Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylverR

senior tag

válasz Dicker #29426 üzenetére

A te kommented kb a legnormálisabb, ennyit megadok, így tisztelettel válaszolok. :)

De légyszíves te se állíts olyat, amiben nem vagy biztos.
    Egyáltalán nem a mély hangszín, az ami megfogott az MX880-ban. Sőt! Kicsit soknak érzem. Mélyebb mint a HD555. Abban jó a mély. Ebben már sok. De nem feltétlen baj, mert így legalább, ha nincs rendesen a fülemben, akkor is hallom a zenét, és ritkábban kell igazgatni.
    Az MM-ben kipróbált Denonról éppen az mondható el, hogy a mélytartománya sehol sincs ezekhez képest. Mivel nem tudtam megfelelő hangforrásról, megfelelő zenével, megfelelő ideig használni, ezért írtam, hogy lehet jobb tőle a Senni. Nem biztos. Sőt! Én úgy gondolom, hogy megtudnám szeretni azt a Denont. A magasai egyszerűen kristálytisztán szóltak, semmi rezonancia. Nem mintha az MX880 nem ilyen lenne. Bár kicsit élesebb a hangja. A Denoné meg selymes volt. Igazából csak akkor tudnám megállapítani, ha használnám. Így csak annyit mondhatok, hogy bizonyos pontokon jobb, bizonyos pontokon rosszabb.
    És idézem magam: "ha nem jobb". Nem írtam, hogy jobb. Csak egy feltételezést.
    1. Fentebb ugyanezt írtam.
    2. Ugyanúgy fentebb szót ejtettem róla.
    3. Ez erőteljes túlzás. Nagyon sok, - többség - ember szereti ezeket a mai új zenei stílusokat. Mégis hulladék mind. :) Az ember birkatermészetű. Csoportokba verődnek. És a csoportjukon kívül esőt legszívesebben elpusztítanák. Nos, ez ránk, rám, és még sok hasonló emberre nem jellemző. Mi magányos farkasok vagyunk úgymond. De emiatt sajnos elkell nyelnem azt, hogy bárhova leírom a véleményem, azonnal rám támadnak.

Állj-állj-állj! Már megint ez a félrebeszélés. Én a Yuint nem fikáztam! Tudom, hogy prémium! Hiszen majd 2x annyibe kerül mint az MX880-on... Épp ezért, nem lesz ilyenem. Mert nekem drága!

Hangszínszabályzót? Ne röhögtess. :D Soha!
    Jelenleg a Galaxy Minimről, de 2-3 hónapon keresztül a gépen is volt alkalmam tesztelni, és úgy végeztem az összehasonlítását a HD555-tel. (Audigy 2)
    FLAC, telefonon OGG Vorbis. MP3-at kerülöm.

@Alg:
    Sajnálom, ha így látod... :N

[ Szerkesztve ]

Nem!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés