Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Megértem, hogy miért mondod ezt a rating csökkentést, bár én akárhányszor játszottam fullos csapat ellen (akár 87) nem tapasztaltam ilyet, hogy őt korlátozta volna. Vagy elvertek vagy én vertem el, de nem azért, mert hendi volt ide. Sőt még inkább oda, mert Ronaldo beveri 35ről is ugyebár a szabadot
Az viszont igaz, hogy a kisebb ratinges csapatokkal rendelkezők általában jobban játszanak, ők azok akik tudják "mitől döglik a légy" igazánNem véletlenül vannak a sima rare lapos csapatok irányítói div1-2 körül szerintem.
És nem azért, mert ők nem kapnak hendit meg nekik csalja el a meccset, pusztán a tudás alapján elegendőek oda ezek a játékosok is, bár nem mondom néha jól esne nekem is 1-1 világsztár, de el vagyok nélkülük
ráadásul igazság szerint nem dolgoztam meg értük szóval nincs is kesergés utánuk a részemről. Bár én rengetegszer kaptam ki szerencsétlenség miatt így is (kapusomról ellen elé pattan és hasonlók, szögletből gólt kapok), de ez az én keresztem úgy néz ki
(#25903) Stylerr: ezt mondjuk én nem feltétlenül jelenteném ki kategorikusan, hogy Messi jobb játékos
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest