Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Hát, ez érdekes. Lehet, hogy valami szoftveres kavarás is van a dologban. Azt tudom, hogy nekem linux alatt a kimenetnél külön hangerőszabályzó van az aktív kimenetnél, HDMI-nél meg a beépített hangfalakhoz, és ezt meg is jegyzi a rendszer, szóval lehet, hogy valahogy rosszul kezelte vagy túlvezérelte a fülest
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Barmi lehetseges, föleg, h csak te latod a kütyüidet, aztan elmondod nekünk; mi van.
Viszont a Piston szerintem is sibilance-os, bar nem nagyon erösen, csak kisse zavaroan. Nekem ugyan nincs tul jo magas halllasom mar sajna de igy is eszlelhetö. Jaratassal javul az egesz magas hangkep, de ez eltünni nem fog teljesen."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest