Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
dup
-
zarew
senior tag
Volt már? A Tescoban 3999 ft klubkártyával pl.holnap.
-
luise178
tag
válasz
speedernet #89 üzenetére
na az ilyen bugok miatt írtam, az előző hozzászólásom. igencsak lehet várni a vásárlással még 2-3 patch-et, mert ez így gyalázat...
-
törölt tag
ááá,. de egy nyomi ez a 15ös,.
2 dlc-vel szedtem le netről,............... ésa jóég tudja mi az 1ik dlc és mi a másik,. nade tovább a problémára,- bementem a játékba, és nem magyar !!!! 2. első alkalommal bejött a játék,. és ott voltam a farmon, a kiinduló ponton,. és mikor továb mentem a második pontra,ahol a mapon is villogott valami kör,. ott pedig beragadt a játék,. kilépni alig birtam,. és most, mikor megint beléptem,. és kiválasztottam első játékállást, és közepesen,. 20 percig nemjött be,. vagyis nyomi, ez a mostani 15-ös,
. vagy a ,,2dlc " lehet nemis dlc, és elc@rja a játékot? ám már belevan gyurva, az 1.1-es paccs is,. valakinek erről valami kinyilatkoztatás, hozzafűzni való,hogy mégis milehet a probléma??
-
olivera88
veterán
válasz
speedernet #90 üzenetére
Igen, integrált videokártya és X4500 van benne. Az eurotruck simulator 2 pedig megy, és az is elég fejlett grafikás.
-
törölt tag
vagyis jó sokára,.
ám (#89) speedernet az fs 2013-asba is mindig fennakadott,. és ott is hagyott el aratóval csütköket,. ugyszint talajlazitoval is,.deha téleg méga kormányzás se jo,. akk ahoz képest, eléggé sokat kérnek érte,. 30 ercsi steamen,.
ám a paccsok,nemazér vannak,adják ki,őket, h avval javitják?
-
speedernet
aktív tag
válasz
#10234880 #86 üzenetére
például a kanyarodás, csúszkálnak a gépek, alul kormányzottak..... egyébként a változtatott kormányzás mod valamelyest javít a helyzeten! a munkás ugyan olyan suta, fent akad a fában, kerítésben...... némely esetben vissza tolat és korrigál de nem mindig. aratásnál elhagyja a termést.....!! amit nemrég fedeztem fel h az egyik kukorica vetőgép ugrál munka közben és sok helyen nem veti be a földet.
de ezek majd mind meg oldódnak ha lesznek modok. a munka erő meg mindig is rossz volt meg az is marad!!
-
törölt tag
válasz
speedernet #85 üzenetére
mijen hibája?? és mikor lesz 80% -al olcsobb steamen,h meglehessen majd vennni??
-
speedernet
aktív tag
Nekem tetszik a 15. Van hibája de sztem jobb mint az eddigiek minden tekintetben! Először fura volt de így 2 nap játék után már nem akarom el indítani a 13 mat.
Meg majd a jobbnál jobb modok...... -
törölt tag
Sziasztok,. valaki megtudja mondani mikor lesz az FS. 15 a steamen legalább 75%-al olcsóbb,.?
-
apach
senior tag
nah emberek, én asszem én bőőven fogok várni még ezzel az ls15 vétellel!!! Maradok ls11 és ls13 nál. még ha ls11 nem is annyira bővített, mint ls13. ls11 re legalább tudok magamnak elvileg" gond nélkül mapot is csinálni.
-
WhiteHawk24
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a tárgyázás, műtrágyázás, permetező és iszap együttes használata lehetséges, vagy elég egy fajtát használni?
-
vhw
addikt
válasz
WhiteHawk24 #77 üzenetére
Hát ezt még nem próbáltam - csak '13 van meg nekem.
-
vhw
addikt
válasz
WhiteHawk24 #74 üzenetére
erjesztett cucc - szilázs
Ott lehet a betonfal között készíteni, mindegy hogy fű vagy kukorica (chaff) - lehet keverve is.
(de ezt lehet a 13-ban talán árpából meg búzából is csinálni - megfelelő géppel vágva.) -
olivera88
veterán
Felraktam a játékot végre de nem indul e, valami Shader 3.0 át követel a játékhoz. És kérdezi h szeretném e letölteni? Az mi a fene?
-
WhiteHawk24
tag
Hali!
A tehenek etetésénél ugyebár 3 dolog kell. Kell a búza/árpa szára, vágott fűből forgatás után bálázott széna, és valami erjesztett cucc.
Ezt az erjesztett cuccot lehet simán vágott fűből és silózott kukoricából is csinálna? Van különbség a kettő között? Vagy keverni kell őket? (Ezeket kell 2 betonfal között tömöríteni)
Illetve csomagolt bála is lehet az erjesztett cucc?
(Szakzsargont nem ismerem)
-
FrezeR
senior tag
A készítőkhöz vajon eljutottak már ezek a problémás dolgok?
-
lacibacsi
addikt
válasz
McEacrhan3 #67 üzenetére
Oh, yes! Köszönöm!
-
luise178
tag
most hogy így visszaolvasom, amit írtok, nekem az jön le, hogy igencsak "nagyobb volt a füst, mint a láng".
lesz itt még bőven patch...
-
olivera88
veterán
Akciósan van az FS 15 itt. 24 eu. [link]
-
lacibacsi
addikt
A térképpel kapcsolatban segítsen már valaki, legyen oly szíves!
A 9-es gombbal feljön a térkép nézet. Ez így önmagában nagyon jó dolog, ha arra vagyok kíváncsi, hogy hol vagyok. De! 13-ban meglévő lehetőségek itt nincsenek meg? Olyanra gondolok, mint a gépek kiválasztása térképről, vagy anövények növekedése. Nem jövök rá, hogy miként tudnám elérni ezeket a nézeteket (már ha van ilyen gyáltalán)...
Köszönöm. -
zoli03
őstag
Próbáltam a favágást, de nagyon nehéz felrakni a rönköket. Én vagyok kevés hozzá, vagy tényleg gyenge ilyen téren a játék?
-
dafko90
tag
Szerintem is nagyon rossz a vezetése. A 13 ebben legalább tökéletes volt.
-
zsoltee10
addikt
Szakmabeliként hiányzik nekem néhány alapvető dolog a játékból. Első és legfontosabb: Évszakok. Folyamatosan nyár van.
Nincs sár, nincs elakadás. Aztán pl. nem romlik el soha a traktor, pedig az életben az ember azért igyekszik újat venni, mert a réginek drága lesz a javítása, gyakran elromlik, elkopik. Ezeket a dolgokat be lehetne építeni mondjuk a legnehezebb fokozaton.
-
puhoska76
tag
Csalódás
trakik ahogy driftelnek....az autórol kár is beszélni vezethetettlen.Menü túlbonyolított mire megveszel 20 tyúkot inhüvelygyulladást kapsz
Régóta nem játszottam 2013-al de ezzel sem fogom ujból megkedvelni.
-
larpi
tag
válasz
n0tr3adY81 #59 üzenetére
Le lehet mosni az orrsúlyt, traktoron volt, szemben álltam vele és 10-12 le-fel mozdulatra tiszta lett.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Érdekössss ez a cucc. Tolom bele a a faaprítóba a cuccot. Szépen lassan keresztbefordul, majd kipattan. Sebaj, újra az aprítóba... Nicsak, hirtelen egy windows asztal
(7/24 megy a gépem, semmi nem crashelt eddig rajta...).
Valaki az orrsúlyokat le tudta mosni? Mert én nem.
A Ponnse Scorpion ott van a szeren nagyon, és kb. ennyiben kimerül a game. '13 Forst mod fényévekkel kezelhetőbb volt.
Így alapjáraton fél nap játék után azt mondom : bejött, amire számítottam a Giants-től. Kaptunk egy csillivilli fost, amihez szépen
összelopkodtákmegcsinálták a közkedvelt modokat -
vhw
addikt
válasz
GrooveHero #55 üzenetére
Na maga itt?
-
larpi
tag
Az első benyomásom az hogy ez egy ünneplőbe öltöztetett, itt-ott javítgatott FS 2013. A grafika tetszik, a térkép így sokkal használhatóbb, még a menük is áttekinthetőbbek. Simább mozgások, visszapillantó tükör.És ennyi.
Sokat kell még a moddereknek dolgozni hogy egy igazán összetett és sokrétű játékmenet alakulhasson ki. -
GrooveHero
addikt
válasz
speedernet #52 üzenetére
Hali!
Ha jól tudom akkor az 1-es és 2-tes gomb segítségével. 1-es csökkenti a sebességet, 2 növeli.
Remélem tudtam segíteni. Én is kérdeznék. Mi van a küldetésekkel? Be van állítva, hogy 2 percenkét legyen, de nem jelenik meg a képernyőn, mint anno s '13-ban -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
speedernet #52 üzenetére
1es es 2es gonbokkal tudod allitani a sebesseget.
-
speedernet
aktív tag
Üdv
Hogy tudom változtatni a tempomat sebességét? csak max sebességgel mennek a gépek ha 3 mast nyomok és nem jövök rá h mivel tom szabákyozni. -
apach
senior tag
hali.
figy má. sértődés ne essék, de tényleg így vagytok páran. amit olvastam,hogy szenvedtek hogy nem kapható. ne szenvedjetek már ennyire! én IS meg akarom venni, ha lehet még az idén, de mégse szenvedek azon, hogy a f...om, nincs rá keret (jelenleg). Majd meglesz ha nem előbb, akkor 2 hónap múlva, de, legalább tudni fogom, hogy érdemes e pl. Mert ha sok a hiba, akkor várok addig amíg legalább 2-3 javítást ki nem adtak. Elsősorban inkább a multi része az, ami érdekel, ez is legfőképp módokkal. De úgy, hogy MINIMUM 4 ember játssza a multit, egy mod mapon ami legalább 200-300 mega méretű. Majd ha ezeket megtudom, CSAK AKKOR veszem meg! Mert most megy a sírás hogy az első nap nem sikerült hozzá jutni, utána meg megy a szardobálás, hogy hú de szar ez, hú de szar az, stb. Hiba tuti hogy van benne mint az elődeibe, de remélem a multi sokkal de sokkal szebben fog majd menni/futni!
-
fRooStzzZ
senior tag
Ha ejjel el jutok odaig, hogy vegyek ilyen gepeket, akkor tudok majd valaszolni a kerdesre.
De mivel holnap este 11ig dolgozom, igy ha most este / ejjel nem jutok el addig, ez csak vasarnapra derul ki.
"csalni" nem szeretnek, +penz, atirni a raktarmennyiseget stb..
De a 200k eurobol mar a felet sikerult visszafizetnem, es a raktarban is van mar tartalek.Igen. Vissza nezve a videot, tenyleg beleer.
Nekem ilyenek fel sem tunnek..zsiz.
Koszi az infot, akkor meglesem majd az adott helyeket.
Nagyon meg nem neztem szet, csak a kotelezot szallitottam. -
zsiz
őstag
válasz
fRooStzzZ #42 üzenetére
Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet.
Ez nekem is hiányzik belőle, mikor láttam hogy van keréknyom bizakodtam hogy hátha le is lehet taposni a növényt...
meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is.
Fogy az, ha te magad vetsz. Ha felveszel rá embert, akkor a pénzed fogy (leveszi a munkabér meg a fogyott vetőmag árát is). csak tipp de akkor lehet hogy az üzemanyaggal is így van. amivel rohangálok abból fogy is, a többi gépet igazából nem figyeltem.
A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.
Ez szintén olyan ami engem is eléggé zavar.
Világítás kapcsolásnál nekem is akad. Raklapot már szállítottam, és sokkal kezelhetőbb mint a '13-ban volt. Remélem a bálákkal is így lesz, azt még nem próbáltam.
Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van.
Nekem ez direkt tetszik. Ugye '13-ban hiába volt 3 sebesség, volt hogy pl szántáshoz az 1-es lassú volt, a 2-es meg már túl gyors. Itt be lehet állítani tempomatot 1km/h-ás lépcsőkben.
illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.
feladatokat a hirdetőtáblánál tudsz vállalni. van egy a 17-es földnél, meg a 38-astól balra meg a 31-esnél is van egy.
-
-
fRooStzzZ
senior tag
Na.. Par ora jatek utan van a jatekrol 1-2 velemenyem mar.
Ami nem tetszik, hogy ugyan ugy lehet szabadon kolbaszolni a foldeken buntetlenul. Nincs letaposva a novenyzet. Jo lenne, ha valamilyen kart tudna okozni benne alapon, es nem buhera aran jonne ez elo.
Akkor a fogyasztas a jarmuvekben nem nagyon megy.. Mar vagy 15* bevetettem az alap 3 foldet, amit kezdesnel kapok, de meg minden jarmuben 100% az uzemanyagszint. Ugyan csak ez van a vetomagnal is. Hiaba vetek, nem fogy a vetogepbol a mag, illetve a mutragyazobol a mutragya.
A masik, igaz lehet csak nalam van a gond.. Villog kicsit / neha a kep. Most vagy driver, vagy valami mas lehet. HD7870-el kuldom fHD/full-on. GPU 30-40% terheles alatt. Szepen folyamatosan megy, de neha olyan, mint amikor az ember szenne huzza a kartyat, es vagy szemetel, vagy kicsit villog. Mintha alatta valami ablak elo szeretne ugrani, de megsem.Most, hogy esett a ho (videon is latszik) lemosta a gepeket.
Igy feleslegesen nem kell kolteni magasnyomasura.
A masik, ami meg idegesit, hogy a platon keresztul ugyan ugy atlatszodik a noveny.
Tehat ha potossal bemegyek a szantasba, a repce, buza a platoban is latszodik.
Ami meg tetszik, hogy a platon ugy van a cucc, ahogy abba bele lett toltve.. Nem elterulve, hanem ahova epp tobb jutott arra van a pup.A vilagitas felkapcsolasnal ugyan ugy megakad a jatek mint az elozo reszben.
Allataim nincsenek, fuvet meg nem vagtam, balat / raklapot meg nem szallitottam, de hamarosan az az ido is eljon.
tehat ezekrol meg nem tudok nyilatkozni.
Az iranyitas mint ha jobb lenne, a vontatora felcsatlakozasnal nem dobalja a gepet / felcsatolhato eszkozoket.Amit meg hianyolok, az a tobb sebesseg fokozat, Ugye a munkaban levo gepek sebessegeit nem lehet valtoztatni, illetve amit epp en hajtok, 1 sebesseg van. Azt lehet lassitani, gyorsitani. Nincs 1,2,3 kulon allithato fokozat.
szerk:
illetve meg miota jatszok, feladaokat nem kapok, hiaba van beallitva 5 percenkent, hogy adjon.
1-1x volt mar, hogy jott az uti, hogy itt meg ott dragabban veszik at az arut.
De feladatok nincsenek. -
zsoltee10
addikt
Dombóváron délben már nem volt a teszkóban. Nem fogok érte adni a steamnek 30 euro-t, amikor sose multizok, meg aztán jobban szeretem, ha megvan fizikai hordozón, ezért a pénzért. Mindenesetre nem tetszik a forgalmazó hozzáállása. Megvenném eredeti dobozos verzióban, de nem nagyon hagyják...
-
larpi
tag
Ma fél négy körül én is megvettem a játékot. Itt a szegedi nagy Tescóban már csak 2db maradt a pulton, elég szépen fogyhatott, ha csak nem azt a hármat rakták ki amit láttam. Megvacsorázom, utána nekiállok kipóbálni.
-
vhw
addikt
válasz
n0tr3adY81 #37 üzenetére
Egy új feature van benne az se működik rendesen?
-
n0tr3adY81
aktív tag
Ez a jégen-csúszós-vezetősdi érdekes dolog.. Jó lesz ez majd... Modokkal...Viszont a fa rakodás valami kriminális.
-
vhw
addikt
Tudjátok... steam-en marhára kapható, ha ennyire létszükséglet
-
chevyfan
tag
Köcsög tesco... Nyíregyházán sem kapható még...
-
fRooStzzZ
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
Na... szomorodjon meg az osszes Pesti Tesco.
3ba voltam az ejjel.
Vaci ut, Fogarasi es a Becsibe. Sehol senki nem tud rola.
Muszakiak nem voltak a feltoltoek semmit nem tudtak a vevoszolgalat meg azt sem tudta mit szeretnek.
Egyedul a Fogarasiba volt kepben az ember.
Ejjel 2re haza is ertem.
Mondom akkor majd ma.
Reggel felhivtam vagy 6 Tesco-t.
Nincs, nincs, nincs... nem erkezett meg a kamion stb..
Baratnom felhivja az Esztergomi Tesco-t.
Mondta kis turelmet majd kesobb visszahivnak. Megnezik erkezett e.
Kb 1/4 ora mulva csorognek hogy igen van.
Kocsiba ules irany Esztergom. ~40km.. De legalabb van FS15-om.
4990 -1000 CC kedvezmennyel. -
vhw
addikt
A '13 már meg sem teszi pár napra?
Ejj... -
zsiz
őstag
válasz
fRooStzzZ #26 üzenetére
szerintem még senki, elméletileg csak holnaptól lesz a tesco-ban. ha útba esik, vagy ott van a szomszédba, ugorj be hátha már elkezdték kipakolni. de csak ezért én nem indulnék el.
erről a steam-es dologról ennyit találtam:
Akkor steamre nem lehet beregisztrálni igaz?
Tetszik · Válasz · október 25., 18:19SAD Games Nem, ez nem a Steames kódot használja, hanem a Giants saját védelmét.
Tetszik · október 25., 18:21 -
luise178
tag
" Ez akkor azt jelenti, hogy regizni lehet a steamen, és onnantól annyiszor telepíted, amennyiszer akarod? "
erről jó lenne pontos info, mert nem rossz ötlet!
-
fRooStzzZ
senior tag
Tescoba vett mar valaki?
Mennyi az eselye hogy este vegyek 11kor Pesten a Becsi vagy a Vaci utiba egyet? -
Seri21
tag
Csinálnék egy szervert, nem tudok valami jó oldalt ahonnan lehetne bérelni?
-
SN2O
aktív tag
És azt elárulja valaki,hogyan lehet tisztítani a gépeket? Már ki se látszanak a sár alól
-
zsiz
őstag
no első benyomások
szebb lett mint a '13 sőt még így elsőre azt mondanám, hogy a fizika is javult, de messze nem tökéletes. az úton látszik a keréknyom, a gépek koszolódnak, száll a por, látszik ahogy jön ki a kipufogógáz (ez nagyon tetszik), magának a föld művelésének az animációja is szebb lett, a pótkocsi nem egyenletesen telik meg (ha a végébe engeded a terményt akkor a vége púposabb lesz), a kombájn szét tudja szórni a szalmát vagy bálázáshoz rendbe rakja...
az irányítás szerintem nem nagyon változott.szóval látszik, hogy sokat fejlődött a játék, lehetne még jobb, de én rosszabbra számítottam
(persze ez még csak az első pár perc alapján egy gyors vélemény, lehet hogy ez is tele lesz bug-okkal. különösen a bálapakolásra leszek kíváncsi).
-
ObiGabi
aktív tag
-
-
zsiz
őstag
Ez akkor azt jelenti, hogy regizni lehet a steamen, és onnantól annyiszor telepíted, amennyiszer akarod?
Szerintem igen, de majd jön valaki okosabb és megmondja biztosra, én csak tippelek.
@vhw: ezt nem tudom, szerintem is elfér volna, de ők tudják
én is csak egy másik oldalon olvastam ezt, gondoltam megosztom veletek
és még valami:
SAD Games megosztott egy hivatkozást.
kb. egy órája · szerkesztveA Giants máris kiadta az 1.1-es javító patchet. Az, aki esetleg olyan problémával találkozna, hogy nem tudja aktiválni a játékot, töltse le a javítást az alábbi linkről. A Hungarian tartalmazza a magyar verziónak megfelelőt:
http://www.farming-simulator.com/updates.php?lang=en
-
vhw
addikt
A gyűjtői kiadással kapcsolatban az indoklást nem igazán értem... Egyértelmű, hogy drágább lenne, senki sem vitatja, de ez mégis miben befolyásolta volna a sima "mezei" változat árát?
Párhuzamosan a kettő nem futhatott volna? Bizonyára lett volna kereslet arra is (tény, hogy nem kellett volna egyik tescoba sem piramis építésre elegendő mennyiséget leszállítani, de hogy pár doboz ne fért volna el... legalább a nagyobb áruházakban...) -
pokers
senior tag
Ez akkor azt jelenti, hogy regizni lehet a steamen, és onnantól annyiszor telepíted, amennyiszer akarod?
Mert ha így van, akkor valszeg holnap kiszaladok 1ért, clubcard kártyánk meg van is itthon.
Ennél olcsóbb nem hiszem, hogy lesz a Winter Sales-en sem, kiindulva abból, hogy a Spintirest se tudom még mindig megvenni jó akcióba, pedig már pár hónapja az is megjelent. -
zsiz
őstag
elméletileg a mai a hivatalos megjelenési dátum, de csak holnaptól tudod megvenni a tesco-ban
Egy másik oldalról:
"Ezt találtam:
Az idézet a facebook oldalról van.Tegnap tette közzé a kiadó.
"SAD Games
október 25.
Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
- Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
- Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
- Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
- A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban.Ha még bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok! " "
-
pokers
senior tag
Nem holnaptól lesz elérhető
-
SN2O
aktív tag
Na hozzá jutott már valaki?
-
zsiz
őstag
én is kíváncsi vagyok
a '13-al kezdtem és nagyon szerettem amíg bele nem untam a rengeteg bug-ba és a rettentő buta fizikájába (főleg x360-on jutott mindkettőből, PC-n sokkal játszhatóbbnak éreztem). grafikával ott se volt bajom, bár gondolom sokkal szebb a '15 sem lesz. na de nemsokára okosabbak leszünk
-
vhw
addikt
Na már nincs sok hátra, ha valaki gyorsan rárabolna a közeljövőben majd írhatna pár sort miben lett jobb/több/részletesebb a '13-astól.
-
apach
senior tag
)
-
olivera88
veterán
Jónak ígérkezik a bemutató videó alapján. A gép igényről lehet valamit tudni?
-
FrezeR
senior tag
-
-Dokika-
csendes tag
Üdv aki erre jár!
Nyitok egy topicot a még meg nem jelent játékról! A játék október 30-án kellene hogy megjelenjen, ha minden úgy történik ahogy fog. Az eddig megjelenő videók alapján vannak jó dolgok is benne, viszont olyan óriásit nem fog változni..
Majd még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest