Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• energomatt

őstag

válasz HantekDSO #19480 üzenetére

Ellenőriztem, függetlenek az érzékenység beállítások is. Azért, hogy egyértelmű legyen, leírom a profilok kezelését, legalábbis, ahogy én kikísérleteztem, mivel normális leírást erről sehol sem találtam. Tehát van egy kiniiduló állapot, amikor egy adott géptipus be van töltve és az összes kontrol fajta azzal a névvel szerepel a betöltés után, amit adtál neki. Tehát a billentyűzet és a joystick, vagy ha van több ilyen azok is ugyanazzal a névvel szerepelnek, egyszerűség kedvéért legyen csak kettő, keyboard és joystick. Ha ezt a gépet használtad, mielőtt egy másikat állítanál be, kilépsz a szimulátorból és újraindítod a PC-t! Egy újabb FS betöltés után kiválasztasz egy másik repülőgépet. Ekkor a keyboard és a joystick valami eredeti profilnévvel jelenik meg. Elkezded a keyboarddal. Kiválasztod azt a korábbi gépnevet, amit már beállítottál, mint etalont. Azután a fogaskerékre kattintva a legördülő menüből a legfelsőt választod a profil duplikálását. Átírod a nevet erre a jelenlegi gépnévre. Ugyanezt később megteszed a joystick esetében. Átállítgatod amiket éppen akarsz. Mented. Használod. Legközelebb, ha ezt a gépet választod induláskor, meg kell jelenjenek ezek az átírt nevek és az ehhez tartozó minden beállítás.

Új hozzászólás Aktív témák