Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Some of the best on-form players from the first half of the season are now dynamic items that will always stay one in-form ahead! See the selection criteria and how the upgrade works 👉x.ea.com/56147
A link nem működik, de nem én írtam rosszul
Ha jól értelmezem, akkor ezek a lapok mindig IF+1 értéken vannak. Minek ez ??
-
getdizzy
aktív tag
Uramm
Milyen lapok 😂 -
Digestive
veterán
Én ma is csináltam mentést, ha feltölt este akkor berakom ide. Benga nagy gólokat lehet rúgni most a sima erős távolival, ahogy Te is írtad! A first touch finesse tovább él, csak máshogy néz ki!
De sanszos, h csak azért működik nálam, mert tele b@sztam a kispadot 47es bronzokkal...
-
MdewC
nagyúr
válasz
pedrak #21587 üzenetére
Igen, csak arra játszottam.
Szerencsére minden fifa tapasztaltom elveszett ebben a 3 hónapban.
Más típusú gólokat soha nem is linkelek.
(eleve a time shooting rossz koncepció volt, felhúzott deffel pláne -> ezzel kapcsolatban szerintem is megbukott a 19)
Illetve semmilyen coin nem lenne sehova átvive, ne is keress semmilyen fogást ezzel kapcsolatban ilyen gagyi módon. /verseny meg pláne nem lesz szerveze így, aki nem látta, hogy csak poén az egész az vagy ostoba vagy feszültséget generál.
A warez szigorúan tiltott ebben a topikban, különösen a coin vásárlás, minden ilyen azonnal törlésre kerül itt, az ea pedig bannol mindenkit!
Téma és hülyeség ezzel lezárva!
-
szabyka95
őstag
válasz
persie666 #21584 üzenetére
Havonta több 10 én vannak akik hozzák a top 100 szintet. Őket mindig húzza a gép? Persze h nem.
A TF pedig pont úgy jó ahogy van most, igazi risk vs reward system alapján működik most.ha zöld akkor jobb a lövés,ha nem akkor rosszabb.
AI defendigrol : az normalis h van dijk magától kifejeli a gólvonalról a labdát,míg egy bronz nem fejelne
-
persie666
tag
válasz
Fifaisshit #21580 üzenetére
Ez a tol a gép duma meg hülyeség. Amúgy szerinted működik a WL ben a Winek szerinti besorolás? Mert szerintem nem. Neked azt tudom, hogy az a tuti, ha sima győzelmek vannak, és összejön a Gold3. Nekem nem ebben van az élvezet.Jó lenne ha lehetne botok ellen játszani,mint Pubg mobilon. Egyik ismerősöm is annak örül.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
persie666 #21574 üzenetére
A kezdonek sima arany csapata van amit tol a gep allitolag
Jah nemA kezdo ne februarba vegye meg a jatekot .
Vagy a kezdo fifas ugyse a felsobb osztalyokban van ha igen akkor meg nem kezdo
Ha meg szeretne jobb csapatot ott van az altalad agyon tolt fifa pont
Szoval teljesen baromsag ez a dolog -
Digestive
veterán
válasz
persie666 #21574 üzenetére
Akkor ennyi erővel amikor a City a bajnokságban a Cardiff ellen jászik akkor csak 8 emberrel állhatna ki, vagy összekötött lábbal??? Azért h csóri kiscsapatnak is legyen esélye nyerni??? Hogy mondhatsz ekkora badarságot?! Isten gyere le az égből!
Akkor elég lenne az online friendly és csókolom!
-
uszid94
tag
Udv mindenkinek mukodik az xbox app? Vagy csak nekem szar? Xd 0x87dd0006 hibat ir ki...
-
Kristof_94
nagyúr
A Newcastle megvette Almiront, hátha kapna egy OTW-t.
-
Santana01
aktív tag
válasz
persie666 #21566 üzenetére
Honnan tudod,hogy én milyen vagyok? Honnan tudod,hogy milyen stílusban játszom?
Szerintem meg kurvára mást se csinálsz csak mindenkibe próbálsz bele kötni és elő adod,hogy mennyire nagy player vagy. Szívesen látnék esetleg tőled valami értelmes,építő hozzászólást is.
-
akooos
veterán
válasz
Santana01 #21564 üzenetére
Ezzel egyetertek, annyi különbséggel, hogy én nem vagyok jó player, csak jatszogatok. Nerfelve lettek az eddigi op dolgok, ezért több meccset nyerek. Ezt a wl-t lenyomom, de lehetséges, hogy ezután lerakom a kontrollert és maximum sbc-zni fogok. Annyi jó játék van az xboxon amibe bele se kezdtem még... így lesz arra is időm
-
Santana01
aktív tag
Azt hiszem MdewC nagyon igazad volt amikor azt írtad,hogy a Fifa 19-nek ezzel a frissítéssel annyi.
25-30 meccs közt játszottam amióta kijött a frissítés és az van,hogy nem élvezem a játékot habár a meccsek több mint felét megnyertem. Vártam a WL-et,hogy hátha jobb mint a Rivals de semmivel.
Az a helyzet,hogy szerintem a Timed Finnest ezek azzal vették ki a játékból,hogy felhúzták az auto védelmet legalább 25-30%-al. Ezzel pedig teljesen szétk*rták a játékot szerintem. Kis túlzással minden harmadik passzba bele blokkol az ellenfél játékosa legyen az csatár,középpályás vagy védő. Az ellenfél 16os vonala körül szinte lehetetlen kapura rúgni anélkül,hogy ne blokkoljanak. Csak a tiszta helyzetből tudok gólt rúgni,általában a kapussal szemben 1v1-ből.
Most az utolsó meccsen vezettem 4-0,le raktam a kontrollert a 70. percben és figyeltem a játékosaimat. Vicc!Maguktól blokkolnak,maguktól becsúsznak a lövésre és ami a legszebb a CDM magától ki sprintel az ellenfél támadójára.
Ennyire még nem ment el a kedvem a játéktól,lenne időm játszani,hátra van még vagy 25 meccs de egyszerűen nincs kedvem hozzá.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #21561 üzenetére
Ne nekem.
Ebből én kimaradok.
Nekem elég ha csak utaljátok a pointot.
-
getdizzy
aktív tag
Ezt garantálni tudom én is.
Képes bárkitől elvenni a labdát, brusztol, a passzai hibátlanok.
Nem az a játékos aki kitűnik folyamat a meccseken, de mindig ott van ahol kell.
Mikor lövésre szánom el magam vele, csakis a 16-oson belülről, lőttem már vele nem is 1 gólt.Egyedüli negatívumként a fejelést hoznám fel ellene, sajnos nem egy torony, de abszolút prémium
-
alite
senior tag
válasz
etaclan1984 #21509 üzenetére
FutWatch-on irtak, hogy a kod alapjan FUT Headliners-nek hivjak a mai promot.
-
chelseafan94
tag
4-4-2 felállást használ valaki a patch óta? Ha meg vagytok vele elégedve, akkor le tudjátok írni a CT-t? köszi
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit #21551 üzenetére
Uhh , szerintem nekem az sok lenne, meg lehet rá is unnánk
De az biztos hogy még egyet legalább kell csinálni még a Fifa19-ben.
-
Darabokra
senior tag
ps4en nem terveztek ilyen bajnokságot?
-
-
Chereiose
addikt
Nyertem egy 11 es párbajt, de nagyon óvatosak legyetek vele. Ugy látom ebbe is belenyúltak, kicsit elhúzod már mellérúgja, fasza lett ez is. És nem csak az én balfaszaimnak, ellenfélnek ronaldinho is lazán mellérúgta. Csak óvatosan.
-
szabyka95
őstag
Eladtam majdnem 200 squad fitnesst, 200 k. A contractokat is viszik 600ba, ma csinaltam vagy 300 kt, s meg mindig televagyok contractokkal, meg bejon beloluk 200k
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #21539 üzenetére
Alapvetően ha a game play rendben van, akkor mindenki működik.
Sztem ne habozz, vedd meg prime Keanet. De csak azt. Shadow. 2 nagy előnye van. Baromi jól védekezik, az egyik legstabilabb védekező. A másik, hogy nem ront passzt. Egyet sem. Lőni nem kell vele. Ha ez a kettő neked elégséges, akkor tetszeni fog. Nekem azért tetszik, mert ezt a két dolgot senki nem hozta ilyen szinten CDM poszton idén. Erre garanciát vállalok.
-
evibly
senior tag
válasz
Fifaisshit #21517 üzenetére
Hétvégén belevetem magam a fennmaradó meccsekbe most már.
Tegnap esélytelen volt, hullaként nem ülök oda, mert agyonvertek
-
dejvid8
őstag
válasz
Grat Akooos!
Én vasárnap estefelé tudok legközelebb játszani, akkor játszom evibly-vel, a döntők döntőjét meg majd meglátjuk Patrik , hogy mikor
-
persie666
tag
válasz
Fifaisshit #21515 üzenetére
Naingolant próbáltad már? Nekem volt ő is. Vagy If Fabinho. Szerintem megüti mind2. Kante pedig jobb náluk.
-
arpo04
őstag
válasz
KaksziLajos #21528 üzenetére
Haza erek megnezem neked. Milyen neted van? Meg net problemam sose vokt, max server.
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos #21523 üzenetére
Sztem azzal a Nat typeval van a baj
Annak Type 2 nek kellene lennie
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #21526 üzenetére
Fifaisshit és Ferkó!
Utolsó figyelmeztetésként kérlek benneteket, hogy ezt a vitát ne itt folytassátok le.
Privát üzenettel a moderátorokhoz lehet fordulni.
Ezen a linken tudtok közvetlenül írni a moderátoroknak és rendezzétek le velük.
Ezeket a kommenteket törlöm.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Fifaisshit #21519 üzenetére
Ja értem, köszy
Nekem pl van vagy 6db Fit5% staff-om, azok összeadódnak? -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit #21522 üzenetére
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos #21521 üzenetére
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Most fel 3ig jöhet akivel még nem játszottam.
Bar hirtelen nem is tudom kik azok.
más
Nálam megint szép kis késés van, 2 meccset buktam emiatt. A passzoknál nyomok egy irányt és erősséget, a távolabbi játékost célozva, aki üres. Erre a jóval közelebbinek adja, aki másik iranyban van, és persze fogják. Labdavesztés, gól. Ez 3x. A vége 3:2 oda, 2:0-ás vezetésről. Így nem jó kikapni. Emiatt a fos miatt.
-
getdizzy
aktív tag
Naaaaaaa
Akárki akármit mond az új patch-el kapcsolatosan, de az biztos hogy a low driven TF visszatért
Tessék csak használni és próbálgatni, nekem eléggé adja... -
RyanGiggs
őstag
Lehet hülye kérdés, de ezeket a staff coaches-eket hogy(an) kell "aktiválni?
Van belőle egy csomó a klubomba, mindenféle fittness, head, stb... -
Fifaisshit
őstag
Nos
Eloszor is had szoljak par szot Gundouzirol :
M/M ellenere ott van a tamadasoknal is es a kozeppalya minden reszen megtalalhato , passzai pontosak nem ilyed meg a compusurenak koszonhetoen ha rarontanak es nem hibazik.
A vedekezesbol pedig nagyon hatekonyan kiveszi a reszet.
Aki eddig gondolkodott a megvetelen mindenkeppen csak ajanlani tudom ot is hiaba tulhuzott kartya csakFelallas : 4-1-2-1-2 (2)
ST - Get in behind
ST - Get in behint
Cam - cross box
Cm - out box, free
Cm - out box
CDM - Stay back
Es az egesz vedelem stay back.Meccs elejen pedig nyomok egy get int es a szelsok tamadjanak.
Ez egy sok kis passzos jatekon , labdakihozatalon alapulo jatek legfokeppen az elso tamado harmason fut az akcio majd a vegen inditasok ha nem zart a vedelem ha igen kispasszok a CAM es STk kozott es loves.
Mivel tomorulo jatek alaojaban veve ez kizepen igy az ellen nem tudja ilyenkor annyira zarni a felfuto szelsok elott a teruletet, igy onnan is lehet operalni
Amugy azt vettem eszre hogy a patch ota meginkabb jo ez az eleje ota hasznalt taktika.A CT pedig a kovetkezo :
-
alite
senior tag
Egy kis befektetesi tipp estere.
Ha komoly eventet villant ma az EA, akkor nagy mennyiseg nyilnak majd pakkok es van egy kifejezetten jo IF az eheti TOTW-ben.
Oscar Wendt Bundes-es LB, most 16k-ert megy, de tegnap 14k-ert el lehetett hozni, este ha bemegy ismet 14k-ra akkor tuti befektetes. A masodik legolcsobb arany IF LB 24K es a nem is oly regi TOTW18-ban volt. Az LB-RB relative hianyposztok es folyamatosan hasznaljak oket az ikon SBC-khez. Nem kell aggodni, hogy sokat nyitnak es lent marad az aruk, mert ezeket szivja fel a piac.
Szerintem ezzel nem lehet befurodni es 1-2 het alatt boven emelkedhet az ara.
-
Darabokra
senior tag
válasz
etaclan1984 #21509 üzenetére
jó, ezzel egyetértek.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Darabokra #21506 üzenetére
Azért ne felejtsük el hogy ha van OTW promo akkor a nyári OTW-ket is újra lehet csinálni. És ott van egy CR lap ami többet ér mint az összes eddigi vagy tavalyi OTW lap
a tavalyi OTW Neymar lap is ilyenkor 1.8M volt, Salah-nak 600k. CR OTW 3.3M jelenleg. Azért elég sokan megfogják próbálni, pláne ha kiadják az utasítást pár youtubernek és máris pörög a promó
(#21508) akisherczeg "FUT Headliners (ez jön ma)" Ezt hol láttad ? Mert a többit én is láttam de ezt nem
-
akooos
veterán
Olvastam egy elég durva feltételezést arról, hogy mi is ez a headliners.....
Headline, mint fő cikk egy újságban. Olyan játékosokról, akikről sok pletyka volt, hogy hova igazolnak most januárban, de mégsem jött össze. Tehát OTW lapok, anélkül, hogy csapatot váltottak volna
Mivel az OTW elég gyengusz lett, így simán lehet, hogy valami hasonlót lépnek meg.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #21492 üzenetére
Pedig az MM-et mindíg meg kell csinálni
Beleteszed a 44 legszarabb játékosodat, helyette kapsz kb. 20-25 még szarabbat.
Ha rendszeresen ezt teszed, eléred, hogy a klubbod csak fos , értéktelen playerekből álljon, és hidd el, ez jobb, mint a bronzok a padon.
Én évek óta ezt teszem, és nézd meg, hova jutottam
-
Digestive
veterán
válasz
Sanyyka #21497 üzenetére
Elsődlegesen azt kell gyakorolni, h az ellen "szemével lássál". Figyeled a játékosainak a mozgását és próbalod kitalálni hova fog menni a passz és abba sávba beleállni. Ez az elsődleges cél. Aztán ha ez nem sikerül akkor lehet támadni a labdást. Ne értsd félre amit írtam. Persze h lehet/kell a CBket is irányítani, de csak akkor ha CMekkel nem sikerül labdát szerezni.
Mégegyszer leírom, a legfontosabb, h a passz irányát előre lásd és labdát szerezz, nem pedig az h fogócskázz 1v1-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest