-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ezek az első képek. Még fejlődni fogok...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
feliks
senior tag
a k850nel csak éjjeli képeim vannak.. de neház lenne ilyet tolni egy g800zal..
detto k850
[link]LG PRADA - a kedvenc telóm volt..
[link]Három az egyben.
A hozzászólásaid öt percig módosíthatod küldés után.[ Módosította: Viktor0610 ]
[Be Happy]
-
feliks
senior tag
-
--Nozbert--
aktív tag
Neem,ő az én degum,a ház előtti parkba szoktam levinni sétálni.
/\/0zb3/27
-
silentkiller
senior tag
válasz --Nozbert-- #1989 üzenetére
Ez szerintem valami mezei patkány-féle lehet...
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
2T
tag
válasz LEFTHORSE1 #1990 üzenetére
Nem lehet hogy az egy nyul
Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz --Nozbert-- #1989 üzenetére
Az az egérkés kép nagyon kemény, hogy sikerült lefotózni? ez szinte lehetetlen, ilyen bátor egeret... s még pózól
Cseberből vederbe
-
Kickass
őstag
válasz LEFTHORSE1 #1987 üzenetére
természetesen van, de itt a Triatlon Nagyhét 'főhelyszíne' a lényeg, a többi érdekesebb kép egyértelmű h nem a mobillal hanem digit géppel készült azért nem rakom fel csak ezeket
-
C4mp3r
addikt
2 megapixellel az összeset. A tájképeknél néhány képről eltűnt az ég...
legiaap: Ez kb. egy éves termés, különféle helyeken ahol kirándultam, de a Murciélago pl. itt volt nálunk a parton a parkolóban.
--Nozbert--: Igen, mindig azt használok. Mondjuk a beállításokat nem szoktam variálgatni. (ISO, stb.)
-
D27
aktív tag
válasz Viktor0610 #1968 üzenetére
*Elvileg úgy szebbeknek kell lennie a képeknek.
Sorry -
MODERÁTOR
-
D27
aktív tag
W580-al, 2 megapixellel:[link]
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz kornel88 #1950 üzenetére
Hmmm,egész korrekt a G800 kamerája is.
A G600-é nekem nagyon tetszett. Tesztben is dícsérték-ellentétben a G800-zal. De úgy látom "hibáztak" a tesztelők.
Szép képek!
Gratu!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pikszel
addikt
[ Módosította: Viktor0610 ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-
kavicssli
addikt
Na talán visszszívom a sok rosszat amit erről az U600 as telóról írtam!Mai képek között szemezgettem amit kint a hungaroringen csináltam!
Vélemények?! Most nézem ezeket meg csak 1600*1200ba fotóztam annyi mindent állítgattam rajta hogy elfelejtettem felvenni 3.2 Mp-re
[link]
[link]
[link]
Bőven 150km/h felett mentek ahhoz képest elég jól elkaptam
[link][ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kickass
őstag
válasz kavicssli #1941 üzenetére
kezdjük ott h a témaválasztás nem igazán szül egyenlő esélyeket mig a T650 csupa makró addig az U600 nem az, másrészről a T650 képei se valami frankók legalábbis az én olvasatomban, egyrészről nagyon zajos a céltárgy is (lehet csak a fényviszonyok nem voltak tökéletesek) de egyik képnél teljesen el van mosódva a környezet is, attól még h makró nem igy kéne kinéznie, ráadásul a sárga virágos témánál tul távol van a virág szerintem, összeségében nem annyival jobb T650 legalábbis ezen képek alapján, de hangsúlyozom ez az én szubjektív véleményem
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Nagy csalódás fotózás terén az u600..legalább is a T650 közellébe sem ér
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Olcsi
senior tag
"Itt is van elszíneződés, úgy látom."
Van egy kicsi, de végülis nem vészes...legjobban azokon a képeken látszik, ahol a kép teljes szélességében látszik a kék ég, és a jobb felső sarkok, ill. jobb oldali sáv kicsit mintha más színű lenne. Egyébként tényleg korrekt képeket készít. -
alex89
senior tag
Nemhiszem,hogy napfény kérdése lenne a dolog, én mindenesetre ha a helyedben lennék megérdeklődném a teló topikjában ,hogy náluk is fent áll ez a jelenség vagy sem mert elképzelhető hogy ez valami egyedi jelenség tehát valami gubanc van a telóddal.Persze az is előfordulhat, hogy az összes s500-as ilyen képeket csinál.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Olcsi
senior tag
"remegős kéz (Úristen, mi lesz még 30 év múlva???"
30 év múlva már bőven lesznek bemozdulás elleni funkcióval ellátott kamerákkal rendelkező telefonok.
Egyébként szerintem ahhoz képest, hogy nem "cybershot", teljesen jó képeket készített. A borús idő sem jelentett neki gondot... Korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
érdekes ,hogy az összes kép jobb széle zöldes színű, szerintem nem kéne olyannak lennie ha megnézed a ph-s tesztképeket azok nem olyanok
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Wictor
őstag
Pár kép Sony Ericsson S500i-vel. Full automatára állítva minden, remegős kéz (Úristen, mi lesz még 30 év múlva??? ), felhős idő, meg ugye a teló sem egy Cyber-Shot.
[link] --> Volt egy kis vihar felénk péntek éjjel.
[link] --> Ablakon keresztül fotóztam, azért ilyen homályos.
[link] --> Borús idő.
[link] --> Mozgássérült lift.
[link] --> Borús idő.Nagyon gázok szerintetek a képek???
-
Tv
senior tag
válasz Zoltanfi #1923 üzenetére
Javíthatod, nem erről van szó. Én is javítom néha a saját képeim, csak magam számára. Csak szerintem sokan csak megcsinálják a képeket, és aztán nincs kedvük/idejük/megfelelő szoftverük a szerkesztéshez. Ezért őket csak az érdekli, hogy alapból milyen képeket csinál a masina, mert úgy akarják majd nézegetni őket. Az lenne a legjobb megoldás, hogy aki szerkesztett képet akar feltenni, az jelezze, hogy a képe szerkesztve van (szoftver neve, esetleg alkalmazott metódusok), és tegye fel mellé az eredeti képet is, és így biztos nem fog senkit zavarni a dolog
-
Tv
senior tag
válasz Zoltanfi #1920 üzenetére
Nincs is ezzel gond. Csakhát a topic azért van, hogy telefonnal készült képek legyenek fenn, nem photoshoppal meg társaival. Teljes méretven is jók azok a képek, nincs mit szégyellni rajta. A topic sztem azért is hasznos, mert mikor új telót akar az ember, sokaknak fontos, hogy milyen kamera van benne, milyen képeket készít, és itt meg is lehet nézni. Pont ezért nem kellene félrevezetni őket. De így teljes méretben sem rossz a kép
Pár SE k750-el készült kép:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Zoltanfi
senior tag
válasz stratova #1918 üzenetére
Csak a kis képet Photoshopoztam meg:
átméretezés, vágás és mivel a telón elfelejtettem "kemény"-re állítani az élességet ezért élesítés. Ennyi. A nagy fotó csak át lett méretezve 50%-ra. -
stratova
veterán
válasz Zoltanfi #1905 üzenetére
Nekem tetszenek ezek a képek 2 bajom van csak velük:
1. Át vannak méretezve, egy 5 megapixeles telefon képeit én maximális felbontáson ítélném meg, nyers képekből.
Így jobban látszana az is, mennyit fejlődött a szoftver (és a felhasználó ) pl. egy PH! teszt óta.2. Ha használsz szoftvert akkor kérlek írd le és azt is, hogy mire mert az átméretezés és a zajszűrés, árnyalat módosítás nem egy kategória. Mindegyik hasznos, sőt az sem árt ha leírod az ideális beállításokat, elvégre mindenki a lehető legszebb képeket szeretné magának, az már mindegy milyen módon. Így csak egy szép képet kapunk összehasonlítási alapot viszont nemigen.
Ui.: Ne vedd támadásnak, ha nem lennének jók a képek nem merült volna fel a kérés
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #1915 üzenetére
Elvileg ez csak egy átméretezés, de szkeptikus vagyok...
Xiaomi 13T
-
Murderer69
őstag
válasz Viktor0610 #1914 üzenetére
és tényleg ott van a "ACD Systems Digital Imaging".....
na most akkor mi is van
kiváncsi lennék a magyarázatra...https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
MODERÁTOR
-
stratova
veterán
Akkor már a sajt ételek menüpontba is nagyobbat lehetne harapni najó nem OFF-olok tovább...
-
Zoltanfi
senior tag
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #1903 üzenetére
Nem próbáltam még vele telefonálni
Csak sokkal jobb képet vártam tőle nem ennyire szintelent,
szerintem a samu d900i jobb fotókat csinált (nem ennyire fakót) bár azzal sem sok képet csináltam, de ezzel sem fogok
Úgy látszik az SE a képfeldolgozás terén nagyon le van maradva[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz #35692544 #1902 üzenetére
Milyen meglepő? A telefon gyengébb minőségű képet készített, mint a fényképező...
Nem értem ezeket az összehasonlításokat... Próbáltatok már a fényképezőgéppel telefonálni, WAP-ra felmenni, naptárbejegyzéseket beleírni, stb?
Abban (ismét meglepő módon) pedig a telefon kerülne ki győztesen...
Xiaomi 13T
-
AS
félisten
Tanács:
Samsung G800 nál használjátok a SCENE funkciót és hozzá a megfelelő lehetőségeketNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal