Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
válasz ponti_ak #5299 üzenetére
Szia! Örülök hogy meghallgattad! Egyet értek ezen hozzászólásoddal! A The Plug úgy beszorítja a levegőt hogy nekem fáj a fülem tőle! Azok a mélyek már túlzóak. A CX55 ezerszer lágyabb hangzású. Jó a tere és a sztereója. Ennyi pénzért jó vétel ez a lényeg! Hordozható kompakt szinten kiemelkedően jó. Nekem eléggé zárt, pont jó, bírja a fülem.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
ponti_ak
addikt
Szia, a No Coke közben "megvolt nekem is" a cx55-tel, és (iAudio U3-mal) tényleg jól szól! És a nyitott-ablakú metrókocsikat továbbra sem szeretem. "Annyira" jól mégsem zár... de minden másban elégedett vagyok vele (korábban is írtam, hogy nem csúcs-kategória, és zene-típustól, meg file-tömörítési minőségtől is eléggé függ, hogy mennyire tetszik a hangzása, mert néha picit "doboz", de alapvetően szvsz jó kis füles azoknak, akik bírják az IEM-eket..)
@MIFtIli: (túl)sok basszus = Koss the Plug (vagy Spark Plug). Annál több mély állítólag semmiben nincs (bár az is igaz, hogy ezzel ellentétben viszont magas: szinte minden másban...)
-
TokLac
senior tag
válasz MIFtIli #5297 üzenetére
Lágyak a mélyei, nekem ez bejön nagyon! Egyébként a tulajok véleményei alapján a CX300 ütősebb, keményebb mély hangokat ad, de a magas rovására. A CX55-nél az öszkép nagyon kellemes, hosszú távon sem sérti a fülem. Én is általában utazáskor használom, rengeteget ingázom. Nekem nagyon bevált. Már írtam másik topic-ban hogy aki teszteli hallgassa meg DR. Alban-No Coke számát jó minőségben! Elképesztően jó mély frekvencia menet van benne. A CX például hiába üt erősebbet, ha a mély részleteit nem adja úgy ki. Szerintem tesztelgesd még a CX55-öt, ha kell mind a három gumi mérettel. És ismétlem magam, a mélyei bejáratás után lágyulnak el és akkor lesz érett igazi hangja.
[ Szerkesztve ]
-
MIFtIli
aktív tag
..egyébként igazad van, hangzásilag tényleg jó. De valahogy metrón/buszon/villamoson nem hallatszódnak "úgy" a mélyek.
Ezelőtt JBL Reference 220-am volt. Na ahhoz képest sokkal jobb hangzása, az viszont kényelmes volt.
Ezzel "él" a zene.Itthon Dunaaudio evergreen ta 2.0 és bose 501-es hangfalakat hallgatok.
-
BloodRay
veterán
válasz MIFtIli #5293 üzenetére
Sony MDR-EX85-nek teljesen más a felépítése mint CX55/CX300-nak pl.
Nekem például nehézkesebb volt CX300 behelyezése, mint Sony-é.
Ha neked alapvetően az agybadugós megoldások kényelmetlenek, akkor nincs mit tenni.
Hangzásban nem tudom CX55-é mennyire hasonlít CX300-hoz, de ha nagyjából igen és te még szeretnél mélyet, akkor nem tudok neked mit ajánlani, mert már az is erősen eltúlozza mélyeket. Sony-nak kevesebb a mélye, tisztább a hangzása."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
TokLac
senior tag
válasz MIFtIli #5290 üzenetére
Akkor neked nem vált be. Én is nemrég vettem és tökéletes ergonómiailag. és hangzásilag is! Ember fia nem biztos hogy meghallaná a CX55 és a CX95 közötti különbségeket. Vegyük azt is figyelembe hogy ezeket a dolgokat bekell járatni.Nekem zeneileg nagyon bejött, pedig gyakorlott zene hallgató vagyok. Itthon High-End falakat hallgatok.
[ Szerkesztve ]
-
MIFtIli
aktív tag
Múlthéten vettem egy cx55 fülhallgatót, mert jókat olvastam róla.
És sajnos azt kell mondjam, hogy nemjó. Nagyonkényelmetlen és a hangzása sem mondható szépnek. ->nem tetszik.
..esetleg valamit tudnátok-e ajánlani helyette?
-
Neptunfű
tag
Sziasztok!
Keresek olyan EU-s online boltot ahonnan IEM es fülhallgatókat, pl q-Jays-t lehetne rendelni, és PayPallal is lehet fizetni és normális áron házhozhozzák.
Előre is köszi!
Üdv!as long as you don't choose everything remains possible
-
BloodRay
veterán
-
dane
senior tag
Aki nem hivatalos forrásból szándékozik venni fülest az előtte itt olvasgasson:
http://fakeheadphones.com/
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
5277?
ep630 mekkora előrelépés egy sony gyári füleshez képest(nvz 436 asszem)
megközelíti a cx300 minőségét?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Neptunfű
tag
Üdv!
Vajon miért árulják az eBolt-ban 3 különböző áron a sennheiser cx 300-ast? mind 3,5mm-es.
Ötlet?
Mennyire megbízható az a bolt? Eredeti lehet a termék?as long as you don't choose everything remains possible
-
BloodRay
veterán
Ma próbáltam ki öcsém új (eredeti) CX300-át.
Tényleg nagyon jól szigetel, jobban mint az én Sony MDR-EX85-öm.
Kicsit több a mély hang is. Viszont összességében sokkal jobb a Sony hangja.
Nem kicsit.
Azért öcsémnek jó lesz. Amennyibe került annyit még éppen megér."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
ottoarc
tag
Erről valaki valamit?: Pioneer SE-CL21M-J-K Egy másik helyen csak azt írták, hogy agyroppantó.
-
ottoarc
tag
válasz MATEO6600 #5273 üzenetére
Nekem egy EX51LP-m van. A hangzása nagyon jó, elégedett vagyok vele. A CX-300-zal simán felveszi a versenyt. Nem elhanygolható, hogy megvan már másfél éve, és érték már olyan külső hatások, hogy nem értem hogy nem lett semmi baja. egy vonatra felszállásnál kirántottam a fülemből a nagy sietség közben. Jó pár dologban elakadt, és semmi baja nem lett. Csak a felirat kopott le róla. Ja és adnak hozzá egy kis műanyag tokot amibe berakhatod a "füldugó" részét, így jobban lehet rá vigyázni. Mondjuk én alig használtam.
-
Kleroo
veterán
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra jó kis fülhallgatót venni, és olcsón tudok creativot szerezni.
ep630 és ep635
a 630ról tudom hogy kb uanaz a hangszórója mint a cx300nak, csak lazább a minőségi rosta így lutri h milyen lesz.
de a 635öt nem ismerem. ti melyiket ajánlanátok?
viszonyítási alapom. cx300 cx500, ep480Hodor. Hodor? Hodooor!
-
BloodRay
veterán
-
MATEO6600
őstag
Én is azt akartam, itt a PH-n árultak is jóáron 4-5k 100%eredeti, de sajnos a srác már nem tud szerezni, és boltban nem akarom megvenni 8-9 ezerért.
Ezek a Sonyk vannak még nála 4-5-6k árban, vélemény?
Egyik user hsz-e alapján az EX71 egy szar, akkor gondolom az 51-es még gyengébb nála. -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Melyik fülhallgatót ajánljátok ezek közül, ha az ár nem jelentős:
MDR-EX51LP
MDR-EX71SL
MDR-EX082
MDR-EX85Csak Sony jöhet közbe, kedvenc márka + szép + Sony MP3-hoz lenne
Előre is kösz -
Honda Power
tag
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Honda Power #5268 üzenetére
Olcsók. Ha biztosra akarsz menni, akkor valami hifiboltba menj. 500-1000 forint körül kell, hogy legyen.
-
pop-eye
csendes tag
Hali, nekem egy JBL reference 220 van.Eddig jól működik, és adtak hozzá egy rakás cuccot,tokot,stb.IN-EAR tipusú(agybadugós)
2ÉV garanciát vállalnak rá.
Hangzása elég jó,tudom ajánlani mindenkinek, aki 20k körül keres,annak jó választás lehet. -
Honda Power
tag
válasz KilgoreTrout #5267 üzenetére
Mit ajánlasz, akkor hol vegyek? Kb. milyen áruk van ezeknek? Nincsenek 2000 felett, nem?
Honda 4 Life. The Power Of Dreams...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Honda Power #5265 üzenetére
3.5mm-es sztereo jack hosszabbítót keress. Műszaki áruházakban, (elektronikus) hangszerboltokban, hifiboltokban és talán még számtechboltban is kapsz. (A MM és Saturn-ös 200 forintos csodákkal azért vigyázz, ki lehet fogni olyat is, amivel hallhatóan romlik a hangminőség.)
-
Honda Power
tag
Nagy ám a pezsgés...
-
Honda Power
tag
Hello.
Nekem van egy nagyon jó minőségű Sennheiser fülesem. 1-2 hónapja vettem 10k-ért. Namost. Valami hosszabítót lehet hozzá kapni? És hol? Mert online játszok, és a gépem hátulja mesze van tőlem. Minimum egy 2m-es hosszabító kéne. Nem szeretnék csak ezért ugyanilyen árfekvésben egy fejest venni. Szóval kérdés azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: Lehet venni füleshez hosszabítót, minimum 2 métereset, vagy nem? Ha igen, hol?
-
BloodRay
veterán
válasz rootkiller #5262 üzenetére
Ez mekkora!
Próbálj ki psp-s fülhallgatót..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz rootkiller #5262 üzenetére
Hát bizony, nehéz dolog a hangerőszabályzó kezelése...
-
rootkiller
őstag
válasz rootkiller #5261 üzenetére
Egyszerűen túl hangosan képesek szólni, gyárilag ellenállást kéne bele rakni.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Kúrva In-ear fülhallgató. Kibaszom, mert tönkreteszi a fülem.
Artengo TR 990 Pro
-
nagyúr
válasz ponti_ak #5256 üzenetére
a neve SHG8010/00.
nem, ez nem szemüveg, ahogy írták is lejjebb, egy vállra rakható hangszóró.de nem emellett döntöttem, mivel azt hittem, hogy ez wireless darab.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
ValodyBacsi
csendes tag
Sziasztok, itt is megkérdezem, van-e olyan füles, ami kifejezetten vokális és akusztikus zenére, azon belül is jazz-ra és klasszikus-ra jó? Gyanútlanul megvettem egy CX-55-öt de nekem visszalépés az iAudio 7-esemhez gyárilag mellékelt füleshez képest.
-
őstag
válasz ponti_ak #5256 üzenetére
Nemnem ez egészen más. Az a fejre rakható bigyó a tarkódat bökdösi a basszus hatására. Most hirtelen nem tudom, hogy mi a neve, de korábban többek közt itt a ph-n is árultak ilyet. Igazából el sem tom képzelni, h milyen érzés lehet.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
ponti_ak
addikt
válasz velizare #5255 üzenetére
OM(F)G. Ezmiez? Ööö, tényleg bocs, de talán mindegy is, mert szvsz nagyon ronda.. Azt mindenesetre nem csodálom, hogy nem találtál tapasztalatot róla.
Mire lehet (illetve szeretnéd) használni? Csak zenét játsz', vagy video-szemüveg is ez egyben?
Vagy csak audio, plusz napszemüveg? Mert akkor inkább Oakley, az is gyárt ilyesmi bumszlikat... És annak legalább a lencséje tutijó lesz. Röviden: ebben a termékben én nem bíznék, ránézésre túl sok dizájner dolgozott rajta, és -talán túllőttek a célon. Még akkor is, ha Philips (vagy talán pont azért).
üdvLinket tudsz adni? Kiváncsi vagyok rá, de az ExDig oldalán nem találtam..
-
nagyúr
sziasztok
bocs ha már volt, de nem találtam több keresés után sem.
vala a philipsnek eme csodája:
volt-e már valakinek szerencséje hozzá, és ha igen, mennyit zabál, és mennyire kényelmetlen a viselete.
köszi előre is.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
KRi2
aktív tag
JLab Audio-nak "JBuds J2" (sok kis szines, fülbedugós) tipusú fülhallgatójához volt vkinek szerencséje? Nincs magyarországon vmi bolt ami forgalmazza?
||| | || ||||| | ||| ||
-
gelbelex
őstag
válasz Seraph 16 #5248 üzenetére
Pl. ez: [link] sorry, nem hagyhattam ki
Noproblem, jót derültem.Nagyfelbontású füles??? Hát az meg milyen teremtmény?
A "High Definition" lefordításával keletkezik?...A másik meg az ára. A 90eFt "enyhe" túlzás. Odakünn ~250$.
Am. nekem nincs, de milyen árkategóriára gondolsz?
Ööö, arra még nem gondoltam.
Ha az van, amit tippelek, hogy a PX200-nál jóval drágább bogyók szólnak akár csak hasonlóan, akkor marad a PX.[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz jookomak #5246 üzenetére
A Sennheiser topikban írtam róla, cx300-zal hasonlítottam össze. Az AKG-t nem ismerem, de HA eredeti, akkor a 55-ös szerintem megéri az árát.
üdv -
gelbelex
őstag
Üdv!
Ha valakinek lenne saját összehasonlítása: Milyen fülhallgató szól jobban a Sennheiser PX200-as fejhallgatónál? Elsősorban agybadugósokra gondolok...
Előre is köszönöm a választ! -
jookomak
őstag
Hello mindenki. Mennyivel jobb a sennheiser cx55 mint az akg324? vagy inkább miben másabb? lehet kapni itt az egyik usernél, és 1k a difi közte a cx55 javára az 7k, a másik 6. megéri a többletet?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Tibicsucsu #5234 üzenetére
Senki?
-
Kleroo
veterán
Ne haragudj, de szerinted hány link lehet ebben a topikban, vagy a kérdésednek megfelelő topikban: sennheiser fülesek, ami a fake és eredeti cx300at hasonlítja össze képekben.
most én vagyok a szemét, mert nem szemetelem a topikot, azzal hogy 20percig gépelgessem a különbségeket, ami legalább 10x be lett már linkelve, és mondjuk 100 hsz erről szól.
vagy te, mert nem vagy hajlandó arra használni a fórumot amire van.
kb 1 perc alatt megtalálnád.
és azért írtam, hogy használd a keresőt, mert azt hittem hogy nem vágod a dolgot.
de fanatikus tagként csak ismered.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
<NewL>
addikt
A hamis és az eredeti cx300 között mi a különbség?
There's an app for that
-
nagyúr
Sennheiser MXL51-est ne. Jó nagy lóf@sz. Ekkorát még nem csalódtam Sennheiserben.
Mit javasoltok laptophoz? Nagyon jól szóljon, bírja a mélyet, de 15 fölé nem szeretnék menni. CX95?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Lenist
tag
Hali
Hallottam hogy lehet némelyik boltba kapni hamis sennheiser füleseket,nézegettem a neten és találtam egy cx 95 style típusú fülhallgató,ami [link] 12 911 Ft. / db- ba kerül.Máshol kB. 16 ért láttam.
Ez eredeti?[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
helo
valaki nem tudja hogy a HPM-75-ös fülesnek mennyi dB az érzékenysége?? -
Tibicsucsu
aktív tag
Csumi!
Tud valaki mondani nekem egy boltot ahol lehet kapni kb 1 m-es jack hosszabbítót?
Saturn és társai ötletekkel ne halmozzatok el lécci. Az ilyen helyeken 2,5 m a legrövidebb. SE W szériás telefonom fülesét szeretném használni mp3 lejátszóhoz (telót sajna ellopták). Én nem tudok saját magamnak ilyen kábelt gyártani és sajna ismerősöm sincs olyan, aki minőségi kábelt tudna nekem gyártani hozzá. Én meg vagyok elégedve a fülessel és nem akarok kidobni 10e Ft-ot fülesre amíg ez tönkre nem megy. -
Kleroo
veterán
Szerintem ezt összegezhetjük:
Best buy: cx55:hangszeres zene kedvelőinek(a hangsúly a minőségen)
cx300:Erősebb basszus a magas rovására.
koss plug: ezt csak azért írtam ide, hogy NEHOGY bárki is ilyet vegyen.
kb cx300as basszus, de NINCS magas hang. egy szarrakás.
Top kategória:
cx95: a cx55 továbbcsiszolt bátyusa, irreálisan nagy felárért
cx500: a cx300 bátyusa, szebb magasak, teltebb basszus, irreálisan nagy felárértSzerintem irreálisan nagy felárat kérnek a nagyobb tesókért.Néhányan eltúlozzák élménybeszámolóikat.igen jobban szólnak, de ha ugyanazt a zenét többször meghallgatod az egyikkel, majd rögtön a másikkal, csak akkor hallod.A 6-8 ezres különbséget, én a lejátszóra költeném, hisz az ilyen inear fülesek pl nagyon háklisak az alapzajra, ami az olcsóbb lejátszók ismérve....
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
dexiboY
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni Nokia 5310 XpressMusic mobilt és esetleg tudnátok ajánlani hozzá jó fülhallgatót, abszolút laikus vagyok a témában, rátok bíznám magam :] javaslatokat előre is köszönöm.
-
-
Mr. Teddy
őstag
válasz nova001 #5226 üzenetére
Szerintem írd be a keresőbe, hogy cx300, millióan írtak már véleményt a cx300-asról.
A másik, hogy mp3 lejátszóknak 95%-ban 3.5mm-es jack csatlakozójuk van, PSP-nek nem tudom milyen a füles csatlakozója, de ha az is 3.5mm-es, akkor fölösleges ilyen neked, sima cx300 ugyanaz, csak rendes csatival. Mellesleg S@turnban 7990Ft-ért lehet most kapni, legalábbis legutóbb még annyi volt. -
nova001
senior tag
http://gepbolt.hu/termekek/58737737/Sennheiser_CX300_fulhallgato_fekete_2_5mm_jack.html
erröl valami vélemény kéne
köszikepsp meg mp3romhoz elsöként
-
Kleroo
veterán
válasz Mr. Teddy #5220 üzenetére
Leginkább a csomagolás furcsa. Valahogy kettő között van. Vagy tökéletes a fakeből,
vagy egy árnyalatnyival gyengébb a sennheiseréktől.
De én azt mondom, hogy a cx 300 mélyei füldurrantóak, és magasai is kellemesek.
Ehhez képest a cx500 mélye db-ben sztem nem erősebb, de teltem, és erősebbnek hat, ergo JOBB(a többért sztem már perelni lehetne halláskárosodáért )
És maga a zeneisége sokkal jobb. sokkal dinamikusabb élettelibb a hangzás.
A cx300 már egy elég magas szint. Ezért nem írtam hogy hűű bázze hát ez 1000x jobb(cx500),hanem hogy igen mégtovább csiszoltak a hangzáson. És mindezeket a tapasztalatokat 0 perces cx500al alkottam. ha bejáratódik tuti még jobb lesz.
A bolti 15 ezer forint nevetséges érte. majd sztem 1ik napról a másikra leviszik 11-12re. az már reálisabb a cx300-al szemben.Bár ha tovább elemzem:
cx300= csak egy füles+3pár dugasz
cx500=egy jobb füles+4 pár(spécibb) dugasz+csipesz+beépített hangerőszabályzó+bőr tok+felcsévélő gumi.(szerk: tehát nem azért 2x drágább mert 2x jobban szól)
namármost ezek gyártási költségben olcsók, de tuti nagyon megnyomják az árat.
tehát így már érthető a nagy árkülönbözet, hisz rengeteg tartozék is jár hozzá.De ettől függetlenül lehet hogy fake(annyira engem sem győzött meg, látnom kéne 1 tuti eredetit is) de jóval jobban szól minden tartományban mint a cx300. MEGÉRTE
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Pl. miket találtál a fake összehasonlító oldalon, amik hasonló dolgok voltak?
Vizsgáld meg úgy a fülest inkább, hogy a tied vs az eredeti. Ha van különbség akkor nincs értelme tovább beszélni, hogy cx500, mert akkor biztos hogy faket fogtál ki. Nincs olyan, hogy ez a rész nem passzol, de ettől még eredeti, ezzel csak magadat áltatod.
Bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, meg kételkedek, hogy fake, vagy nem fake, de egész egyszerűen sehogy nem tudom elhinni, hogy 7k-ért végfelhasználóhoz hogy tud eljutni a füles.Továbbá, ha csak árnyalatnyi a külömbség cx300 és cx500 között, akkor az érdekes, mert elvileg cx400-as füles a kettő között van, tehát innen nézve két fokkaljobbnak kéne lennie a cx500-nak, ergo mindenben jobbnak kell lenni.
És ismételten bocsi, de én ezt a gondolatmenetet követem. Ami drágább, jobb. Illetve bolti ár alatt feleannyiért nem hiszem hogy kapni faket, de ha valaki bebizonyítja nekem, akkor veszek több darabot is...
A többiektől is bocsi az enyhe cinizmusomért, de valamiért úgy érzem, ha a topikban rákeresek a cx300-ra, kb minden 2. hozzászólünak kamu fülese van, és arról mond véleményt, ezzel véleményt mondva az eredeti fülesről.
-
Kleroo
veterán
Válaszolok magamnak
A cx500 semmiben sem jobb különszedve. egész egyszerűen összességében sokkal jobb zenei élményt nyújt. A cx300 is fülkárosító mélyet adott. a cx500 viszont teltebb (és legalább ugyanolyan hangos. élményben mindenesetre sokkal pengébb.A bolti árkülönbözetet viszint nem éri meg sztem. 8k vs 14k. ennyivel nem jobb(bár tapasztalataim 0 perces cx500al és 1éves cx300al vannak, szóval biztos nőni fog még a különbség)
És végül 7kért jutottam hozzá. a fake cx500 összehasonlító oldalakon sok hasonló dolgot találtam az enyémmel, de azt mondom, hogy ha ez hamisítvány, akkor mindent így hamisítsanak (kötve hiszem hogy az, hisz akkor még a cx300 közelében se lenne)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
ponti_ak
addikt
Sziasztok,
A Sennheiser cx55 most 8k-ért vihető, a redtower-ben van még több mint 10db. Gyakoraltilag cx300 árban van, és szerintem simán megéri.Ma vettem egyet, a Sennh. topikban leírtam az első benyomásaimat róla. Szerintem jó vétel volt.
üdv: ponti
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Hát ha megveszed, megtudod.
Egyébként, ami innen látszik, hogy az 500nak aranyozott a jackje, szimmetrikus a kábele, van rajt hangerőszabályzó, és szélesebb a frekvenciatartománya, ami egyébként szerintem hülyeség, mert még a 800ezres csöves Neumann miksinek is csak 20-20000hz közötti a tartománya, szóval ez ilyen hasra ütök dolog, meg nem is hallod meg. Legalább a Bang & Olufsennél nem írnak hülyeséget, ott a csúcs hangfal 20-20000hz, a többinek mind gyengébb a mély tartománya.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
Kleroo
veterán
Értem
akkor 7ért megveszem a garantáltan eredeti cx 500at
valakinek van cx300ból és cx500 ból is 1-1?
kiváncsi volnék mekkora különbség van a 2 között.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
rootkiller
őstag
válasz Degeczi #5207 üzenetére
Én itt Sopronban a Kántornál kaptam a cuccokat. 700ft körül van a 3,5mm jack, (olcsó szart nem szabad megvenni, egyik szarabb mint a másik), talán 350 volt a bemenet, és a kábel egy darab 2+árnyék kis ellenállású oxigénmentes réz mikrofonkábel, ami pont olyan vastag, mint a jacknek a törésgátlója, úgyhogy pont fasza a cuccos. Én is azért csináltam, mert rühelltem az egybe átalakítót, aminek ráadásúl ferde, és hosszabb a jackje.
Artengo TR 990 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz rootkiller #5205 üzenetére
azannya...
hol lehet ilyen csatit kapni?
(én is rühellem, h az otthoni, nagy Sennheiser fülesemhez olyan egybe-rúd a 6.3->3.5 átalakító, összeraknék egy ilyet) -
piqla
őstag
Udv,
a boltban 8-14 ezer forintert kaphato fuleseket miert lehet megvenni tobb piacon is 4-5-6 ezer forintert? Azert, mert fake oder egyeb oka van? Elore is koszi.
Szereted az állatokat?
-
Mr. Teddy
őstag
Na ezeket a füleseket nézegettem én is. A 330-as tetszik. Miért nem kapni ilyet itt a ph-n feleannyiért, mint a töbi fülest? (na jó, ez költői kérdés volt..)
Sajna ahogy néztem, még olyan újak, hogy külföldi oldalakon sincsenek tapasztalatok.Kleroo:
Szerintem 7ezerért nem nagyon kapni eredeti cx500-ast... Ha belegondolsz 14k a boltban, enyhén durva volna ha fele annyiért eredetit lehetne kapni.
De ha valami csoda folytán kapsz is annyiért, elvileg jobbnak kell lennie, viszont a cx95 még jobb nála, ha nagyot akarsz lépni a cx95-el nagyobbat fogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest