Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nem, amit én mondtam, az egész pontosan az hogy sose tudod hogy mit hallasz. Egy kicsit szerintem még mindig kevered. AptX egy codec ugyan olyan mint az AAC, MP3 vagy a SBC. Ezek közül az SBC kötelező a többi opcionális BT esetében. A adó és a vevő 1db adott codec-en kommunikál, ez két ezköz között a codecek függvényében lehet különböző.
Tehát ha a AK240 AAC-ben állapodott meg a vevővel, a LG4 meg SBC-ben, akkor elég erős lehet a különbség, és ezt kb. sose tudod meg.
(#65617) thingol: "RHA iPhonera van fejlesztve"
RHA egyáltalán nem iPhone-ra fejleszt, hanem csak a vezérlős fülesei iPhone kompatibilisre csinálják, az "i" utótag elég árulkodó. (Gondolom ez volt az ára a Apple Store-ba kerülésnek.) A vezérlő nélküliek nyilván mennek mindennel.Soundmagic meg egy ilyen "csodát" használ a váltásra erre a célra az "S" jelzésű füleseken:
Az egyetlen amit ismerek és biztos a legtöbb készülékkel kompatibilis az a 1More fülesek (a Xiaomi brandeletek nem!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest