Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plunk
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje haldoklik a 12-13 éves Grundig earbudos fülhallgatóm egyik fele (nem a kábel a rossz, hanem 5-6x halkabb a bal mint a jobb). Arra gondoltam, hogy itt az ideje lecserélni egy modernebbre. Elolvastam az összefoglalót és az utolsó pár 100 hsz-t, így kb képben lettem miket érdemes választani. Mint szinte minden kizárólag earbudot használó ember, egyelőre én is konzervatívan - gyógyszertári kúpként - tekintek az agybadugós fülesekre, bár még sosem próbáltam egyet sem. De ezen rossz előítéletemet képes vagyok legyőzni a jobb minőség érdekében.
Azért szaporítom itt a karakterek számát, mert a felhasználás kicsit eltérne a szokásostól. Ugyanis főként otthon laptophoz kötném, nagyon ritkán pedig egy 7 éves Nokiához. Tehát zenén (metal, classic rock, elektronikus, reggae, pop, rádió stb.) kívül filmeket/sorozatokat, játékokat is ezen keresztül hallgatnám. Így én olyan fülesre gondoltam, ami kicsit mélykiemelt, de nem nagyon megy a többi rovására. A cserére maximum 25000 Forintot szánnék, de egyáltalán nem vagyok vájtfülű, így akár egy 5000-es is bőven megfelelhet (főleg a mostani után... ).
Fő szempontjaim:
-strapabíróság (ne csak 1000 órára legyen tervezve)
-minőség (ne pókfonal vastagságú vezetéke legyen, jól összeszerelt, garanciaidő, plusz pont a fém háznak)
-ár/érték arány
-design
-lehetőleg 90 fokos jack dugasz (sajnos kicsi a rendelkezésre álló helyem és a laptopnak is rossz helyen van a dugasza)
-lehetőleg ne legyen mikrofon és vezérlőgombok
-egyszerűbb gariztatás miatt Mo-i vétel (ez nem annyira fontos)A hozzászólások, tesztek és képek alapján beleszerettem az RHA MA750-be, amit hozzám közel, tűrhető áron be lehet szerezni most. Csak sajna ez nem "derékszögű dugaszos". Továbbá még külsőre tetszik az ajánlottak közül: Xiaomi Piston, Soundmagic E10, Vsonic GR06, Hifiman RE-400, Vsonic VC1000. De mélyebben ezeket még nem tanulmányoztam.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek ez jó választás lehet az adott célra? Rosszabb minőségű felvétellel (pl 96kbps-es online rádió) nem bánik "durván"? Ha a fülesről megfeledkezem és felállok nem "szedi szét" a hallójáratot?(earbud-al párszor előfordult, ott nem volt ilyen gond ) Egyáltalán szükségem lehet egy ilyen fülesre? (Gondolok itt arra, hogy az earbud-hoz képest egy Piston-tól is eldobnám az agyam a minőségi javulástól)
Elnézést az eposz hosszúság miatt. A válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.
plunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest