Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz Pearce #157491 üzenetére
Batman
jól meg CGI-zik hogy pattog ide-oda. Amúgy fura hogy ilyen lassan jutottak ide a DC-nél, a Flashpoint Paradox animációs film is már 10 éves, és elég jó fogadtatása volt. De legalább merítenek belőle, még jó is lehet. SuperKaren mondjuk nem tetszik, nem túl egyszerű lehet manapság Hollywoodban szőke fehér nőnek lenniMichael Keatont [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
válasz Komplikato #157492 üzenetére
Nem akarom elhinni, hogy
. Remélem lehet hinni Gunn-nak és tényleg az egyik legjobb képregényfilm lesz, ennél nagyobb potenciál a DC-nél max a Crisis on Infinite Earths-ben van.Michael Shannont rávették, hogy visszatérjen Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Komplikato
veterán
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-
törölt tag
Próbáltam most Etelében fotózni aberrációt de nem látszik a képeken Mondjuk ha hunyorítok én se látom, lehet mert az Arena 4 képe sem olyan éles mint egy rendes film?
-
Komplikato
veterán
The Flash
Hellooo Batman! Heh. Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Pearce
aktív tag
The Flash – Official Trailer - na jó, ezt nem gondoltam volna, hogy ekkora hype lesz
-
Miklós315
aktív tag
Vozvrashchenie (The Return / A visszatérés)
Jóféle családi film, melyben az apa 12 év után betoppan két kamasz fia életébe, majd, mintha mi sem történt volna, elindulnak horgászni...
Zene, tájak, színészek/karakterek rendben, a hangulat erős, a dráma komótosan halad előre hőseinkkel együtt. Tetszett, ajánlom.#értékelés
"Szerintem."
-
devil-k
nagyúr
A tengeri fenevad
The Sea Beast
7/10
#netflixEz egy egész jó animációs filmre sikeredett, tetszett. Az eleje kicsit unalmas-vonatott volt, de aztán beindult a dolog. Volt benne egy-két olyan Godzilla vs. King-Kong jelenet, de adta. Hogy Oscart adnék-e neki (mert hát jelölték)? Jó kérdés. Inkább, mint a Pirula Pandának.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Mik76
senior tag
válasz Bad Pritt #157476 üzenetére
Az Underworld 1 szerintem teljesen vallalhato volt. Ha jol emlekszem azt forgattak Mo-on.
A League-tol ott kaptam vegleg agyverzest mikor a hajo tatjan beszelget fenyes nappal a vampir valakivel... A vampir. Nappal.
Ispy
Amugy a ket film valoban hasonlo emlekeket ebreszt. Remes forgatokonyv, ocska latvany, meg ocskabb vfx. Sulyos.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Bad Pritt
félisten
Az a post-LotR pár év egy elég sötét időszak volt Hollywoodban, mikor minden jöttment azt hitte, hogy megtalálta a következő aranytojást tojó dark/high fantasy franchise-t és általában egy filmet éltek meg.
Így húsz év távlatából vicces azért belegondolni, hogy végül az Underworld lett mind közül a legsikeresebb, kedvencem a wiki névjegy eredeti mű sora:
Végülis...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Mik76 #157469 üzenetére
...a 2004-es? 3 főre 2x2liter zweigelt (+2liter toma meggy) után vállalható volt
#157470: ...te nem a szövetség-re gongolsz? az is kb akkor készült, de az abszolút nem tetszett (újra kéne nézni 1-2 ilyen b-mozit így +20év után)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Mik76 #157464 üzenetére
...nálam időnként előkerül és szerintem bőven megállja a helyét mondjuk én a 40-50 éves Alien filmeket is nagyon szeretem... Riddick sorozatból nálam az 1. rész a nagy kedvenc, mert az inkább horror és nagyon jól átjön a klausztrofób atmoszférája (2. résznél erős váltás volt fantasy/scifi irányba és a horror elemeket is háttérbe szorították... sokkal "komolyabb" alkotás, de nekem a faék egyszerű első rész jobban bejön )
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Bad Pritt
félisten
válasz Mik76 #157464 üzenetére
Pitch Black még ma is működik, egy fasza kis retro 90-es évek akciófilm, a Chronicles of Riddick már kevésbé, a harmadik már abszolút nem rémlik, szóval az első kettő legalább annyit fel tud mutatni, hogy emlékszem rájuk. A két játék nagyon jó viszont (Butcher's Bay, Assault on Dark Athena).
Az azért érdekes adalék ezekhez a filmekhez, hogy zajlott egy kis hmmm... adóoptimalizáció Vin részéről a saját gyártó stúdióján keresztül, még asszem talán nyomoztak is utána, mert 2004-ben a harmadik legnagyobb költségvetésű film volt a Chronicles a Van Helsing meg a HP3 után és ez nem igazán köszönt vissza a vásznon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mik76
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz KISDUCK #157462 üzenetére
Oké, csak azt írod, ne csesszék el az újat gagyi CGI-jal, mikor az első kettő telistele volt szarabbnál szarabb vizuális effektekkel, a harmadikra meg már senki sem emlékszik.
A Pitch Black-nél még el lehet nézni, hisz kis költségvetésű független film volt, de a Chronicles of Riddickre elszórtak 100 milliót és elképesztően gázul nézett ki már moziban is. Annyi mákja volt annak a filmnek, hogy a Scooby Doo 2 elvitte a legszarabb VFX elismerést abban az évben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KISDUCK
addikt
-
PuMbA
titán
válasz Bad Pritt #157449 üzenetére
A CGI víz még mindig kegyetlen és ahogy mondta a csávó, gyakorlatilag megoldották az összes problémát vele kapcsolatban Még maradhatott pár százalék a 100-hoz, de nincs hova fejlődni benne.
lezso6: Én is arra gondolok, hogy nem csak a vetítőtől van. Azért ennyi rossz vetítő nincs a mozikban.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #42308056 #157396 üzenetére
Izé, a kromatikus aberráció nem a szemüveged miatt van?
Nézd a fenti képet és közben csinálj köröket a fejeddel. Nem kell még közelről meg belenagyítani sem.
Ha a szemüveged bontja a színeket, akkor 3D hatású lesz a szöveg és össze-vissza kitüremkedik a pirosból, ahogy a fejeddel körzöl.
Én legalábbis ezt látom, pedig ez egy nagyon jó szemüveg (Hoya Nulux Identity V+ lencsék), annyira nem bontja a színeket, csak hát van rajta a -4 dioptria mellett oldalanként 5-5 prizma.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #157455 üzenetére
Hát attól félek hogy ezek a megoldások a minőség rovására mennek. A "Riddick" filmeket mindig szerettem, elég érdekes és jó kis scifik voltak, nem kéne a következőt sörhassal, dublőrrel, cgi/vfx-el meg agyon vágással elb@szni, akkor inkább csináljanak animációs filmet megint.
-
Bad Pritt
félisten
Furya alcímmel érkezik új Riddick film, az eddigiekhez hasonlóan David Twohy rendezésében, Vin Diesellel a főszerepben.
-
Drizzt
nagyúr
A bálna. Részemről 7/10. Itt is lett a végére azért elég sok síkja a történteknek. A végére szerintem a fél mozi bőgött, bevallom én sem voltam kivétel. Jó volt, de nálam Aronofsky-nál továbbra is a Mother a csúcs. Ami tudom jóval megosztóbb ennél, de nekem nagyon tetszett. Ezt viszont egyszer elég volt megnézni.
I am having fun staying poor.
-
Bad Pritt
félisten
-
Miklós315
aktív tag
válasz oriic #148420 üzenetére
Nowhere Special (Az örökbeadás)
Nagyon szomorú, mélyen érzelmes, felelősségteljes film.
Mellé még a My Life (Életem) c. filmet tudom ajánlani, szintén minőségi, de ez eggyel könnyedebb hangon tárgyalja a drámát.
#értékelés
"Szerintem."
-
Pitterix
őstag
Szerethető magyar vígjáték.
Még a végén megszeretem a magyar filmeket."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Ez amúgy az utolsó F&F lesz vagy ez ilyen part I?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
beletört a bicskám pár filmbe, egyszerűen nem tudom beszerezni őket. iráni darabok, nem lelem sehol még nagyon illusztis helyeken sem. esetleg van tippetek, megköszönöm, privátban is.Jafar Panahi: Ayneh (1997)
Tahmineh Milani: Two Woman (1999)
Jafar Panahi: Dayereh (2000)
Maryam Shahriar: Daughters of the Sun (2000)"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
válasz KISDUCK #157436 üzenetére
Wtf, eszembe nem jutott volna Vin Dieselt nem fehérnek nézni. Mókás ez, a nácik voltak ezzel így, hogy aki csak 99% fehér az már nem fehér. Habár mondjuk USA-ban még mi sem számítunk fehérnek, hisz kelet-európaiak vagyunk. Háááh, Ámériká.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
KISDUCK
addikt
válasz diablo1984 #157435 üzenetére
A színészről van szó. Rosszul írtam az apa dolgot, nem ismeri a biológiai apját és magát színes bőrűnek tartja.
-
mephi666
nagyúr
válasz diablo1984 #157432 üzenetére
...ja nem gond: "családban marad"
-
diablo1984
veterán
válasz mephi666 #157431 üzenetére
de elvilrg az erőző részekben kisgyerekként nem volt csoki.
Bár mostjuk a Fast szériábanezeket megmagyarázni felesleges dolog, meghalnak az emberek, meggyászolják és pár rész múlva feltűnik, hogy minden ok, a fizika törvényeiről nem is beszélve. Biztos itt is a kissrácot megsütötte a nap. -
mephi666
nagyúr
válasz diablo1984 #157430 üzenetére
...történt már olyan, hogy fehér párnak sötétbőrű utódja született és szó sem volt megcsalásról: nagyi kapott rá a csokif*szra és a genetika pedig úgy dobta ki, hogy az unokán látszódott ez meg baromi ritka eset, de létezik ilyen
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz diablo1984 #157410 üzenetére
Hát...lehet Elena családjában valahol korábban voltak göndör hajú felmenők valahol Braziliában
Live-Die-Respawn
-
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #157411 üzenetére
...ja, de ha alapvetően látványfilmet akarnak, akkor a látvány legyen már rendben ...ez így "barátok közt, autókkal"
#157418: ez a kép konkrétan olyan, amilyeneket haver küldözget, hogy "miket tud AI-val generáltatni" kb a következővel szerintem hasonlót tudna dobatni: "VD egy autóban ülő csávóhoz beszél, a háttérben meg felhőkarcolók vannak"
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #157415 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ez hogy jött össze, de elég hardcore egy több száz milliós filmtől:
Itt Vin konkrétan bent csücsül egy félig világított stúdióban, miközben a vetített háttér szerint tűz a nap. Anno OKTV-re készülve a mi filmjeink is voltak ilyen minőségűek egy esküvői videós segítségével.
100% amúgy, hogy dolgozni fognak még rajta, ezt így tuti nem küldik moziba, mert már a Super Bowl-ra kimenni ilyennel is elég égő...Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
Super Bowl alatt előzetes:
-
cyberkind
félisten
válasz diablo1984 #157410 üzenetére
Ezek a PC genek a jövőben.
-
mephi666
nagyúr
válasz #42308056 #157407 üzenetére
...meg a büdzsét a family helyett költhette volna inkább a cgi-re, mert itt-ott asylum szintet súrol
-
törölt tag
Az a legnagyobb baj ezekkel a F&F filmekkel, hogy a látványos meg őrült akciókon kívül van még bennük legalább másfél óra tetű unalmas fos! Miért kell túldrámázni, meg már mindenki mindenkinek a valakije huszadágon!
Meg valaki szóljon már Vin Dieselnek, hogy ne így tekintsen a Fast Sagára:
Nem néztem amúgy végig a trailert, mert MEGUNTAM! Majdnem 4 perces, kétszer olyan hosszú mint egy normális előzetes! Tiszta hülyék!
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz oriic #157403 üzenetére
Elég fura világ jön ha mostantól bármely halott színészt feltámaszthatják
Amúgy jó kis sztárparádét hoztak össze az utolsó (?) részre. Szinte mindenki benne van a korábbi részekből, kivéve Rock, de hát azt tudjuk miért nem.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oh, te jó ég.
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
meglett már, hogy ki a fene ez az Edward Drake? és hogy tudta Willist ennyi f*sba belerántani?
termékeny, mint Uwe Boll fénykorában és sorban ott van 3 Detective Knight film Bruce Willis-el, abban a Paradise City-ben meg Travolta, Stephen Dorff... plusz Noel Gugliemi, akit tuti felismer mindenki: ő a középamerikai kartelltag megtestesült, 2 lábón járó sztereotípiája
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest