Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasa22
tag
Ha màr Futties, tegnap kicsit belenyúltam a csapatba, ès beèpítettem ezt a kèt szèlvèszt.
Kb 20 meccset toltam le velük!Eddig nagyon brutàlnak tűnik mindkèt lap, nàlam UCL Mbappet ès Neymart vàltottàk, eddig úgy èrzem, hogy fejlődött velük a csapat.
A WLben eddig 5W 0L Remèlem vègre elcsípem az Elite3at! -
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94 #39309 üzenetére
Igen, TF nèl akkor kell a màsodik nyomàs mikor elèri a làb a labdàt.
Felpöccinteni pedig az R3 lenyomàsàval lehet, ha erre gondoltàl. -
Sasa22
tag
Flashback David Luiz vagy FS Militao jobb?
-
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94 #39043 üzenetére
Köszi!
Illetve azt lehet tudni hogy a múlt heti wl player pickek miből lesznek? -
Sasa22
tag
Meddig lehet ezt a 200 speciàlis lapot nyitni? Van egy pàr komolyabb packom, hètvègèn akartam elnyitni..
-
Sasa22
tag
TOTS Cavanit pickkeltem 2 hete, hihetetlen a pali, fejjel verhetetlen...60-70. perc környèkèn àll be, ès majdnem megvan a gól/meccs mutatòja.
Màr azon gondolkodom, hogy àtveszi CR helyèt a kezdőben.. -
Sasa22
tag
Nyitom a TOTS pakkot, portugàl zàszló.. nagy troll ez az EA
Màr azt hittem idèn màsodjàra is kisètàl CR..
Na nembaj, majd holnap kipikkelem
Bernardo Silva mennyire jò? Gondolom nem èri meg àtèpíteni èrte az egèsz csapatot.. -
Sasa22
tag
Milyen elvàràsok lesznek szerintetek az Ultimate TOTS SBC-hez?
Illetve meddig nyithatóak ezek a pakkokból? -
Sasa22
tag
Meddig lehet nyitni az Ultimate TOTS lapokat?
-
Sasa22
tag
Igaz nem sokszor szólok hozzà, de minden nap olvasom a fórumot.
Mdewc annó kèzben tartotta a dolgokat.
Kap tőlem is egy szavazatot. -
Sasa22
tag
Most megnyugodtam, hogy nem csak èn vagyok idegbeteg
Letennèm èn.. csak èpp most kezdtem el jàtszani 2 honap pihenès utàn..
Nagy hiba volt... -
Sasa22
tag
Tegnap megint törtem egy kontrollert emiatt a sz*r miatt...
Hogy lehet idegekkel bírni? Van valami stresszoldó taktikàtok? -
Sasa22
tag
Mena Cavani pick..
Valaki màkolta be Neymart vagy Mbappet? -
Sasa22
tag
-
Sasa22
tag
Moments Kluivert megàllja a helyèt màs pozicióban is vagy csak kimondottan csatàrnak hasznàlható?
-
Sasa22
tag
Owenről mi a vèlemènyetek? Megèri megcsinàlni? Kèsőbb menne SBC-be de addig hasznàlnàm
-
Sasa22
tag
Gondolkozom rajta, hogy kirakom Prime Rijkaardot. Megèri a pènzèt?
-
Sasa22
tag
Na lement 10 meccs az új patch utàn..
Èn nem èrzem hogy a finnest megőltèk volna.. most is a gòlok 70% tekert lövés.
A timed finishinget nerfeltèk, jobban " megèri" simàn ellőni mint timeddel..
Viszont a kapàs finnest azt el lehet felejteni, kaput nem lehet talàlni vele..
Szerintem a weak foothoz is hozzà nyúltak, úgy èrzem mintha Salaht kiherèltèk volna, üres kaput nem talàlta el jobb làbbal többször az ötösről.. -
Sasa22
tag
Èn a tavaly kb 1000 packbol nem nyitottam 50k-nàl dràgàbb jàtèkost.. Fèltàvnàl abba is hagytam a FUTot miatta ès megfogadtam hogy a 19ben nem nyitok packot..
Baràtnőm nyit ki mindent.. minden 3. packja walkout, nyitott màr CR-t, Aguerot, Marcelot, Inform lapokat, rendesen èg a pofàm màr.. miközben làtom itt hogy màsoknak semmi sem esik be.. -
Sasa22
tag
Sziasztok..
Az elobb WL-ben jatszottam egy tag ellen.. 70. Percben megszereztem a vezetest es megallitottam, hogy taktikàt vàltsak..
Leallt a fifa instant.. ès beirta nekem losenak...
Èrdekes mert jó a netem, sosem dob ki, ès meg nem tapasztaltam ilyet azelött..
Mèg reportolni sem tudom mert nem tudom a nickjèt -
Sasa22
tag
Ha valakinek van romàn jàtèkosa a klubban az most adja el, 4k körül mennek...
-
Sasa22
tag
Gondolkozom rajta, hogy lecserèlem Sandrot és Fernandinhot Marcelora ès Casemirora..
Mennyire zavaró Casemiron a 62 pace? Shadowal hasznàlható? -
Sasa22
tag
Valaki Prime Hagirol vèlemènyt tudna mondani nekem?
-
Sasa22
tag
Sajnos a hètvègén nem volt időm a Fifàra, igy vasàrnap este 11kor fogtam neki, hihetetlen jó volt a gameplay, nem volt lagg, delay nem k****anyaztam, èlveztem.. Règ volt ilyen!
Igaz hogy csak 13/9ig birtam, de nem bànom.. vègre jàtszható volt a jàtèk, biztos vagyok benne, hogy a szerverek nem birjàk a terhelèst ès azèrt olyan amilyen gameplay màskor... -
Sasa22
tag
Màsnàl is előfordul hogy ha belenyul meccs közben a player instructionsba akkor megbolondul a taktika és hiába àllitom defence-be ugyanugy a csatàrom cdm-et jàtszik és fordítva.. mintha balancen lenne?
-
Sasa22
tag
Liga SBC mikorra vàrható?
Màr igazàn kiadhatnàk a PL vagy BBVA-t -
Sasa22
tag
Tegnap kinyitottam 100 packot, amit 1 honap alatt gyűjtöttem össze...
1 darab walkout volt benne.. A jó öreg CR
Hihetetlen a pali 11 meccsen 21 gól és 6 golpassz.. -
Sasa22
tag
Sandro mennyivel jobb mint Telles? Èrdemes vàltani?
-
Sasa22
tag
Tavaly mikor jott a TOTY?
-
Sasa22
tag
Azt hiszem jelentkezek fejlesztőnek az EA-hez.. Nekem legalabb megvan a 4 àltalànos
Hihetetlen hogy ennyi bugos SBC-t kiadnak.. Bàr, a jàtèk szinvonalàt hűen tűkrözi.. -
Sasa22
tag
Rare players pack, payet 🤣
-
Sasa22
tag
TOTY mikor jön ki?
Ùgy döntöttem addig nem nyitok több packotmajd szaladjanak kifele egyszerre a discard 82es lapok
-
Sasa22
tag
Amúgy èszrevettètek, hogy a frissítès óta a companionban és a ps4en is egyszerre bent lehet lenni a FUT-ban? Ez tetszik
-
Sasa22
tag
Én nem voltam ilyen szerencsès, ma kinyitottam a rank 1 rewardokat, plusz a keddi packokat, 12 èrtelmes packbol egy discard IF jött...
Màs:
Ma lehet vàrni liga sbc-t? -
Sasa22
tag
válasz
KaksziLajos #8975 üzenetére
Milyen lappal hasznaljatok? Nàlam folyamatosan elmàszkàl, ès mindig tesz róla hogy az ellenfèl vèletlenül se legyen lesen..
A 18ban nagyon sokat hasznaltam, nyerte a fejpàrbajokat is, most ezt nem èrzem.. -
-
Sasa22
tag
Sziasztok
Manérol mi a vélemènyetek?
Megèri lecserèlni rà Sont? Sanchezt ès Sanèt próbàltam de egyik sem üti Son lapjàt.. -
Sasa22
tag
Sziasztok!
Kb 20 meccs utàn, lenne egy kèrdèsem..
Màsnak is ennyire nehezen megy a befejezés vagy csak én vagyok ennyire bèna.. 5-6 ziccer kell egy golhoz.. legtöbbször a kaput sem talàlom el.. 18ban a helyzeteim 90%át bevertem, most nagyon nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest