Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Újra itt.
Erre: [link] már nem érkezett válasz, de mint írtam is, jobban utána akartam olvasni az ajánlott SM E10-nek. Aztán a nagy review keresgélés közben beleszaladtam egy SM PL30+C telekomos hirdetésbe. kemény 3e forintért. Többen érdeklődtek itt előttem, mikor indult az akció, de nem nagyon volt infótok róla, aki meg megrendelte nem írt semmit. Úgy voltam vele pár külföldi (de inkább sima P30) teszt után, lesz ami lesz ennyiért megrendelem. Ráadásul nem nagyon bíztam benne, hogy küldenek, mert a honlapjukon közvetlen már nem találni, csak a google által feldobott linken keresztül tudtam megrendelni, s ugye tavaly éveleji volt az akció. A lényeg ma megjött a füles, muzix matricával (?). Egy kicsit járatom, s írok majd néhány infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szólánc.
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- BestBuy topik
- Akvarisztika
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest