Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az UE900 kábele használható vele, a középső gomb működik, a hangerő nem (Android alatt). Ez volt a legolcsóbb kész mikrofonos kábel, amit találtam hozzá, kb 6 ezerért szállították a német Logitech (Ultimate Ears) honlapról, de csak két darabtól volt ingyenes a szállítás.
Amúgy meg ebay-en van sokfajta kábel. Az is megoldás lehet, ha értesz kicsit a forrasztáshoz, hogy veszel valami olcsó kínai fülest, aminek van android kompatibilis kábele, levágod, és teszel rá mmxc csatlakozókat.
-
Ati1979
veterán
Nem ezen van a hangsúly hanem azon, hogy az a füles nem minden lejátszóról hozza megfelelő szintet.
Ez általában igaz a legtöbb fülesre, viszont ez kirívóan rosszul szólt (szerintem) A másik ilyen volt a brainwavz m5 ha jól emlékszem.
PL. a gr06 mindenről stabilan szól. Meg az e30 is.
Szóval itt inkább arról van szó, hogy van benne egy "rejtett defekt".
(#36245) Zoli133
Másról lehet, hogy oké, de nem ez a lényeg. Vagyis az én mondanivalómnak nem ez volt a lényege.
(#36246) bucsher
Ok, csak én t70p-t is hajtok. Annak meg eléggé rendben van a magasa...
Ok, a shure magas az szar, vagycsak nem létezik.
Álítólag a 846-nál már orvosláták a hibát...(#36247) krisz4b70
Volt itt egy buxton 2 nap alatt bedöglött. A hama se túl biztató.Szerintem maradj a sony-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Szerintem általánosságban igaz amit írsz. Nyilvánvalóan jobban fog szólni egy 80k -s füles egy 20k-s nál gyengébb forrásról is.
Mondjuk egy 20%-kal. Kérdés az, hogy megéri azt a 60k-t vagy nem. (szerintem nem)Persze lehet kötni rá erősítőt, de akkor meg a telefon dac-ja lesz a gyenge pont.
Azért ár alapján nem olyan könnyen megy a kategorizálás. Pl. az shure se535 az valóban jól szól gyenge forrásról is, de westone4r-t, (ami technológialag előrébb jár) nem érdemes gyenge forrással párosítani.
A két füles kb. egy árban van. Most a westone olcsóbb is.Igen a későbbiekre tekintettel, lehet úgy hogy most a fülest később meg a forrást cseréled.
A lejátszókkal is vigyázni kell. Mindenképpen érdemes összehallgatni a fülsekkel. Ott is vannak érzékenyebb darabok.
#36069) kemcso
Persze, hogy igaz. Nem öt süket ember hallgatta össze...
Az mp3-as topicba próbálkozz szerintem a hallgatózás tekintetében...
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
-
ku-cu
tag
Én ezen, ill a topikján tartanám a szemem. Simán lehet a Shure alternatívája hangban ( ), és elég jó minőségűnek tűnik.
Egyébként valószínűleg a Rock It Sounds R-50M a "legaudiofilebb" hangú füles ebben a kategóriában. Viszont itt le kell mondanod a hangerő szabályozó gombokról. És itthon nem beszerezhető. Valamit valamiért.
-
Ati1979
veterán
Én kicsit többért megnézném ezt westone4r akciót is. Igaz már felugrott 300-ról 350 dollárra. Ahhoz lehet venni mindenféle cserléhető kábelt is. (tudom, hogy kilóg a keretből de ez nagyon jó vétel...)
Ajánlom neked még az se315, 425-öt esetleg. Szintén cserélhető kábeles. (ezt már megtették előttem)
Az ie8 hangzást megkapod 14k-ból amúgy....
Van már ilyen is.
Amúgy szerintem az iphone 5-höz telejesen fölösleges ilyen fülest venni. Inkább előbb lejátszóra költs szerintem...
Pont ez az összeg ami megadsz az az 1 armatúrás füleseknek a teteje. (általában) De azokból a legtöbb nem cserélhető kábeles. Ha igazán jót akarsz akkor többet kell rá költened sajnos.
A következő lépcső olyan 80-100k körül van. Azért már nagyon jókat kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
iPhone-hoz szerintem overkill az 50K kategória, én 20-25 fölé nem mennék vele...
Shure-t lehet itthon kapni, de ajánlani majd a kollégák ajánlanak, én nem vagyok oda értük, nem tetszett amit hallgattam...
Igen, kell hozzá külön mikrofonos kábel.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
50K+mikrofon+itthoni beszerzés...
Valami azt súgja ebből Shure lesz
Egyébként miről hallgatnád? Lehet felesleges ennyit adni érte, ebben a kategóriában már erősen számít a forrás is.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest