Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok, forza motorsport 7-et hol tudom megvenni minél olcsóbban pc-re? Forza horizon 4 után gondoltam jó lesz ez is
-
bence188
tag
válasz
Kisgépkezelő #19225 üzenetére
Köszönöm szépen működik!!! Kb 1 éve játszottam vele utoljára és gondoltam újrakezdem, kimentem már a gyakorlatból.... De igazad van, nem a legjobb az átvezetőket végignézni...
-
bence188
tag
Sziasztok, szeretném újrakezdeni az elejéről a forza horizon 4-et, de sehol nem találom hol lehetne. Tudnátok ebben segíteni? előre is köszönöm!
-
bence188
tag
Sziasztok, nemrég vettem meg a FH4-et és laggol, belassul időnlént. i3 8100 Gtx 1060 3gb-os gépem van, azzal nem lehet gond. Közepes-magas beállítások mellett 100 FPS körül van és belaggol néha. Próbáltam a fix 30, 60 fps-t, de annál is. Új videókártyadriver van fent, tudnátok esetleg erre valami megoldást? Elég drága játék volt, így dühítő nagyon. Segítségeteket előre is köszönöm!
ÜDv.: Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest