Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dicker #30197 üzenetére
igen, hosszabb lenne. de mondjuk nem kellene annyival megtoldani a leírásokat, szerintem tényleg elég pár szó, hogy első ránézésre aki BA fülest keres, annak ne kelljen végigolvasnia mondjuk 15 véleményt meg tesztet.
illetve szerintem sok fülesről tényleg nem sokat lehet írni, főleg az alsó kategóriában.
de egyébként én is remélem, hogy akik itteni "nagy öregek", azok ínak pár szót olyan fülesekről is, amiket sokan nem tudnak csak úgy megvenni, vagy bepróbálni.sheep: mondjuk bringázásnál különösen fontos szerintem, hogy véletlenül se essen ki, mert aztán beakad a láncba vagy küllőkbe és nézheted.
nekem tetszik a 90°-os csatlakozó, így tudom laptoppal is használni anélkül, hogy nagyon kilógna oldalra a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest