Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Meghivott #8519 üzenetére
Szerintem tőlem hallottad ezt.
Ki lehet húzni csak okosan kell csinálni, úgy tenni mintha megindulnál 16-osnál meg szép lassan passzolgatni (finesset fogja úgy is várni így körözni fog a cdm-mel) és visszafelé passzolni egészen a kapusig.
Gusztustalan ? Nem hinném hiszen labdarúgáshoz tartozó elem a labdatartás (City, Barca, mostanság Liverpool is . Kérdem én az nem az hogy valaki long ballal operál és 40 méteres labdákat ad nyíl egyenesen ? Vagy 0-24 constant pressure (ami mellesleg nem is az hanem Man mark mert a fifába nem egy játékost támadnak meg mint az életben és hibára kényszerítik hanem embert fognak és mielőtt atvennéd megelőz a játékosa.)Nem mellesleg életképtelen taktika a fifában mert baromi könnyű keresztlabdát adni ami a high pressure (ha az lenne) legjobb ellenszere.
Inkább tartsa valaki a labdát mint hogy ezeket a kicsit sem lehetséges dolgokat alkalmazza -
Geradossz
aktív tag
-
-
Tajték
senior tag
válasz
Meghivott #7550 üzenetére
Ezzel kb meg is győztél, mert ha jobban bele gondolok Navas-al sincs semmi bajom, nem tartom rossznak a játékban
Ezt meg is beszéltük, jön Cou! (kicsit félek tőle hogy lassú lesz LM-be amikor meg kéne ugrani kontránál, de cserébe középpályán hasznosabb lesz, mert az LM-RM -en nekem rajta van a "cut inside")
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Meghivott #7018 üzenetére
Nem tudom, talán a 84-es játékosok? A grafikonok szerint igencsak az alsó határon van az áruk.
Nézegettem OTW-ket is, de eléggé orosz rulett a dolog. 85-ös lapok drágák, a feljebb lévők is. 2 hete több lap is fele ennyi volt. 84-es IF nincs jó áron, Ilicic is 17k nálunk. -
Tajték
senior tag
válasz
Meghivott #6405 üzenetére
fullra feltolják a védelmi vonalat + constans pressure + D Pad lefelé és "team pressing" + D Pad felfelé és "offside trap" ezzel kész a full totális pressing
más:
Most tesztelek egy felállást, a 3-4-2-1 -et, full balanceden minden, eddig jól működik. A lényeg hogy az LF és RF kapja meg a "false 9" -et és ezzel gyakorlatilag van egy komoly középpályád és 3 csatárral játszol egyszerre! Mert visszajönnek labdákért nem a széleken várják a zsugát, de amint az egyik oldal birtokol akkor a másik beindul. Nem kell oda speedy csávó, inkább Coutinho tipusú gyerekek
-
Tajték
senior tag
válasz
Meghivott #6386 üzenetére
Most rápróbáltam a balanced - balanced -re, 3 meccsel 3 különböző felállásban, 2 win, összesen 2 gólt kap és jóval többet lőttem. Ezzel nem azt mondom hogy hú de jó vagyok, mert messze nem!
De most éreztem azt hogy én irányítom a meccset. A támadások jól mentek, a védekezés még jobban. Így az előző fifákra emlékeztetett. Végre stabil voltam hátul, egyik másik beállítással sem éreztem ezt, úgy éreztem hogy ha belenyulok akkor káosz van.Biztos hogy az én gyengeségem, de azt érzem a 3 felkínált védekező és 3 támadó tipusnál hogy túl szélsőséges. Talán a long ball a még játszható, de ez a fast builkd vicc, mindenki előrerohan és nem lehet felhozni a labdát, egyérintős focihoz való kontrákra csak.
Na még tesztelem, köszi
-
endalon
csendes tag
válasz
Meghivott #5814 üzenetére
Én először a DS4et szoktam indítani, utána a controllert, utána a játékot, eddig nem volt vele problémám.
(Olyan érdekesség volt, hogy valamiért eldobta a controllert a játék, aztán amikor visszajött, akkor minden hang fel volt gyorsítva. Héliumot szívott kommentátorok meg visító szurkolók, úristen)Vezeték nélkül használva amúgy tök jó lehetőség, hogy a fény színe a töltöttség alapján változik (100% zöld, 0% piros)
-
arpo04
őstag
-
MdewC
nagyúr
válasz
Meghivott #4490 üzenetére
Nálunk basic.
Tuti bugos, mindent (is) véd.
Lori: div 3 és szinte minden meccset nyerek vagy döntetlen, néha lemákolnak. Kár, hogy sokkal többet szól bele a gép a meccsbe, mint tavaly.
Styler: miért ne lehetne leírni. Én se fogom magamban tartani, hogy egyelőre a 18-ban kevesebb hiba volt.
-
dejvid8
őstag
válasz
Meghivott #4277 üzenetére
Persze, leírom. Én nem gondolom gyengének a támadást, sőt. 2 Csatár, CAM, RM LM folyamatosan segít... + CDM-ek néha feljönnek, főleg Goretzka, de nem gond.
CT: ( a kék csíkokat úgy írom le, hogy pl 6/10-ből, vagyis 6 csíkig van beállíłva)
DEFENCE
Defensive style - CONSTANT PRESSURE
Width - 6/10
Depth - 5/10OFFENSE
Offensive style - FAST BUILD UP
Width - 7/10
Players in the box - 9/10
Corners - 4/5
Free kicks - 4/5Instrukciók (amin változtattam azt írom):
2 ST: Get in behind
CAM: Stay forward
LM,RM : Stay wide, get in behind (itt ha akarod bebírod állítani hogy jöjjenek vissza a védelemhez folyton, nálam ez basic-en van. Néha ott vannak , néha nem , nekem jó így. Igy jobban segítenek támadásban is ha basic-en van.)
2 CDM: Stay back while attacking, cover centerEnnyi azthiszem. Ha van még kérdésed valami szivesen segítek.
-
arpo04
őstag
válasz
Meghivott #4193 üzenetére
Nem hiszem meg merik lepni hogy kiveszik. Aminek ket oka van.
1. Ronaldoval kotottek szerzodest es nem zarult le az ugy. Vagyis felmentes esetleg bizonyithatosag hianya lesz... Ronaldo perelheti oket.
2. Aki pontot vett es abbol nyitotta utolag perelhet mondvan amit megkapott azt elvettek pedig fozetett erte.Pont az usaba allnak ra erre es ott van egy ugyved aki kimondottan erre allt ra. Rockstar is fizetett inkabb 5M dollart csak hanyagolja oket.
Az oldalrol kozoltek folyamatosan leveszik meg tart az ugy. Kivenni pedig akkor fogjak ha bebizonyosodik. -
arpo04
őstag
válasz
Meghivott #4118 üzenetére
Nem erzem kevesnek, igaz wl-be csak most hetvegen fogom kiprobalni. Nagyon be van szukitve a terulet es rengeteget jatszom vissza. Ha kell kereszt labda a masik oldalra. Csak amit biztosra erzek azt passzolom teruletbe hofy veletlenul se kontrazhasson le gyorsan. Ismerosom ezzel a taktikaval ugyan pc-n de elit2 lett wlbe.
-
dejvid8
őstag
válasz
Meghivott #4116 üzenetére
Nem mondanám kevésnek. Egy ideje ebben játszok és eléggé szeretem ezt. Igen, a 4-1-2-1-2 (széles) felállással nekem is az volt a bajom hogy nem is volt CDM-em kb. Most a 3-5-2-vel 1 van biztosan, néha 2, ha Kondogbia visszajön.
Csak hát ha a FIFA azt akarja, hogy mindenképp az ellenfél nyerjen, úgyis az fog, hiába van Varane-om, IF Hernandezem és Davinson-om. Szóval az elején úgy érzem, hogy felesleges egy 300K-s hátvéd trió. Azért akarom kipróbálni az új csapatot, Neymar-ral az élen. Hátha csodákat művelek majd elöl vele. (És Depayyal) -
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Meghivott #3486 üzenetére
Remélem nálad is beválik
Amivel mégszemezek az 5-2-1-2 mert támadásban egy 3-5-2-t lehet kreálni belőle csak a wingbacknek vagy High/High kell vagy Medium/medium (ez a jobb) Azt vettem észre hogy ennél a két work rate típusnál "tartják be" az instrukciókat és erre a posztra feltétlen kell a "fegyelem"
-
Garsza
veterán
válasz
Meghivott #3470 üzenetére
Nem jó a 3 védős felállás idén. Túl OP -k hozzá a beadások. És ha a széleket üresen hagyod nagyon könnyű beívelni és könnyebben megtalálja a középen helyezkedő embereket az ívelő játékos.
Kristof_94 (#3468)
Nekem is kegyetlen gyenge az eredményességem. hasonló statokkal rendelkezem. De majd lesz jobb. -
Z'Z"
őstag
válasz
Meghivott #3013 üzenetére
Túl vagyok a 10 meccsen és eddig még működik, mondjuk érkezett Lucas, lehet kaptam egy kis meccs bónuszt.
(#3011) majnkopf:
Eddig volt nálam H/M és H/H WR-s szélső, most az új versenyző M/M és eddig mindegyik használható volt, szóval tesztelni kell a játékosokat.Én egyébkén már nem is nézek statisztikákat, akit szeretnék és van rá mani kipróbálom.
Így voltam Jesussal is és pár meccs után annyit állapítottam meg, hogy tavaly jobb volt.
Szegényt keresztre feszítették, de hamarosan úgy is feltámad.Egyébként, ha ez jelent valamit, akkor jelenleg Div5-ben vagyok, de olyan meccseket játszottam, hogy csak lestem ki a fejemből.
Legutóbbi is adok-kapok volt, de szó szerint, amit 5:4-re nyertem. Mondom magamban, hogy basszátok meg magatokat az EA-nál, én nem vizilabdát vettem.
Majd este csatolom a képet is, sajna videó nem készült. -
dtrms
aktív tag
válasz
Meghivott #1443 üzenetére
100 euró igen, és majdnem mindent. Az EA játékokat igen és ráadásul az extra verziókat kapod, deluxe bf5, ultimate fifa stb. Illetve az új Anthem-et is egyből megkapod fullosba. Valamint 5-8 nappal korábban játszhatóak a játékok.
A PC-s jelenleg 138 játékot tartalmaz ha jól emlékszem. (tegnap fizettem elő)Szerk.: a majdnem minden alatt értem pl az AC sorozatot, mert az félig Uplay-es, így azt meg kell venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest