Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Srácok, a codexes verziót sikerült átállítanom magyarra, viszont a Steamest nem engedi. Van erre valami megoldás?sikerült, a Steam kliensbe kell. -
MurdR
veterán
Még 47 órán át 7,5EUR A FS15 a Steamen, ha valakit érdekel.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #3588 üzenetére
Szívesen,
igen magyar
de a youtube-on is találsz videót róla.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #3584 üzenetére
Szia!
Az itt le írtak alapján próbáld meg szerkeszteni.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy üres mappát, és berendeztem magamnak, csak az a gond hogy a teheneket ha megveszem nem ott vannak ahová én a karámot tettem! Kérdés hogy lehetne azt megoldani hogy a teheneket a karámba tegye ha megveszem, ne a régi helyére? Köszi a segítséget előre is!
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Február 22-ig akciós áron megvehető az alap, ill. a gold játék, továbbá az ITRunner és a JCB csomag a Steam-en.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Kicsit gazdálkodástól eltérő kérdésem lenne!! A NVIDIA GeForce Experience miért nem ismeri fel a Farm Szimulátort? Azt írja sajnáljuk de nem találtunk támogatott játékot!! Pedig az NVIDIA listában szerepel a Farm 15!!
-
Giot
addikt
Azt hogy nem abban a könyvtárban van ahol a textúrát keresi.
Hogyha a gép i3d-jét megnyitod notebook-ban (jegyzettömbben) látni fogod az elérési utakat. Már csak azt kell megkeresni hogy melyik "objektumhoz" van rossz elérési út megadva. Meg kell keresned a textúrát hozzá, és lehetőleg a gép mappájába a textúrák közé tenni, majd a megfelelő elérési utat megadni az i3d-ben. -
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #3574 üzenetére
Köszönöm
, A fehér textúra pedig hibás elérési utat jelent. -- ezt hogy lehet orvosolni ?
-
Giot
addikt
Köszi! Ez volt a gond. fixpoint="0>21|1|2" ebből van még három, az elsőt javítottam át és ok. De hivatalosan mindhármat kellene?
Szerk: ez volt a gond de szürke lett a textúra rajta míg eredetileg zöld, és amikor kitekerem a kormányt olyan mintha nem lenne a helyén.
Vagy ne legyek telhetetlen? Örüljek hogy így is helyre lehetett pofozni? -
Jocohun
tag
válasz
n0tr3adY81 #3574 üzenetére
Köszi a választ. Néztem Axsis-ra van állítva. A játékban a bill...kiosztásnál is azt írja ki hogy Axis5. Nem tudom mi lehet a baj mert pl más játéknál nincs gond ott megfelelően müxik.
-
-
height
aktív tag
Sziasztok, annak mi lehet az oka, ha a map megvan nyitva a glants editorral, és különböző pozícióban villog a textúra, illetve eltűnik és fehér lesz minden ? Köszönöm ha válaszoltok.
-
Jocohun
tag
Hali mindenkinek. Tud valaki segíteni nekem? Az a gondom hogy a játékban a játékvezérlőm nem úgy működik ahogy kellene. Be állítom a kormányzás és mikor be lépek a játékba és bármelyik gépet választom rögtön el indul hátrafelé a gép mielőtt még a pedált le nyomnám. Ha le nyomom a pedált akkor el indul előre és ha elengedem megáll és elindul magától hátra felé és a másik pedálra nem reagál. A többi funkció az tökéletesen működik. Ja kormány az Logitech driving force ex. Közike.
-
Wildgreen
aktív tag
Egy kis érdekesség! Legalább is nekem! Még nem láttam ilyet!
[link] -
[-HERO-]
senior tag
Sikerült beszerezzem a kiegészítőt, viszont most újra minden indításnál kéri a lemezt a játék, erre ki tud valamilyen megoldást?
Nem merek cracket tölteni hozzá, mivel eredeti. -
[-HERO-]
senior tag
Ez most akkor a gold verzio vagy nem vagy hogy van ez?
https://cdgalaxis.hu/PC/22645/farming-simulator-2015-kiegeszito-official-expansion.html -
Champ1on
tag
Sziasztok!
Amikor multiba be akarok lépni akkor azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.Mi lehet a baj? A játék eredeti, kb 3 napos. -
height
aktív tag
Sziasztok, olyan hentes, ill. húsbolt objectről tudtok ahol le lehet adni a vágó éllatot, és a hús terméket eladja ? A cukorgyár az ilyen.
-
Fel
addikt
válasz
[-HERO-] #3552 üzenetére
Itt van esetleg ez a Väderstad pack. Van benne több kultivátor, amikhez egyszerűen felcsatlakoztathatsz egy-egy vetőmag és műtrágya tartályt.
-
[-HERO-]
senior tag
Tudnátok ajánlani egy frankó kis vetőgépet amivel egy menetben tudom elvégezni a vetést a talajmunkát és a műtrágyázást/permetezést?
Nem kell brutális nagy, de azért ne is 3 méter legyen a munkaszélessége
Az fsh mapon használnám. -
őstag
őstag
Kicsit bővebben:
Vannak mod mapok amikbe integrálva van a soil mod, ez élethűbb,itt már van különbség a szántás és a tárcsázás között, a szerves és a műtrágya között, illetve van gyomirtás, számít a talaj nedvesség tartalma, ph értéke. Ez jóval bonyolultabb, a sorrend és az időzítés is számít, sok a macera vele, kezdésnek nem ajánlott.
Szántás/tárcsázás
Ha normál mapon játszol, akkor learatott területen első lépés a talaj előkészítése, szántás vagy tárcsázás, a játékban mindegy melyik. Illetve van direktvetőgép is, ami egy lépésben tárcsáz és vet. (mod létezik olyan is, ami még a műtrágyázást is elvégzi egy lépésben az előző kettővel együtt). A szántásnak van olyan funkciója is, hogy területet tudsz létrehozni/bevonni a művelésbe.Vetés
Ha egyszerűbb eszközöket használsz, akkor szántás/tárcsázás után jöhet a vetés (burgonya, cukorrépa és kukorica esetén nincs direkt vetés, bár gondolom mod van erre is).Trágyázás
A trágyázás akár meg is előzheti a vetést, vagy lehet utána is de még beérés előtt. Ez növeli a terméshozamot. Lehet műtrágya, permetezés, illetve ha tartasz állatot, akkor rendelkezésre áll folyékony és szilárd trágya. A játékban teljesen mindegy melyiket használod, és egyszer elég, a továbbiak hatástalanok.Betakarítás
Beérés után jöhet a betakarítás. A termés el is tud száradni, ha nem takarítod be időben, ez azonban kikapcsolható.Állatok
Az állatok esetén létezik termelékenység, ami függ az etetésüktől Ebből a szempontból a marha a legkomplexebb. Sok mod térképen integrálva van a watermod, vizet is lehet adni ez további 10% termelékenység növekedést jelent.Tyúk: viszonylag egyszerű, gabonát eszik és tojást ad.
Birka: füvet eszik és gyapjút ad (raklapon)
Szarvasmarha: füvet, szalmát, szilázst és kevert tápot lehet adni neki. Tejet, folyékony és szilárd trágyát ad (utóbbihoz feltétlenül kell a szalma).
Mod térképeken találkozhatsz még sertéssel, borjúval vagy akár libával is.Szalma
Búza és árpa ad szalmát, ha a kombájnt úgy állítod be. Ezt lehet csak simán felszedni (alap térképeken így tárolni nem tudod, csak közvetlenül a szarvasmarháknak adni, illetve eladni), vagy bálázhatod a későbbi felhasználásig. A szalma szecskázható is megfelelő adapterrel, így készíthetsz belőle szilázst a szarvasmarháknak. A bálák kezelése finoman szólva nem tökéletes bár sokat javult, illetve van mod ami tovább javítja. Vagy olyan térkép kell, ahol van szalma/széna tároló, akkor az egész bálázás kihagyható.Fű
Simán levágod, összegyűjtöd és máris adható a birkáknak, marháknak.Széna
A levágott füvet megforgatod és kiszárad. Így bálázható is. Ha olyan térképen játszol ahol van széna tároló, akkor egyszerűen beleborítod a füvet (nem kell forgatni kaszálás után) és amikor kiveszed már szénaként hasznosítható.Szilázs
Kis mennyiségben viszonylag gyorsan készíthető szénabálából. Fóliába csomagolod és megerjed.
Nagyobb mennyiségben silókban erjeszted. Levágott fű, szecskázott kukorica, vagy egyéb gabona, szecskázott szalma egyaránt alkalmasak alapanyagnak. Betöltöd a silóba (10% töltöttség minimum szükséges), tömöríted, ezután erjeszted.Kevert táp
Szilázs, széna, szalma keveréke. A keverési arány bizonyos határokon belül kell legyen. A keverő gép/pótkocsi jelzi. Sok térképen van takarmány keverő. Ebbe csak betöltöd a hozzávalókat - nem kell foglalkoznod keverési aránnyal - és kapod a kevert tápot. Egyes térképeken van mixfeeder, ami még az etetést is elvégzi automatikusan.Sokat lehetne még írni, biogáz, fakitermelés,deszka gyártás, melegház, illetve egyéb növények témában.
Kezdésnek ennyi is elég szerintem. Így már tudsz konkrétabb kérdéseket feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest