-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz picur220 #5680 üzenetére
kinabol v amerikabol lehet venni tobbnyire, en most vettem egy fiio5-ot az ebayen, kinabol kuldik. itt van en ennyinel tobbet nem adnek erte.
ebayrol vadassz szerintem te is. ha van turelmed akkor megvarod amig nekem emgerkezik, es irok rola velemenyt
a fiio5-rol azt mondjak, hogy kevesbe torzit. es elkepzelhetonek tartom, hogy kisebb az esely hogy gyarihibasat kapsz. mert van ra esely, paran irtak, hogy vissza kellett kuldjek, mert csak az egyik fele szolt. illetve olyanok is voltak akiknek 2-3 het utan megnemult. ez csak a fiio3-ra vonatkozik. legalabbos fiio5-re meg nem olvastam panaszt.de lehet, hogy van magyar forgalmazojuk is. eleg hasznos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Futás, futópályák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Tudományos Pandémia Klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest