Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniduke
tag
válasz daniduke #17761 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget , végül egy gyönyörűséges fekete X-E1 lett a választott. (szóval mostantól én is nálatok rontom a levegőt )
Rövidke ismerkedésünk után pár észrevétel, bár ezek nektek nem lesznek újdonságok:
-a féltégla felépítés és alak ellenére meglepően könnyű a váz
-bár erről tudtam előre- eléggé szaggat az EVF. Persze egy öreg gépről beszélünk, nem kellett volna hogy meglepetésként érjen, de mégis durvább mint gondoltam. A képminősége viszont tökély.
-az eredeti bcl-xe1 tok habár gyönyörű, nekem nagyon kényelmetlen, nélküle viszont meglepően jó a fogása
-a menürendszer mind a sonyénál mind az olyénál 1000x átláthatóbbÚgy gondolom jóban leszünk
rendeltem is izibe pár piros soft release buttont, mert az kell
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/133492723@N03/
-
eastsider
nagyúr
pl: joy kozepen az OK csak korommel nyomhato be, baloldalon az AF-S-t alig lehet beallitani. illetve ha veszel x100-at, akkor lojj kepet szuk rekeszen, mert rengeteg a blendehibas, es 15k a javitas fotoparadicsomban. nincs PDAF sem.
amugy el lehet vele lenni, csak szerintem azert az S joval jobb. nekem volt mindketto, mondjuk az S-t joval aron alul vettem anno.
szerettem mindkettot egyebkent[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Szerintem szabad. A kerdes itt az, hogy mire akarod hasznalni es a vaz butasagai miben limitalnak (nyilvan videohni ne vegyel korai fujit, pl). Arra, amire az x100-at kitalaltak, a mai napig jo cucc. Nem hiszem, hogy az ujabbak tudnak 2-3x annyit, amennyivel dragabbak. X100 90-95k, X100s 170-180k, X100t 270-k...
Ha egy picit lejjebb (150 kornyekere-ala) megy az X100s, akkor az lesz a tuti vetel hasznaltan, X100 ara mar nem nagyon, de legalabb lassabban fog lejjebb menni -nincs hova-, egy-ket even belul ossze fog erni az elso es masodik generacio ara.
Ha a gazdasagi racionalitas alapjan akarsz venni, vegyel X-PRO1-et, annak beallt az ara 100k kornyekere. X-E1 kommersz cucc, az bukik folyamatosan, de a probol eleg keves van es eleg sok madar van -en is-, aki megveszi azt, mert atombiztos az epitese, sokkal minosegibben mukodik, tenyleg kb leica szint. Az e1 meg tisztesseges iparosmunka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.