Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz Sidositanaka #50198 üzenetére
Nincs mit.
Azért fuss egy kört az mp3-as topicban is.
Van néhány ajánlható lejátszó. Hangzás szerint. (szvsz)
Fiio X5, dx90, ak100. Az első kettőnek combosabb az erősítő része.
-
bucsher
őstag
válasz Sidositanaka #50198 üzenetére
Vedd meg a DX90-et (vagy DX50-et vagy X5-öt ízlés szerint) aztán azzal már fogsz tudni járni fejest hallgatózni, amíg gyűjtögetsz.
In the pipe - five by five!
-
Ati1979
veterán
válasz Sidositanaka #50194 üzenetére
Add el az m50-et ahogy Bodz is írta.
A dx90 mehet, aztán meg mellé egy dt 770 edition 32 ohm, amit contaxg írt.Amúgy a t70p sem rossz. Nekem volt olyan fejesem.
Én az iphone-t nem erőltetném. Az első a forrás. Próbálj beszerezni inkább egy ak100-at ha belefér.
Ha nem akkor egy dx90.De mindenképpen hallgatózz azért.
-
Bodz
nagyúr
válasz Sidositanaka #50192 üzenetére
Eladod az M50-et is, aztán úgy kell igyekezni, hogy valami jobb fejhallgató és lejátszó is kijöjjön a rendelkezésedre álló pénzből. Ami akár lehet fülhallgató is, ha már a füles topikban vagyunk... Nem lehetetlen feladat.
[ Szerkesztve ]
-
Nigér
őstag
válasz Sidositanaka #50192 üzenetére
Akkor egyértelműen hallgass az urakra itt fölöttünk, megmondták a frankót
-
Ati1979
veterán
válasz Sidositanaka #50188 üzenetére
Iphone 6+Beyerdynamic t70p egyértelműen.
Mivel az m50 egy már bocsánat egy elég hulladék fejes. Legalábbis komoly zenehallgatásra.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Iphone + Beyerdynamic DT770 Edition (32Ohm)
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Nigér
őstag
Szerintem DX90+T70P
Úgy értem, a DX90 tuti sokkal jobb forrás mint az IP6, a fejes meg fül-és stílusfüggő, de a Beyer valszeg jobb minden zenéhez mint az M50
Meg kell hallgatni őket vásárlás előtt, ezt nem kerülheted kiEgyébként fejesek után itt tudsz érdeklődni
[ Szerkesztve ]
-
Sidositanaka
tag
Sziasztok!
Tud valaki segiteni?Szerintetek melyik szólna jobban?Iphone 6+Beyerdynamic t70p vagy Ibasso dx90+Audio-technica M50? Előre is köszönöm a segitséget -
schellj
tag
Ha esetleg érdekel vkit. A hónap végéig a Tescoban minden fej és fülhalgatóra 20%kedvezmény van.
Nokia Lumia 900, Lumia 630
-
honfoglalo
senior tag
Erre a célra a (forrás, elvárások figyelembevételével) a Hifiman RE-400, Vsonic VC1000-t kizárnám egyből, a GR06 már elavult, nem éri meg az árát (helyette VSD1, VSD3).
Marad az E10, Piston, MA750. Hangzásra nekem az első kettőből a Piston szimpatikusabb, az E10-ben túl sok a mély. Az MA750 az igen időtálló (nekem van ilyen), más kérdés, hogy lehet, hogy fölösleges neked ennyit rászánni, illetve a MALL-os garancia elvileg nem teljesértékű. Azaz szerintem a Pistonnal jársz legjobban, 5-6 db-ot vehetsz is az MA750 árából. (igaz ez mikrofonos, de szerintem nem tragédia.) -
default.
őstag
Srácok, dx.com-ról nektek mennyi időbe telt a szállítás?
És ha nem találnak otthon, felhívnak/hagynak üzenetet?
köszi![ Szerkesztve ]
-
plunk
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje haldoklik a 12-13 éves Grundig earbudos fülhallgatóm egyik fele (nem a kábel a rossz, hanem 5-6x halkabb a bal mint a jobb). Arra gondoltam, hogy itt az ideje lecserélni egy modernebbre. Elolvastam az összefoglalót és az utolsó pár 100 hsz-t, így kb képben lettem miket érdemes választani. Mint szinte minden kizárólag earbudot használó ember, egyelőre én is konzervatívan - gyógyszertári kúpként - tekintek az agybadugós fülesekre, bár még sosem próbáltam egyet sem. De ezen rossz előítéletemet képes vagyok legyőzni a jobb minőség érdekében.
Azért szaporítom itt a karakterek számát, mert a felhasználás kicsit eltérne a szokásostól. Ugyanis főként otthon laptophoz kötném, nagyon ritkán pedig egy 7 éves Nokiához. Tehát zenén (metal, classic rock, elektronikus, reggae, pop, rádió stb.) kívül filmeket/sorozatokat, játékokat is ezen keresztül hallgatnám. Így én olyan fülesre gondoltam, ami kicsit mélykiemelt, de nem nagyon megy a többi rovására. A cserére maximum 25000 Forintot szánnék, de egyáltalán nem vagyok vájtfülű, így akár egy 5000-es is bőven megfelelhet (főleg a mostani után... ).
Fő szempontjaim:
-strapabíróság (ne csak 1000 órára legyen tervezve)
-minőség (ne pókfonal vastagságú vezetéke legyen, jól összeszerelt, garanciaidő, plusz pont a fém háznak)
-ár/érték arány
-design
-lehetőleg 90 fokos jack dugasz (sajnos kicsi a rendelkezésre álló helyem és a laptopnak is rossz helyen van a dugasza)
-lehetőleg ne legyen mikrofon és vezérlőgombok
-egyszerűbb gariztatás miatt Mo-i vétel (ez nem annyira fontos)A hozzászólások, tesztek és képek alapján beleszerettem az RHA MA750-be, amit hozzám közel, tűrhető áron be lehet szerezni most. Csak sajna ez nem "derékszögű dugaszos". Továbbá még külsőre tetszik az ajánlottak közül: Xiaomi Piston, Soundmagic E10, Vsonic GR06, Hifiman RE-400, Vsonic VC1000. De mélyebben ezeket még nem tanulmányoztam.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek ez jó választás lehet az adott célra? Rosszabb minőségű felvétellel (pl 96kbps-es online rádió) nem bánik "durván"? Ha a fülesről megfeledkezem és felállok nem "szedi szét" a hallójáratot?(earbud-al párszor előfordult, ott nem volt ilyen gond ) Egyáltalán szükségem lehet egy ilyen fülesre? (Gondolok itt arra, hogy az earbud-hoz képest egy Piston-tól is eldobnám az agyam a minőségi javulástól)
Elnézést az eposz hosszúság miatt. A válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.
plunk -
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz atthany #50179 üzenetére
Két telefonra dugtuk rá, az enyémmel (tróger Samsung) teljes összhangban volt (lehetett vele hívást fogadni, hangerőt állítgatni), de egy Windows Phone-al nem volt hajlandó szóba állni (mondjuk én se lennék).
Én alapvetően nem használom telefonról, ezért ennél bővebb infót nem tudok adni, de ha gondolod otthon megnyomkodom kicsit. Mondjuk PC-n az ég világon semmit nem csinálnak a gombjai, nem tudom miféle message-et küldenek egyáltalán, de arra is más eszközt használok. A Sansa lejátszóm meg aztán pláne tudomást sem vesz a gombokról, de gondolom nem is kéne neki.
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
válasz Zsiráfnyál #50177 üzenetére
ha ettől változott volna a hangja, akkor következő lépés a hifikavics
Maga a rézszál ettől max. rugalmasan deformálódik, nagyban az kifáradást se befolyásolja szerintem (főleg, ha nem nagy a füles+kábel tömege (gondolom jack-nél fogva lógatod)). Egy-egy kirántásnál sokkal nagyobb (, dinamikus) igénybevételt kell elviselnie, az sokkal károsabb szerintem.
-
atthany
aktív tag
válasz Zsiráfnyál #50171 üzenetére
Szia, Androidos telóknál mit tudsz vele távvezérelni? (nekem a rádióadók és zeneszámok léptetése lenne fontos)
-
Zroo
csendes tag
válasz Zsiráfnyál #50174 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Egyébként durván szorosan, derékszögben bele van hajtogatva a kábel a csomagolásba, ez az unboxing videókban látszik is. Így hát...
... más is csinál olyat, hogy a csatlakozónál felfüggeszti a szekrény tetejére, és amíg munkaidőben nincs otthon, lógatva tárolja, hogy kiegyenesedjen, vagy ez az én hülyeségem, és csak tönkreteszem vele ? Most már egész kulturált formája van, hatott rá a dolog, és a hangján se érzem, hogy baja lett volna tőle.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz schellj #50173 üzenetére
Ha a külső szigetelés jobban nyúlik mint a belső rézszál tök mindegy mibe van bugyolálva előbb utóbb el fog szakadni ha cibálva van. Általában akarva, akaratlanul cibálva van.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Youtube videókból igyekeztem kideríteni az igazságot, az egy évnél régebbieknek kicsit más a csomagolása (nem körülötte van az egyébként is olvashatatlan nyelven írt és tök felesleges útmutató, hanem a műanyag tokban), de ránézésre kábel, kezelőszerv, párnák, tok, minden tök ugyanaz. Legfeljebb belül lehet más, de kötve hiszem, hogy ahhoz hozzányúltak volna.
-
Zroo
csendes tag
válasz Zsiráfnyál #50171 üzenetére
Nem nekem jött a válasz , de sokat segítettél nekem is
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Fitzgerald #50170 üzenetére
Szerintem nincs különbség, A XiaomiWorld (ahonnan én rendeltem az enyémet) "Piston Updated Version"-nek nevezi. Szerintem nincs, és sose volt Piston, és Piston 2, csak volt menet közben valami minimális update, ami kb minden más terméknél is szokott lenni, és azóta van ez az 1 / 2 fogalomzavar.
Tudtommal nem létezik két változata. Illetve van barna meg fehér, de 1 és 2 nincs. Látok még "v2.1" és "second edition" elnevezéseket is. Szerintem ugyanaz mind.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ehh...az eDigital most akkor melyik Pistont árulja? Sima Pistonként és nem Piston 2-ként van kirakva...
-
Zroo
csendes tag
Sziasztok! Xiaomi pistonból 2 féle van? És ha igen mi a különbség köztük? Előre is köszönöm a választ
-
törölt tag
válasz default. #50152 üzenetére
Köszi a hozzászólást! Nyuszi meg sapka esete megvan? Ha nem válaszol senki, akkor jön a felháborodás, hogy le se szarják az embert, ha meg válaszolnak, akkor meg az a baj. Nyilván mindenki tudja a választ a kérdésedre, meg az övére is, csak véresküt kötöttünk, hogy nem árulhatjuk el, amíg nem mentek ti is velünk bárányt áldozni újholdkor
N77: A kettő közül csak az Earpodst ismerem, az jól szól a lehetőségekhez képest. Amikor laptopon nézek sorozatot, akkor ezt szoktam használni, mert teljesen elfogadható a hangja és kényelmes.
Cthulhu Dawn: Ha ez az egyetlen szempont, akkor mondjuk bármit, ami otthon beszerezhető. Ott az összefoglaló 5000-ig kategóriája, besétálsz egy MM-ba, biztosan legalább három kapható lesz közülük.
ShepardS: Ez a topik sajnos nem foglalkozik sem gamer, vezetéknélküli cuccokkal, illetve nem is fejhallgatós topik, hanem fülhallgatós.
-
ShepardS
csendes tag
Sziasztok,
PC-hez szeretnék fejhallgatót, főleg játékra és néha kis zenére használnám. Legjobb lenne vezetéknélküli. Olyan 20-25k szánnék rá. Előre is köszi. -
Caaabi
senior tag
válasz dudika10 #50161 üzenetére
Elolvastam amit írtál, az elejét is, a nem bóvlit az oldalra írtam nem a füles anyaghasználatára, mostmár ki van fizetve, nem tudok mit csinálni, ha nem jó, akkor talán tudok reklamálni az ebay eladónál, jobbat egyelőre nem tudok tenni. Köszönöm tényleg hogy próbálsz segíteni, most viszont csak bizakodni tudok, hogy ha vigyázok rá nem fogom eltörni, valamint hogy nem fog lemerülni hamar, mint neked.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Sziasztok!
5000 ft körül melyik a fülhallgatót ajánljátok? Főleg death/black/baszatós metált hallgatok, egyetlen szempont, hogy itthon is beszerezhető legyen."There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
dudika10
veterán
-
schellj
tag
Na megpróbálom másképpen. Vennék egy fülest melóba. Pár ezrest szánnék rá. Olyan hangzással megelégednék mint amit a maxell tribal bass nyújt, csak fülesbe kellene. Bevallom a tribal bass-nak kifejezetten tetszik a hangzása. A baj annyi vele, hogy nem fér be a hegesztőpajzs alá.
-
Caaabi
senior tag
válasz Caaabi #50158 üzenetére
Remélem ebben a cikkben leírt adatok a valóságot tükrözik, akkor viszont nekem elég Mondjuk Phonearena nem egy bóvli oldal szerencsére !
-
dudika10
veterán
válasz Caaabi #50155 üzenetére
A motorola törik mint a ropi, és az akkuja egy filmet nem bír ki végig!
A másik meg említésre se méltó.(#50152) default.:
"... van a fórumon, aki akkor is kommentel, ha nem tud segíteni.. "
Jelen szituációban ez a valaki Te vagy azzal, hogy ipari hulladékot ajánlasz a kérdezőnek.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
default.
őstag
válasz Caaabi #50147 üzenetére
Valószínűleg nincs tapasztalatuk a kollégáknak az általad említett modellekről, és hát sok olyan ember van a fórumon, aki akkor is kommentel, ha nem tud segíteni.. ilyenkor szeretik egy adott témában vélt vagy valós tudásfölényüket villogtatni, flegmáskodni, okoskodni.. ez egy ilyen történet..
amúgy én a motorola-t venném, már csak a márka miatt is. a másiknál ha jól láttam semmilyen gyártó nincs feltüntetve..
üdv
-
Caaabi
senior tag
válasz contaxg #50148 üzenetére
A vezeték nélküli fejhallgató valóban messze áll a fülhallgatótól, nyilván csak beszél róla mindenki és senki nem próbált még semmilyet ki és nincs tapasztalata, amit a fórumon meg tudna osztani azokkal akik kíváncsiak rá, bár lefogadom hogy a motorolás fülest már próbálták itt páran de te úgy őrzöd ezt a fórumot a "betolakodóktól" mint egy amerikai nagykövetséget a terroristáktól.... Továbbra is várom a fórum normális tagjainak véleményét, köszönöm. Veled pedig befejeztem ezt a felettébb intelligens csevegést
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Caaabi #50147 üzenetére
Ez egy fülhallgatós fórum és nem az ágymatrac vagy a vezetéknélküli fejhallgatókat tesztelők közössége.
-
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, a véleményetek szeretném kikérni azzal kapcsolatban hogy 20 font környékén melyik wireless headphone lenne a legjobb választás ebay és amazonos berkeken belül, 2-t találtam eddig ami tetszene, az egyik a Motorola s11 flex HD a másik pedig ez vagy ehhez hasonló fülesek, felhasználási célok : futás közben zenehallgatás, tomegkozlekedesi eszközön zene telorol videó film, és telefonálás anélkül hogy ki kellene venni a telot a zsebemből, persze a hang minősége se mindegy, remélem tudtok segíteni, esetleg mást ajánlani ha ezek nem jók, de max 30 fontig mennék el! Előre is köszönöm!
-
schellj
tag
válasz RetepNyaraB #50141 üzenetére
Hát. Találtam, de100ezerért nem vennék. Valami olcsóbb esetleg. Gondolom hülye vagyok, ha azt gondolom hogy 10000 alatt megoldom ügye?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz honfoglalo #50140 üzenetére
ez legyen a legkomolyabb gondja a kerdezönek
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
schellj
tag
Sziasztok!
Fülest vennék de nem tudom milyet. Melóba kéne zajos környezetbe. Legyen durva a mély és igazi ciccegős magas. Asszem Ennyi. Telóval használnám. Elektronikus zenét hallgatok.[ Szerkesztve ]
-
Kacsanova
csendes tag
Piston 2 akciós a Geekbuyingon, Black Friday hét keretében $19.99.
-
contaxg
veterán
-
Marvinyo
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek Samsung EHS64, vagy EO-HS3303? Vagy esetleg más típus? Samsung Xcover2-höz lenne.
Anyagi keretem ~5 000 forint, ami fontos:
- Felvevőgomb
- Hangerőszabályzó
- MikrofonEzen kívül ami opcionális, az IEM, az izoláció, illetve a kiegyenlítettség lenne, de nem várok csodákat ebban az árkategóriában. Zenét majdnem mindenevő vagyok, de ha már meg kell nevezni akkor rock/metál, a klasszikus, és a kettő ötvözete játszik fő szerepet :-)
Néztem az összefoglalóban lévő listát, de a kettő mikrofonos közül (MEElectronics M6/S6 illetve a Soundmagic PL11) egyiket sem találtam meg magyarországi boltban, külföldiekben pedig csak jóval a keretemet meghaladó ár+postaköltséggel találkoztam.
Előre is köszönöm a segítséget
-
törölt tag
válasz nana95 #50127 üzenetére
Azért akad vélemény róla: [link]
Egyébként ennyiért elmegy. Ott van még az ES18, ami azt hiszem kiscit drágább, de valamivel jobb is.N77: Az összefoglalóban levőket mondjuk?
zsolesz777: Elképzelhető. De nagyobb hangerőn amúgy nem túl egészséges hallgatni.
rene85: Az Mw600 nem egy rossz cucc, nekem volt régebben, de azért egy normális fülessel nem nagyon veszi fel a versenyt. Ilyen árban mikforonnal mondjuk E10s vagy E10m, illetve mikrofon nélkül valamelyik Vsonic lehet jó.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
A páromnak szeretnék agybadugós fülhallgatót venni kb max 10k ársávban, iphone-hoz. Mi ajánlott ezen a szinten (lehetőleg play/stop, next prev gombokkal megáldva)? Tudom hogy ez a wired topic de sony MW600 (igen, klasszikus) versenyre kelhet egy vezetéskes megoldással? Nekem ilyenem van és imádom.
Előre is köszi!
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!fülesem egyes zenéknél recseg\rezonál.akg 324p.először azt hittem az mp3 minősége miatt,de kipróbáltam flac zenével is és ott is tapasztaltam.viszont korántsem minden számnál és csak nagyobb hangerőnél.Ez már a vég kezdete és talan gyakoribb lesz?
-
kk831228
addikt
válasz NandorHUN #50120 üzenetére
Na próbálgattam és a duppla harangal megjött hang egy pár pillanatra , viszont volt valami kontakt hiba vagy vezeték vagy a csatlakozó nem tudom . Utána azzal voltam elfoglalva... Megcseréltem a két oldalt így kiderül hogy hol a hiba... Utána meg valamiért nem tudtam úgy behelyezni... Ha kontaktos a cucc mi a teendő??
A lényeg hogy megvillant a normális hangja , ami nem volt rossz!!! Úgyhogy csak szigetelés probléma van..."Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
N77
csendes tag
Ti milyen fülest ajánlanátok 15E-ig?Zenehallgatásra lenne.
MatX and StroopeR-CoC Clan:Winners Name: MatX
-
nana95
tag
Üdv!
Egy olcsóbb fülest szeretnék rendelni még ma, Edigitalon néztem 2 félét:
Sony
Maxell
Mind a kettő tetszik, de inkább a sony felé húz a szívem. Esetleg valaki tud valami erről a típusról? Nem nagyon láttam még véleményeket róla sajnos.
Biciklizéshez és talán majd később futáshoz kellene, 3000 Ft körüli árban, LG F6 mellé. -
Ati1979
veterán
válasz honfoglalo #50125 üzenetére
Azért abban nem vagyok biztos, hogy még egyszer annyit kell fizetni, hogy jobbat kapj.
Igen valóban csökkenek a különbségek, de azért a 100k a 10* ese a VSD3 árának.
Lényegesen jobb füleseket lehet annyiért kapni. Nyilván nem 10* jobbat, de 2-3* jobbat biztosan.Az igaz viszont igaz, hogy sokat kell hozzátennie (VSD3 árához viszonyítva) hogy lényegi erőlelépés legyen.
-
honfoglalo
senior tag
válasz Ati1979 #50124 üzenetére
Ez az összehasonlítgatás persze elég relatív. A GR07 23k körül is lényegesen jobb, de ár/értékben szerintem kb. hasonló. Följebb ugye pedig egyre kisebbek a különbségek. Nem azt írtam, hogy nincs jobb 100k alatt, vagy hogy van olyan jó mint a drágábbak, de szarnak nem mondanám még azokkal összevetve sem. Árban pedig kb. még egyszer annyit kell fizetni, hogy egyáltalán jobbat kapj. Aki nem 100k-s fülesekről jön, s szarnak érzi, annak elég sokat kell majd hozzátennie, a hangsúly ezen volt.
-
Pocee
senior tag
Hali!
Valaki világosítson már légyszi,megvettem életem első in-ear dugóját de nem tudom berakni rendesen,mindig kiugrik,hozzáteszem a fülem teljesen száraz,nem tudom ez nehezíti e meg,gondolom a gumiharangnak berakásnál lötyögnie kell,amikor berakom akkor kell felülnie a helyére,sennheiser cx 215,egyik mérettel sem értem el kényelmes sikereket.
ill van e olyan fülhallgató ami bluetooth-os? Edzéshez,hogy ne kellene hogy nálam legyen a teló?Mr.Brightside
-
törölt tag
válasz honfoglalo #50116 üzenetére
Nem 10000 alattiakat akartál írni? Azért a 100 ezer kicsit merész kijelentés. Sok fülest ismerek 100 alatt, amihez képest a VSD3 is kifejezetten szar
-
kk831228
addikt
válasz honfoglalo #50116 üzenetére
Majd végig próbálom...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek ha veszek egy ilyent akkor az Xbox Kontrollerét össze tudom kötni a sima 3,5 mm fülhallgatóval? illetve akkor fülhallgatón hallom a játékot ugye?LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
lenrok
tag
válasz peugeotmate #50042 üzenetére
Én nem rég vettem Pistin 2-tés véleményem szerint nincs benne elég basszus (számomra), szóval EQ-ban kell rá tolni, hogy azért a mélyek is jót szóljanak. Meg nem is volt olyan kényelmes elsőre; a gumiharagokkal el kellet sakkozni mire már nem volt kényelmetlen.
LG P990-em van, hangerő fel/le az nem működik de a pause meg a mikrofon igen.
[ Szerkesztve ]
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Vettem egy fülest, és az első kipróbálást követően, kb. 5 másodperc után úgy egy-két másodpercre a jobb oldal elhallgatott. Azóta működik, ment úgy egy-két órát. Meghajlítgattam a kábelt minden egyes ponton, nincs-e megtörve, de nem tűnik úgy. Szerintetek mi lehetett? Gondolom, nem épp normális dolog volt.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Megjött a vsd3...
Viszont tegnap csak belehallgattam gyorsan hááát... Nem vagyok lenyűgözve egyáltalán... Sony mh1 -et hallgattam előtte és ahhoz k€pest elsőre nagyon doboz hangja van... Nem tudom mennyit fog változni...A fül fölötti vezetés viszont fenomenális!!! Annyira stabil, nem kell sz..kodni hogy kicsúszik stb...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
törölt tag
válasz Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Hát, ez érdekes. Lehet, hogy valami szoftveres kavarás is van a dologban. Azt tudom, hogy nekem linux alatt a kimenetnél külön hangerőszabályzó van az aktív kimenetnél, HDMI-nél meg a beépített hangfalakhoz, és ezt meg is jegyzi a rendszer, szóval lehet, hogy valahogy rosszul kezelte vagy túlvezérelte a fülest
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Zsiráfnyál #50108 üzenetére
Barmi lehetseges, föleg, h csak te latod a kütyüidet, aztan elmondod nekünk; mi van.
Viszont a Piston szerintem is sibilance-os, bar nem nagyon erösen, csak kisse zavaroan. Nekem ugyan nincs tul jo magas halllasom mar sajna de igy is eszlelhetö. Jaratassal javul az egesz magas hangkep, de ez eltünni nem fog teljesen."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
lorcsi
veterán
válasz Napfénysüti #50109 üzenetére
szia
xiaomi piston 2
kínából 20-22 dollár
edigitalban és a xiaomi shopból 8k körül vanzárt, nagyon jó mély..és igazán minőségi
viszont eléggé hamisítják..vigyázni kell nagyon
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Napfénysüti
nagyúr
Sziasztok!
5000 Ft körüli összegért milyen fülhallgatót ajánlanátok (és honnan érdemes beszerezni)?
Köszi előre is a tippeket!Més que un club!
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz #16820480 #50095 üzenetére
Bonyolódik a történet.
Kihúztam a fülest, ilyenkor hallhatóan kattan egyet a Xonar U7, észreveszi, hogy nincs aktív kimenet, visszadugtam, és most ugyanazokat a file-okat lejátszva ugyanaz a füles (a Piston) nem "sziszeg" olyan zavaróan. Egy kicsit igen, de közel sem annyira, mint tegnap, és tegnap is feltűnt, hogy eddig ilyen problémám nem volt.
Jobban belegondolva tegnap játék közben egyszer csak magától érezhetően megváltozott a hangminőség, de akkor azt hittem, a játékban futottam bele valami hibába, az ő saját beállításai között akkor tényleg le is húzta valami a hangminőséggel kapcsolatos beállításokat az én beleszólásom nélkül. Ezután 1-2 órával hallottam zavaróan karcolósnak a zenéimet. Most, egy restart, és némi kábel ki-be húzgálás után ez a "karcolás" a töredékére esett vissza (?). A kábelt hiába forgatom, attól semmi nem változik, nem tudom rossz állásba hozni.
Nem volt még időm utánajárni, de szerintem itt valami szoftveres botlás történt (talán a driver részéről ?). Az biztos, hogy most nem ugyanazt hallom, mint tegnap ilyenkor. Létezik, hogy a hangkártya driverben van valami hiba, amit sikerült egy attól teljesen független program audio beállításainak (csatornák száma, minőség) piszkálásával valahogy előhozni ?
[ Szerkesztve ]
-
arni1
aktív tag
válasz Ati1979 #50105 üzenetére
Nem nagyon jot akarok, 3krol van learazva, annyit akarok h se fizikailag ne bantsa a harang a fulemet, meg azert a hangzasa se ebressze fel a patkanyokat! volt mar dragabb fulesem, egyszeruen eltorik a jacknel/hangszoronal a kabel. Megveszem aztan nem traktalom a topikot a gagyi kerdesekkel
-
Ati1979
veterán
Annyi pénzért nem kapsz nagyon jót. Nyugodtan veheted egyébként. Kb. mindegy mit választasz ennyiért.
Ha kell a hangminőség akkor nyilván mást ajánlunk.Az ilyen fülesek fogyóeszközök. Gyenge anyag minőség jellemzi ezeket, szóval egy idő után meghalnak.
Ha zsebben hordod akkor meg pláne.Jó anyagminőségért feljebb kell menned árban. Vannak cserélhető kábeles fülesek is egyébként.
-
arni1
aktív tag
Edigitalban van egy jvc fx22 tipusu in ear fules, 1700-ert. Nagyom sokat olvasom a topikot, latom miket ajanlotok azonban nagyon sok problemat is latok draga fuleseknel. (Behal az egyik fele, kabeltores stb.) Ezert egy olyat keresek ami olcso, nem sajnalom ha behal vagy megtorik a zsebemben, de nem szeretnek egy kenyelmetlen gagyit. Olvastam rola h egesz jo ennyiert. Igazabol napi 2x 20-25 percre kell mig leerek a suliba es vissza.
Szerintetek?
-
honfoglalo
senior tag
válasz #24536576 #50101 üzenetére
Ha valami van az Ma750-ben akkor az a mennyiségi basszus. Inkább annak minőségével és a magasak/középek hiányával van gond, de az elvárásaidnak ebben az árban legjobban így is az MA750 felel meg, ami a garanciális feltételeket figyelembe véve 30-ért sem egy rossz vétel.
Cserélgesd az illesztéket vagy szokj hozzá! Sennheisert követően - mivel basszuson kívül egyáltalán semmi nincs benne - bármi mélyhiányosnak tűnhet.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz NandorHUN #50071 üzenetére
Hát én ezt az oldalt be sem linkeltem volna.
Mi az a rózsaszín vacak a 2. helyen?
Viccet félretéve teljesen komolytalan. Még a fogalmakkal sincsenek tisztában.
Az ajánlott fülesek nem véletlenül ajánlottak. Az ajánlási lista meghallgatások alapján készült. Javaslom, hogy onnan válasz.
-
törölt tag
Meg is jött a füles. Nagyon szépen szól Basszust hiányolom belőle, de lehet, hogy így az igazi.
Lenne 2 kérdésem.
1. Bejáratást, hogy kell végezni?
2. Elég kicsi ez a "táska", amit adtak hozzá. Hogy kell jól beletenni?Így jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- IDE HDD adatmentés, segítségkérés (nem pörög fel)
- Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest