-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Nem vagyok nagy kutyás, inkább csak messziről nézem őket.
A kutyásoknak biztos tetszik.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz RadeonExClÛB #197 üzenetére
A zselés gyertya nagyon jó szerintem, az az agyagedény (köcsög) annyira nem.
Ilyen gyertyám nekem is van, meg is nézem, mit lehet belőle kihozni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #193 üzenetére
Ezek a telefonok már használhatóak a pillanatok megörökítésére, és szerintem arra is valók. Nyaralni meg viszem a digit gépet.
-
MODERÁTOR
-
kp78
addikt
Én is csináltam még párat, ezek már azért jobbak szerintem.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A telefon még mindig K750„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Két ''semmi sok'' kép. Ma az irodában kínomban már az órámat fényképeztem
[link]
[link]
Remélem hamarosan értelmesebb képeket is tudok feltölteni, de alany híján nehéz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
válasz [Anduriel] #185 üzenetére
[link] - az oldal közepén vannak a ''built-in camera''-val készített képek...
Xiaomi 13T
-
[Anduriel]
aktív tag
Ha van esetleg valakinek motorola v3-al készített kép a birtokában , vagy esetleg 1 link ahol van ilyen, az légyszives tegye már be a fórumba. THX!
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
Ricardo
titán
válasz RadeonExClÛB #179 üzenetére
Jók
-
kp78
addikt
Szerintem nagyon jó, de ilyet mostanság nem fogunk fényképezni az időjárás miatt.
Én most indulok egy kis téli fotózásra egy parkba, remélem sikerül jó alanyokat találni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Köszi szépen
Kicsit tényleg feldobhatnánk ezt a topicot, mert nagyon le van ülve. Pedig hasznos lehet, ha össze tudod hasonlítani az egyes telefonok által készített képeket.
Jöjjenek azok a képek„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ByB
addikt
Kósza zöld - [link] - W800i
-
kp78
addikt
Ez egy K750-nel készült kép teljes sötétségben, egy autó hátsó ülésén ült a kislány.
Szerintem nem rossz, csak a felbontást nem tettem a legnagyobbra
[link]
Üdv„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bbazsy
őstag
w800i:
[link]
[Szerkesztve]..
-
AS
félisten
Egyik ismerös csinálta Samsung D600-al!
Bővebben: linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ferenc999
tag
Grat.Tuttam,hogy a Nokia a menő
A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
Jégkokó
veterán
Egy kép amit egy nokia 6230i vel készítettem
[link]A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ferenc999
tag
Nekem ugyan egyszerű Samsung E310 van de tök jó képeket lehet vele nyomni...
Szvsz!A fehér legsötétebb árnyalata a fekete...
-
sbazsi
veterán
Azért a lap szerkesztői is feltehetnének ide képeket, ha tesztelik a mobájlokat!
-
Algieba
őstag
Rég jártam erre, feltettem néhány új képet a Vegyes galériába a képtáramba. A telefonom még mindig a P800-as.
Bővebben: linkA tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tuskooo
addikt
Motorola v300, egy szegedi napnyugtakor akcióban
Bővebben: link -
S.J.M.
senior tag
Bővebben: link
bocsekEgyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
-
Jégkokó
veterán
válasz Segnior_Barthez #154 üzenetére
Milyen A60 al csináltad?Mert a siemens A60 ban nincsen kamera és kötve hinném hogy az tudna ilyen szép képet csinálni
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Segnior_Barthez
senior tag
A60
www.kep.tar.hu/arcz/27662887/5673006#2
[Szerkesztve]https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Nimrod
addikt
O2 X2-essel készült kép nincs valakinek? Régebben még azon a telón gondolkodtam, csak a kis memória és külföldi oldalak rossz visszajelzései miatt vettem inkább mást.
-
Agamemnón
csendes tag
Kedvenc képem, gondolom megmutatom nektek. Motorola A1000-essel készült.
A minősége se rossz, nade a tartalma! Örülnék ha hasonló grafitik ''éktelenkednének'' itthon is.
Joergie -
MODERÁTOR
-
Santses
aktív tag
Hali!
Siemens S65!
Lehet jobbakat is csinálni csak jó fényviszony kell hozzá! -
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #146 üzenetére
Miért lenne olcsóbb a k750i mint a 6230i?Mert tudtommal előfizetéssel a 6230i 59 ezer ft be kerül és a sonyericcson ennél valamivel többe, mert azt hiszem még ujabb a nokiánál
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
-
Nimrod
addikt
Lassan ki kell bővíteni az adatlapot egy olyan mezővel, hogy mobilod típusa.
Lássunk egy szépiás képet is, Se k300i a versenyző.
Gvara
tag
6230i és D500 egyaránt 1.3 MP felbontású.
A kettőt összehasonlítva mintha a D500 egy szállal jobb képeket csinálna. -
boygo
aktív tag
D750i telóval készült képek.
Milyen bogyók vannak a leveleken ?Nem szégyen elismerni ha másnak van jobb ötlete.
-
Jégkokó
veterán
válasz Zoltanfi #135 üzenetére
Szerintem elég jó képeket csinál a 6230i , mert az ithoni 2 megapixeles digit kamerával lehet 1.3 megapixelnél ilyen minűségű képeket.Ha ennyire jók lesznek a képek akkor tuti hogy meg leszek vele elégedve
-
Zoltanfi
senior tag
Az első két kép Schönbruni kastély kertje, a harmadik meg a gödi dunapart.
Még egy kis Bécs:
*moderálva
A képeket linkesítettem, mert túl nagyok, és kilógnak.
Bash -
Zoltanfi
senior tag
Akkoris képek 6230i-vel TELJES méretben:
[Szerkesztve] -
eXodus
őstag
válasz Viktor0610 #136 üzenetére
Gondolom átméretezte, hogy jobb miőségű legyen.
k750:
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Zoltanfi
senior tag
6230i fotók:
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/K_p003.jpg][/url]
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/K_p134.jpg][/url]
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/K_p156.jpg][/url]
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/K_p176.jpg][/url]
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/050919/K_p228.jpg][/url]
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #132 üzenetére
Mit értesz azon, hogy korai softokkal?Mert ha mostanában lesz meg a teló , akkor azon milyen soft lesz vajon?
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
6230 i vel senkinek sincsen saját képje, mert engem ugy érdekel, hogy amit rendesen bárhol csinált.Vagis csak össze akarom hasonlítani azzal mint ami be lett feljebb linkelve oldal, mert ott egy két kép elég pixeles lett
-
Gvara
tag
válasz Viktor0610 #127 üzenetére
Thx
-
Poctar
senior tag
Ezek a képek:
egy Nece616V-vel készültek. -
MODERÁTOR
Görgess az oldal aljára, van egy pár -szvsz. jó minőségű- kép...Xiaomi 13T
-
HERR Z
veterán
egész jók ezeka képek, főleg azt nézve hogy kártyásan 35k a teló.Isten biza tetsziklehet a csajom kap egy ilyet...mondjuk kiváncsi lennék nem kicsinyítve is ilyen jók-e a képek
csak hogy a topichoz is adjak valamit:
K750-es képek még a halála előtti korból/holnap kapom az újat, amin majd újabb soft is lesz valszeg/
cicás:
Kiristálypoharas makró:
3 hörcsögös kép: a második és harmadik üvegen keresztül fotózott
Balaton:
Gólyatáboros vártúra:
2 csigás makró:
Vannak még jók de azok személyesek
[Szerkesztve] -
Gvara
tag
6230i képeket még senki nem linkelt
Pedig kíváncsi lennék rá -
-
annulus
aktív tag
a topiknyito valoban figyelmetlen volt, viszont azon problemazni, hogy a ''tied-e'' az egyetlen topik ebben a temaban vagy pedig sem, teljesen folosleges.
ebben a topikban mar 120+ hsz van 1 honap alatt, a tied 2 honapja stagnal a 3nal...nem kotozkodni akarok, megertelek teged is. de a jelen helyzet azt sugalja, hogyha valamelyiket bekene zarni az a tied lenne
szerk: szinten jo otletnek tartom ez a topikot. csak sajnos eleg keves kep lat napvilagot itt
alapszabalyok koze belehetne tenni, hogy aki fenykepezos mobillal rendelkezik, es a tipusaval keszitett kepek meg nem talalhatoak ebben a topikban, annak kotelessege feltenni par kepet! (ellenkezo esetben ban)
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Lehet fura a gondolkozásmódom, de ezt a topicot miért nem zárjátok be, kedves moderátorotok?
Ha én nyitok egy topicot és van hasonló topic, akkor az enyémet rögtön bezárjátok. Az utóbb is sikeresen bezártátok a totyomat. Azóta semmi infót nem kapok. De sebaj.
Ne értsétek félre, semmi bajom veletek és a Ph-val. Ez a kedvenc oldalam és szinte mindig itt vagyok, ha tehetem. De miért én? Kiszúrtatok magatoknak?
Másik Toty: Bővebben: link
Sorry Sbazsi, hogy ilyet írtam, de volt már ilyen témában nyitva toty.
Egyébként szerintem is jó egy ilyen toty, mert sok digis mobil van a világon.
[Szerkesztve] -
annulus
aktív tag
nahat akkor sagem my-v76: Bővebben: link
es ami kimaradt onnan, koszonhetoen a bugos galerymnek:
[Szerkesztve] -
blackmoto
senior tag
válasz blackmoto #119 üzenetére
Majdnem elfelejtettem:
10x optikai zoom (e398+norconia... )
[Szerkesztve] -
blackmoto
senior tag
Én emléxem. Volt t310-es + mca25 kamera, és már rohadtul bánom, hogy eladtam. Itt van pár kép amit anno vele készítettem. Ami nem vga, azt kisebb beállításban lőttem.
A bajai dunahídról
Egy virág a kertben
A kutyám
A kedvenc képem róla. (mca25-el)
[Szerkesztve]
Ezek pedig Moto e398-cal
Egy süni az éjszakában
A Petőfi-híd Sugovicán
Samy
(ez a 2 kedvencem képem róla e398-cal)
Lazy Dog
[Szerkesztve] -
annulus
aktív tag
holnap teszek fel kepeket amiket Sagem MyV-76 -al csinaltam
-
MODERÁTOR
-
Digital
addikt
válasz Viktor0610 #113 üzenetére
Neked mi a véleményed a 9500-ról?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
MODERÁTOR
-
Fred23
nagyúr
válasz Viktor0610 #113 üzenetére
A teszt is szuper. -
MODERÁTOR
Görgess lefelé az oldalon, itt találni fogsz pár, a 9500 kamerája által készített képet!!!Xiaomi 13T
-
Digital
addikt
Itt egy hasonló témát boncolgató oldal: Bővebben: link
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Fred23
nagyúr
UP !
Nokia 9500-val valaki ? -
acer_
aktív tag
Olyan nincs, hogy nincs, mert akkor van.
Ize, elegge reklamoztak anno, h igymegugy communicam, szoval, aki nyitott szemmel jart, az tudja, h volt/van hozza kamera. Amit utan meg egy jo darabig hasznaltak (t300-t310-t230).
Sot, tovabb megyek, nem csak egy kamera van hozza!
mca-10, mca-20, mca-25 (ez volt nekem), mca-30 (ezt a t230 kornyeken reklamoztak, mint ujdonsag)
Akit erdekel a tema, javaslom guglizzon, vagy latogassa meg az alabbi forumot Bővebben: link
meg ennyit a vegere.. Bővebben: link -
acer_
aktív tag
Ha mar nyilt ez a topik, gondoltam, linkelek par kepet en is.
6600:
T68i:
Bővebben: link (Ki emlekszik meg ra, mi ez?)
Nimrod
addikt
-
Newsaw
csendes tag
Igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal