Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
-
Caaabi
senior tag
válasz Caaabi #50158 üzenetére
Remélem ebben a cikkben leírt adatok a valóságot tükrözik, akkor viszont nekem elég Mondjuk Phonearena nem egy bóvli oldal szerencsére !
-
dudika10
veterán
válasz Caaabi #50155 üzenetére
A motorola törik mint a ropi, és az akkuja egy filmet nem bír ki végig!
A másik meg említésre se méltó.(#50152) default.:
"... van a fórumon, aki akkor is kommentel, ha nem tud segíteni.. "
Jelen szituációban ez a valaki Te vagy azzal, hogy ipari hulladékot ajánlasz a kérdezőnek.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
default.
őstag
válasz Caaabi #50147 üzenetére
Valószínűleg nincs tapasztalatuk a kollégáknak az általad említett modellekről, és hát sok olyan ember van a fórumon, aki akkor is kommentel, ha nem tud segíteni.. ilyenkor szeretik egy adott témában vélt vagy valós tudásfölényüket villogtatni, flegmáskodni, okoskodni.. ez egy ilyen történet..
amúgy én a motorola-t venném, már csak a márka miatt is. a másiknál ha jól láttam semmilyen gyártó nincs feltüntetve..
üdv
-
contaxg
veterán
válasz Caaabi #50147 üzenetére
Ez egy fülhallgatós fórum és nem az ágymatrac vagy a vezetéknélküli fejhallgatókat tesztelők közössége.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest