilyen erősségű fülhallgatóval használni. Ez alatt az érték lévőt kevésbé ajánlanám. Egyébként, ha van kézikönyve, akkor abban leírják, hogy mit ajánlanak hozzá.
A lejátszóval nincs gond. Átlagos, de nem kellene nagyon halknak lennie.
Minden fülessel ilyen? Vagy nem próbáltál ki másikat?Ha viszont más fülesekkel is ilyen, akkor egy erősítőt lehet a megoldás, vagy egy új lejátszó.
------Brainwavz R1. Olcsó, és lehet, hogy nagyon is jó ennyiért. Természetesen még nem hallottam, de szerintem rendelek egyet. Bár még várok, amíg kicsit körvonalazódik jobban a tudása, és a tartóssága. Egy B2-nél biztos gyengébb, de nem is kerül annyiba. Ez a dual dynamic driver nagyon vonzó ebben az árkategóriában, bár lehet belőle 10 is, ha hülyén lőtték be a hangzásukat.
-
Dicker
őstag
válasz Voodoomushi #27549 üzenetére
A hangerő általában elég erősen függ a lejátszótól. Annak mi a pontos típusa?
Egyébként a kinézett fülhallgató hangosan szól , és annyiért meglehetősen jól is. Nem rossz vásár annyiért. Bár most itt ez a Brainwavz R1. Lehet megér egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Pszihonaranc #27524 üzenetére
Másabb, és szerintem jobb. A Xears-ben több a mély, de nekem a GR06-nál nincs annyira hiányom. Techno, house, stb.. zenékre annyira nem ajánlom annyira. Na meg nem mellékes az sem, hogy nem fél évig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest