-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz lacy86 #71050 üzenetére
Nyilván fognak változni a számok, de jól áll az imdb-n és a rottyantott paradicsomon is. Az indexes cikk is kiemeli, hogy várható volt, hogy nem kezd úgy, mint jóval ismertebb kollégái. Nem arról van szó hogy rossz, csak az érdeklődés alapból visszafogottabb. A következő 1-2 hétben kiderül, mennyire jön be a tömegeknek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
HuMarc
veterán
-
Enton
addikt
válasz lacy86 #57759 üzenetére
Végre egy lista, amin ott a spongyabob!!!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
atike
nagyúr
válasz lacy86 #54026 üzenetére
A Kavarás oké... A Nagyfiúkból is az első. A második szerintem már erőltetett lett. A Jack és Jill nekem picit sok. Az Apa ég-et bevallom férfiasan - kihagytam...
Ellenben jó volt még szerintem a Kellékfeleség, a Csontdaráló, a Golyóálló és igen, az 50 első randi is...
-
pohár
félisten
válasz lacy86 #51375 üzenetére
Act of Valor talán?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
veterán
válasz lacy86 #44671 üzenetére
Ha az eddigiek tetszettek, akkor ez is tetszeni fog.
Ha az eddigiek nem tetszettek, akkor ez sem fog.Nem neked szól:
Persze ami tetszett valakinek 10 évesen, az nem biztos, hogy tetszik neki 17 évesen is"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Integra
titán
válasz lacy86 #44669 üzenetére
ezt most komolyan írod? vagy ennyire megtudtak vezetnI? pontosan lehetett tudni, hogy mi várható ok, csak pár modortalan bunkó írta le a frankót, hogy mi lesz, köztük én is, és mint ilyen, nem vagyok túlságosan ezért szeretve, mert lélekbe gázoló vagyok
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dokee78
félisten
válasz lacy86 #41433 üzenetére
Épp most néztem meg én is:
Jack Ryan: Shadow Recruit 80%
Az első felénél csalódni kezdtem,de az utána lévő akció kárpótolt érte.
Kérek még ilyen kém/akció filmeket.
Jól láttam,nyomokban "lens flaret" tartalmaz? -
-
gyuromoj
veterán
válasz lacy86 #37698 üzenetére
A Disney esete az IMAX-szel
Pár premier dátum:-A Fantasztikus Négyes 2 premierje 2017. Július 14.-én esedékes.
-A Farkas folytatása szintén 2017-ben esedékes, pontosabban 2017. Március 3.
-Egy még be nem jelentett Marvel projekt is dátumot kapott: 2018. Július 13.
-Ridley Scott egyik készülő filmje, ami még címet sem kapott még, 2016. Március 4.-én kerül mozikba.
-Liam Neeson is visszatér a Taken széria 3. részébe, ez jövő Január 9.-én kerül vászonra.
-Daniel Redcliffe által eljátszott Frankenstein is jövőre jelenik meg, ám ebben az esetben csúszásról van szó: 2015. Január 16. helyett Október 2.-án jelenik meg.
-Matthew Vaughn The Secret Service filmje premiert cserél Vince Vaughn eddig be nem jelentett alkotásával, így előbbi 2014. Október 24.-én kerül vászonra, míg utóbbi 2015 Március 6.-án kerül bemutatásra.
(#37708) KisTücsök
Azt kihagytam hogy Smaug hangja és az egész felépítése, megjelenése, jelleme, természete telitalálat lett.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!