- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Hát, ez érdekes. Lehet, hogy valami szoftveres kavarás is van a dologban. Azt tudom, hogy nekem linux alatt a kimenetnél külön hangerőszabályzó van az aktív kimenetnél, HDMI-nél meg a beépített hangfalakhoz, és ezt meg is jegyzi a rendszer, szóval lehet, hogy valahogy rosszul kezelte vagy túlvezérelte a fülest
-
válasz
Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Barmi lehetseges, föleg, h csak te latod a kütyüidet, aztan elmondod nekünk; mi van.
Viszont a Piston szerintem is sibilance-os, bar nem nagyon erösen, csak kisse zavaroan. Nekem ugyan nincs tul jo magas halllasom mar sajna de igy is eszlelhetö. Jaratassal javul az egesz magas hangkep, de ez eltünni nem fog teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest