Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
-
dimre70
tag
válasz
tutikas #4195 üzenetére
Rossz helyen vannak, nincsenek az adott mappában a shader .xml-ek, ezért nem tudja megnyitni.
Keresd meg őket, nyisd meg a ..../shared mappát és helyezd át.
A második, valószínű két (vagy nincs) "aktiváló, vezérlő" billentyűparancs (betű) van megadva ugyanarra a folyamatra. -
tutikas
tag
válasz
Endkiller #4193 üzenetére
Szia nekem ugyanezt csinálta valamelyik mod zavar be ,nálam a soilmod volt a ludas,kivettem ha azzal a mappal akartam játszani
Más:ebben valaki tudna nekem segiteni,hogy mit kell kijavítanom az xml-ben mert nem vágom köszi előre is
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/map/vehicles/shared/alphaTestDisableShader.xml'.
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/map/vehicles/shared/numberShader.xml'.
Error: Failed to open xml file 'C:/Users/Pakó/Documents/My Games/FarmingSimulator2015/mods//myModmap/vehicles/shared/emissiveLightsShader.xml'.
Erre még nem jöttem rá hogy ezt hol találom a giants sem tudja megnyitni
Error: Can't add keyframe. Keyframe controls not the same attributes.
Error: Can't add keyframe. Time is not strictly monotonic increasing.
. -
Endkiller
csendes tag
Sziasztok
Az a probléma állt elő a játékommal, hogy nem akarja elmenteni a modolt mappokat. Az alap mappot elmenti, viszont amit úgy töltök le, és rakok be azt nem, csak kiírja, hogy játék mentése. Már újra is telepítettem a játékot, de nem javult meg. Van erre valami megoldás?
-
jesse80
újonc
válasz
zsolesz0803 #4189 üzenetére
Na az úgy nehéz....de köszönöm
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4189 üzenetére
A linken n0tr3adY81 kolléga részletesen ábrázolja, hogy mit kell átírni.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4185 üzenetére
Én, úgy szoktam ha nem jó a kamera nézet, hogy egy alap gép kamara atribotum x y z értékeit át másolom a javítandó gépére, és már jó is. De akkor ezt a gépet is így megtudod csinálni.
-
jesse80
újonc
Üdv.
Olyan kérésem lenne, hogy a rendfelszedő munkaszélességét h tudom növelni xml-be 3m-ről 6m-re pl?
Előre is köszönöm. ;-) -
zsolesz0803
tag
igen arról a gépről van szó úgy értve (rossz) a külső kameranézet hogy nekem nem tetszik mert nagyon közel van a gép farához és nemtudom az egérrel sem hátrébb görgetni,nem látok rá a területre amit arat és nekem zavaró! Lehet hogy valakinek így tetszik, de nekem furcsa szokatlan ezért akarom kicserélni ha ki lehet valahogy! Egyébként a többi gépeimet ami van mindet úgy használom hogy editorba előbbre görgetem a gépet hogy eltávolodjon a kamerától jobb a rálátás a területre!
!
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4183 üzenetére
Amit linkeltem gépet annak rossz a kamerája ? van róla videó is .
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4179 üzenetére
[link] ez a link működik.
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4177 üzenetére
Azt írja a linken A fájl, amit keresett nem található, elnézést a kellemetlenségért. lehet a hiba miatt törölték.
-
zsolesz0803
tag
Nem tudok mit kezdeni a kamerával
egyébként jó kis gép lenne csak engem nagyon zavar hogy a külső kamera nézetbe csak a gép farát látom, és nem is tudom hátrébb görgetni az egérrel! Egyébként róla van szó, ha érdekel [link] ! elvileg olajat kell cserélni rajta időközönként de nem merültem bele jobban!
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4175 üzenetére
Az is lehet egy meg oldás, csak akkor már nem reális a mód, de közben kicsit utána néztem, és a gép súlyával van gond, és az editorban kell optimalizálni.
Mi a helyzet a kombájn kamera nézetével ?
-
height
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kamion, az xml-ben a motor beállitásoknál át másoltam a játék eredeti man motor beállításait, de mégsem gyorsul úgy ahogy az eredeti man, esetleg valaki tud erre megoldást?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy lehet egy kombájnon a kamera nézetet kicserélni? Mert annyira rossz a külső kameranézete!
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #4171 üzenetére
Köszi ez az igy szerintem menni fog
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
tutikas #4170 üzenetére
Akkor kicsit pontositok
A Scenegraph részen a fields-t lenyitva lesz field01, field02... stb. Úgy tudsz földet megvásárolhatóvá tenni, hogy az adott field számból interactive placement-el leteszed a fieldBuyTriggert, ugyanarra a koordinátára a fieldMapIndicatort. És jön a trükkös rész. A fieldDimensiont lenyitva találsz egy corner01_1 nevezetű transformot. Ezt a transformot leteszed a föld egyik sarkához, tovább lenyitva 2 további transformot pedig a saroktól lefele ill. jobbra eső sarkokhoz.
Effektive 3 ponttal kijelölöd a földek széleit, igy négyszögletű föld esetén a sarokpontot már magától számitja.
A földek árait a fieldxx transformnál a User Attributes részen találod.
Lényegében normálisan csak négyszögletű földeknél működik ez a sz@r, ha nincs jól kirakva, akkor "Ez nem a te földed" üzenetet kapod megmunkáláskor.
-
tutikas
tag
Köszi, fél délutánt egy ilyen video keresésével töltöttem,zsolesz ha ez nem sikerűl akkor az lessz a végső megoldás csak csak ha sikerűl eléggé átakarom szerkeszteni a mapot pontosítok újat akarok csinálni és szeretném átszámozni a földeket tennék bele pár új épületet stb a térkép majdnem ue. maradna
-
height
aktív tag
válasz
GrooveHero #4162 üzenetére
Na igen, ha elakad a munkás az ki akasztó tud lenni, ezért én inkább elhordom magam a terményt.
Jó lenne rá egy frissítés, csak a kérdés, hogy c.play módhoz fejlesztője akar e még a 15ös fs verzióhoz frissitést kiadni, vagy majd csak a 17eshez ad ki újabb verziót. -
gogabi79
tag
-
tutikas
tag
válasz
zsolesz0803 #4164 üzenetére
ok köszi de akkor meg tudom majd venni a földet?
-
tutikas
tag
Sziasztok giantsban szeretnék több apró földterületből 1 nagyot szerkeszteni eddig ez meg is van amit nem tudok az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy megvásárláskor is egy terület legyen azaz egy ikon legyen rajt választ előre is köszi
-
GrooveHero
addikt
Valóban az, de néha a hajam tépem, amikor elkezd forgolódni, mielőtt beállna a kombájn mellé és néha fennakad a fák törzsén. Erre manuálisan kikerülöm a fát, beállok a kombájn mellé, hogy oké, mosmá mennyé má, de a kis butus akkor is elkezd forgolódni, újra elmegy megkerülni a fákat, mert csak úgy jó, ahogy ő akarja. Minden tiszteletem a fejlesztőé, de amennyiben ez javítható, nem ártana ha ki lenne javítva.
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene megint régebben volt egy olyan modom (scripts) aminek segítségével egy műtrágyaszórót, vagy trágyaszórót vontató traktorra is tudtam felvenni dolgozót ismeri valaki ezt a modot? Köszönöm a segítséget előre is!
-
dimre70
tag
Igen, arra kell figyelni, hogy szép ívesen kell az irányváltoztatásokat csinálni minél kevesebb útvonal keresztezéssel. A kanálra fokozottan figyelni, elférjen mindenhol, beállítani előre a előkészítés, ürítés, alaphelyzet pozícióra. Elég rég próbáltam már, lehet azóta finomítottak rajta, ja a sebesség 15 km/h ne legyen nagyobb, régebben hajlamos volt összezavarodni pl. körbe-körbe gurult, nagyobb sebességnél túlfutott, elakadt valamilyen akadályban.
-
height
aktív tag
Sziasztok, a course playt valóban be lehet úgy állítani, hogy a rakodó gép önállóan pakolja a rakásból a trágya szórót, vagy a pótkocsit ? Tudom vannak tutorial videók, de a tapasztalatokra vagyok kíváncsi..
-
Palafi
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4152 üzenetére
Szia!
Szerintem ezt keresed.
-
vacs
veterán
válasz
Ha a kozi71 által ajánlott Inspector nem tetszik, akkor a Glance lesz a nyerő!
-
kozi71
senior tag
Milk Max 2 tartályból felforralás után , hogyan tudom visszatölteni - eladni, a már hőkezelt macskabenzint?
-
kozi71
senior tag
válasz
Én ezt használom erre a célra.
-
zsolesz0803
tag
Szia! Sajna nem ezt kerestem
egy olyan modra gondolok ami kiírja hogy éppen milyen növényt vetek pld ha napraforgót vetek akkor a napraforgó fölött kiírja hogy sunflower, ez azért jó mert amelyik növényt nem ismerem meg a képről akkor is tudom hogy éppen milyen növényt vetek! Egyszer már megvolt nekez ez a mod csak sajna újra kellett telepítenem a gépet és minden modom elszállt most mindet keresgélhetem
!
-
height
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4150 üzenetére
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy melyik az a mod amelyik vetésnél kiírja hogy milyen növényt vet a gép mert nem minden növényt ismerek fel abból a kis képből amit a vetőgép kirak!
-
underdark
aktív tag
-
kozi71
senior tag
Tegnap összegyűjtöttem a 100 darab aranypénzt. Elvittem a kúthoz, beledobtam.
Azt írja cserébe a jutalmam , hogy teletölti a farmomon lévő silót. Hááát nem töltötte…Más: Ma megjelent Steam-n a Farm Expert 2017.
-
Endkiller
csendes tag
Szevasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet a telepített módokban beállítani a billentyűzetkiosztást, mert a Manual Ignition mod ütközik a traktorok tolatókamerájával, a gyujtást is "z"-vel kell ráadni, meg a kamera is azzal megy, és így együtt kell a kettőt kapcsolni. A választ előre is köszönöm! -
Fel
addikt
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Kipróbaltam igaz mobilon.
Számomra teljesen érthetetlen. Nem látom a logikát pedig kerestem.
Direkt nem olvastam előre semmit hogy ne befolyásolja a döntést.
Előzmények nélkül viszont jatszhatatlan. -
vacs
veterán
Pár infó a 17-ről:
• Bekerült a bárhová billentő mód
• Az állatokat megtudod venni egy állatkereskedőnél és eltudod vinni te magad a helyükre
• A segédmunkás "okosabb" lett és kikerüli az akadályokat (fák, épületek stb.) és pontosabban dolgozik majd (a videóban elég szépen tud tolatni is )
• A bálákat nem a pótkocsi spaniferezi le automatikusan hanem te magad
• kisebb tárgyakat fel lehet venni (lehet fával dobálózni pl)
• van dupla kerék
• összecsukható front hidraulika
• kb. 70 márka és 250 gép/munkaeszköz (az fs 15 alapjátékban 48 márka volt!)
• részletes beállítások játék közben: üzemanyag használat, automatikus motorindítás, kötelező legyen a szántás vagy ne, dinamikus jármű kamera, rádió, hangerő meg még sok
• A játék nehézség szintje sokkal jobban szabályozható pár plusz funkció segítségével
• Női karakter, a karakter testre szabása
• Szántás elengedhetetlen dolog lesz, de ezt ki lehet kapcsolni (Ezt a részt nem nagyon értem, de sejtem mire gondol)
• Stop and Go fékrendszer
• Automatikus motorindítás
• Egy villogó jel mutatja a bejelölt helyeket a térképen
• További segítő beállítások
• a segítő értesít téged, ha rossz időjárás közeledik
• kerék lapulás
• állatok: Disznó, Tehén, Juh
• Új növények: Szója, Napraforgó, Olaj retek
• sokkal jobb géphangok
• Rádió állomások a játékban (Tehát már játékon belül is lehet a rádiót ki be kapcsolni)
• Észak-Amerikai stílusú map: Goldcrest Valley
• Javított állat „menü”takarítás az állatok után
• Járművek konfigurálása szín, motor teljesítmény, kerék súlyozásának kiválasztása
• Jármű bérlet
• Új farm objektumok
• Új műhelyek és silók
• Új hígtrágya szórás
• Fű műtrágyázás, ettől gyorsabban nő
• Forgalom megmarad Multiplayer modban is
• A napraforgó követi a nap állását
• Szép égbolt, a nap szépen emelkedik, kel fel és nyugszik le
• Az istállókat mindig ki kell takarítani
• Új vonat, amely vezethető, és rakodható. Tehát itt is ellehet adni a terményt
• BIG BAG zsák megjelenése vetőmag, műtrágya, sertés táp, folyékony műtrágya
• Jármű munkaóra 600 órára növekedett. Ezek után megnövekszik a járművek fenntartási költsége, és az eladási ár nagyon gyors mértékben csökkenni fog -
Fel
addikt
-
McEacrhan3
tag
válasz
n0tr3adY81 #4124 üzenetére
,,De ha elintézed, hogy legalább 36 óra legyen egy nap...
,,
Ez jó
Sokan hálásak lennének érte
-
n0tr3adY81
aktív tag
Online játékhoz természetesen eredeti kell, a hibátlan működéshez pedig a legutolsó patch (is).
A modok nem töltődnek le, azt egymás között kell *elintéznetek* (google drive, stb). Azok a modok fognak futni, ami a szerverindítónál fent van. A kliensnél is minimum ugyanezeknek a modoknak meg kell lenni.Elég az alap játékot megvenni, a DLC-k kb. semmit sem érnek.
#4123 : inkább nem ígérek semmit, mert még egy másik pH!-s kollégának is lógok egy ásóborona modellel
De ha elintézed, hogy legalább 36 óra legyen egy nap...
-
speedernet
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #4120 üzenetére
köszönöm a segítséget
de megmondom őszintén h próbáltam de nem iagazán értek hozzá...kb olyan szinten h a kereket meg tudom szélesíteni azt ennyiben kimerült az editor!
Nagyon pofátlan lennék ha meg kérnélek hogy segítsél ki eme nagy problémámban? -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Az online játékhoz ugye meg kell venni az eredeti játékot. Ha az alapjátékot megveszem, akkor be tudom rakni a modokat, kiegészítőket, vagy meg kell vennem hozzá külön az összes kiegészítőt? Online játéknál az én modjaim hogy érvényesülnek? Akik csatlakoznak a szerverhez, annak letöltődnek a modjaim? Egyáltalán hogyan működik a multiplayer? Bocsi, hogy ennyi hülyeséget kérdezek, eddig nem játszottam még nagyon pc-n, de ez nagyon megtetszett. Előre is köszönöm a válaszokat és a türelmet!
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
speedernet #4115 üzenetére
Egyáltalán nem.
Az outdoor camera-t ki kell venni a kabinból vagy az elsőhídból (lényeg, hogy olyan helyen van, ami függetlenül mozog a géptől), és olyan helyre kell tenni GE-ben, ami hogy a géppel együtt mozogjon /body_VIS vagy hasonló/. -
Ben gazda
újonc
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni,hogy komlót hogyan lehet a játékban termelni?Vetni kell vagy valamelyik gyárban előállíttatni? -
speedernet
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kérdeznék olyat h amikor egy modon nem a gyári kamera van hanem az a nagyon zavaró furcsán mozgó verzió azt nagyon nehéz lenne gyárira modosítani?
Előre is köszönöm
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy mapot amibe benne van a trágya mod és a mappal együtt csomagba benne is volt a GuelleMist mod, amit be is tettem a mods mappába és mégsem működik ez miért lehet? Esetleg leírná valaki hogy mit kell vele csinálni,vagy nem a mods mappába kell tenni hanem a mapba? Köszönöm ha valaki segít!
-
kozi71
senior tag
Na addig szerkesztettem amíg kifutottam az időből is. Még el is csesztem.
Szóval az alap három maphoz képest sokkal élesebb színek. A fű, és a földek kidolgozása is szép.
Minden alapból automatizálva van. Ezt még ki kell ismernem. Rengeteg termény választható.
Ja, és két farm. Egyik olyan szabadon legeltetős, a másik ipari szintű. Az utóbbi annyira nem bejövös, de vannak benne nekem tetsző dolgok. Tojást dobozoló nőci.
Amit még nem sikerült kipróbálnom a járművek sérülése, javítása pénzért. Valami mod biztos hiányzik nekem a készletből. Pedig vagy 186 féle van betöltve, szerencsére nem akadt egyikkel sem. -
kozi71
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #4109 üzenetére
Mindegy, csak használni lehessen. Kisebb tesóját is használom, de az felemelt villával nagyon remeg.
Ez meg kifejezetten tetszik. Van hozzá dupla gumi készlet is.
Ezt kéne rendszeresítenem az állatoknál mint rakodó.Más: Tegnap felraktam ezt a Map-t, elég tetszetős. Bár némelyik földet alig lehet megművelni. Hiába ekézem, majd lazítom.Hiába ekézem.
Végül sima vetőgéppel, sikerült bevetnem, remélem lesz valami eredmény is. -
kozi71
senior tag
válasz
GrooveHero #4106 üzenetére
Én is olyankor használom amikor egyszerre több arató gépem dolgozik egy földön. Másikkal közben rohangálok ide oda.
-
-
kozi71
senior tag
válasz
GrooveHero #4104 üzenetére
Ezt talán én is használom. De figyelni kell mit hajlandó vinni, mert válogatnak a dögök.
Persze jobban ficereg ha akasztasz súlyt a vontató elejére. 1600kg már jó. -
GrooveHero
addikt
Sziasztok, én is kérdeznék.
Elég sol oldalon megnéztem már, de nem találtam semmi értelmeset. Tehát egy minél magyobb térfogatú (létező) pótkocsit keresnék. Preferált 60 m3 feletti, mindegy milyen vontatású, ha lehet vonóhoroggal, hogy még egyet utána tudjak kötni.
Köszi, ha tudtok segíteni -
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Front loader kéne nekem ehhez a trakihoz. Hátha valaki talált már.
Köszöntem szépen! -
tutikas
tag
[link] na meg itt is vannak még modok
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest