Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Rakodó használatánál nem lehet valahol beállítani az egér érzékenységét?
Fél kilómétert kell az egérrel játszak egy gém emeléshez, és kezd idegesíteni
Vagy esetleg valami mod vagy praktika vagy valami? -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3619 üzenetére
Ha finom volt, Naná!
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3613 üzenetére
Mondjuk ezt a politikát sosem értettem meg, még reklámozzák is nekik a gépeket egy ilyen játékkal...
Biztos vaskalapos öregek irányítják a vállalat ezen részét -
[-HERO-]
senior tag
Hát ha a 17 be bekerülne egyszerre az MF, fendt jondi meg a claas, akkor már nem sok töltény maradna amit el lehetne lőni plussz dlc ként
Bár marad azért még mondjuk Valtra stb. -
[-HERO-]
senior tag
Sikerült beszerezzem a kiegészítőt, viszont most újra minden indításnál kéri a lemezt a játék, erre ki tud valamilyen megoldást?
Nem merek cracket tölteni hozzá, mivel eredeti. -
[-HERO-]
senior tag
Ez most akkor a gold verzio vagy nem vagy hogy van ez?
https://cdgalaxis.hu/PC/22645/farming-simulator-2015-kiegeszito-official-expansion.html -
[-HERO-]
senior tag
Tudnátok ajánlani egy frankó kis vetőgépet amivel egy menetben tudom elvégezni a vetést a talajmunkát és a műtrágyázást/permetezést?
Nem kell brutális nagy, de azért ne is 3 méter legyen a munkaszélessége
Az fsh mapon használnám. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3362 üzenetére
Ezt jol meghajtottad!
Elmaradt a bal hatso 2 es! -
[-HERO-]
senior tag
Ha marad a pótkocsiban cuccos, hogy tudom kiüríteni?
Konkrétan a Siló tárolók megteltek és nem tudom hova önteni.FSH mapon a kaja keverő melletti raktárakba tárolható szalma erjesztett siló a másikba fű és siló, na a sima silóhoz nem tudom leönteni a szecskát, oda mit lehet akkor tárolni?
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3320 üzenetére
A közlekedési tábláknak van valamilyen megfejtése?
még nem tudtam rájönni mitől függ hogy melyiken lehet átmenni és melyikben akadsz el.
Van valami látványos különbség? -
[-HERO-]
senior tag
válasz
ObiGabi #3308 üzenetére
Teljesen igazad van, pont ezert tetszik nekem is nagyon, de az elso oraban rajottem hogy a curseplay es a kenyelem itt felejtos, igy elkezdtem magam csinalni a dolgokat es lass csodat nagyon elvezem, de en nem vagyok curseplay ennek ellenere en magam is elakadok a kombajnal meg a traktorral percenkent 2x.
Pontosan a map a valo eletet szimbolizalja, de ott sincs ennyi akados bokor, legalabb is rendes gazdanal nincs mert kivagja.
Jo gazda modjara el is indultam kidarabolni de 6 ora gameplay utan rauntam
Ha eddig tart kivagdosni mennyi ido lehetett megcsinalni?
Bele sem merek gondolni!
De erre biztosan lesz megoldas es elvezettel jatszhatunk curseplay nelkul! -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3302 üzenetére
Össze keversz én nem szedtem ki semmit sehonnan, fogalmam sincs hogyan kell, szerinted miért szaladgálok a lánfűrésszel
ha értenék hozzá megcsináltam volna a térképet is de sajnos nem értek hozzá, beszámoztam photoshoppal, de valahogy nem tuti a dolog sajna.
Nekem nem az a szempontom hogy 70 el végigrongyoljak a pályán, mert élvezni szeretném a földutakat stb.
Itt még a teleportot se használom mert élvezem hogy járkálhatok.Nem rossz indulatból írtam, hanem építő jellegű kritikának, remélem nincs harag belőle.
Ha ez a bokor téma orvosolva lesz annak vastagon fogok örülni, a térképet meg megszokom -
[-HERO-]
senior tag
válasz
gogabi79 #3300 üzenetére
Én pontosan ezért töröltem a mapot, nagyon tetszik játszanék rajta, de 6 órát öltem bele hogy tisztogassam ezeket a kiálló bokrokat amin léptem nyomon felakadtam mindennel.
Nem tudom ha van kismillió fa benne amin át lehet hajtani akkor ezek MIÉRT kellettek bele, nagyon kár érte.
Plusz maga a térképpel nem vagyok kibarátkozva, egy az hogy átláthatatlan, nincs beszámozva, az alap mapok térképei sokkal jobbak, ezért is kár hogy erre már nem figyeltek.
Maga az elrendezés meg minden tetszik, és továbbra is játszanék a napon, de így nekem nem játszható sajnos, persze nem a térkép miatt hanem a marha sok bokor miattRemélem lesz egy javított verzió majd és végre játszható lesz
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3284 üzenetére
Hmm koszi szepen, akkor meglesz az esti program
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3279 üzenetére
Most kivettem az osszes modot ami a mod mappaban volt, csak a map es az ahhoz tartoto modok vannak bent plusz a karacsonyi mod packbol 3 dolog.
Igy 10 perc van meg csak a mentesben de 3 probalkozasbol meg nem fagyott ki.
Lehet hogy mod lesz a hibas, megprobalom majd kiszurni hogy melyik bolondozik.Egy kerdes, arra nincsen valamilyen mod hogy a terkepen a teruleteket beszamozza?
Mert probalom a curseplayt beloni de igy hogy nincsenek szamok bele keveredek allandoan -
[-HERO-]
senior tag
Az új FSH mapon ha előveszem a láncfűrészt elkezdek vágni vele kifagy a játék
Eddig ilyen problémám nem volt az alap mapokon, valakinek esetleg ötlet hogy miért lehet?
Sajnos muszáj használnom, mert különben elakad a kombájn -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #3256 üzenetére
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
McEacrhan3 #3253 üzenetére
Sikerült megvegyem a 10.90 es nyuszi kombájnt, és nem tábla végi fordulásnál nem hajlandó eléggé vissza tolatni és normálisan ráfordulni az új sorra, ezért minden új fordulásnál elhagy a végén egy darabot.
Valahol nem lehet megadni neki azt az értéket hogy mennyit menjen hátra?
Minden menüpontját átnéztem már de nem találtam ilyet sajnos. -
[-HERO-]
senior tag
Courseplayben nem mozog valaki nagyon otthonosan véletlenül?
-
[-HERO-]
senior tag
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
A gyári mapokon nem lehet valahogy a szilázs garat méretét vagy befogadó képességét megnövelni?
Ez a 20.000 liter pik pakk tele van ha 1x es sebességen játszom.A nem gyári mapokon a curseplay-ben benne vannak ugyan úgy a földek mint a gyári mapokon?
Így jóval könyebb aratni -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2661 üzenetére
Hat akkor az marad sajna.
Tetszik a map csak pont azert mert ilyen szabalytalan lehetetlen leszedetni munkaerovel a termestHa csak a terulet korul megyek korben es azg veszem fel akkor meg nem fogja nekem a cp kiszamolni a maradekot ugye?
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2658 üzenetére
Csak azert furcsa mert az alap ket mapon nem kell csinalni utvonalat az aratashoz, kivalasztom melyik szamu foldet szeretnem aratni es mar lehet is lefele utni a cuccost.
Sajna nadasdfalvan szurke a valaszto lista
Kulon minden tablara megcsinalni az aratasi utvonalat meg huhhh nem lenne egyszeru
Terulet szelet se engedi kiszamolni, pedig a palya betoltesenel a curseplay betolti a foldeket. -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2655 üzenetére
A courseplay működik a mapon?
Sajnos ha az aratás módba kapcsolok nem tudok földet kiválasztani, erre van valamilyen megoldás?Sorry, de már nem engedett szerkeszteni...
-
[-HERO-]
senior tag
Sikerült életre kelteni a mapot, viszont lenne egy kérdésem, a multifruit mod mindenképpen kell hozzá?
Utánna néztem már de egyenlőre nem vagyok úgy elmélyedve a játékban hogy használjam a multifruitot -
[-HERO-]
senior tag
Köszönöm szépen az infókat, estére kipróbálam nádasdfalva világát
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
VarGaB177777 #2637 üzenetére
Köszi a tippet!
Kipróbálom, bár pont a szabálytalan földeket annyira nem komázom mert bevetni se tudom munkaerővel meg aratni se
Ez a pack már tartalmaz mindent ami szükséges a maphoz vagy még le kell szedjek valamit? -
[-HERO-]
senior tag
Tudtok ajánlani egy jó használható mapot?
A gyári kettő kimerítette az érdeklődésem
Esetleg amiben lennének új növények is. -
[-HERO-]
senior tag
Végre nagyjából kezdek rájönni hogyan is kellene használni a curse-t, viszont elég sokat hibázik aminek nem tudok rájönni az okára.
Az egyik nagy gond amit a képen is láttok, hogy egyszerűen kiirja hogy forgalomban van és nem hajlandó beállni üriteni, ha leállítom az útvonalat majd újra elindítom, megy egy kört majd utána beáll, de van hogy akkor sem sikerül neki.
Emelett nagyon sokszor ráfordul a kombájnra fákra stb.
Ez valami beállítási gond vagy bug vagy micsoda? -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2588 üzenetére
Pedig nagyon tudnam szeretni ha most is lenne ezzel a talajdinamikaval egyutt
Na majd hatha a 17 ben benne lesz "gyarilag" -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2579 üzenetére
Ebből kiindulva én még nagyon hiányolok egy dolgot a játékból, mégpedig a gumik lapulását.
Ha megtöltök egy pótkocsit vagy akármire súly kerül tök ugyan olyan marad minden gumi sajnos.
Pedig marha jól nézne ki ha egy pótkocsin látszana hogy megvan rakva -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2575 üzenetére
Azert ez komoly!
Nem nagyon hallottam meg ilyet jatekon belul, de tetszik a dolog, aki komolyan jatszik kap elit tartalmat.
Mi csak sovaroghatunk -
[-HERO-]
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #2572 üzenetére
Es privaton akkor csak olyanok jatszhatnak akik spanok a keszitovel es veluk megosztotta?
Vagy hogyan dontik el ki jatszhat rajta es ki nem?
Vagy hogyan vedik ki hogy mondjuk valaki ittas allapotban ne ossza meg a mapot?
Lehet vedeni jelszoval?
Bocsi ha marhasagot kerdeztem. -
[-HERO-]
senior tag
Pár játékórát beleöltem már a játékba, de soha nem esett még az eső, most esett, lemosta a gépeket marha jól nézett ki!
Ennyire ritkán esne az eső, ez normális?
Valamint az esőnek van hatása a vetésre?
Ha igen akkor eső hiányában megéri locsolni valamivel esetleg? -
[-HERO-]
senior tag
-
[-HERO-]
senior tag
A follow me modot be lehet úgy állítani hogy ha a kombájn balra fordul ne akadjon bele az őt követő pótkocsis traktorba?
Jobbra semmi gond nincs, balra rögtön összeakadnak.... -
[-HERO-]
senior tag
válasz
VarGaB177777 #2489 üzenetére
Azért ez érdekes, ha a valóságtartalmát nézzük a dolognak akkor ez a része nagyon nem felel meg neki
De köszi az infót, akkor adhatom el a permetezőket -
[-HERO-]
senior tag
Műtrágyázás után még érdemes permetezni is?
Mert ha utánna elinditom rá a permetezőt akkor a munkásom megáll a géppel. -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Bevetettem egy területet fűvel, most nem tudom felszántani, akkor sem ha be és kikapcsolom a terület korlátozást.
Hogyan tudom újra művelhető területté varázsolni? -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
A big X re nem tudok felvenni munkást?
Mert a kaszálásra meg rendforgatásra még oké hogy nem de szecskázásra miért nem? -
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Kicsit kiszélesítettem a földeket, de sajnos így a nagyon ügyes munkaerőm nem tud mit kezdeni a földekkel.
Van rá valami megoldás hogy a felszántott földet visszaállítsam?Esetleg valamilyen mod nincs a gyári munkások kiváltására?
Plusz valami sorvezető gps szerű mod amivel látnám hogy melyik területet csináltam már meg?
Műtrágya után a föld sötétebb lesz, de aztán a permetezés már nagyjából saccra megyEsetleg pár mod amit tudtok még ajánlani és hasznos lehet kezdőknek?
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest